Skocz do zawartości
IGNORED

Skala pedofilii w Kk

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Ajothe napisał:

Żyjesz w jakimś krzywym zwierciadle posługując się odwróconą logiką 🙂

Ja po prostu posługuję się logiką, której w Waszych wpisach brak. Powtórzę:

5 godzin temu, szymon1977 napisał:

Skoro Twoim zdaniem ksiądz-pedofil jest bardziej potworny od murarza-pedofila, bo pierwszy został ukryty przez proboszcza, a drugi ukrywa się za rolą tatusia, to gratuluję braku poczucia moralności. W pierwszym przypadku ofiara może liczyć na pomoc tatusia, a w drugim czyją... księdza?

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

1 minutę temu, Ajothe napisał:

Sam sobie powtarzasz ten swój bełkot?

Powtarzam Tobie, swoim zachowanie tylko potwierdzasz brak argumentów.

Godzinę temu, Ajothe napisał:

Będzie teraz męczył bułę przez tydzień wybielając pedofili w czarnych sukienkach. 

Tydzień???

Drogi Kolego!

@szymon1977 będzie męczył bułę tak długo, aż wszyscy usną i jego wpis będzie ostatni. Bo tak, jak pisałem - on ma poczucie misji i to poczucie nie daje mu ani zasnąć, ani przestać.

Jestem Europejczykiem.

13 minut temu, Jaro_747 napisał:

Tydzień???

Nie oczekuję żebyście przyznali mi rację, bo na to brak Wam honoru... po prostu przestańcie udawać, że ją macie po tym, jak wykazałem, że daliście się zrobić w balona zakłamanej propagandzie antykościelnej. To wszystko co musicie zrobić, żebym przestał burzyć Wasze mylne wyobrażenie o Świecie przez choćby sekundę.

17 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Czy ty naprawdę nie jesteś w stanie zrozumieć, że problemem nie jest statystyka, tylko coś innego?

Tłumaczyłem raz, drugi, trzeci jednemu, drugiemu, trzeciemu.

Tobie nikt nie wytłumaczył że ten temat ściśle statystykom jest poświęcony.
Szkoda.

O tych problemach pisać ci nikt nie zabrania w temacie temu poświęconym.

W dniu 18.01.2025 o 01:15, Jaro_747 napisał:

Niektórzy mają nieodpartą potrzebę kłamania i mataczenia.

Opuść ten temat a od razu problem zniknie.

Zabierz tam ze sobą tych którzy natarczywie wracają do pisania podobnie.

W dniu 17.01.2025 o 15:36, Piękny Stefan napisał:
W dniu 16.01.2025 o 10:31, szymon1977 napisał:

Przeczytaj z uwagą to, co sam wkleiłeś a przekonasz się, że sam jesteś ofiarą kłamstw i matactw. Kto i po co uwagę tłumu odwraca od problemu pedofilii a kieruje w stronę KK? Odpowiedź masz w tym, co dzieje się w Europie, którą gonimy... obyśmy nie dogonili.

Ilu jest rodziców, członków rodziny dzieci w Polsce? Będzie ze 20mln (prawie wszyscy dorośli).

Spraw z nimi: 107

Ilu jest duchownych w Polsce? 30tys?

Spraw z nimi: 57

Pewnie nie czytałeś moich postów Stefanie gdzie pisałem o tym że to co zgłoszono do komisji nie można traktować jako tak prostej statystyki porównawczej.....o tym też mówił w wywiadach przewodniczący komisji Kmieciak gdy zauważył jak media podchwyciły te dane sugerując to o czym wy teraz piszecie.

Można podać podobną statystykę na podstawie ilości osadzonych w pierdlu pedofilów.
A gdy wiemy że obecna uwaga kierowana na księży co na pewno powoduje wyższy wskaźnik wykrywalności a karalność jest na podobnie niskim poziomie to te statystyki mogą być bliższe prawdzie.
A u was to żadnych refleksji nie wzbudziło, bo tylko na murarzy skierowały wam media uwagę.

To nic innego jak:

16 godzin temu, szymon1977 napisał:

dobieranie dowodów by pasowały do z góry założonej tezy

14 godzin temu, szymon1977 napisał:

do czego doprowadza "antyreligijny kaganiec na mózgu"

8 godzin temu, szymon1977 napisał:

posługuję się logiką, której w Waszych wpisach brak

Jak można mówić o logice gdy (jak już coś napiszą na temat) niezmiernie rzadko argumentują, opierają na faktach swoje kategoryczne wywody lub wręcz opierają je na fałszywych przesłankach.

Jak już żadnych argumentów nie mają pozostaje erystyka w postaci ataków personalnych insynuujących że w ogóle nie potępiamy tych kościelnych zboczeńców.
Brak honoru insynuować.....bełkot insynuować nie widząc że tenże jest ich domeną.
  Biedni ludzie.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

13 godzin temu, szymon1977 napisał:
13 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Nazywanie kogoś w Polsce katolikiem ma być według @szymon1977obelgą i atakiem personalnym.

Nie, ale publiczne kłamstwo na czyjś temat jest obelgą i atakiem personalnym.

Rozmawiasz manipulantem i tchórzem który najpierw pejoratywnie nazwał Ciebie "fanatykiem religijnym" by teraz sugerować co innego,  bo moderacją go postraszyłeś.
Dodatkowo to "odchyleniem" nazwał co również jest atakiem na Ciebie.....nie ma sensu wchodzenie w przepychanki z takimi, zgłaszać lub ignorować trolla należy.

8 godzin temu, szymon1977 napisał:

Nie kłam nigdy nikogo z niczego nie wybieliłem

Takie apele skutkują do ludzi których nienawiść do Kk nie doprowadziła jeszcze do takiego poziomu gdy  kłamstwa wypisywane o innych jako zaletę traktują.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Nienawidzenie KK to rzecz zupełnie normalna dla człowieka potrafiącego ocenić ich działalność, zupełnie dziwne za to jest umiłowanie tej zbrodniczej organizacji. 

Nie ma się co dziwić jednak skoro piorą mózgi od dziecka. Nie każdego stać na to by się z tego wygrzebać. 

Nie ma się co dziwić jednak skoro piorą mózgi od dziecka. Nie każdego stać na to by się z tego wygrzebać. 

"Religijny kaganiec na mózgu" - tekst Waszego towarzysza broni, doskonale określa zawężanie problemu pedofilii do Kk

Nienawidzenie KK to rzecz zupełnie normalna dla człowieka potrafiącego ocenić ich działalność,

...z memów.

Nikt nie zawęża problemu pedofilii jedynie do KK. Tak się składa, że taki jest temat. Wiem, że to trudne, ale może z czasem sobie jakoś poradzisz 🤭

2 minuty temu, szymon1977 napisał:

...z memów.

Wystarczy z Historii Świata. 

Edytowane przez Ajothe
25 minut temu, Ajothe napisał:

Nikt nie zawęża problemu pedofilii jedynie do KK. Tak się składa, że taki jest temat.

Wykazanie kłamstw na temat pedofilii w Kk, które bez refleksji tutaj powielacie, to też jest pisanie na temat. 

25 minut temu, Ajothe napisał:

Wystarczy z Historii Świata. 

Na tle Historii Świata Kk niczym szczególnym się nie wyróżnia, razić co najwyżej niektórych może, że stosując te same metody, osiągnęło większy sukces. W sumie to szkoda, ze 1000lat historii i tradycji odchodzi w niebyt w efekcie kilku lat przepychanek PO-PiS

6 minut temu, Ajothe napisał:

To co z tą zbrodniczą historią KK, nie przeszkadza? 🤭

Powtórzę:

10 minut temu, szymon1977 napisał:

Na tle Historii Świata Kk niczym szczególnym się nie wyróżnia

Ocena zdarzeń sprzed 1000lat dzisiejszymi kryteriami jest błędem.

6 minut temu, Ajothe napisał:

Widziałeś film Spotlight? 

Nie czerpię wiedzy o świecie z filmów fabularnych, nie kompromituj się.

6 godzin temu, Maju napisał:

Można podać podobną statystykę na podstawie ilości osadzonych w pierdlu pedofilów.

Ale wiesz, że każdy klecha, który trafia do pierdoła za pedofilię jest automatycznie wywalany z "firmy" i przechodzi do kategorii "murarze"???

6 godzin temu, Maju napisał:

Ale wiesz, że każdy klecha, który trafia do pierdoła za pedofilię jest automatycznie wywalany z "firmy" i przechodzi do kategorii "murarze"???

2 godziny temu, Ajothe napisał:

Skoro nie widziałeś to polecam obejrzeć,

Powtórzę:

2 godziny temu, szymon1977 napisał:

Nie czerpię wiedzy o świecie z filmów fabularnych

-----

15 minut temu, porlick napisał:

Liczy się status w momencie popełnienia przestępstwa... czyżbyś podważał statystyki, które sami wkleiliście? Nic dziwnego po tym jak okazało się, że pokazują coś przeciwnego niż Wam się wydawało.

Strasznie często się powtarza i nic mądrego z tego nie wynika, wręcz przeciwnie 🙂

"Spotlight" to filmowy zapis wstrząsającej historii, która miała miejsce naprawdę. Nagrodzeni Pulitzerem dziennikarze śledczy gazety "Boston Globe" dotarli do przerażających i szokujących danych na temat konsekwentnie tuszowanej siatki pedofilskiej w Kościele katolickim, składającej się z ponad 70 księży. 

Może to być dla ciebie  szok 🤭

39 minut temu, Ajothe napisał:

ponad 70 księży. 

Może to być dla ciebie  szok 🤭

Nie jest. Powtórzę:

4 godziny temu, szymon1977 napisał:

Nie czerpię wiedzy o świecie z filmów fabularnych,

Film Spotlight przedstawia historię, która wydarzyła się naprawdę. Dziennikarze śledczy z gazety The Boston Globe dotarli do informacji na temat konsekwentnego tuszowania siatki pedofilskiej, która składała się z ponad 70 księży. Ich odkrycia były jednak tylko wierzchołkiem góry lodowej.

😃

Ich odkrycia były jednak tylko wierzchołkiem góry lodowej.

😃

No i co Cię cieszy, że w wolnym czasie zamiast pięknem świata, nabijasz sobie głowę zbrodniami Kk? Mi z całego filmu wystarczy jedno:

70

W dniu 18.01.2025 o 01:13, Ajothe napisał:

Załóż sobie odpowiedni wątek od pedofilii wśród murarzy i nauczycieli, a tutaj pisz na temat. 

O!

To jest znakomity pomysł!😃

I wśród kafelkarzy .... Zaraz Jachurka przybiegnie.

🤪😘

W dniu 17.01.2025 o 21:16, szymon1977 napisał:

zobacz co dzieje się w Europie, bo to bez wątpienia do nas przyjdzie. Nie mają tam Kk, a tymczasem pedofile... poszukałeś już sobie w necie, czy nadal będziesz udawać, że się nie stało?

Mają KK. Zwyroli zaś - wyprdalają bez chwili zastanowienia. I do kryminałów przeznaczają bez mrugnięcia oka. Coś ci nie pasuje?

O co ciebie idzie, Rapaport, że piszesz takie głupoty?

W dniu 18.01.2025 o 14:04, Maju napisał:

Jak znajdę więcej czasu poszukam i przedstawię tu statystyki świadczące o tym jaka jest rzeczywista skala pedofilii w Kk i UDOWODNIĘ że nie odbiega ona znacząco od tego co mamy w społeczeństwie.

Chętnie ci dołożę na chleb powszedni, książeczkę mieszkaniową i nowy modlitewnik, śniadanie, wieczerzę i okołoobiednie lamenty, tylko - znajdź ten czas!

Proszę.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
1 godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Mają KK. Zwyroli zaś - wyprdalają bez chwili zastanowienia. I do kryminałów przeznaczają bez mrugnięcia oka. Coś ci nie pasuje?

W zasadzie wszystko, ale nie mi w Twoich postach, a w Twoich postach do rzeczywistości.

21 minut temu, szymon1977 napisał:

W zasadzie wszystko, ale nie mi w Twoich postach, a w Twoich postach do rzeczywistości.

Genialne. 

Tylko uklęknąć z żalu.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Księża to jest dramat ludzkości! Podobnie jak mułłowie, rabini, popi i inne wsiowe matołki, którym za dzieciaka wyjaśniono, że będą kiedyś skakać po chmurkach, a co będą robić z dziewicami, to ja nie wiem...

"Tynk pożera dźwięk" 747

18 minut temu, EmilioE napisał:

Księża to jest dramat ludzkości! Podobnie jak mułłowie, rabini, popi i inne wsiowe matołki, którym za dzieciaka wyjaśniono, że będą kiedyś skakać po chmurkach, a co będą robić z dziewicami, to ja nie wiem...

Mają swoich fanów jak widać 😉

4 minuty temu, Ajothe napisał:

Mają swoich fanów jak widać 😉

...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.