Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, caleb66 napisał:
8 minut temu, Jaro_747 napisał:
Odkurzy się ruskie serwery emoji846.png. Putin już oferował spory rabat.

Ja wiem wy uznacie wybory dopiero wtedy jak wasz kandydat wygra a jak z PiS to fałszerstwo.

A skąd wiesz, siedzisz w mojej głowie?

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, caleb66 napisał:
10 minut temu, Jaro_747 napisał:
A skąd wiesz, siedzisz w mojej głowie?

Bo jak twoi idole nie rządzą to nie ma demokracji.

A to wyłącznie twój idiotyczny pomysł.

Jestem Europejczykiem.

Aha czyli jednak mamy w kraju demokrację i to wyborcy decyduja jaki chca mieć rząd i prezydenta? Czyli nie reżim i dyktaturę.
11 minut temu, Jaro_747 napisał:

Aha czyli jednak mamy w kraju demokrację i to wyborcy decyduja jaki chca mieć rząd i prezydenta? Czyli nie reżim i dyktaturę.

To nie na twój łeb jak widzę, a tłumaczyć mi się nie chce, bo to jak krew w piach.

Jestem Europejczykiem.

Gość glazior

(Konto usunięte)
43 minuty temu, caleb66 napisał:
46 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ja wiem wy uznacie wybory dopiero wtedy jak wasz kandydat wygra a jak z PiS to fałszerstwo.

Zauważ caleb jawną groźbę i szantaż  wobec prezydenta części środowiska sędziowskiego.

Jeżeli wybierzesz Wróbla jest i będzie demokracja , jeżeli nie pozycja prezesa będzie podważana.

We wspólnym oświadczeniu 50 sędziów Sądu Najwyższego zaapelowało w sobotę wieczorem do prezydenta Andrzeja Dudy o namysł nad powołaniem nowego pierwszego prezesa SN. "Liczymy na głęboki namysł pana prezydenta nad tym, czy powołanie I prezesa SN w tych warunkach przyczyni się do stanu praworządności w Polsce i umocni zaufanie do Sądu Najwyższego" - napisano w oświadczeniu. Zdaniem sędziów pozycja prezesa może być "podważana i słaba ze względu na skalę uchybień podczas obrad zgromadzenia, które wybrało kandydatów na tę funkcję".

https://tvn24.pl/polska/sad-najwyzszy-50-sedziow-apeluje-do-prezydenta-o-namysl-nad-powolaniem-nowego-pierwszego-prezesa-4592342

Zasady mafijne w całej okazałości i pokazane jak na dłoni.

Edytowane przez glazior
28 minut temu, glazior napisał:

Zauważ caleb jawną groźbę i szantaż  wobec prezydenta części środowiska sędziowskiego.

Jeżeli wybierzesz Wróbla jest i będzie demokracja , jeżeli nie pozycja prezesa będzie podważana.

We wspólnym oświadczeniu 50 sędziów Sądu Najwyższego zaapelowało w sobotę wieczorem do prezydenta Andrzeja Dudy o namysł nad powołaniem nowego pierwszego prezesa SN. "Liczymy na głęboki namysł pana prezydenta nad tym, czy powołanie I prezesa SN w tych warunkach przyczyni się do stanu praworządności w Polsce i umocni zaufanie do Sądu Najwyższego" - napisano w oświadczeniu. Zdaniem sędziów pozycja prezesa może być "podważana i słaba ze względu na skalę uchybień podczas obrad zgromadzenia, które wybrało kandydatów na tę funkcję".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

dawno mowilem ze to towarzystwo nalezy rozgonic

28 minut temu, remak123 napisał:
3 godziny temu, caleb66 napisał:
Widzę że też masz szajsunga, może chcesz o tym porozmawiać ?

No, fajnie Ci się tapotołkuje?

tak,teraz pisze z kompa

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, glazior napisał:

Ukryta Zawartość

Ewidentnie z doopy bierzesz te swoje "rozważania". Naciągane jak gumka w starych majtkach, no ale przecież sam tego nie wymyśliłeś. Jakbym zajrzał na prawackie portale to zaraz bym znalazł skąd to przepisane.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Masz Tapatalka na Windowsa? Przecież MŚ już go nie wspiera
Nie mam
Ewidentnie z doopy bierzesz te swoje "rozważania". Naciągane jak gumka w starych majtkach, no ale przecież sam tego nie wymyśliłeś. Jakbym zajrzał na prawackie portale to zaraz bym znalazł skąd to przepisane.
To są niepodważalne fakty.

Proszę baranki pisowskie, oto przykład dlaczego sądy powinny być niezależne i do czego prowadzi zamach na praworządność:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

20 minut temu, caleb66 napisał:

Nie mam To są niepodważalne fakty.

Jak PiSowiec pisze o "niepodważalnych faktach" to z góry wiadomo że to jakieś spreparowane kłamstwo.

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, jello napisał:

Proszę baranki pisowskie, oto przykład dlaczego sądy powinny być niezależne i do czego prowadzi zamach na praworządność:

Ukryta Zawartość

No pacz pan a z Norwegii do nas ciągną ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)
14 minut temu, A3Dzoszu napisał:

Z Norwegii tabunami ciagną do polskiego dobrobytu . Buchaaaa . Ale mnie rozbawiłeś . Dobry jestes Patryś . 

Sprawdź z jakiego powodu ta pani starała się o pobyt u nas .Barnevernet to coś co u nas nie funkcjonuje na szczęście

Edytowane przez Riczi75
21 minut temu, jello napisał:

Ukryta Zawartość

Ty na prawdę myślisz, że inni czytają tylko tytuły, jak ty? Zabłysnąłeś, nie ma co ?

Sąd na Słowacji przychylił się we wtorek do wniosku Magdaleny K. o wszczęcie procedury udzielenia kobiecie azylu politycznego. Słowaków przekonały m.in. argumenty prawników, dotyczące nieprawidłowości przy powołaniu Pierwszej Prezes Sądu Najwyższego, brutalności polskiej policji oraz braku niezależności polskiej prokuratury. To oznacza, że nie dojdzie na razie do ekstradycji K., podejrzanej o kierowanie gangiem kiboli Cracovii.

Ukryta Zawartość

Gość glazior

(Konto usunięte)
29 minut temu, jello napisał:

https://tvn24.pl/polska/magdalena-k-wystapila-o-azyl-polityczny-powolala-sie-min-na-sytuacje-w-sadzie-najwyzszym-4594761?fbclid=IwAR2OTGNnxtyVPiWcYPRbFUMYBEf7weIouEahB1WF-m0C14RIsJ1X-GsAq3U

Rafał Gaweł, prawomocnie skazany za oszustwa finansowe założyciel Ośrodka Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenowobicznych (OMZRiK), twierdzi, że jest prześladowany przez polskie władze ze względu na swoją orientację seksualną i przynależność do społeczności LGBT+. Działacz w kwietniu wystąpił o azyl polityczny w Norwegii, gdzie zbiegł wraz z żoną, córką i kotem.

che che dobre najlepsze że ten niewinny uciekł z żoną i kotem

no i A3Dzoszu naświetlił sprawę  w szerszym kontekście.

5d63b98fd114a_p.jpg

Edytowane przez glazior
Gość

(Konto usunięte)
8 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

A powinien tylko z kotem ?Jak prezes  ?

Pan prezes zamknął się z kotem w swojej twierdzy i oczyścił teren ze sasiadów aby mu nikt spokoju nie zakłócał. 

Edytowane przez Riczi75
Gość glazior

(Konto usunięte)
17 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

A powinien tylko z kotem ?Jak prezes  ?

Chłopaki czas na ...pacierz.

A jak ja zacznę filozofować to zrobię to przy pomocy ... młota.

Edytowane przez glazior
Jak PiSowiec pisze o "niepodważalnych faktach" to z góry wiadomo że to jakieś spreparowane kłamstwo.
Nie jestem pisowcem ale obecna władze lubię za dobrobyt który zafundowała rodakom,chyba każdy widzi jak społeczeństwo odzylo,jak zule i menele z uśmiechem na twarzy otwierają puszki z browarami jak dumne matki spacerują z wózkami po przelewie 500+,jak ludzie się ciesza każdym dniem kwarantanny narodowej a wy o jakichś sądach czy trojkach mało kogo to obchodzi.
21 minut temu, glazior napisał:

Rafał Gaweł, prawomocnie skazany za oszustwa finansowe założyciel Ośrodka Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenowobicznych (OMZRiK), twierdzi, że jest prześladowany przez polskie władze ze względu na swoją orientację seksualną i przynależność do społeczności LGBT+. Działacz w kwietniu wystąpił o azyl polityczny w Norwegii, gdzie zbiegł wraz z żoną, córką i kotem.

che che dobre najlepsze że ten niewinny uciekł z żoną i kotem

no i A3Dzoszu naświetlił sprawę  w szerszym kontekście.

Trzeba być mocno upośledzonym na umyśle przez reżimowa propagandę żeby podawać takie argumenty na cokolwiek.

Polecam historię dr Szaniawskiego ściganego przez psychopatę Zbysia Ziobro.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Teraz bandyci będą bezkarni przez „reformy” Ziobry.... 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, caleb66 napisał:
58 minut temu, Jaro_747 napisał:

Nie jestem pisowcem ale obecna władze lubię za dobrobyt który zafundowała rodakom,chyba każdy widzi jak społeczeństwo odzylo,jak zule i menele z uśmiechem na twarzy otwierają puszki z browarami jak dumne matki spacerują z wózkami po przelewie 500+,jak ludzie się ciesza każdym dniem kwarantanny narodowej a wy o jakichś sądach czy trojkach mało kogo to obchodzi.

Dobrze to ująłeś zafundowało .

Sami ze swojej kieszeni dali czy zapożyczyli się gdzieś?

3 minuty temu, sly30 napisał:

A przedsiębiorca za jedynie podejrzenie o przestępstwie będzie ścigany lub zamkną mu firmę . To przepisy z komuny a pan zero wprowadził to ponownie .

Edytowane przez Riczi75
55 minut temu, Jaro_747 napisał:

(...)chyba każdy widzi jak społeczeństwo odzylo,jak zule i menele z uśmiechem na twarzy otwierają puszki z browarami(...)

Rzeczywiście serce się raduje!

Jestem Europejczykiem.

Gość glazior

(Konto usunięte)
4 minuty temu, Riczi75 napisał:

Sami ze swojej kieszeni dali czy zapożyczyli się gdzieś?

Będziecie za***rdalać na nas ....jakbyście mieli małe motorki w dupach.?

Edytowane przez glazior
A przedsiębiorca za jedynie podejrzenie o przestępstwie będzie ścigany lub zamkną mu firmę . To przeoisy z komuny a pan zero wprowadził yo ponownie .
To jest pierwszy rząd od czasów przemian ustrojowych który nie pożycza pieniędzy z zewnątrz,bardzo dobrze gospodaruje tym co ma od nas wszystkich.
Gość

(Konto usunięte)
12 minut temu, caleb66 napisał:
16 minut temu, Riczi75 napisał:
A przedsiębiorca za jedynie podejrzenie o przestępstwie będzie ścigany lub zamkną mu firmę . To przeoisy z komuny a pan zero wprowadził yo ponownie .

To jest pierwszy rząd od czasów przemian ustrojowych który nie pożycza pieniędzy z zewnątrz,bardzo dobrze gospodaruje tym co ma od nas wszystkich.

To jest pierwszy rząd który trafił w znakomity czas gospodarki która lepiej lub gorzej rozwijała się od 1990 roku mniejwięcej i wszystko po kolei pier**li zawodowo . Nadwyżki przejebane lub rozdane , żadne reformy niepokończone i wszystko rownież roz...e , obecnie przez swoją niegospodarność zapożycza kasę na potęgę . Jedyną rzecz jaka ci zafundowali to inflacja która już prawie zjadła to 500 które też jest z naszych kieszeni .

Po tych cudnych rządach i zmarnowanych latach jeszcze kilka dziesięcioleci się nie podniesiemy

13 minut temu, glazior napisał:

Będziecie za***rdalać na nas ....jakbyście mieli małe motorki w dupach.?

Obudzisz sie nierobie z ręką w nocniku kiedy zabiorą ci to 500 , zwolnią z roboty i pójdziesz pod budkę z piwem na żebry . Do tego po mału dążą reformatorzy wszechczasów . Takiego rozjebu nie było nigdy przedtem .

Ale fakt pomarzyć zawsze możesz . Ponoć najpiękniejsze to te niespełnione marzenia ?

Edytowane przez Riczi75
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.