Skocz do zawartości
IGNORED

Wciąż szukam, może mi pomożecie w wyborze

Shrek.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedający gada głupoty.

Ani Ty nie byłbyś w stanie zrobić czegoś takiego na poczekaniu ani Inpost.

Płyta jest w stanie dalekim od doskonałego.

Szczerze mówiąc to chyba nawet nie good

Dźwiękowo ideał od drugiego kawałka, na pierwszym z obu stron aż membrany głośników pokazałem

specjalnie, bo jak pompka działają na tym wybrzuszeniu, straszny żal tej płyty, bo stan poza tym NM.

Muzyka daje moc ciału, pogodę zmysłom i nieśmiertelność duszy!

Dźwiękowo ideał od drugiego kawałka, na pierwszym z obu stron aż membrany głośników pokazałem

specjalnie, bo jak pompka działają na tym wybrzuszeniu, straszny żal tej płyty, bo stan poza tym NM.

Żal to kraść i z d.... s..... , płyta do zwrotu .

Są takie czasy że sprzedający beż niczego powinien dokonać zwrotu !

Dalej sprzedający mają nawyk - a nóż się uda .

Czasy wymusiły ale wiesz co robię ?

Co kupię przez portal aukcyjny to od razu przed rozpakowaniem włączam kamerę :)

Trza kupować w Media :)

Dziś kupiłem i polecam gorąco.:

Swietne granie za niewielką kasę.

Tej płyty na drugim planie też to dotyczy.

7bb90c4af500ec57691c2ae10f0614f7.jpg

A przy okazji ja też znalazłem i banan mam na twarzy :)

92e28d946d4913c63d088ec4420fff0c.jpg

Czegoś nie kumam, ale może zostawmy to i wróćmy do przyjemności z muzy na płycie Elli? :-)

Sprzedający nie neguje zwrotu, tylko jakoś tak zachęca do myślenia o nim jako tym, co stracił tylko

na tym i że pogoda i mróz go okrada niszcząc majątek przez takich jak ja zamawiających inpostem itp.

brednie. Wiem przecież, że to ma się do tego wygięcia jak teoria rodem z Alternatyw ... szkoda słów.

Mają kilka egzemplarzy i oczywiście bez problemu odesłałem, chętnie wymienią na inną itd. ale ja nie

wiem czy się godzić, bo przecież kolejna też pokrzywiona dojedzie i co? Tylko oni mają ten tytuł.

Do tego wyszło szydło z wora, że trzej sprzedający różni zupełnie, działają pod jednym adresem

i każdy niby obcy i na pytanie o to zamilkł nagle, a potem się ujawnił, że to syn, ojciec i matka, tai klan.

Teraz sobie poszukałem ,ze w wątku o PIoneerze była mowa o tym gramiaku, wszystko jasne.

Istotne, ze trafił z rąk forumowicza AS do rąk forumowicza AS. Oby tylko nie popsuł, bo gramiak ładny i dobry.

:)

Wyjasnisz?

Zupełnie nie znam tematu ani tego wątku.

To który Julius ci w końcu podał linka tego 4001 ?

Shrek - odeślij im tego zbuka, bo jak patrzę, jak się igła telepie, to aż serce boli.

Ta płyta naprawdę nie jest niczym nadzwyczajnym; kupisz sobie jeszcze z pięć.

Odesłałem bez problemu, to dla żony miało być, bo ona się zauroczyła blues'ową nutą w niej :-)

Mają ponoć kilka i zaproponowali, że przyślą inny sprawdzony egzemplarz, więc dam im szansę.

Tak czy owak na jakieś sto kupionych w sieci dwie mi się trafiły do zwrotu, na jednej ktoś jeździł

zamiast sanek, a druga to ta "mrożona" ponoć :-) Więc nie jest źle i może doślą zdrową, jak nie

to się poszuka powoli i kupi z innego źródła, kwestia czasu oczywiście.

Kupiłem za 65zł, są jeszcze dwie z tego tytułu za 60 i 69zł i jedną z nich prawdopodobnie dostanę,

bo one są jakby w tym samym magazynie rodzinnym w Łodzi :-) Dam im szansę, nie będę robił scen.

Kupuje ze spokojem, tutaj nie ma obaw, na początku tej drogi udało mi się znaleźć sprzedawcę,

o którym pisałem tutaj nawet, nie dość że sprzedaje ideały czystości i jakości, to jest na miejscu.

Przetrzepałem mu zasoby i wybrałem wszystko czego potrzebowałem i powoli czekam jak coś

wystawia, to odkłada mi na półkę, ale to już pojedyncze tytuły. Niestety nie ma Elli w zasobach.

Swoją drogą, będę kupował jej płyty tak czy inaczej, pomalutku będę gromadził, bo zakochany

jestem w klimacie, co pewnie nie dziwi i wcześniej jakoś próbowałem nawet na CD coś wrzucać

i nie udało się, dopiero chyba dorosłem wraz z winylem do tego i dopadłem jedną Ella & Louis

i pękło serce :-)

Tak przy okazji, to ten sam dom i rodzina, więc zalecam ostrożność:

fibi5 -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Winylowe_Delicje -

Ukryta Zawartość

fibirella13 -

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gdybym wiedział i kapnął się o tym powiązaniu i że to syn "Delicji" bym nie kupował ale do tego

doszedłem przypadkiem, odebrałem paczkę i charakterystycznie identycznie oklejona, naklejki

adresowe, sposób tego pakowania, wydruków naklejek itd mi już zaświecił w głowie i sprawdziłem

dane, potem znalazłem kolejną i te same dane adresowe i zadałem pytanie. Oczywiście unikali

odpowiedzi długo i jak już zorientowali się po dłuższej korespondencji, że ja doskonale wiem,

bo nawet wygooglałem sobie więcej i napisałem im, to pan napisał całą hierarchię i powiązanie.

Śmieszne to, jakby kombinatorstwo dla mnie i przyłapani bez sensu dalej knują i udają głupa,

co nie powinno mieć miejsca, zapala czerwoną lampkę i powoduje dyskomfort u m nie choćby.

Teraz przez weekend się zastanowię czy podejmować próbę innego egzemplarza czy napisać

po prostu, żeby zrobili przelew zwrotny i może znajdę u kogoś innego kiedyś ten tytuł, bo raczej

nie spodziewam się po tych doświadczeniach i kilkunastu wymienionych mailach jakiegoś szału.

Była kilka lat temu na Forum dyskusja o tych szrociarzach.

Konkluzja była taka, że lepiej piniondzory Cyganowi dać, niż w WD cokolwiek kupić.

Przy okazji chciałbym przestrzec przed firmą longwin ze Szczecina. Wystawiają się na allegro z winylami.

Zamówiłem 3 płyty wszystkie 3 niezgodne z opisem w tym jedna całkowity szort. Czysty szmelc. Wprawdzie zwrócili mi kasę za ten 1 szort ale przestrzegam przed nimi.

Poniżej to co mi przysłali (za to dostałem zwrot).

19690f69b10dff86b90703f15f5682de.jpgf4d4ee21f8222371d3b9a69d5bcbd11f.jpg

Przy okazji chciałbym przestrzec przed firmą longwin ze Szczecina. Wystawiają się na allegro z winylami.

Zamówiłem 3 płyty wszystkie 3 niezgodne z opisem w tym jedna całkowity szort. Czysty szmelc. Wprawdzie zwrócili mi kasę za ten 1 szort ale przestrzegam przed nimi.

Poniżej to co mi przysłali (za to dostałem zwrot).

19690f69b10dff86b90703f15f5682de.jpgf4d4ee21f8222371d3b9a69d5bcbd11f.jpg

Szkoda Cobhama. Właśnie przypomniałem sobie że Spectrum i Alivemutherforya mam kupione i czekają 'na kupce' u kolegi, żeby coś do nich dobrać. Narobiłeś smaka.

Szkoda tak niszczyć, ten z WD też mi opowiadał, że tak mu zniszczyli przesyłkę, robiąc dziurę.

Przed chwilą miałem tel od sprzedającego fibi5, nawet sympatyczny człowiek. Powiedział, że znalazł

jeszcze egzemplarz, który jest dokładnie identyczny z tym, co odesłałem i po sprawdzeniu u niego na

dużym obciążeniu jakie stosuje z wkładką 3,5g wszystko działa ok. Zauważył moją wkładkę na filmie

i znalazł odpowiedź na te skoki, w tym właśnie niskim obciążeniu.

Być może i racja, że na wkładce za 100zł jaką stosuje i przy takiej wadze nacisku może to nie skakać

i nie wyskakiwać z niej ale to dla mnie nic nie zmienia, że nie mam płyty i jej miał nie będę. Trudno.

Byłem dzisiaj w naszych sklepikach przy sobocie, bo zawsze w sobotę jadę sobie uciekając od złej

sprzątającej żony pogrzebać w pudłach winylowych i nie znalazłem ani jednej Elli niestety. Smutno mi.

A moja teoria na temat tej Twojej Elli jest taka, że ona nigdy prosta nie była. Taka wyszła już z tłoczni.

Tu możesz mieć dużo racji, bo pan to samo powiedział i stwierdził, że dwa krążki z zupełnie innych

zasobów nie mogły być źle przechowywane identycznie i one po prostu takie są fabrycznie.

Zaprzeczył tym oczywistą oczywistość teorii mrozu i inpostu :-) to było ogólnie mówiąc porażające :-)

Szkoda Cobhama. Właśnie przypomniałem sobie że Spectrum i Alivemutherforya mam kupione i czekają 'na kupce' u kolegi, żeby coś do nich dobrać. Narobiłeś smaka.

Mam już drugą w doskonałym stanie :)

Świetna płyta.

BTW widziałem ją wczoraj w Media.

że to syn, ojciec i matka, tai klan.

nie klan tylko sub konto :) , jest to niby zabronione na alledrogo , ale jak widać "na słupa " wszystko można :(

bo one są jakby w tym samym magazynie rodzinnym w Łodzi :

w piwnicy między słoikami :) . Płyta stała pionowo oparta o coś i tyle.

Nadgryziona zębem

jakby w segregatorze siedziała , za starych dobrych czasów jak nie było niczego to tak się trzymało

Pierwsza w życiu płyta, z niecentralnym otworem, pływa jak nawalona :-)

Po szklance dobrej Whisky może nawet da się niezauważyć ... może dałoby

się delikatnie powiększyć otworek i kłaść centralnie, ale czy to wykonalne?

Szkoda, bo nowa fabrycznie płyta Stinga może robić za tło zegarka jedynie.

• 6 miesięcy później...

To kup se tego nowego PJ i " będzie Pan zadowolony " :)

Ebutik lub na Ebay Bk investico z panią Kogut na czele to cwaniacka firma , g...o sprzedają za kosmos pieniądze :D

Co do tego sklepu to macie racje.

Chciałbym przestrzec wszystkich przed kupowaniem w tej firmie czyli BK Investico Ebay oraz Ebutik Allegro.

Warto napisać o tym choćby parę słów.

Zakupiłem tam głośniki po czym je odesłałem ponieważ były poprostu zużyte (1000+ na ziemi mi nie leży) - dudniły i nie dało się wprost słuchać - miały być 100% sprawne i za tą cenę lepszych miałem nie kupić - nigdzie.....

Paczkę spakowałem tak aby nic im się nie stało po czym na kolejny dzień telefon z meeega pretensjami że oni towaru nie przyjmą bo był źle zapakowany i się uszkodził-choć myślę że sami je uszkodzili aby mieć pretekst odmowy przyjęcia towaru i wyłudzenia pieniędzy-pani w wyłudzaniu mega już wyszkolona-mogła by wprost szkolić pracowników w Philipiaku.

Zero szans na porozumienie , 100% ignorancji. Obsługa fatalna, niemiła, chamska (darcie przez 3 minuty, brak dojścia do słowa i rozłączenie się, straszenie sądem) nikomu nie polecam przygód związanych z tym "sklepem".

To typowi wyłudzacze, wystarczy chcieć się umówić na zakup osobisty i nagle zmiana frontu,

że nie mają na to czasu, że są zawaleni robotą, że nie będą blokować sprzętu w sprzedaży ...

To tak jak ktoś jakąś lewiznę albo strupa z OLX sprzedaje, wysyłkę zrobić może od ręki,

ale osobiście nie sprzeda i na pytanie dlaczego, odpowiedź jedna, że nie ma czasu itp. brednie.

Ja z panią rozmawiałem raz i chcąc kupić coś za kilka tys zł jak usłyszałem ton i sposób rozmowy

natychmiast się wycofałem i nie żałuję, bo pewnie wtopił bym w obrazek z Allegro masę kasy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.