Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, notoryczny napisał:

Płace tyle samo co w ubiegłym roku.

Ja zacytowałem, zastrzeżenia zgłaszaj gdzie indziej .

Ja też tyle samo bo miałem umowę z gwarancją ceny. Ale już przedsiębiorcy tak fajnie nie mają.
Tylko widzicie to co się dzieje fizycznie na waszych rachunkach. Czyli to co macie przed nosem. Taka złota klatka.

6 minut temu, caleb66 napisał:

Też nie płacę za konta,jeszcze by mi zapłacili żebym tylko się przeniósł.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Nic mi z konta nie ściągają za prowadzenie ale tylko dlatego że robię kartą większe zakupy niż 300PLN miesięcznie.
Jak myślisz, dlaczego tak jest? Bank mimo że musi poprzelewać kasę to jeszcze dzięki temu nie pobiera od Ciebie opłaty. Ale jak nie zapłacisz za zakupy kartą ( czyli bank nie musi nic robić, przelewać ) to nagle pojawia się opłata pobrana z konta za prowadzenie.
Jeśli ktoś myśli że banki są takie wspaniałomyślne i robią przelewy za friko to nie mam pytań...

Gość

(Konto usunięte)
7 minut temu, Patrykowski napisał:

Wiem, powinienem wszystkich takich jak ty zwolnić i mieć spokój, Tylko ty byś teraz nie nie miał na opłatę za internet, żeby tu głupoty pisać... 

Grubo się kolego mylisz ale pozostawię Cie w błogiej niewiedzy . Dobranoc rodaku i biznesmenie roku . ?

Niektórzy w przeciwieństwie do Ciebie jeszcze pracują jutro . 

Edytowane przez Riczi75
9 minut temu, caleb66 napisał:

Za prąd rachunki mam takie same a paliwo to tyle kosztowało 15 lat temu

Taa... cenę paliwa zawdzięczamy koronawirusowi a nie pisowi
Nikt tego paliwa nie chce więc automatycznie cena leci w dół.
W stanach dopłacają do baryłki ropy bo kontrakty trzeba wypełnić. Poczytaj i się dowiedz a nie pisz bzdur ...

42 minuty temu, caleb66 napisał:

Jestem zandarmem wojskowym w rezerwie i jak mnie wezwa żeby tłumic zamieszki czy protesty opozycji czy sedziow z przyjemnością użyje mojej służbowej loli i nie miałbym wyrzutów sumienia.

A jak dostałbyś w tępy ryj to byś płakał jaka to opozycja niedobra.

Teraz łapie czemu z ciebie taki tuman. Przecież jest inteligencja i inteligencja wojskowa, to dwie rozłączne kategorie.

Jestem Europejczykiem.

6 minut temu, Riczi75 napisał:
11 minut temu, Patrykowski napisał:

Bredzisz dziecko, Rząd nie ma wpływu na wyroki sądów, żadnej instancji. Bredzisz.

Ale mogl wspomóc w walce prawnej chociażby ludzi .

Nie mógł.
Nie masz chłopcze pojęcia co by stało z polskim systemem bankowym, a co za tym idzie z polską gospodarką pozbawioną kredytowania na odpowiednim poziomie, gdyby ustawa, której domagali się frankowicze została by uchwalona.  Na prawdę poczytaj gdzieś sobie, albo idź na studia, bo ja cię tu nie będę edukował, wybacz... 

2 minuty temu, Patrykowski napisał:

Nie mógł.
Nie masz chłopcze pojęcia co by stało z polskim systemem bankowym, a co za tym idzie z polską gospodarką pozbawioną kredytowania na odpowiednim poziomie, gdyby ustawa, której domagali się frankowicze została by uchwalona.  Na prawdę poczytaj gdzieś sobie, albo idź na studia, bo ja cię tu nie będę edukował, wybacz... 

Tylko ze to i Duda obiecywał w kampanii wyborczej ...

Czyli obiecał coś o czym wiedział, że sie nie da zrobić...

9 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Taa... cenę paliwa zawdzięczamy koronawirusowi a nie pisowi
Nikt tego paliwa nie chce więc automatycznie cena leci w dół.
W stanach dopłacają do baryłki ropy bo kontrakty trzeba wypełnić. Poczytaj i się dowiedz a nie pisz bzdur ...

Weź sobie tu poczytaj i przestań już pieprzyć głupoty bo już czytać tego nie można. Sami eksperci kur...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )  

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Patrykowski
Gość

(Konto usunięte)
Teraz, Patrykowski napisał:

Nie mógł.

To samo co teraz bo najświeższe informacje dziecko , sa takie że cała wartość kredytów frankowych to pryszcz w porfelach bankowych . Banki tylko ściemniały a rżąd na to przystał aby pokazac tragizm jakim może stać sie postąpienie zgodnie z prawem i przewalutowanie tych kredytów których umowy zostały zawarte niezgodnie z prawem polski dodam  . Doskonale wpisujesz sie w slogan że są równi i równiejsi. Przeciętny Kowalski ma odpowiedzieć za swój występek bank nie musi . 

1 minutę temu, Patrykowski napisał:

Weź sobie tu poczytaj i przestań już pieprzyć głupoty bo już czytać tego nie można. Sami eksperci kur...

Ukryta Zawartość

I co z tego wynika?

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:
6 minut temu, Patrykowski napisał:

Nie mógł.

Tego nie wiesz. W kampanii każdy dużo obiecuje ale ta ustawa frankowa uwaliłaby nas na cacy... Na początku frankowicze byliby zadowoleni ale później po dupie dostalibyśmy wszyscy, 

Gość

(Konto usunięte)
10 minut temu, Patrykowski napisał:

Nie mógł.

Znajde Ci reportaż na ten temat bo taki googlowy jesteś . Myślisz ze jak ktos wystepuje z pozycji silniejszego to ma rację . Prawo według ... dopisz sobie 

Tego nie wiesz. W kampanii każdy dużo obiecuje ale ta ustawa frankowa uwaliłaby nas na cacy... Na początku frankowicze byliby zadowoleni ale później po dupie dostalibyśmy wszyscy, 

Bredzisz kolego . Nie masz o tym żadnego pojecia . 

Wmówili Ci to a Ty jak kataryna swoje . Kredyty frankowe to jak się okazuje bardzo niewielki ptocent w ich portfelu jak ten Twój podatek bankowy .

Edytowane przez Riczi75
1 minutę temu, Riczi75 napisał:
11 minut temu, Patrykowski napisał:

Nie mógł.

Znajde Ci reportaż na ten temat bo taki googlowy jesteś . Myślisz ze jak ktos wystepuje z pozycji silniejszego to ma rację . Prawo według ... dopisz sobie 

Ja nie jestem goolowy dziecko, ja mam odpowiednie wykształcenie, to tobie mówię, żebyś dokształcił, chociażby w googlu.

Gość

(Konto usunięte)

Ja nie jestem goolowy dziecko, ja mam odpowiednie wykształcenie, to tobie mówię, żebyś dokształcił, chociażby w googlu.

Ty sie i moje wykształcenie nie bój . Z tego co widzę to jedno co masz to wielkie ego i duży kompleks . 

Edytowane przez Riczi75

Żeby było jasne... Uważam, że frankowicze poniekąd sami sobie są winni. Nie można brać kredytu w innej walucie niż ta w której się zarabia. Szczególnie jeśli tą walutą jest złotówka. to moje zdanie.
I słusznie piszesz że wszyscy byśmy za to zapłacili.
Tak samo jak wszyscy zapłacimy za rozdawnictwo w postaci 500+.
Czekam też na to co wynika z linku o cenach paliwa...
Myślisz że paliwo staniało bo PiS obniżył podatki, marże i wszystkie inne opłaty paliwowe?
Spójrz na cenę baryłki ropy na świecie i się dowiesz dlaczego paliwo staniało ...

3 minuty temu, Riczi75 napisał:
5 minut temu, Patrykowski napisał:

Bredzisz kolego . Nie masz o tym żadnego pojecia . 

Chłopczyku, daruj sobie, ty jeszcze godzinę temu nie wiedziałeś o istnieniu podatku bankowego. Idź kolegom na trzepak mówić, że bredzą...

[Ignor]

Gość

(Konto usunięte)

Chłopczyku, daruj sobie, ty jeszcze godzinę temu nie wiedziałeś o istnieniu podatku bankowego. Idź kolegom na trzepak mówić, że bredzą...

[Ignor]

Za to Ty błyszczałes w temacie ?

10 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Bo to kłamca i oszust. Dlatego Patrykowski go kocha.

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Riczi75 napisał:

[Ignor]

Za to Ty błyszczałes w temacie ?

Spokojnie, jego tak banki lubią że mu za darmo konta prowadzą. I jeszcze tanie paliwo załatwili...

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Dało się zrobić tylko nie chciało sie bo ktos musi partie sponsorować . Te umowy były bezprawne wobec polskiego prawa już w tamtych latach . 

Najśmieszniejsze jest to, że oni wszyscy odbierają ludziom, inaczej myślącym - miano "Polaka" 
Zawładnęli wszystko - flagę, godło, hymn... Spróbuj się podeprzeć historią...
Lekturą...

I prócz nich - wszyscy inni - nie są Polakami...

Jako i ja nie jestem, według znksbnywanxswów. I innych pacanów.

Ciekawe. A i smutne. 

Niusiek patrz a ja myślałem że Ty brzydzisz się Polska flaga i hymnem a Polaków za głupków masz . A teraz mówisz ze PiS ci zabronił w telewizorze być Polakiem . To ja ci mówię możesz być kim chcesz i myśleć też możesz jak chcesz ale jak możesz oczekiwać szacunku jak sam nie szanujesz.

3 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Tak samo jak wszyscy zapłacimy za rozdawnictwo w postaci 500+.

W jaki sposób, jeśli możesz doprecyzować? 

4 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Myślisz że paliwo staniało bo PiS obniżył podatki, marże i wszystkie inne opłaty paliwowe?

A ja napisałem coś takiego? Nie pisz co ktoś myśli, bo to nie poważne jest.
A z wykresem chodziło o to, żebyś spojrzał z dłuższej perspektywy, o nic konkretnego.

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ty, idź puszczać bąki gdzie indziej jak nie masz nic do powiedzenia głupku...

Teraz, Riczi75 napisał:

Dało się zrobić tylko nie chciało sie bo ktos musi partie sponsorować . Te umowy były bezprawne wobec polskiego prawa już w tamtych latach . 

Dokładnie.

Pamiętam jak PiS, a Maliniak w szczególności stawali po stronie frankowiczów, jak pyskowali i rozdzierali szaty. A jak doszli do władzy to co? Wała im pokazali.

Dopiero wyrok TSUE na który PiS tak pluje zmienił sytuację.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)
12 minut temu, Patrykowski napisał:

[Ignor]

Masz Panie biznesmen . To pierwszy o nielegalności tych kredytów od samego początku . Poszukam Ci jeszcze o wielkości w portfelu banków tego typu kredytów i o możliwosci działania ze strony władz . 

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:
10 minut temu, Riczi75 napisał:

Dokładnie.

Pamiętam jak PiS, a Maliniak w szczególności stawali po stronie frankowiczów, jak pyskowali i rozdzierali szaty. A jak doszli do władzy to co? Wała im pokazali.

Dopiero wyrok TSUE na który PiS tak pluje zmienił sytuację.

Ten wyrok nie dotyczy rządu idioto :)  

Gość

(Konto usunięte)
8 minut temu, Patrykowski napisał:

Ten wyrok nie dotyczy rządu idioto ?

Ten wyrok dotyczy ludzi idioto którzy zostali zmarginowani przez ten i tamten też pisowski rzad i bank i pozostawieni samym sobie w walce z kolosami bankowymi . Ten rzad i banki myslały że sprawę zamiecie się pod dywan idioto . Ale Tsue a nie polski rząd i polskie sądy zrobiły precedens na który się mozna powołać . To jest twoje rozumowanie wsparcia słabszych idioto . 

Idż Ty lepiej przegladaj te ogłoszenia na słupie bo do roboty przyjmiesz nie tego co trzeba i jeszcz sam roboty się bedziesz musiał chycić .

Edytowane przez Riczi75
44 minuty temu, notoryczny napisał:

Grubo. Znowu obelgi. Dobranoc .?

Ach! Gdzież?

Chyba, że coś ktoś komuś na priv wywalił.

Jak tam, notoryczny?

Cieszysz się, że wszystko drożeje?

??

7 minut temu, Patrykowski napisał:

Ten wyrok nie dotyczy rządu idioto ?

Gdyby głupota bolała to wył byś z bólu Patrykowski.

Znowu zaciekle dyskutujesz sam ze sobą, bo niby gdzie ja pisałem o rządzie?

Ano nie pisałem, to wyłącznie twój pomysł.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Dobra frankowicze zaciągneli to niech teraz się bujaja,gowno mnie obchodzą czyjeś kredyty,jak rząd zacznie pomagać frankowiczom to niech i moje spłaci,ja brałem w PLN a była możliwość taniej we frankach i nie wziąłem właśnie dlatego że było zbyt duże ryzyko walutowe,każdy normalnie myślący w tamtym czasie nie zaciągnął by kredytu we frankach na długi okres i każdego bank ostrzegał jakie mogę być konsekwencje ,tak było w moim przypadku .

1 minutę temu, caleb66 napisał:

Dobra frankowicze zaciągneli to niech teraz się bujaja,gowno mnie obchodzą czyjeś kredyty,jak rząd zacznie pomagać frankowiczom to niech i moje spłaci,ja brałem w PLN a była możliwość taniej we frankach i nie wziąłem właśnie dlatego że było zbyt duże ryzyko walutowe,każdy normalnie myślący w tamtym czasie nie zaciągnął by kredytu we frankach na długi okres i każdego bank ostrzegał jakie mogę być konsekwencje ,tak było w moim przypadku .

Oczywiście masz rację. Szkoda tylko, że Duda i PiS przed wyborami mówili zupełnie coś innego. Ty oczywiście tego nie pamiętasz.

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, caleb66 napisał:

każdy normalnie myślący w tamtym czasie nie zaciągnął by kredytu we frankach na długi okres i każdego bank ostrzegał jakie mogę być konsekwencje ,tak było w moim przypadku .

Gówno prawda - bank (PKO BP) nachalnie namawiał na kredyt we frankach. Dlatego wziąłem, za pierwszej władzy pizdowatych zresztą.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.