Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, asterix1 napisał:

Wracajac do tematu wcześniejszego o którym napisano wiele stron i osobie która była winnym tego zamieszania

sprawa z ktorej jeszcze pare godzin nawet ja trochę pożartowałem (tworzenie komisji śledczej) krotka piłka ...

Panowie. Jeśli uważacie się za ludzi honoru , to napiszcie wyraźnie :

Autorem słynnej ,,klapy w AN225 jest Jaro747.?

konkretnie wsiedliście na Mysze13

to ja sie spytam  kto pierwszy zaczął ten burdel w tym temacie "klapowym"znajdzie sie ktoś odważny?

Otwarcie burdelu nastąpiło na życzenie tych którzy uznali, że do samolotu weszło mniej podpasek niż wcześniej deklarowano? I trzeba było oznajmić czytelnikom z jakim kantem mamy do czynienia ???

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

3 minuty temu, Edition napisał:

Jeśli dobrze zrozumiałem. 

Autorem słynnej ,,klapy w AN225 jest Jaro747 

To napisałem ja .

No to twoje jaja są o wiele większe od twojego mózgu.

Dobrze się żyje z takimi proporcjami?

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, notoryczny napisał:

Otwarcie burdelu nastąpiło na życzenie tych którzy uznali, że do samolotu weszło mniej podpasek niż wcześniej deklarowano? I trzeba było oznajmić czytelnikom z jakim kantem mamy do czynienia ???

Aha. Czyli jak kłamiemy, oszukujemy i plujemy na innych to jest ich wina.

Od razu pisałem, ze przeprosin nie spodziewam się ale w ten sposób straciłeś okazję żeby siedzieć cicho.

Jestem Europejczykiem.

5 minut temu, notoryczny napisał:

Nie... to sie stało wcześniej ...jak sie pojawiła  na tym forum osoba która na swoje polityczne przepychanki zakłada(ła)konta żeby trollowac tematy tutaj -osoba która swoim sposobem bycia najpierw wprowadza zamęt a potem ma pretensje ze inni są innego zdania

Teraz, Edition napisał:

Tzn kto konkretnie?  Nowy jestem nie znam wszystkich spod ciemnej gwiazdy w wątkach 

Post 915 i strona wcześniej -pojawił sie bodajże wtedy -przypisał jaro słowa których On nie użył a potem w zaparte szedł dalej...ja nie jestem Mysza ze wsiądzie zgraja popleczników jego(tego tam od sedesów) i mnie zakrzyczycie

a teraz drogie misie ide spac

Ps Kto bez winy nie będzie sie czuł moimi słowami obrażony

Dobranoc

3 minuty temu, skynyrd napisał:

Atmeg - wątroba Ci pierdolnie w kalendarz.

Ty siem nie wtrącaj chyba ze zerwiesz jakes swoje tam postanowienie  i zapodasz muze ....a ta muza byla niezla ,podtrzymuje .

Edytowane przez atmeg
4 minuty temu, skynyrd napisał:

Wino, piwo, samogon i whisky
kocham Cię Atmeg od kołyski

ja z jednej strony lubie ciebie z innej nie cierpie .

Edytowane przez atmeg
17 minut temu, asterix1 napisał:

Nie... to sie stało wcześniej ...jak sie pojawiła  na tym forum osoba która na swoje polityczne przepychanki zakłada(ła)konta żeby trollowac tematy tutaj -osoba która swoim sposobem bycia najpierw wprowadza zamęt a potem ma pretensje ze inni są innego zdania

Osoba zakładała konta, a Wy w swoim zwyczaju wrzuciliście temat( o nie takim samolocie, bo wystarczyłby inny, o nie takiej ilości, itd.) czyli kręcimy aferę. Później kręcimy kolejną o certyfikaty. A Jaro najmONdrzejszy z całej wsi, dał się wkręcić w klapę, na własne życzenie ?

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
3 minuty temu, asterix1 napisał:

Post 915 i strona wcześniej -pojawił sie bodajże wtedy

Nie bodajże , tylko słynny Patrykowski  wymyślił klapę..Celem tej akcji był atak na Jaro747 , który [przy wydatnej pomocy obsranych pisdzielców ] miał Jaro747 wyłączyć . Udało się w jednym wątku.....Ta śmierdząca akcja trwała ponad 100 stron przy czynnym udziale klakierów i przydupasów Patrykowskiego.

Ja widać , tych przydupasów znalazło się sporo , co widać na ostatnich stronach...

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
3 minuty temu, notoryczny napisał:

Teraz będzie piętnaście stron o tym samym . ?

Tak Panie notoryczny... Wybitne scoorvysyństwo wymaga wyjaśnien...Wiem , że to Pana nie interesuje.

Gdyby to Pan stał się obiektem takiego ataku  , to może byłby Pan zainteresowany.

Edytowane przez Mysza 13
37 minut temu, atmeg napisał:

Bezlitosna Niusia  ,

masz problem z skutecznością amerykanskiej Policji ? a niemasz problemu z zamordowaniem dziesiatek milionow ludzi niedawno przez Niemców ?

to było całkiem niedawno .

co powiesz na całe miliony bezlitosnie wymordowanych Zydów przez Niemców ,duszonych ,gazowanych ,poddawanych eksperymentom ? A ty piszesz tu że w Ameryce jakiś Policjant zabił czarnego .

Sugerujesz ze ma wrócić władza niemiecka nad Europą ?

To, że ty jesteś prdolnięty - to zarówno ja, jak i inni - wiemy doskonale od dawna.

Naprawdę nie musisz tego faktu podkreślać każdym swoim żałośnie beznadziejnym postem.

.....

Xhuj z PiSem! (mam wyhaftowane na ręczniku) i idę się wykąpać, bo gdy czytam twoje idiotyzmy - czuję się brudny.

Bez odbioru.

4 minuty temu, Mysza 13 napisał:

Nie bodajże , tylko słynny Patrykowski  wymyślił klapę..Celem tej akcji był atak na Jaro747 , który [przy wydatnej pomocy obsranych pisdzielców ] miał Jaro747 wyłączyć . Udało się w jednym wątku.....Ta śmierdząca akcja trwała ponad 100 stron przy czynnym udziale klakierów i przydupasów Patrykowskiego.

Ja widać , tych przydupasów znalazło się sporo , co widać na ostatnich stronach...

sorki ale pieprzysz w tym momecie .....

1 minutę temu, Mysza 13 napisał:

Tak Panie notoryczny... Wybitne scoorvysyństwo wymaga wyjaśnien...Wiem , że to Pana nie interesuje.

Tak, wymaga wyjaśnień,  cała Polska czyta dzieciom, dzieci powinny się dowiedzieć .

41 minut temu, asterix1 napisał:

Wracajac do tematu wcześniejszego o którym napisano wiele stron i osobie która była winnym tego zamieszania

sprawa z ktorej jeszcze pare godzin nawet ja trochę pożartowałem (tworzenie komisji śledczej) krotka piłka ...

Panowie. Jeśli uważacie się za ludzi honoru , to napiszcie wyraźnie :

Autorem słynnej ,,klapy w AN225 jest Jaro747.?

konkretnie wsiedliście na Mysze13

to ja sie spytam  kto pierwszy zaczął ten burdel w tym temacie "klapowym"znajdzie sie ktoś odważny?

Pojeb Patrykowski.

Wygrałem coś?

2 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

To, że ty jesteś prdolnięty - to zarówno ja, jak i inni - wiemy doskonale od dawna.

Naprawdę nie musisz tego faktu podkreślać każdym swoim żałośnie beznadziejnym postem.

.....

Xhuj z PiSem! (mam wyhaftowane na ręczniku) i idę się wykąpać, bo gdy czytam twoje idiotyzmy - czuję się brudny.

Bez odbioru.

szkoda ze masz na to wyjebane a nie jedziesz do Ameryki umierac za tego czarnego .

Taki z ciebie walczak za czarnych .kłamać jak Ty każdy umie .

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
4 minuty temu, Edition napisał:

Mysza 13 żebyś zawału nie dostał . Tak się wczułeś, nawet bardziej niż Jarosław .

Taki już jestem...Nie toleruję kłamców , oszczerców i ich klakierów...Gardzę takimi pomiotami i to nas różni.

Jak ktoś robi sobie z gęby szmatę , to mam dla niego jedno życzenie : obyś zdechł.

Edytowane przez Mysza 13
1 minutę temu, Edition napisał:

Zatem musisz się bardzo źle czuć sam ze sobą ?

A co się dzieje z tym Patrykowski? 

Może by tak rzucił nowe światło na sprawę. 

A jakie tu można rzucić nowe światło?

11 minut temu, notoryczny napisał:

Teraz będzie piętnaście stron o tym samym . ?

Już ci pisałem - sam się w to angażowałeś więc najlepsze co możesz zrobić teraz to się zamknąć.

Jestem Europejczykiem.

6 minut temu, Mysza 13 napisał:

Taki już jestem...Nie toleruję kłamców , oszczerców i ich klakierów...Gardzę takimi pomiotami i to nas różni.

Jak ktoś robi sobie z gęby szmatę , to mam dla niego jedno życzenie : obyś zdechł.

Zatem swoich nie tolerujesz, cóż za szczerość,  vide wątek kościołowY ☺️Tudzież inne.?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.