Skocz do zawartości
IGNORED

Śledzą nas na Audiostereo

piramidon

Rekomendowane odpowiedzi

Wszyscy boimy się trucizn nawet tych powszechnie używanych do uprawy roślin, ale trucizny zażywane w rozsądnych ilościach mogą służyć zdrowiu, np. angielska królowa matka piła co wieczór szklaneczkę trucizny zwanej whisky i dożyła sędziwego wieku. Co jakiś czas biorę z niej przykład.

Musisz jeszcze poeksperymentować z produktami żywnościowymi tzn też spróbować zrezygnować z ich spożywania ;-).

Co do Rodziny Królewskiej, to sprawa patriotyzmu. Whisky to dobro narodowe i regularne spożywanie owego dobra jako przykład dla poddanych, jest całkowicie uzasadniony i usprawiedliwiony. Nie to co u nas, gdzie pędzoną z kartofli wódą, feudałowie rozpijali pańszczyźnianych chłopów w celu uśpienia ich proletariackiej świadomości :-) Wzorem króla Jerzego i członków brytyjskiego dworu, premier Churchill sumiennie spełniając ten patriotyczny obowiązek, całą inwazję hitlerowskich Niemiec odpierał w stanie wyższej świadomości dzięki spożywaniu owego dobra narodowego osiąganej.

Nad odejściem od spożywania żywności jaką dzisiaj oferuje nam przemysł spożywczy, myślę już od początków obecnego wieku. Jeszce pozostało mi od maja przystąpienie do grupy żywiącej się jedynie światłem słonecznym. Ale wpierw muszę ocenić wpływ takiego odżywiania na kondycję i aparycję niewiast w okolicach mojego wieku :-) Jeśli ta strawa fotonowo kwantowa działa tak oczyszczająco, odmładzająco i zabezpiecza potrzeby organizmu w zakresie żywienia jak opisują, to i żreć świństwa przestanę :-)

Zatem sami nie podejmujcie takich prób, a spokojnie poczekajcie aż Wasz vlado sprawdzi na sobie i jeśli przeżyje, to Wam zda dokładny raport o skuteczności zbawiennego działania niepicia i niejedzenia trucizn cywilizacji :-)

łazili za Petru niby Go chroniąc to i tutaj zaglądają masowo

juz listę mają swoją ....

Pewnie masz rację, ale jak myślisz kim zainteresują się szybciej, "słuchaczem" kabla czy słuchaczem muzyki ;-) ? Wydaje się że większy potencjał ma ten pierwszy (wiara), ale mogę się mylić ;-).

Nad odejściem od spożywania żywności jaką dzisiaj oferuje nam przemysł spożywczy, myślę już od początków obecnego wieku. Jeszce pozostało mi od maja przystąpienie do grupy żywiącej się jedynie światłem słonecznym. Ale wpierw muszę ocenić wpływ takiego odżywiania na kondycję i aparycję niewiast w okolicach mojego wieku :-) Jeśli ta strawa fotonowo kwantowa działa tak oczyszczająco, odmładzająco i zabezpiecza potrzeby organizmu w zakresie żywienia jak opisują, to i żreć świństwa przestanę :-)

Zatem sami nie podejmujcie takich prób, a spokojnie poczekajcie aż Wasz vlado sprawdzi na sobie i jeśli przeżyje, to Wam zda dokładny raport o skuteczności zbawiennego działania niepicia i niejedzenia trucizn cywilizacji :-)

Przypomniały mnie się dwa dowcipy które opowiadał mój śp. tata (ojciec):

jeden to o chłopie który próbował oduczyć konia jedzenia prosa, po jakimś czasie znajomy zapytał go jak eksperyment, chłop odparł że prawie się udał, ale niestety koń zdechł ;-), drugi to o naukowcach Hitlera którym zlecono zrobienie z gówna marmolady, po kilku miesiącach danych na eksperymenty w/w pyta naukowców jak sobie radzą z problemem a oni odpowiadają że całkiem nieźle, już daje się smarować tylko jeszcze trochę śmierdzi ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Pewnie masz rację, ale jak myślisz kim zainteresują się szybciej, "słuchaczem" kabla czy słuchaczem muzyki ;-) ? Wydaje się że większy potencjał ma ten pierwszy (wiara), ale mogę się mylić ;-).

Dokładnie tak. Przede wszystkim tymi słyszącymi kable.

Już to przewidziano i dano ostrzeżenie jak zwykle przez "trefnisiów" każdej władzy, przez sławne " Bogu - gadaj do sznura! Do SZNURA." :-)

Przypomniały mnie się dwa dowcipy które opowiadał mój śp. tata (ojciec):

jeden to o chłopie który próbował oduczyć konia jedzenia prosa, po jakimś czasie znajomy zapytał go jak eksperyment, chłop odparł że prawie się udał, ale niestety koń zdechł ;-), drugi to o naukowcach Hitlera którym zlecono zrobienie z gówna marmolady, po kilku miesiącach danych na eksperymenty w/w pyta naukowców jak sobie radzą z problemem a oni odpowiadają że całkiem nieźle, już daje się smarować tylko jeszcze trochę śmierdzi ;-).

Myślę ze Ci tamci niewiele interesują sie muzyką a kable jakie ich interesują to te przez które obserwują wrogów władzy

zda dokładny raport o skuteczności zbawiennego działania niepicia i niejedzenia trucizn cywilizacji :-)

Nie po to się żyje aby jeść i pić, ale aby dobrze jeść i dobrze pić.

Przytoczona z pamięci sentencja, która wisi na ścianie w restauracji U Kalicha w Pradze Czeskiej, do której chadzał Dobry Wojak Szwejk.

I do kompletu z kobiet.

Będzie zdrowo.

Nie da się.

Próbowała moja żona zastosować wobec mnie taka terapię.

W wyniku "leczenia" posiadałem kilka żon, łącznie z własną. A zakończyło się tym, że własnej już od 13stu lat nie posiadam :-) Choć jak twierdzą specjaliści w sutannach, to wciąż jest moja zoną? :-) Ale sami to się super cwanie przed tym problemem moralnym zabezpieczyli. Oni również posiadają sporo żon, ale przypisania własnej ich zawód WYLKUCZA.

Cwaniaki :-) A jak ciąża to albo aborcyjka, albo niepokalane poczęcie i umywają raczki :-))

Nie po to się żyje aby jeść i pić, ale aby dobrze jeść i dobrze pić.

Staram się, ale nie zawsze wychodzi tak jak chcę ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

A na poważnie, to po ostatniej hospitalizacji i zabiegu, w przypadku mojej przypadłości chorobowej, to najsłuszniejsza decyzja i konieczność :-) Jedynie piwa nie zakazali :-)

No ale ty jeszcze nawet nie masz 50siątki i już bypasy. Ja zawsze zalecałem jaranie.

Boli mnie wątroba,

A pije pan?

Tak i nie pomaga.

Ach nie mam???

Ciekawe czemu własne dzieci oszukują mnie corocznie w dzień moich kolejnych urodzin???

Spiskują???!

I co roku masz 49 ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tez tyle bym chciał miec....02icon_mryellow.gif

jak to mówią "kiedyś byleś piękny i młody

teraz pozostało i "

oczywiście to nie o mnie mowa....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie zaloguje się nikt na Forum, kto nie poda swojego maila będącego adresem zwrotnym dla dokończenia rejestracji....a tak jest nie tylko na AS, ale i na każdym forum internetowym.

adresow mailowych mozna zalozyc nieskonczona ilosc.To chyba jasne ze malo kto posluguje sie swoim prawdziwym imieniem i nazwiskiem. Zidentyfikowac uzytkownika i ustalic jego prawdziwa tozsamosc nie jest problem dla sluzb ktore tego potrzebuja.

Czego wy sie boicie?

W Niemczech w landzie Bayern tam gdzie panuje najmniejsza przestepczosc w Niemczech, policja bedzie mogla przeszukiwac bez jakichkolwiek zezwolen: twoj komputer , twoje rozmowy telefoniczne , slady DNA beda uzywane do porownan, obserwacja wideo itd, itd.

Policja w Bayern dostanie najwieksze uprawnienia od 1945 r ! :)

Wieksze mieli tylko za czasow Adolfa :)

Ukryta Zawartość

Niemcy to demokratyczny kraj i wszyscy sa tam WOLNI!

Ukryta Zawartość

I premiera Bawarii zrobili teraz ministrem spraw wewnętrznych Niemiec.

Zidentyfikowac uzytkownika i ustalic jego prawdziwa tozsamosc nie jest problem dla sluzb ktore tego potrzebuja.

Czego wy sie boicie?

Służb ja się nie boję- były,są i będą. Konieczne dla istnienia Państwa.

Boję się zauważalnej różnicy wyników wyszukiwania: gdy używam VPN i gdy robię to bezpośrednio z mojego IP.

Boję się cyfrowego getta w którym mnie można zamknąć pod płaszczykiem personalizowanej wyszukiwarki i personalizowanych reklam z tego wynikających.

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

jest jedno rozwiazanie: ogranicz korzystanie z internetu :) Swiat nie zaczyna i nie konczy sie w internecie

Możesz mieć rację, ale tak wygodnie szuka się informacji w internecie -- a mam dwie ściany książek, w tym encyklopedie.

I ta nieznośna ciekawość świata.

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

W jaki sposób nasze proste lajki mogą przyczynić się do powstania profilu psychologicznego? Tu w grę wchodzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Już na postawie 68 lajków można z 95% prawdopodobieństwem odgadnąć, jaki jest kolor skóry użytkownika i czy ma skłonności demokratyczne czy konserwatywne (ze skutecznością na poziomie 85%).

70 lajków wystarczy, żeby mieć wiedzę o danej osobie lepszą, niż większość jego znajomych.

150 lajków wystarczy, żeby wiedzieć o nim więcej, niż jego rodzice.

300 lajków – więcej niż partner.

Zmieniłem pocztę, następną założyłem przez VPN

Teraz zrozumiałem dlaczego niektóre osoby lajkują idiotów-- oni zamylają badaczy profili.

Ukryta Zawartość

Myślę ze Ci tamci niewiele interesują sie muzyką a kable jakie ich interesują to te przez które obserwują wrogów władzy

Nie kable tylko sygnaliści ;-). "Nowe: idzie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.