Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, atmeg napisał:

ty sie tu tak nie produkuj . zacznij myslec i pisac z sensem.

Dla ciebie to musiałbym skończyć pisać z sensem żebyś załapał. Taki program dla userów specjalnej troski.

Jestem Europejczykiem.

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

Dla ciebie to musiałbym skończyć pisać z sensem żebyś załapał. Taki program dla userów specjalnej troski.

Sorki , na polityce sie nieznasz ,na muzycze sie nie znasz ,co tu szukasz ? rozumiem ze poprostu kozystasz z tematu wolnego ,nie sr** tu ,bo masz tak tendencje .

1 godzinę temu, atmeg napisał:

lisico jeden ....:)cie interesuje jak bardzo kogo lubie ?

Dokladnie ,stawiam siebie jako sympatyk PiSu .....jaki problem? Ze za kase Niemiecka wszyscy sprzedaja ojczyzne ?Szuji nigdy nie brakowalo.....

przecie na tym polega pozbawianie Narodu swojego Pastwa ,trzeba obrzydzic to Panstwo i pokaza ze w innym Panstwie to bedziecie miec dobrze .stare chwyty socjologiczne znane faszystom i mordercom Polakow .nadal stosowane w tych samych celach .

Chodzcie pracowac w fabrykach audi i volswagena ,badzcie darmowymi niewolnikami ktorzy wyzekli sie swojeko panstwa .swojej godnosci itp.

Wyjątkowo trafiłeś w sedno. Pewnie nawet nie wiesz dlaczego. To właśnie PiS, kaczor, Pinokio, maliniak i całe to chamskie, aferalne towarzystwo tak skutecznie obrzydzili ludziom idee państwa, że miliony rzygają dziś słysząc o wstawaniu z kolan, o Smoleńsku, o żołnierzach wyklętych, nawet o historii Polski! To też dzięki takim jak ty.

Pis zniszczył piękną idee polskości. Coraz częściej, dzięki PiS-owi polskość kojarzy się z zabobonną ciemnotą, z ćwokami, tępymi burakami, z zapijaczonym mordami czekającymi na kolejny socjal., ze złodziejstwem i matactwami. A nasi przodkowie przewracają się w grobach.

Edytowane przez sly30
6 minut temu, sly30 napisał:

Wyjątkowo trafiłeś w sedno. Pewnie nawet nie wiesz dlaczego. To właśnie PiS, kaczor, Pinokio, maliniak i całe to chamskie, aferalne towarzystwo tak skutecznie obrzydzili ludziom idee państwa, że miliony rzygają dziś słysząc o wstawaniu z kolan, o Smoleńsku, o żołnierzach wyklętych, nawet o historii Polski! To też dzięki takim jak ty.

witaj w Moim temacie  .Teraz muzyka .....

sly30 zaloz swoj temat i tam opisz wszystko ,ok:) Tam w tym swoim temacie znajdziesz ludzi ktorzy

popra ciebie ,tu niestety we mnie wsparcia nie otrzymasz ,:) ale to wiesz .

To jest temat w ktorym wspieramy dzieci ,pomoc panstwa na rodzine ,zadnych pojebanych klamstw .to nie jest miejsce dla ciebie ,szukaj swojego miejsca wsrod klamcow i zlodziei ,tam ciebie przyjmia jesli bedziesz przydatny ....

17 minut temu, toptwenty napisał:

Pozytywne podwyżki.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i ty brutusie okazujesz sie sprzedawczykiem:)

=========================

tak sie zastanawiam dlaczego juz dawno nie zabanowano mnie ,skoro wiekszosc nienawidzi mnie ?

===============================================================

czuje sie czasem tu jakbym walil glowa w sciane ale wiem dlaczego to robie .....bo mnie nie pojebalo i nie wierze w komunistow czyli zlodziei i bandytow .

a to ze ludzie sa oglupieni ,nie dziwie sie ........Tu na forum moze z 10% JEST W MIARE SWIADOMYCH .

ALE KICHA ,TO DO LUDZI CO pracuja na tym aby zepsuc cokolwiek . ?

oj kicha straszna koderzy za psie dychy .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez atmeg
Gość glazior

(Konto usunięte)
41 minut temu, sly30 napisał:

Pis zniszczył piękną idee polskości. Coraz częściej, dzięki PiS-owi polskość kojarzy się z zabobonną ciemnotą, z ćwokami, tępymi burakami, z zapijaczonym mordami czekającymi na kolejny socjal., ze złodziejstwem i matactwami. A nasi przodkowie przewracają się w grobach.

W dzisiejszych czasach być w Pis-e to brzmi dumnie.

co do muzy ,jest taka tendencja ze bardziej docenia sie muze w jezykach obcych .ok .

2 minuty temu, glazior napisał:

zwlaszcza jak sie walczy z stadami ....nie nazwe jakimi .....to przemilcze .:)

ale wroce do muzy ...

jak w obcym jezyku to jakos lepsza itp ....oki

Czy ja znam siem na muzyce ? Tak ,znam siem ........jestu kilku gosci co znaja sie lepiej .Kilku.

Nie za wielu :)

ale muza ?

Czy ta moja wypowiedz na temat znajomosci muzyki wzbudzi wscieklosc ,zapewne tak .

Co do polityki jest tu posucha straszna ,moze na calym tym forum znajdzie sie z 5 osob co ogarniaja ..

reszta to ogony za piec zlotych .To przykre ale tak jest.

59 minut temu, atmeg napisał:

sly30 zaloz swoj temat i tam opisz wszystko ,ok:) Tam w tym swoim temacie znajdziesz ludzi ktorzy

popra ciebie ,tu niestety we mnie wsparcia nie otrzymasz ,:) ale to wiesz .

Jak tak wszystkich będziesz gonić to komu będziesz pisać, że PiS wygra?

1 minutę temu, atmeg napisał:

muza jest ale taka znana ...

zebys sie nie posral za chwile .z wstydu.

Spokojnie, dziś miałem egzamin... streskupa zrobiona ?

Gość glazior

(Konto usunięte)
8 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

W jutrzejszych będzie wstyd.

Nienawiść do uczciwości , ciężkiej pracy i Pisu wyssaliście z mlekiem matki.

Edytowane przez glazior
1 minutę temu, remak123 napisał:
29 minut temu, glazior napisał:

Szczególnie po kolejnym haniebnym wystąpieniu kaczora w sejmie

rozumiem ze PiS okrad ciebie z tego co ty ukradles innym ?

Gość glazior

(Konto usunięte)
Godzinę temu, sly30 napisał:

"Etyka we wspólnocie platfusowej jest połowiczna .

Inna jest dla swoich , inna w stosunku do obcych"

Edytowane przez glazior
5 minut temu, glazior napisał:

Nienawiść do uczciwości , ciężkiej pracy i Pisu wyssaliście z mlekiem matki.

Ja na cmentarz nie mogłem iść na grób matki a kru...wa Kaczor limuzyną se wiechał na powązki do mamusi.
Tak, że spier...dalaj...
Za 500+ jesteście się w stanie wyrzec pamięci własnych bliskich...
Za co i kogo mam szanować !!!?

rozumiem ze PiS okrad ciebie z tego co ty ukradles innym ?

Weź lekarstwo i spadaj lulu. I zamiast konia dręczyć w kącie, głosuj w Narodowym Froncie5983ab2b419b869a5708e10f54ffa902.jpg
Pierdnięcie to masz wpisane w życiorys .

Zmarszcz Freda, paciorek do kaczorka i lulu

3 minuty temu, remak123 napisał:

Weź lekarstwo i spadaj lulu. I zamiast konia dręczyć w kącie, głosuj w Narodowym Froncieemoji529.png5983ab2b419b869a5708e10f54ffa902.jpg

co ,czekasz az pis odejdzie i bedziesz kradl?Kogo masz na celowniku ,jakas biedna rodzine zeby pracowali na ciebie za glodowe pensje ?

Edytowane przez atmeg
Gość

(Konto usunięte)
Teraz, atmeg napisał:

zbadaj sie u lekarza zebys wiedzial kiedy ty ustapisz .....a o PiS niemartw siem .

Gdybym się martwił o pis to bym nie klaskał . Nie martwie sie o chlopaków z PiS bo oni dosć nakradli . Im wystarczy . A takim jak ty narobili w uj fługu . Tylko wyznawców pis nie boli ze sie ktoś za ich bawi ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.