Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

26 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Odpowiedź niepełna. Mnie chodziło o odgłos paszczą.

Nie ma takiego kraju, który sobie radzi z dzisiejszą pandemią. Nie ma. To przerosło wszystkich, nawet wielokrotnie bogatszych, niż Polska.

Kwestia jest taka, żeby - jeśli już upadać - czynić to z jakąś klasą. Pokazać - zrobiliśmy wszystko, co w naszej mocy, wykorzystaliśmy wszelkie przygotowane uprzednio (!!!!!) procedury i zapasy. 

Polska niczego takiego nie ma. Może kiedyś, jeszcze za peerelu - miała. Ale jako procedury i systemy "komunistyczne" - zostały centralnie wyebane do kosza, jako nieprawomyślne i nielicujące z naszym - hurrapatriotycznym, narodowym, qrwa - poglądem.

Pętaki rządzą Polską. Pętaki i dzicz. Nieodpowiedzialne, nieprzezorne, ślepe szczenięta. Cechą dorosłości (może i tą najważniejszą) jest przezorność i roztropność.  Roztropność!!! Słowo zapomniane lub raczej PiSowi nieznane...

Ale - poczekaj, Bupek. Jeszcze moment. Jeszcze chwila, a ten osławiony suweren, ten sam, któremuście oczy mydlili pińcetem, któremu zohydziliście pracę i od niej odzwyczailiście, ten którego bałwaniliście Zenkiem, pląsami u Rydzyka, imprezami w Zakopanem, godnymi najtańszej tancbudy, miesięcznicami, pochodami, defiladami, gadaniną o niczym, nienawistnymi paskami w Kurwizji, tumanieniem o niegodziwości lekarzy, nauczycieli, sędziów, którego przekonaliście o nadużyciach opiekunów ludzi niepełnosprawnych - ten sam suweren już wkrótce rzuci się na was, oczy wam wydrapie i żywcem was rozedrze na sztuki. A resztę powywiesza na okolicznych drzewach.

I nie powiem, żebym miał coś przeciwko temu...

Zobaczymy. Przed korono jakoś tego nie było widać. Ile tam Duda  miał w sondażach?

A  ty juz o wieszaniu.  Zobaczymy jak sobie teraz poradzą. Za kilka miesięcy będziesz miał odpowiedz na swoją  wizje. Przypomnij sobie ten wpis.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Godzinę temu, hi_aro napisał:

Jestem za tym aby wybory się odbyły. Niech mają krew na rękach, niech ludzie umierają, bo dyktator Kaczka wie, że 2-3 będzie szalał kryzys...

Przyjedziesz głosować tutaj?

26 minut temu, Zbig napisał:

To że moderacja toleruje tu trolli nie oznacza że dopuszcza ich do swego grona.

Arkadowski podał szereg faktów i opatrzył je komentarzem, jasno oddzielając jedno od drugiego.  Nie raczyłeś się do owych faktów jakkolwiek odnieść, i w związku z czym jesteś odpowiednio potraktowany przez dyskutantów, więc przestań już skomleć.

Właśnie się odniosłem , tylko ty widzisz co chcesz i co ci pasuje. Także daruj sobie te rady.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Bupek - wskaż mi (może być nawet tym paluchem ?) punkt w Regulaminie, gdzie stoi, że Moderator nie może się wypowiadać jako uczestnik rozmowy.

No ale wiesz chyba Jacku, ze problem leży gdzie indziej?

6 minut temu, xniwax napisał:

Żadne zaskoczenie.

Opozycja spod Budki.

Niczego innego po Tobie się nie spodziewałem, prócz właśnie tego - wyrwania trzech słów z mojej wypowiedzi i dodania do tego Budki.

Choć raczej obstawiałem, że to będzie "Czaskoski".

Prostyś i zaślepiony uczuciem do prezesa jesteś, Jacuś.

.......

Bupek - prawdopodobnie sobie krotochwilisz i żartujesz, mówiąc o miesiącach.

To tyle nie potrwa...

Sprawa jest prosta

punkt 1 - reakcja Pisu na korono jest zdecydowanie lepsza niz odpowiednikow na Zachodzie, i tu na plus.

punkt 2 - sluzba zdrowia lezala juz dawno, nic z nia nie zrobiono, i teraz moze sie zemscic, i tu na minus

punkt 3 - pomoc dla ludzi, tutaj pewnie mozna wiecej, ale tez trzeba docenic co jest, szczegolnie w tych warunkach, pewnie bedzie wieksza, i tu na remis.

A reszta to jedna wielka nakretka albo zwolennikow Pisu, albo ich przeciwnikow.

I to jest spojrzenie obiektywne.

A teraz plujemy dalej, ze pisowiec, ze kocha prezesa, ze koniec swiata itd itp.

Edytowane przez bubusia

15 minut temu, jezz napisał:

Przyjedziesz głosować tutaj?

Nie, złożę protest wyborczy, bo w Ire na 99% nie będzie można otworzyć komisji wyborczych. Od północy jest oficjalny lockdown...

A jak już, to oficjalnie i bez krępacji zrobię stanowisko agitacyjne, z flagami, z kaczką na łańcuchu przed wejściem do komisji. I co mi zrobią, oni w ch*ja, to ja ich podwójnie...    

spieprzaj dziadu.

??, ?? ?????????

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

4 minuty temu, hi_aro napisał:

Nie, złożę protest wyborczy, bo w Ire na 99% nie będzie można otworzyć komisji wyborczych. Od północy jest oficjalny lockdown...

A jak już, to oficjalnie i bez krępacji zrobię stanowisko agitacyjne, z flagami, z kaczką na łańcuchu przed wejściem do komisji. I co mi zrobią, oni w ch*ja, to ja ich podwójnie...    

No ty rzeczywiscie mozesz im zaszkodzic.:)

podwojnie:)

2 minuty temu, hi_aro napisał:

idiota...

jestes....

Niesamowite jak te jednokomorkowce zawsze rwa z kontekstu, hehe

Calosci nie przytoczy, bo moze nie podpasic.

To se cos tam wyrwie.

Edytowane przez bubusia

4 minuty temu, hi_aro napisał:

Szkoda, myślałem, ze będziesz odważny  i przyjedziesz, jeśli jesteś za tym żeby wybory odbyły się w maju.

1 minutę temu, bubusia napisał:
2 minuty temu, hi_aro napisał:

idiota...

jestes....

Tak, tak

Ciekawe jak na zasiłku, bez perspektyw na przyszłość będziesz lizał 4 litery prezesa...Czy będzie tak samo smakowała? 

9 minut temu, hi_aro napisał:

Tak, tak

Ciekawe jak na zasiłku, bez perspektyw na przyszłość będziesz lizał 4 litery prezesa...Czy będzie tak samo smakowała? 

Ile mozna baranom powtarzac, ze moj status materialny nie ma nic wspolnego z prezesem, czy anytyprezesem.

Edytowane przez bubusia

Teraz, jezz napisał:

jeśli jesteś za tym żeby wybory odbyły się w maju.

Tak jestem za wyborami w maju, niech wytłucze Covid tłumoków... Ja będę sobie zdalnie oglądał. 

19 minut temu, hi_aro napisał:

Tak, tak

Zostanie wiceprzewodniczącym Komitetu Blokowego na swojej ulicy.

26 minut temu, bubusia napisał:

Sprawa jest prosta

punkt 1 - reakcja Pisu na korono jest zdecydowanie lepsza niz odpowiednikow na Zachodzie, i tu na plus.

punkt 2 - sluzba zdrowia lezala juz dawno, nic z nia nie zrobiono, i teraz moze sie zemscic, i tu na minus

punkt 3 - pomoc dla ludzi, tutaj pewnie mozna wiecej, ale tez trzeba docenic co jest, szczegolnie w tych warunkach, pewnie bedzie wieksza, i tu na remis.

A reszta to jedna wielka nakretka albo zwolennikow Pisu, albo ich przeciwnikow.

Jakie rozwiązania rząd wprowadził, które nie były wprowadzone wcześniej w innych krajach? 

Tarcza antykryzysowa? pewnie że można lepiej. Można np w ramach pomocy dla firm i pracowników wprowadzić zmiany w ordynacji wyborczej i wpisać w rozwiązania tarczy antykryzysowej. Taki myk. Że niezgodny z konstytucją, bo nie można wprowadzić zmian w kodeksie wyborczym później jak pół roku przed wyborami? Pani Lichocka już wyjaśniła nam, czujemy się uspokojeni.

Qwa, nawet jak wprowadzają prawo o pomocy, to krętacze przy okazji zmieniają prawo pod siebie

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

8 godzin temu, arkadowski napisał:

A teraz zamiast słowa "następny" proponuje skupić się na argumentach lub zamilczeć. Lanie PiSowskiej wody jest strawne tylko dla ciemnego ludu w TVPiS. Reszta ludzi ma wszystkie klepki.

Proponuje przyjrzeć się zdaniu” adekwatność aspiracji wobec własnych możliwości „ i wyciągnąć wnioski.

Ale można i tak-nadrukować „ pinindzy” he he i mieć głęboko w d .. co będzie dalej ( tylko jak to się ma do POkemonowego larum- nasze dzieci będą to spłacać ).

I jeszcze jedno, to jest dziecinada co tutaj uprawiasz- cie, łazisz po necie i wybierasz co lepsze kąski* świadczące o „ niekompetencji władzy .

A zamieść może coś co pokazuje iż starają się w miarę możliwości , popełniają błędy ( jak każdy ), uczą się na bieżąco( bo sytuacja nietypowa) .

Gdzieś tam Glapinski palnął o forsie, że nieprzebrane ilości,  nikt nawet nie dopytał w jakim kontekście, czy z punktu widzenia NBP, czy o co mu tak naprawdę chodziło . Ale nie, na bazie tej wypowiedzi stara się wmówić ludziom, że pisiory są niekonsekwentne. To symptomatyczne , że ta „ opozycja” he he, na tego typu pierdach buduje swoją narracje. 
Odniosę się jeszcze do funkcji moderatora, co z tego, że wypowiadasz się jako użytkownik . Doskonale widać było jak, jako wchodząc w dysputę z gościem ( chyba Tomek) doprowadziłeś do spiny i już jako moderator wysłałeś go na 10 dni kwarantanny. 
Vlado też w wątku o kościele pienił się jakby chwilami był w stanie furii i skutkowało to w moim przypadku punktami, ale wiem, że innych banował .

Moderator ma łączyć, nie dzielić , ale skoro staje po stronie, która już na wstępie jest liczniejsza, no to sorry gregory, poracha ??‍♂️

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

2 godziny temu, fozzie napisał:

Dzieki za info. Ale, zdaje się, zmiany w ordynacji wyborczej przecisnęli?

Jak zwykle.  Już dobrze wiedzą że wtopili więc zrobią wszystko aby utrzymać władzę.

18 minut temu, toptwenty napisał:

Zostanie wiceprzewodniczącym Komitetu Blokowego na swojej ulicy.

W bloku to siedzą takie pętaki jak ty. Nie te progi topik.

sry panowie z bloków, taki joke

Edytowane przez bubusia

8 minut temu, notoryczny napisał:

Moderator ma łączyć, nie dzielić , ale skoro staje po stronie, która już na wstępie jest liczniejsza, no to sorry gregory, poracha ??‍♂️

Moderatorzy nie mają tutaj przydzielonych sekcji, mylisz fora, moderator ma prawo być pełnoprawnym dyskutantem a wtedy moderację wątku przeprowadza kto inny.  Regulamin coś wspomina o łączeniu i dzieleniu, nie kojarzę.

Teraz, bubusia napisał:

W bloku to siedzą takie pętaki jak ty. Nie te progi topik.

Odezwał się ten co wzywał przed chwilą do kultury dyskusji.

34 minuty temu, bubusia napisał:

Ile mozna baranom powtarzac, ze moj status materialny nie ma nic wspolnego z prezesem, czy anytyprezesem.

Zapewne, skoro tak twierdzisz. Winszuję szumnej przyszłości.

A do Kolegów mam prośbę:

Byłby któryś z Was tak uprzejmy i wkleił wczorajszą wypowiedż Pana Profesora Marcina Króla? Będę wdzięczny.

(ja jestem kanibal techniczny, coś robię źle w tych telefonicznych trickach i nie umiem wlepić)

A i Bupkowi coś może zaświta...

2 minuty temu, Zbig napisał:

Moderatorzy nie mają tutaj przydzielonych sekcji, mylisz fora, moderator ma prawo być pełnoprawnym dyskutantem a wtedy moderację wątku przeprowadza kto inny.  Regulamin coś wspomina o łączeniu i dzieleniu, nie kojarzę

Regulamin? Do tego potrzebny jest regulamin? A wydawać by się mogło, że wystarczy rozum ??

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

3 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Zapewne, skoro tak twierdzisz. Winszuję szumnej przyszłości.

A do Kolegów mam prośbę:

Byłby któryś z Was tak uprzejmy i wkleił wczorajszą wypowiedż Pana Profesora Marcina Króla? Będę wdzięczny.

(ja jestem kanibal techniczny, coś robię źle w tych telefonicznych trickach i nie umiem wlepić)

A i Bupkowi coś może zaświta...

Jacek zobacz tutaj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez toptwenty

BN, zobacz tez tu, hehe

On ma byc tym obiektywnym profesorem:

Ukryta Zawartość

No jak takie podejscie ksztaltuje wasze myslenie, to ja sie nie dziwie.

No i podgryzl, hehe

Dobrze, ze jestem z Wawy, chociaz nie jestem tlumokiem, oczywiscie wg pana profesora:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez bubusia

Futurologia na pewniaka.

Ukryta Zawartość

Smacznego, audiofile.

Ukryta Zawartość

Sensacyjny plan zablokowania wyborów. Dawny "trzeci bliźniak" zdradza szczegóły!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.