Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

28 minut temu, bubusia napisał:

Zalosne jest to, ze nie wiesz, ze to obydwie strony oskarzaja sie nawzajem. A ty lykasz propagande jednych zapominajac o drugich. I to jest wlasnie zalosne.

Jesteś głupszy niż przewiduje ustawa. Od lat tylko pisowska banda i jej wyborcy wyzywają opozycje od komunistów i resortowych dzieci.  Nawet w tym wątku pisowski łeb tych którzy coś osiągneli wyzywa od resortowych dzieci. A prawda pokazuje, że w PiS-ie komuchów pełno, komuch pogania komucha. Na każdym wiecu maliniaka czy kłamcy, ciemnota wyzywa opozycje od komuchów, a klaszczą jeszcze liczniejszym komuchom.

8 minut temu, sly30 napisał:

Jesteś głupszy niż przewiduje ustawa. Od lat tylko pisowska banda i jej wyborcy wyzywają opozycje od komunistów i resortowych dzieci.  Nawet w tym wątku pisowski łeb tych którzy coś osiągneli wyzywa od resortowych dzieci. A prawda pokazuje, że w PiS-ie komuchów pełno, komuch pogania komucha. Na każdym wiecu maliniaka czy kłamcy, ciemnota wyzywa opozycje od komuchów, a klaszczą jeszcze liczniejszym komuchom.

Tylko, hehe. Przeciez opozycja i jej zwolennicy nigdy nikogo nie wyzywaja, od resortowych to juz na pewno nie. 

A ty niby co robisz?

No chyba, ze tylko idiote z samego siebie. Przyznaje, ze z sukcesem.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Teraz, bubusia napisał:

Tylko, hehe. I kto tu jest glupcem. A ty niby co robisz.

Nie rob z siebie idoty.

Odpowiadam na wpis pisowskiego łba oskarżającego ludzi o bycie resortowymi dziećmi. Dziwi mnie, że tego nie rozumiesz...choć nie, nie dziwi mnie. Jesteś tylko kolejnym pisowskim łbem. 

3 minuty temu, sly30 napisał:

Odpowiadam na wpis pisowskiego łba oskarżającego ludzi o bycie resortowymi dziećmi. Dziwi mnie, że tego nie rozumiesz...choć nie, nie dziwi mnie. Jesteś tylko kolejnym pisowskim łbem. 

A ja odpowiadam na twoj glupawy wpis.

Jakim lbem jestes ty, to nie bede ci przypominal. Dosyc powszechny termin, powinienes znac.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Gość

(Konto usunięte)
16 minut temu, notoryczny napisał:

Zastanawiam się czy pedofilia była przed 2015 rokiem, inne rządy już były ?

Każdy powinien się wstydzić nie załatwienia tych spraw .

Teraz co ?

Niech pis sobie odpuści bo inni też to mieli w tyłku . Jest czas na pokazanie siły rządzacych o ile jest w nich dobra wola aby to załatwić . 

Czas wycinać raka z kościoła i wsadzać pedofili do więzień na długie lata . Następny by się zastanowił zanim wycìągnąl by łapy do dziecka . 

Nie dziwota,że niewiele osiągnąłeś. Z takim potencjałem percepcji i myślenia nigdy nie było szans na cokolwiek. Pozostaje tylko szczekać na innych i wyżalać się do księdza. 

Edytowane przez sly30

Nie dziwota,że niewiele osiągnąłeś. Z takim potencjałem percepcji i myślenia nigdy nie było szans na cokolwiek. Pozostaje tylko szczekać na innych i wyżalać się do księdza. 

A do kogo tym razem sie zwracasz?

O jakich osiagnieciach piszesz?

Kto mial niewiele osiagnac, i skad ty masz taka wiedze?

Powoli zalatujesz naszym 747. Brakuje nam tylko proby zaimponowania swoimi osiagnieciami.

Edytowane przez bubusia

Teraz, Riczi75 napisał:

Każdy powinien się wstydzić nie załatwienia tych spraw .

Teraz co ?

Niech pis sobie odpuści bo inni też to mieli w tyłku . Jest czas na pokazanie siły rządzacych o ile jest w nich dobra wola aby to załatwić . 

Czas wycinać raka z kościoła i wsadzać pedofili do więzień na długie lata . Następny by się zastanowił zanim wycìągnąl by łapy do dziecka . 

Chciałem tylko powiedzieć, że każdy rząd, każde ugrupowanie polityczne mogło tym się zająć . Sprawę zaczęli nagłaśniać gdy przerżnęli wybory z tymi, którzy utożsamiani są z kościołem .

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

9 minut temu, sly30 napisał:

Z tym pieprzeniem o resortowych dzieciach to jak z teorią Stalina o zaostrzaniu się walki klasowej w miarę postępów rewolucji. Wypisz-wymaluj.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, notoryczny napisał:

Chciałem tylko powiedzieć, że każdy rząd, każde ugrupowanie polityczne mogło tym się zająć . Sprawę zaczęli nagłaśniać gdy przerżnęli wybory z tymi, którzy utożsamiani są z kościołem .

Mogli , dlatego wszyscy oni są winni tego co się dzieje w kościele . Nie mam tu zamiaru odpuszczać powcom czy post komuchom . Nie mam zamiaru usprawiedliwiać pisu bo o sprawie jest głośno nie od wczoraj , praktyki księży ochydne , ich przełożonych również . Czas wsadzać do więzień poprawńców i kościól powinien za to odpowiedzieć również .

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Z tym pieprzeniem o resortowych dzieciach to jak z teorią Stalina o zaostrzaniu się walki klasowej w miarę postępów rewolucji. Wypisz-wymaluj.

Tak, ale taki pisowski łeb o tym nie wie i nawet by nie zrozumiał. 

Ja nawet mysle, ze terror jest dokladnie taki jak za Stalina. A druga strona nie ma nic do powiedzenia. Nie moze sie bronic. Nie moze oskarzac. Nie moze reagowac. A tak naprawde, to jej nie ma. Jaki trzeba miec pusty leb, zeby dac sobie wmowic takie pierdoly.

Proste analogie bez rozpatrytwania okolicznosci, miejsca i czasu, wlasnie trafiaja do takich pustych lbow.

I maja ich odpowiednio ustawiac.

Jak widac dziala.

I zeby nie byc goloslownym. Tutaj jeden z osrodkow zaszczepiajacych wlasnie taki schemat myslenia:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A teraz przeczytajcie jeszcze raz panow powyzej, porownajcie z OKO press, i zastanowcie sie skad im to sie bierze.

Proste?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez bubusia

??

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

26 minut temu, papageno napisał:

Pisusia w rozumek ubożusia. Nie wymagajcie zbyt wiele. Niech klepią te brednie, tyle ich.

Z PiSem bliżej

Ukryta Zawartość

Myslisz, ze zwolennicy pisu w czyms takim mieszkaja?

Oj, zdziwilbys sie.

Ciekawe ze tak latwo wmowili wam, ze kazdy kto antypisowy, to na bank madrzejszy i inteligentniejszy. Teraz kazdy baran, wystarczy ze jest antypisowy, zostaje dowartosciowany, staje sie madrzejszy i inteligentniejszy.

No coz, tak wlasnie manipuluje sie holota.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez bubusia

Teraz, papageno napisał:

Nie, nie myślę. Mieszkają tak:

Ukryta Zawartość

To akurat nie musi byc zwolennik zadnej partii. Tylko kolo, ktory umie sie ustawic w kazdych okolicznosciach.

Ukryta Zawartość

Gość glazior

(Konto usunięte)
Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Z tym pieprzeniem o resortowych dzieciach to jak z teorią Stalina o zaostrzaniu się walki klasowej w miarę postępów rewolucji. Wypisz-wymaluj

Godzinę temu, bubusia napisał:

Ja nawet mysle, ze terror jest dokladnie taki jak za Stalina. A druga strona nie ma nic do powiedzenia. Nie moze sie bronic. Nie moze oskarzac. Nie moze reagowac. A tak naprawde, to jej nie ma. Jaki trzeba miec pusty leb, zeby dac sobie wmowic takie pierdoly.

Proste analogie bez rozpatrytwania okolicznosci, miejsca i czasu, wlasnie trafiaja do takich pustych lbow.

I maja ich odpowiednio ustawiac.

Jak widac dziala.

I zeby nie byc goloslownym. Tutaj jeden z osrodkow zaszczepiajacych wlasnie taki schemat myslenia:

https://oko.press/walka-o-prawde-u-kaczynskiego-zaostrza-sie-walka-klas-u-stalina-uderzajace-podobienstwo-cytatow/

A teraz przeczytajcie jeszcze raz panow powyzej, porownajcie z OKO press, i zastanowcie sie skad im to sie bierze.

Proste?

Jaro ale dałeś się złapać .Co za wstyd.

49 minut temu, papageno napisał:

Pisusia w rozumek ubożusia. Nie wymagajcie zbyt wiele.

z25249370V,Mateusz-Morawiecki.jpg

Jakaż piękna pogarda dla ludzi  papagenu .

Tak sobie czytam te wasze teksty sly i ten drugi i myślę że psychiczna anatomia małpy jest kluczem do psychicznej anatomii człowieka.

Gość glazior

(Konto usunięte)

Che che

Aleś dał przykład! Super.

To ty jesteś ten słynny papageno co latał z jajami na wierzchu w dziale z muzyka klasyczną dwa lata temu ?

Edytowane przez glazior
Gość glazior

(Konto usunięte)

dodaj pisowską.

"""""""""""""""""""""""""

Nie ma to jak soczysty mentalny kopniak w łeb.

To za obrażanie zwykłych ludzi którzy w życiu z różnych powodów nie dają sobie rady.

Edytowane przez glazior
16 minut temu, glazior napisał:

dodaj pisowską.

To za obrażanie zwykłych ludzi którzy w życiu z różnych powodów nie dają sobie rady.

Ach tak. To ci co bezkrytycznie na forum wychwalają PiS nie dają sobie rady? Dobre.

Kolejny pisowski przekręt na grube miliony.... 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, papageno napisał:
19 minut temu, glazior napisał:

dodaj pisowską.

Ach tak. To ci co bezkrytycznie na forum wychwalają PiS nie dają sobie rady? Dobre.

Nie masz widać pojęcia o czym on pisze...

Kolejny pisowski przekręt na grube miliony.... 

Ukryta Zawartość

Jak się dobrze wczytać w ten faszystowski portal to w Polsce nie ma innych firm, jak te związane z PiS ?

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.