Skocz do zawartości
IGNORED

Solidny interkonekt za melodikę-350 zł.

fido920

Rekomendowane odpowiedzi

Musze spiąć swojego daca ze wzmacniaczem WBA, potrzebuję 1m, coś solidnego, ekranowanego, bez podbarwień z ciasno siedzącymi wtykami. Może być używka. Na razie spoglądam w strone Interkonektu - Jacka Hrynkiewicz-Strussa, lub Monkey Cable (MCYANA1) Kabel 2xRCA Clarity Analogue Interkonekt 1m(tu trochę cena zabija...). Może jakieś rozsądne  propozycje?

Audio Physic Sitara25+WBA ThunderBird KT88EH+2x12AX7PSVane+2x12AX7GoldLion+Audioquest Type 2+, NuPrime DAC-9, Struss Analog Interconect rca-rca 1m

Godzinę temu, fido920 napisał:

Może jakieś rozsądne  propozycje?

Może rozsądnie byłoby samemu zrobić sobie jakiś kabel. Kiedyś się trochę pobawiłem i wyszło mi coś takiego:

2 godziny temu, fido920 napisał:

Na razie spoglądam w strone Interkonektu - Jacka Hrynkiewicz-Strussa

Bardzo dobry wybór. Mam króciutko ten przewód, ale potwierdzam po krótce to co jest w opisie. Za jakiś czas sprawdzę jeszcze jeden z Alle..... w zbliżonej cenie i na jednym z nich zakończę już tą gonitwę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.