Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

aby czytelnik zrozumial teksty wypowiadane w tym temacie potrzebne jest spojrzenie Historyczne i polityczne na Polske  oraz wrogow Polski i sprzymierzeńców Polski....

Historycznie  od setek lat Polska i My Polacy mamy wrogów na zachodzie (Niemcy ) oraz na wschodzie  (Rosja) .I tu nic sie nie zmienia do dziś .

32 minuty temu, atmeg napisał:

sly30 rozumiem że ty jestes za wyprzedarzą Polskiego majątku ,potem jak buda ludzi ucisnie za głosowaniem na Sląsku i Pomorzu do jakiego Panstwa mają te ziemie mieć być przyłączone ?

A tu zonk PIS wszystkie takie plany wykrzaczył ....jacy to zli Ludzie w tym PISie ?

Ja wiem skąd ta wsciekłość wobec PISu ........niech sie suki Szwaby gotuja sami z tymi co mielibyć wyeksportowani do Nas i nas mieli gotować.......

Masz chorą głowę. Pisowska szczujnia wyprała ci resztki rozumu. 

Tu w tym temacie widać jak silny jest wpływ Ludzi i obcych Państw na to aby decydować o przyszłosci Polski ,czy bedziemy niewolnikami Niemieckimi albo Ruskimi czy też bedziemy wolnymi ludzmi żyjącymi w dostatku w wolnej polsce .

1 minutę temu, sly30 napisał:

Masz chorą głowę. Pisowska szczujnia wyprała ci resztki rozumu. 

Nie dziwie sie ze tak piszesz .twoja nienawiść do wolnej Polski nie pozwala Tobie inaczej pisać .

3 minuty temu, atmeg napisał:

Tu w tym temacie widać jak silny jest wpływ Ludzi i obcych Państw na to aby decydować o przyszłosci Polski ,czy bedziemy niewolnikami Niemieckimi albo Ruskimi czy też bedziemy wolnymi ludzmi żyjącymi w dostatku w wolnej polsce .

Nie masz pojęcia o czym piszesz. Rosja poprzez PiS chce wyprowadzić Polskę z UE, a wtedy będziemy znów niewolnikami Kremla.

2 minuty temu, atmeg napisał:

Nie dziwie sie ze tak piszesz .twoja nienawiść do wolnej Polski nie pozwala Tobie inaczej pisać .

Jasne, masz rację. Opowiedz o tym lekarzowi przy następnym porannym obchodzie. Wyborcy pisu są tak tępi, że dyskusja nie ma sensu. 

Edytowane przez sly30

No i tu Zonk ....USA ......Znienawidzony Trump który odbudowuje USA ......

3 minuty temu, sly30 napisał:

Nie masz pojęcia o czym piszesz. Rosja poprzez PiS chce wyprowadzić Polskę z UE, a wtedy będziemy znów niewolnikami Kremla.

Jasne, masz rację. Opowiedz o tym lekarzowi przy następnym porannym obchodzie. 

No i tu jest właśnie rozmowa z typem co nienawidzi PISu i Polaków  .........

sly30 ,wyobraż sobie że PIS wygrywa ,Duda wygrywa  ..............a tak sie stanie ........

Oj jak bedzie bolec zlodzieiii .......jak przezyja nie okradajac Polakow ?

Jak beda j**ani z swoich stolic ? z berlina i z moskwy ?za swoje nieudactnictwo .....

Napisza tak ...jak tu zyc nie kradnac ?

sly30 ,,, teskni sie tobie za zlodziejstwem ? walcz tu o to oby wrocily czasy okradania Polakow ...

36 minut temu, atmeg napisał:

Ja tobie zadam pytanie jak sie czują Polacy którym PIS dał rok życia więcej obnizając wiek emerytalny !!!!

A czują sie wspaniale .....

Ta cała wsciekłość jak ich PIS oderwał od koryta i zakonczył picie Polskiej krwi.

Czują się wspaniale dorabiająć do marnej emerytury jako tz. "ochrona", pomoc kuchenna, czy konserwator powierzchni płaskich.. W firmach które ochoczo przyjmują rencistów i emerytów bo nie muszą im ZUSu płacić.
Zapewniam Cię, że są BARDZO szczęśliwi... Potem idą sobie na swoje działeczki i uprawiają marchewkę...
Żyć nie umierać

4 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Czują się wspaniale dorabiająć do marnej emerytury jako tz. "ochrona", pomoc kuchenna, czy konserwator powierzchni płaskich.. W firmach które ochoczo przyjmują rencistów i emerytów bo nie muszą im ZUSu płacić.
Zapewniam Cię, że są BARDZO szczęśliwi... Potem idą sobie na swoje działeczki i uprawiają marchewkę...
Żyć nie umierać

Ze marcheweczke maja Polacy to zauwazyles ,tez to chcialbys odebrac ?

niedoczekanie twoje .......Teraz Polakom zyje sie o wiele lepiej i zaglosuja za PISem.

Aj ta wscieklosc ,ta walka o dopadniecie jak wampir Polakow ..nic z tego .zywcie sie emigrantami z Niemczech .

a ...muza ......musi byc . dobra ,albo bardzo dobra albo taka sobie ale musi byc...

A tak... zapomniałem, że emeryci mają 13 emeryturę ...

I mogą se wykupić lekarstwa zaległe...
Dlaczego nie dadzą im emerytur takich by im starczyło na lekarstwa?
Tylko dobry PiS wmawia emerytom, że ON daje im 13emeryturę.
Jednym nie daje nic i zamyka źródła dochodu, drugich zapewnia, że socjal jest niezagrożony i nieobniżony jednocześnie namawiając do obniżenia wynagrodzeń tym którzy pracują a jeszcze innym daje za niepracowanie 100% wynagrodzenia bo przecież nie oni są winni istnienia koronawirusa...
Od logika PiS: ukarać pracujących najbardziej jak się da...

3 minuty temu, skynyrd napisał:

Brawo Atmeg!

Czesc .stary ....

5 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

A tak... zapomniałem, że emeryci mają 13 emeryturę ...

I mogą se wykupić lekarstwa zaległe...
Dlaczego nie dadzą im emerytur takich by im starczyło na lekarstwa?
Tylko dobry PiS wmawia emerytom, że ON daje im 13emeryturę.
Jednym nie daje nic i zamyka źródła dochodu, drugich zapewnia, że socjal jest niezagrożony i nieobniżony jednocześnie namawiając do obniżenia wynagrodzeń tym którzy pracują a jeszcze innym daje za niepracowanie 100% wynagrodzenia bo przecież nie oni są winni istnienia koronawirusa...
Od logika PiS: ukarać pracujących najbardziej jak się da...

jak ty sie nie wstydzisz pisac o logice wsadzajac same klamstwa ?

Nowa inwazja jazzu ......Moze pozbawiona wielkich ale odwolujaca sie do sedna ...

45 minut temu, atmeg napisał:

aby czytelnik zrozumial teksty wypowiadane w tym temacie potrzebne jest spojrzenie Historyczne i polityczne na Polske  oraz wrogow Polski i sprzymierzeńców Polski....

Historycznie  od setek lat Polska i My Polacy mamy wrogów na zachodzie (Niemcy ) oraz na wschodzie  (Rosja) .I tu nic sie nie zmienia do dziś .

Najbardziej stałe jest skretynienie co poniektórych "patriotów"

Patriotyzm polega na robieniu czegoś z sensem, a nie na wiecznym pierdoleniu jak to wszyscy czyhają na nasze zimnioki i wungiel.

Jestem Europejczykiem.

6 minut temu, Jaro_747 napisał:

Najbardziej stałe jest skretynienie co poniektórych "patriotów"

Patriotyzm polega na robieniu czegoś z sensem, a nie na wiecznym pierdoleniu jak to wszyscy czyhają na nasze zimnioki i wungiel.

tak mozesz pieprzyc jesli do tego nie dolozy sie faktow !!ale o faktach to ty nie pogadasz .

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Aha. No właśnie o tym pisałem.

jaja sobie robisz ? Ty i fakty ......Ty nawet nie wiesz co tobie kaza twoi aktywisci pisac :)

Ty niewiesz co jutro napiszesz .........

Wracam do muzy ,,jazz ok ale ja nie zyje tymi klimatami ,doceniam bardziej ale nie zasluchuje siem na smierc i zycie ..

3 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

A ty " niewiesz " jak należy pisać .

witaj znawco ....:)

6 minut temu, skynyrd napisał:

Nie zabijcie mi Atmega, su***syny!

Zartujesz oczywiscie :) a gdybys jednak nie zartowal to juz sobie skore gruba wyrobilem przez lata .spokojnie .

Oczywiscie pod byle pretekstem mozna mnie zabanowac i wykluczyc ,tak bywa......

13 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

A ty " niewiesz " jak należy pisać .

To już się na całego zrobiło forum dla niepełnosprawnych.

Jestem Europejczykiem.

12 minut temu, skynyrd napisał:

Nie zabijcie mi Atmega, su***syny!

Sam się zabija .Przy pomocy alkoholu .Niczym Wyspiański ,Hemingway czy Lowry .Zachowując proporcje .

tak jak to bylo na innym forum audiohobby bo nie poddalem sie sugestiom tego glownego mderaratora aby nie pisac ,nie dawac materialow o zbrodniach Niemieckich ...

suka zadala odemnie abym nie pisa o Histori Polski i o zbrodniach niemieckich .

iwaszkiewicz nie napisze tak ,jest zbyt cwany :)dba o  swoj wizerunek .i ok

Czesc kolego...

2 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Ależ my go karmimy, kimże by był bez nas?

jestes trzy krzaki za tym co sie dzieje ,nie podlanczaj sie beszczelnie pod innych.

malo rozgarniety tubis co przypomina innym ze istnieje .

1 minutę temu, atmeg napisał:

jestes trzy krzaki za tym co sie dzieje ,nie podlanczaj sie beszczelnie pod innych.

atmeg... jedynym podłączonym jesteś Ty.... podłączony do butelki z bliżej nieznanym trunkiem, bo normalna wóda tak nie działa ?

17 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

atmeg... jedynym podłączonym jesteś Ty.... podłączony do butelki z bliżej nieznanym trunkiem, bo normalna wóda tak nie działa ?

I jak to bedzie jak okaze sie ze to ja mialem racje ? a tak sie stanie ......

Co wtedy napiszesz a ja wiem ,nic nie napiszesz .....

Numer stary dosc do ktorego mam sentymet wielki

dlaczego wiem kto sciemnia i kto przegra ?    Bo troche zyje na tym swiecie .

17 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

to oczywiste ze ty jestes podlaczony do nienawisci wobec Polskosci i Polakow .:)

fajnie ze tak latwo odkrywasz sie.

Edytowane przez atmeg

==========================================

aa kupilem dzis wszystkie produkty aby zrobic mega smaczna fasolke po bretonsku .

ale co obchodzi gotowanie ludzi co nienawidza PISu :)

A niech zgnija w tej swojej nienawisci :)

muza ...

te miejscowe cwoki niech sie pytaja innych czy to dobra muza :)glomby :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

4 minuty temu, skynyrd napisał:

Dawaj przepis!

serio? nie jest skomplikowany ale dosc dlugi.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
28 minut temu, atmeg napisał:

I jak to bedzie jak okaze sie ze to ja mialem racje ? a tak sie stanie ......

Co wtedy napiszesz a ja wiem ,nic nie napiszesz .....

... że dalej jesteśmy w gównie ?

3 minuty temu, atmeg napisał:

Bobra ,zapodaje przepis na fasolke po bretonsku .

Dajesz atmeg ?
Też lubię fasolkę po bretońsku ?

Skladniki :

1 kg fasoli grubej typu jas

0,7kg kielbasy dobrej jakosci

o,7kg boczku wedzonego

zestaw warzyw do rosolu ,tak zwana wloszczyzna

dwa duze jablka .

1  litr sosu pomidorowego dobrej jakosci z kartonu

przyprawy :

pieprz cukier ,sol, bazylia ,ziola inne tu dosc dowolnie .

3 listki ziela laurowego

5 ziaren ziela angielskiego

papryka slodka ,papryka ostra

======================

zestaw produktow na okolo 4 litry gotowej potrawy .

4 minuty temu, atmeg napisał:

Skladniki :

1 kg fasoli grubej typu jas

0,7kg kielbasy dobrej jakosci

o,7kg boczku wedzonego

zestaw warzyw do rosolu ,tak zwana wloszczyzna

dwa duze jablka .

1  litr sosu pomidorowego dobrej jakosci z kartonu

przyprawy :

pieprz cukier ,sol, bazylia ,ziola inne tu dosc dowolnie .

3 listki ziela laurowego

5 ziaren ziela angielskiego

papryka slodka ,papryka ostra

======================

zestaw produktow na okolo 4 litry gotowej potrawy .

Jest wersja dietetyczna? Ta ilość boczku przeraża ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.