Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Mysza 13 napisał:

Taki już jestem...Nie toleruję kłamców , oszczerców i ich klakierów...Gardzę takimi pomiotami i to nas różni.

Jak ktoś robi sobie z gęby szmatę , to mam dla niego jedno życzenie : obyś zdechł.

nigdy wiecej nie pisz tu takich tekstów ,te ostatnie zdanie .Nigdy tu tak nie pisz do innego usera .

jesli tak zrobisz osobiscie bede raportował .

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
9 minut temu, Edition napisał:

Po tobie na pewno,  jeszcze zdążę cie wykopać .

Masz duże szanse.. Jest tu paru podpierdalaczy , którym się parę razy udało..Jak połączycie siły , to się uda..

Jak  jeszcze atmeg dołączy , to 200% ... Żegnam..

Edytowane przez Mysza 13
5 minut temu, Edition napisał:

Po tobie na pewno,  jeszcze zdążę cie wykopać .

Masz coś z głową , nikt tak nie pisze nawet w największej złości.  Powinni cie uśpić dla dobra ogółu .

Ty tez nie idz tą drogą . Można inaczej dopiec rozmowcy a ciebie mysle stac na bardziej wyszukana odpowiedz . :) Nie daj siem wciagac w takie coś.

6 minut temu, jezz napisał:

Nie mylę się?

OK :)

Tak teraz całkiem poważnie. Była komisja ds klapy , były linki , były oświadczenia . A wyszło z tego nic. Oprócz awantury . 

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

4 minuty temu, jezz napisał:

O, brawo myszowaty

Masz chyba dziś depresyjną niedziele.?

Depresję to on ma przewlekła i dogłębną, a raz za czas dobry dzień.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Mysza na krucjate, pewnie klawiaturę zepsuł albo monitor. . . Jarek ma wszystko gdzieś i się śmieje , kiedy ... się kłócą. 

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Przestańcie już pierd*&@$ i wróćmy do klapy . Trzeba rozwikłać zagadkę bo nie będę mógł zasnąć! 

11 minut temu, Mysza 13 napisał:

Masz duże szanse.. Jest tu paru podpierdalaczy , którym się parę razy udało..Jak połączycie siły , to się uda..

Jak  jeszcze atmeg dołączy , to 200% ... Żegnam..

Czy to przypadkiem nie ty zgłosiłeś posty jednego z moderatorów??

Teraz, jezz napisał:

Czy to przypadkiem nie ty zgłosiłeś posty jednego z moderatorów??

O proszę gumowe ucho i hipokryta w jednym heh. A tak walczył dzielnie i nieudolnie o klapę ?

4 minuty temu, Fashi napisał:

Przestańcie już pierd*&@$ i wróćmy do klapy . Trzeba rozwikłać zagadkę bo nie będę mógł zasnąć! 

Już przespałeś. Zagadka rozwiązana. Patrykowski oczywiście wyszedł na głupka, ale to żadna niespodzianka.

Ty zdaje się też, ale nie chce mi się sprawdzać.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Jaro_747 napisał:

Już przespałeś. Zagadka rozwiązana. Patrykowski oczywiście wyszedł na głupka, ale to żadna niespodzianka.

I ch... dupa i kamieni kupa. Wszystko jak krew w piach. Ta klapa trzymała mnie przy życiu hahah

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Ty zdaje się też, ale nie chce mi się sprawdzać.

Ja nadal twierdzę , że to Twoja sprawka ?

4 minuty temu, skynyrd napisał:

Czy jakiś dobry człowiek mi wyjaśni, co zacz ta klapa?

Jarek myślał że rampa załadunkowa jest w AN 225 tak jak w Herculesie , a tak nie jest . Samolot ładują od przodu po podniesieniu dziobu. Później Jarek szedł w zaparte i zwalał na innych . W zasadzie nadal to robi , ot cała tajemnica. 

Edytowane przez Fashi

Gość glazior

(Konto usunięte)
4 minuty temu, skynyrd napisał:

Czy jakiś dobry człowiek mi wyjaśni, co zacz ta klapa?

Tego już nikt nie wie.Kłapią o tym od czterech tygodni.

Edytowane przez glazior
2 minuty temu, Fashi napisał:

Jarek myślał że rampa załadunkowa jest w AN 225 tak jak w Herculesie , a tak nie jest . Samolot lądują od przodu po podniesieniu dziobu. Później Jarek szedł w zaparte i zwalał na innych . W zasadzie nadal to robi , ot cała tajemnica. 

Ty dalej bezczelnie kłamiesz?

Już paru idiotów od tej klapy poległo, ale jak się pchasz do kolejki to nie ma sprawy.

Prosiłam o cytat, ale nie znalazłeś bo takiego nie było. Wiec teraz ładnie przeproś oszuście.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
2 minuty temu, Fashi napisał:

Jarek myślał że rampa załadunkowa jest w AN 225 tak jak w Herculesie , a tak nie jest . Samolot ładują od przodu po podniesieniu dziobu. Później Jarek szedł w zaparte i zwalał na innych . W zasadzie nadal to robi , ot cała tajemnica. 

Lepiej jeszcze wejdź na kompa i się zesraj.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.