Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, dulon184 napisał:

Rowerem również .

Właśnie wróciłem z roweru i zaliczyłem kuźwa glebę ? a wszystko przez to, że chciałem zrobić miejsce do wyprzedzenia mnie przez samochody. I być tu człowieku uprzejmy...

Gość

(Konto usunięte)
26 minut temu, A3Dzoszu napisał:

Ten jest cienki jak polsilver, dawaj lepiej coś od tego ?

27375_0fff431500_dzis_w__nocy.jpg

Tak , tak dla was białe nigdy białe nie będzie , czarne nigdy czarne nie będzie .

Takie partyjne motto ?

Moźna zaklinać rzeczywistość . Ja wolę się mylić niź się rozczarować .

Edytowane przez Riczi75
22 godziny temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Wiesz, że stare "diesele" trują mniej niż te nowoczesne? Oczywiście pomijam te zajechane wyeksploatowane zadymiacze dodatkowo mocno "krwawiące" płynami ustrojowymi.

Ty wierzysz w te kity ? Ci co naprawde truja to nawet onich sie nigdzie nie wspomina .

Teraz, atmeg napisał:

Ty wierzysz w te kity ? Ci co naprawde truja to nawet onich sie nigdzie nie wspomina .

Ale tu jest wątek o czymś innym. No chyba że PiS utracił swoja pozytywną siłę i nie ma o czym pisać.

Jestem Europejczykiem.

No dobra juz PiS mial upasc a tu zonk straszny ,nie upadl :)

nadal Slask i Gdask jest Polski :)\

Ot taka moja mala zlosliwosc ...

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Ale tu jest wątek o czymś innym. No chyba że PiS utracił swoja pozytywną siłę i nie ma o czym pisać.

PIS wie co robi . Ja nie z pisu a z sympati wobec PISu ......A temat jak temat :)

Nikt cie tu nie obraza ,pisz.....

Jaro_747 ty cokolwiek rozumiesz dlaczego Ja ,bezpolityczny i nie wierzacy zalozylem ten temat ?

Pro PISowski ?

Bo przez 15 lat napatrzylem sie jak gnoi sie zwykla Polska rodzine przez te elity Niemiecko Ruskie ...

O nie ,nie przez Zydow , oni niemaja z tym nic wspolnego . To zwyrodnialcy Rusko-Niemieccy doili Polakow .

nie wszystko sie zmienilo ale dzieki PISowi Polska rodzina dostala powietrza ....dlatego jestem za PISem.

jestecie w szoku ze bronie tu Zydow ? No to badzcie nadal w szoku.

nie pamietam czy dawalem . nieistotne bo chce tego posluchac .

To bylo cos w oryginale i jest nadal w coverach .

ale trzy dziewczyny? Kto by sie z nimi nie zabawil?

Budka by niechcial bo bylby olany .Zreszta on zadziwiajco sk***iela lenina przypomina z facjaty .

Sorki ,podobny jest sami ocencie .

bardzo przepraszam ze niema Top One i Zenka ,nie zapominam o nich ale teraz plyne inna muza .

bardzo lubie te nowe wszelkie interpretacje starych numerow robione przez mlodych malo znanych muzykow.

juz kiedys pisalem dlaczego PIS utrzyma wladze , bo Niemcy i Ruscy maja do swojej dyspozycjialbo kretynow albo ludzi odrazajacych .

O , to mi siem podoba ...Poza PiSem.

setki lat niszczenia Polskiej kultury ,mordowania Polskich patriotow a Polacy nadal wiedzia co zrobic.

A co za muze ja zapodaje :) no muza jest .....to stara muza taneczna nie tak bardzo stara .

to muza z czasow kiedy przy tej muzie tanczono ,potem niewiem dlaczego ta muza przeksztacila sie w potwora nazywanego jazzem.do ktorego juz nieda sie zabawic .

Na szczescie ludzie ,muzycy na swiecie nie zapomnieli o podstawach .

Inna bardzo ciekawa i pozytywna sprawa ,to nie znawcy tworza muzyke ,na szczescie nasze ...

dokadnie podobnie jak to dlaczego PIS wygra :)

bosze chyba was nie oniesmielam muza .....przeciez znacie sie na tym lepiej niz Ja :)

PIS pierwsza wladza w Polsce ktora pochylila sie nad Narodem .I dala nadzieje ,nie tylko nadzieje ale dala realne lepsze zycie dla milionow Polakow .

Znienawidzona przez elity Niemieckie ktore chca ciagla w nas widziec niewolnikow .A nasz kraj chca za jakis czas podzielic.

A tymczasem plany Niemieckie ida w pizdziec . Ach ta wsicieklizna ........

bosze chyba was nie oniesmielam muza .....przeciez znacie sie na tym lepiej niz Ja :)
PIS pierwsza wladza w Polsce ktora pochylila sie nad Narodem .I dala nadzieje ,nie tylko nadzieje ale dala realne lepsze zycie dla milionow Polakow .
Znienawidzona przez elity Niemieckie ktore chca ciagla w nas widziec niewolnikow .A nasz kraj chca za jakis czas podzielic.
A tymczasem plany Niemieckie ida w pizdziec . Ach ta wsicieklizna ........
Któś trolluje wątek, który sam założył. Bezcenne dla łowców pisowatej paranoi
11 minut temu, remak123 napisał:

Któś trolluje wątek, który sam założył. Bezcenne dla łowców pisowatej paranoi emoji106.png

widac oniesmielam ciebie muzyka .boisz sie .

-----------------------------------------------------------------------------------------

stara milosc  która nie zardzewiała ....

Godzinę temu, remak123 napisał:

Któś trolluje wątek, który sam założył. Bezcenne dla łowców pisowatej paranoi emoji106.png

Po prostu w pisie nie zostało już nic, co  można by  nazwać "pozytywną siłą"  -  pozostaje tylko trolling ?

20 minut temu, argus napisał:

Po prostu

Ciekawe co byś napisał gdyby rządziła Kopacz, a prezydentem był Komorowski, media publiczne w rękach PO.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość

(Konto usunięte)
56 minut temu, xniwax napisał:

Ciekawe co byś napisał gdyby rządziła Kopacz, a prezydentem był Komorowski, media publiczne w rękach PO.

Ja to bym napisał niech wy...ją i ci i tamci . Wszyscy siebie warci . Dorobkiewicze  pier...ni . 

Godzinę temu, xniwax napisał:

Co to znaczy w rękach PO? Czy widziałeś kiedykolwiek taką patologię jaka jest teraz? Nie, bo kto by nie rządził to działały niezależne instytucje, które nie były na jedno skinienie. Ale tobie pasuje to co jest teraz, to typowe dla starych komuchów. Już niedługo.

This ain't no party, this ain't no disco • This ain't no fooling around • No time for dancing, or lovey dovey • I ain't got time for that now

Godzinę temu, xniwax napisał:

Za rządów PO jakoś miałem okazję usłyszeć i o zegarku Nowaka i o Chlebowskim na cmentarzu. A co usłyszeli widzowie reżimowej telewizji PiSowskiej na temat biznesów Prezesa ze Srebrną albo na temat handlu ziemia uprawianego przez Mateuszka? O aferze KNF, Glapińskim i Banasiu nie wspomnę z czystej delikatności ;-).

Jestem Europejczykiem.

18 minut temu, Jaro_747 napisał:

KNF, Glapińskim i Banasiu

Akurat o tym było na różne sposoby.
O tym jak dyktator budował wieże też.

Tylko ja nie w tym kontekście, a w kontekście obecnej sytuacji związanej z kryzysem epidemiologicznym i ekonomicznym.
Rozumiesz? Chyba nie bardzo, prawda ?

Możesz nie odpisywać, jak masz pisać zegarkach i wieżach, których nie ma.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Przekopu też nie ma. Za to neo-komuna: JEST. Ale ja ciągle wierzę w ten kraj, wbrew wszelkim mendom, które historia jednoznacznie osądzi. Będzie wstyd, już niedługo.

Pewnie nawet „komuch” nie będzie największym możliwym wyzwiskiem.

Edytowane przez Drizzt

This ain't no party, this ain't no disco • This ain't no fooling around • No time for dancing, or lovey dovey • I ain't got time for that now

10 minut temu, xniwax napisał:

Akurat o tym było na różne sposoby.
O tym jak dyktator budował wieże też.

Tylko ja nie w tym kontekście, a w kontekście obecnej sytuacji związanej z kryzysem epidemiologicznym i ekonomicznym.
Rozumiesz? Chyba nie bardzo, prawda ?

Możesz nie odpisywać, jak masz pisać zegarkach i wieżach, których nie ma.

Powiem krótko, bo na więcej nie zasługujesz - pieprzysz.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.