Skocz do zawartości
IGNORED

Subwoofer do Kina domowego

Tom92

Rekomendowane odpowiedzi

Spójrz na Klipsch R-12SW (https://www.q21.pl/klipsch-r-12sw.html) w swojej cenie bezkonkurencyjny. 

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

2 godziny temu, Q21 napisał:

Spójrz na Klipsch R-12SW (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ) w swojej cenie bezkonkurencyjny. 

a  spisze  się  też  w  stereo?  Jak  ma  się  do  Heco  30A ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Niestety klipsch odpada za drogi w tej chwili wharfedale diamond sw150 mogę wziąść nowy za 140£ monitor audio 200£ niestety klipsch kosztuje koło 350£ używek wolałbym nie już raz się sparzylem na używanym subie

Klipsch R-12SW w stosunku do Heco 30A jest na pewno mocniejszy, trochę bardziej energiczny, szybszy. W muzyce sprawdzi się, chociaż oczywiście na pewno lepszą opcją byłyby modele typu REL lub zamknięte konstrukcje SVS, ale w swoim budżecie to moim zdaniem zdecydowany faworyt. Zresztą jeśli jest taka możliwość, zapraszam na odsłuchy.

11 minut temu, Tom92 napisał:

Niestety klipsch odpada za drogi w tej chwili wharfedale diamond sw150 mogę wziąść nowy za 140£ monitor audio 200£ niestety klipsch kosztuje koło 350£ używek wolałbym nie już raz się sparzylem na używanym subie

W Polce trochę ponad 1000 zł., ale rzeczywiście przy cenie 350funtów robi się drogo.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Miałem je w planach Ale ceny powyżej 250 i w uk ich prawie nie ma na Ebay tylko z Niemiec z dostawą będzie z 300 jest parę jamo sub200 używek koło 110-130. Zamówiłem na ta chwilę wharfedale diamond sw150 jak mi nie podejdzie to mogę zwrócić 

W dniu 28.10.2019 o 11:26, bl4ck napisał:

@Q21

A który model svs lub rel przewyższa "niszczy" R-112SW'a? 

Pod względem mocy SVS serii 2000 lub REL T/9I, natomiast szczególnie w przypadku SVS masz do wyboru w każdej serii konstrukcje otwarte i zamknięte, jest to kwestia dopasowania do wielkości pomieszczenia oraz przede wszystkim preferencji.

W dniu 28.10.2019 o 11:26, bl4ck napisał:

A który model svs lub rel przewyższa "niszczy" R-112SW'a?

"Każdy? "
Zależy jakie zastosowania, ale Klipsch to kinówka, z drugiej strony Velodyne go zjada. REL to konkret do muzy.
Pozdrawiam.

W dniu 27.10.2019 o 16:58, Tom92 napisał:

Witam szukam subwoofera do kina domowego pokój 20m zastanawiam się nad monitor audio mr10 lub wharfedale diamond sw150 coś w tej cenie nie więcej.Mieszkam w uk i tu bym chciał kupić 

Na Twoim miejscu( tym bardziej że mieszkasz w UK) poszukałbym i niekoniecznie na ebay i innych all..czegoś wiekowego i sprawdzonego.

Tymi wszystkimi nowymi,teraz dostępnymi, popierdółkami nie chciałbym nawet rozpalić w piecu:)

Marnej jakości głośnik to koszt min 1000pln + wzmacniacz+pikna ,sztywna paczka+inne gówno ...rachunek jest prosty.

Nauczony własnym doświadczeniem kup suba z którego jesteś w 100% zadowolony bo później będziesz żałował. Sam kupiłem Klipscha R-100SW po czym szybko go wymieniłem... sub to 2 najważniejszy głośnik po centralnym...

Mam możliwość kupienia rel t7 używke za 200£ I chyba to wezmę mam w domu wharfedale diamond sw150 którego mogę zwrócić więc sobie będę mógł je porównać i myślę że rel bym zostawił chociaż raczej zależy mi na kinie niż muzyce 

Mam dwa bk monolith plus, do sprzedania.

No ale to nie ta kwota.

Okolice Cardiff. Odbiór osobisty. £450 za sztukę.

Kupowaliśmy z Hifibloke, mniej więcej w tym samym czasie.

Swoje sprzedaję, bo kupiłem svs sb3000, ja jednak bardziej do muzyki potrzebuje i jednak nie mam miejsca na dwa suby.

Są wystawione na ebuy.

3 hours ago, RAF77 said:

No ale to nie ta kwota.

Swoje sprzedaję, bo kupiłem svs sb3000, ja jednak bardziej do muzyki potrzebuje i jednak nie mam miejsca na dwa suby.

Są wystawione na ebuy.

a Ty masz wersje. DF czy FF ? jaki kolor ? 

Zastrzegam sobie prawo zmiany pogladow bez podania przyczyny.

9 godzin temu, RAF77 napisał:

No ale to nie ta kwota.

Swoje sprzedaję, bo kupiłem svs sb3000

I ten jeden SB3000 zastąpi dwa Monolith+?????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.