Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Ale nie wszyscy :).Na szczeście Ruskim i Niemcom nie udało sie wymordować wszystkich myślących Polaków i Polska nadal istnieje .

7 minut temu, jar1 napisał:

Ale dokładność do 5 m. ?

Z pieciu metrów trafie ...

Dobra muza na rozluznienie zwieraczy :)

Naprawde dobra muza ,bez sciemy jakiejs ...

Ach podobno jestem milosnikiem discopolo :) a jestem :)

Edytowane przez atmeg
24 minuty temu, remak123 napisał:

Nic się nie zmieniło, dalej capi kiszonkom

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

A coś więcej w temacie mógłbyś napisać  bo nie rozumiem tej nowomowy.

21 minut temu, atmeg napisał:

Nie znam histori tego twojego konfliktu ale dziwnie to zabrzmiało ,bardzo dziwnie.

Nie martw się, on tez nie zna.

6 minut temu, jezz napisał:

A coś więcej w temacie mógłbyś napisać  bo nie rozumiem tej nowomowy.

Nie martw się, on tez nie zna.

Pogubił sie w temacie kto jest kto ? na to wyglada .Zresztą nie on pierwszy .

=========================================================

Ok ,dla ludzi co sie pogubili w temacie  , Ja Jestem za PISem :)

==============================================================

No co? Jakaś latarnia dla zagubionych musi być .

A ze wielu boi sie pisać jasno i grypsują to inna smutna sprawa ,boją sie i czują sie bezpieczniej grypsując.

No bo  jak zmieni sie władza co co wtedy zrobie ? zostane odtrzelony jak ci w Smoleńsku?

====================

Niestety wymordowano Elity narodu Polskiego ............Niema kto ciągnąć to do przodu .....

========================================================

Edytowane przez atmeg
1 minutę temu, dulon184 napisał:

Jak tam Narodowy?

Swiatła błyskaja ?

Muza Zenka łomocze?.

Macie dane kiedy długopis zloży wiekopomny podpis?.

picunie?

co mówia iskrówki?

Wszystko wskazuje na to ze PIS wygra kolejne wybory ....:) i dobrze.

I dobrze ze u nas w Polsce mamy Amerykanskie wojska i niech wam bol dupy to powoduje .

Oczywiscie pisze to do ludzi którzy chca dalszego rozbicia Polski ,wprowadzenia mniejszosci muzulmanskiej i tak dalej.

Szybciej upadną Niemcy niż My ......Niemcy jak zawsze rozpentuja jakas wojne i  ja przegraja kolejny raz ....Sa pod pewnymi wzgledami idiotami .

Oczywiscie wiekszość niema pojecia o co chodzi w tej nowożytnej wojnie ......

Wiekszość niema pojecia dlaczego za PISu Polska rozkwita ......bo o tym nie pisza :)

Bo niegdzie nie piszą wam oco chodzi .....:)

17 minut temu, atmeg napisał:

Kilka lat wieszczenia upadku Polski pod PiSem a tymczasem zonk wielki . Kraj rozwija sie ,ludzie zwykli wiecej zarabiaja ,na dzieci daja kase i nadal rozwija siem gospodarka ....?

Faktem jest że ludzie mają pracę i zarabiają więcej:

"Rząd Mateusza Morawieckiego może odtrąbić sukces. Właśnie padł rekord - w Polsce mamy 21 ministerstw.

Po zapowiedziach "odchudzania" rządu, liczba ministrów i wiceministrów zaczęła wzrastać. W tej chwili cały rząd to 112 osób.

Drugi rząd Mateusza Morawieckiego stał się tym samym rekordzistą - jak dotąd żaden inny nie miał tylu resortów, a także tylu ministrów. W 2018 roku ówczesny poseł PO Krzysztof Brejza zwrócił się do KPRM o wskazanie, ilu ministrów i wiceministrów pełniło funkcje w rządzie w kolejnych latach. Według stanu na 1 stycznia 1997 roku rząd Cimoszewicza liczył 14 ministrów i 63 wiceministrów. AWS miało 20 ministrów i 74 wiceministrów (sekretarzy i podsekretarzy stanu), z kolei PiS w 2007 roku miało 21 ministrów i 89 wiceministrów"

Jestem Europejczykiem.

od kilku lat pisza pro Ruskie i pro Niemieckie media ze USA upada :) Zeby nie stawiac na USA .

Jak mozna nie stawiac na panstwo które zapewnia Nam wszystkim bezpieczenstwo !!!!

Mamy stawiać na Niemców ? albo na Chiny? Żałosne .

Złodziei z PO boli ze nie mogą tak kraść jak okradali Polaków wcześniej  ,ot cała prawda .

7 minut temu, jar1 napisał:

A małpeczek jeszcze w Biedrze pod dostatkiem, bo dzisiaj nie byłem ?

Typowy gryps człowieka który boi sie .

Pisze tu z dwudziestu ludzi a jak coś huknie sp***dolą pod kołdre ,zostanie z trzech .

To Żałosne .....

Potem spod tej kołdry bendą skomleć ....wiecie ja byłem za wami tylko tak udawałem .......

Cała scena Forumowa.

Edytowane przez atmeg

Problemem wielu np. tak zwanych sympatykow PO jest zamkniecie na prawdziwosc otaczajacego swiata .Negowanie za wszelka cene ,walka z wlasna chora ideologia ,na koniec spierdalanie w ciemne dupy i z tych ciemnych dup ponowne ataki .

3 minuty temu, dulon184 napisał:

Kużwa.

długopis milczy a ja nie wiem czy łapac raka czy tvpis ogladać .

Bardzo to stresujące.

I tu kolejny grypser .Czowiek ktry boi sie jasno pisac co mysli tylko nadaje grypsera.

a tu bez grypsery . PIS wygra kolejne wybory ,jasne ? To jest oczywiste. PIS to wygra .I Slusznie .

Zadziwiajace jest jak ci milosnicy Niemiecko-Ruskiego PO nie umieja jasno pisac oco im chodzi ,czuja ze sciemniaja i brak im odwagi .

Milosnicy PO ,pro Niemiecko-Ruskiej parti przesracie te kolejne wybory ....czyli przegracie !!!!

Kolejny raz .

10 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Tarczyński jest chamidłem i zwykłą kaprawą mendą z dziada pradziada. Jego prawo (wilcze, buhaha).

Ale kim trzeba być, aby na takie coś głosować, to już określenia i epitetu nijak nie znajduję...

Jak kim ? daleko nie trzeba szukac-atmeg

3 godziny temu, atmeg napisał:

Ja postanowiłem siem zmienić ,nie pisać po pijaku bo ...to oczywiste .

Zobaczymy czy wytrwam ?

Biedaku - przecież ty pijesz codziennie...

2 minuty temu, dulon184 napisał:

Jak tu nie chlać będąc zwolennikiem picu.

Odpowiedz jest jasna ,wystarczy nie krasc i nie glosowac na zlodziei.

Dotyczy to chlania ,bo pic kazdy musi .

Kto tu nie pije?

2 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Właśnie padł rekord - w Polsce mamy 21 ministerstw.

Po zapowiedziach "odchudzania" rządu, liczba ministrów i wiceministrów zaczęła wzrastać. W tej chwili cały rząd to 112 osób.

Drugi rząd Mateusza Morawieckiego stał się tym samym rekordzistą - jak dotąd żaden inny nie miał tylu resortów, a także tylu ministrów.

Nie ma co się dziwić. Przecież obficie zaopatrzone koryto zawsze przyciąga kolejne świnie.

5 minut temu, atmeg napisał:

Kto tu nie pije?

Ale co? Wódę masz na myśli?

A juz sie poprawiam bo walnolem glupote ,juz poprawiam wpis co do picia .aby nie chlac wystarczy nie glosowac na zlodziei z PO .

Wlasnie padl rekord niskiego bezrobocia w Polsce  .....znacie te dane sa prawdziwe .I to za PISu .

2 minuty temu, atmeg napisał:

A juz sie poprawiam bo walnolem glupote ,juz poprawiam wpis co do picia .aby nie chlac wystarczy nie glosowac na zlodziei z PO .

Wystarczy na złodziei z pis-u?

Y9-RAUm-Tp-Lvws-Fd-MM.jpg

najlepsze dane makro ekonomiczne w histori Polski sa za wladzy PISU :)

1 minutę temu, asterix1 napisał:

Wystarczy na złodziei z pis-u?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Masz slabe jaja ....i tyle

Ukryta Zawartość

Czego sie spodziewaliscie ze sie upije i zaczne wyzywac ,nic z tego .

PiS gladko wygra ........i jak zawsze bedziecie zdziwieni jak to?

1 minutę temu, asterix1 napisał:

Odpowiedz godna prawdziwego polaka

odpowiedz jak odpowiedz , normalna raczej

9 minut temu, atmeg napisał:

Wlasnie padl rekord niskiego bezrobocia w Polsce  .....znacie te dane sa prawdziwe .I to za PISu

Nie wstyd Ci takie głupoty pisać?
Nawet po pijaku nie przystoi.

i lokomotywy

Ukryta Zawartość

3 minuty temu, asterix1 napisał:

Odpowiedz godna prawdziwego polaka

I oto on sam-wersja 2.0

89339720-211802830225684-107661422081815

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, soundchaser napisał:

Nie wstyd Ci takie głupoty pisać?
Nawet po pijaku nie przystoi.

Nie wstyd na trzezwo , masz inne dane to dawaj . Mamy najnizsze bezrobocie w histori i jedno z najnizszych w skali swiata .Masz inne dane to dawaj ,ale niemasz innych danych tylko oszczercze klamstwa .

Typowa NiemiecoRuska propaganda jak jest dobrze w Polsce to probowac obrzydzic za wszelka cene ....

Macie problem Folksdojcze ,to juz nie dziala ....

4 minuty temu, atmeg napisał:

Typowa NiemiecoRuska propaganda jak jest dobrze w Polsce to probowac obrzydzic za wszelka cene ...

Zapomniałeś dodać cyklistów ....aha i żydów oni tez zawsze obrzydzają...to nic ze ich nie widać (podobno jeden na Żoliborzu jest ale tego w tvqrwizji nie mówili)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.