Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-18 21:17
https://dane.gov.pl/pl
6 minut temu, Pseudodrummer napisał:

Czyli nie wiesz?
Kompetencji demagoga nie znasz,ale wierzysz?
Nic o nich nie wiesz?

Czyli masz podstawowe problemy czytania ze zrozumieniem? 

Stąd ta podatność na rewelacje teorii spiskowych 🤭

To jak to z tym Papieżem i prowadzącą talk showy w USA, bo Twoich pytań nie da się zrozumieć 🙂

10 minut temu, Pseudodrummer napisał:

Czyli nie wiesz?
Kompetencji demagoga nie znasz,ale wierzysz?
Nic o nich nie wiesz?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tutaj masz sporo napisane, łatwo znaleźć 🙂

Ukryta Zawartość

Czyli nie wiesz,unikasz,kluczysz.
Rozumiem.
Stań przed lustrem,powiedz:

"Wierze w to co mówię"

I przekonaj siebie,mnie nie przekonałeś,nie ma argumentów,tylko ad personam.
NIkt Cię nie przekona w żadnej dyskusji używając niewiadomo jakiej ilości faktów.

Muszisz SAM ZOBACZYĆ.

Dobranoc Ajothe.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Ad personam to masz na myśli to co mi się w realu należy? 

Tiktokowe bzdury zapewne gorliwie weryfikujesz i sprawdzasz. 

W tamtym artykule o Klausie przecież jest ładnie wyjaśnione jak takie fake newsy w bezczelny i śmieszny sposób przetwarzają wystąpienia znanych osób tworząc niestworzone historyjki wpływów 🙂

Przecież to jest naiwne i śmieszne. 

Cóż,na placu kowidowego boju zostałes sam.
Dawni poplecznicy już nawet tu nie zaglądają.

Dobranoc,Ajothe.

Myśl.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Myślisz, że to dlatego że przyznali Wam racje i sobie poszli? 

Warto wrócić do cytatu Nietzschego 🙂

Też sobie zdaje sprawę, że marnuje tu czas, ale jak zaczęło się od tego, że opublikowany został link portalu, który sieje ruską propagandą, a to już gruba przesada. 

Ale po co pociskać kit o teoriach spiskowych...??? Proste pytanie - czy ktokolwiek z dyskutantów tutaj przeczytał 'Czwartą rewolucję przemysłową' autorstwa Klausa Schwaba...??? Bo ja mam tę książkę i ją przeczytałem.

Ciekawe jest też pochodzenie wirusa i wydostanie się tego paskudztwa z laboratorium w Chinach. Sky News Australia zrobiło o tym godzinny film dokumentalny - dotarli do żródeł wycieku w Wuhan. Ale najlepszy i najbardziej kompetentny film o wydostaniu się wirusa z Chin zrobiło The Epoch Times. Oni są 'najbliżej' Chin i są wiarygodnym żródłem informacji co do Państwa Środka - chiński łącznik, he he he. No i oczywiście wszystkie sprawy i przesłuchania Fałsziego, Walenskiej i innych w Senacie i Kongresie - to wszystko jest dostępne w sieci, wystarczy chcieć poszukać i dowiedzieć się, co mówią niezależne żródła i przede wszystkim, co mówią fakty. Wystarczy chcieć.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Parker's Mood

2 minuty temu, Chicago napisał:

czy ktokolwiek z dyskutantów tutaj przeczytał 'Czwartą rewolucję przemysłową' autorstwa Klausa Schwaba...???

Mam wrażenie graniczące z pewnością-że tylko dwóch

8 godzin temu, Chicago napisał:

Ale po co pociskać kit o teoriach spiskowych...???

No właśnie, po co? Prawdy nigdy się nie dowiemy, bo Ci mogliby ją zbadać, musieliby posadzić samych siebie. Za jakiś czas być może powstaną niezależne opracowania, które co najwyżej budzić będą niewielkie kontrowersje. Wszak opinia publiczna nie będzie grzebać w przeszłości tylko po to by przyznać, że dała się zrobić w ch.

Pozostaje radość, że z osób mi bliskich nie zaszczepił się nikt, przeżyli wszyscy i nikt skutków ubocznych się nie obawia. Czasem nachodzi mnie smutek, bo fajna koleżanka z pracy w piątek poszła na szczepienie, w sobotę słabo się czuła więc do pracy nie przyszła, a w poniedziałek jak do oracy przyszedłem to dowiedziałem się, że Ona odeszła. Dowody prawdy to jedno, świadomość prawdy drugie.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

22 godziny temu, Ajothe napisał:

Nie zaszczepienie się to zwykła loteria, więc nie ma z czego być dumnym, wręcz przeciwnie

Tym bardziej, że:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

23 godziny temu, Ajothe napisał:

Nie zaszczepienie się to zwykła loteria,

Szanse przeżycia covid statystycznie na tym samym poziomie co zaszczepionych, za to szanse skutków Ubocznych równe zero - ja w tej loterii nie biorę udziału.

32 minuty temu, Ajothe napisał:

Tak to sobie tłumacz, jakoś musisz 🙂

To są fakty, "tłumaczyć" to Ty sobie je musisz... sory, Ty nic nie musisz, Ty przyjąłeś "tłumaczenie". Ciebie szczepionka chroni przed chorobą, która "nieszczepom" nie zagraża.

Edytowane przez szymon1977

3 minuty temu, szymon1977 napisał:

To są fakty, "tłumaczyć" to Ty sobie je musisz... sory, Ty nic nie musisz, Ty przyjąłeś "tłumaczenie".

Fakty są takie, że antyszczepionkowcy zbierają się w grupy wzajemnego tłumaczenia teoriami spiskowymi 😃

Sprawiacie mi tony radości, cieszę się że macie farta, przeżyliście covida i możecie sobie pisać takie zabawne historyjki w internecie
O! 
A jest temat Qanon tu gdzieś? 
Wpadłbym powyjaśniać oszołomstwo

Ciesz się, że nic Ci się stało po zaaplikowaniu sobie eksperymentalnego preparatu medycznego. Życzę dużo zdrowia.
2 minuty temu, Ajothe napisał:

Fakty są takie, że antyszczepionkowcy zbierają się w grupy wzajemnego tłumaczenia teoriami spiskowymi 😃

Jakby nie tłumaczyć to na Twoje nie wyjdzie.

Ps

Pozdrawiam z czarnego worka, zasięg wi-fi mam dobry.

Edytowane przez szymon1977

Teraz, TomekL3 napisał:

Ciesz się, że nic Ci się stało po zaaplikowaniu sobie eksperymentalnego preparatu medycznego. Życzę dużo zdrowia.

Ja nie ryzykowałem, jak już pisałem 9/10 ciężkich przypadków w szpitalach to były antyszczepionkowcy, którzy na łożu śmierci żałowali, że się nie zaszczepili, a za ciężki przebieg covida odpowiada gen, który ma 14% Polaków. 

Niezaszczepienie się to szafowanie własnym życiem, istna rosyjska ruletka 😒

Mam nadzieje, ze nikomu nie przekazywaliście swojej fantazyjnej wiedzy z tiktoka podczas pandemii 🤔

Całe szczęście, że chociaż nie kwestionujesz istnienia Covidu

Trudno zakwestionować coś o czym sami, na kilka miesięcy przed plandemią, jej twórcy trąbili. Ba kilka, kilkanaście lat wcześniej.
Ja nie ryzykowałem, jak już pisałem 9/10 ciężkich przypadków w szpitalach to były antyszczepionkowcy, którzy na łożu śmierci żałowali, że się nie zaszczepili, a za ciężki przebieg covida odpowiada gen, który ma 14% Polaków. 
Niezaszczepienie się to szafowanie własnym życiem, istna rosyjska ruletka
Mam nadzieje, ze nikomu nie przekazywaliście swojej fantazyjnej wiedzy z tiktoka podczas pandemii

Kto myślał samodzielnie i łączył kropki wiedział czym jest ta plandemia.
14 godzin temu, Ajothe napisał:

Ukryta Zawartość

Czytajcie ten portal, może nie jest jeszcze dla was za późno 🤭

15 godzin temu, Ajothe napisał:

"niezależnych tv" z numerami kont w stopkach

Ukryta Zawartość

Na tym szmatławcu to nawet jest guzik do dania jałmużny, cóż za niekonsekwencja opierania się o źródło, które żyje z grantów i darowizn i jeszcze tak ułatwia ten proces 🤣

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Teraz, malikali napisał:

Ukryta Zawartość

Na tym szmatławcu to nawet jest guzik do dania jałmużny, cóż za niekonsekwencja opierania się o źródło, które żyje z grantów i darowizn i jeszcze tak ułatwia ten proces 🤣

Na tym "szmatlawcu" jak dla dziecka wyjaśnione są śmieszne teoryjki spiskowe 🙂 

Dla zaczadzonych np Qanonem trudno przez to przebrnąć, bo pewnie aberacja mocno boli 🤭

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, malikali napisał:

A skąd zwykłe lanie wody przecież jak się żebrze kasę to nie można pisać prawdy...

Te wasze teoryjki o przyspieszonym rozwoju raka przez szczepionki mRNA to dopiero lanie wody dla naiwnych. 

Takie portale factcheckingowe dzięki oszołomom nie umiejącym czytać ze zrozumieniem np badań naukowych mają co robić niestety 😒

Dawno temu opowiadanie bzdur było wstydem, dzisiaj dzięki internetowi opowiadanie kretynizmów cieszy się popularnością, bo tak jest zwyczajnie łatwiej i są to tanie sensacje. 

Tutaj na przykład portal zagraniczny o tych śmiesznych rewelacjach 🤭:

“BREAKING: A review in the International Journal of Biological Macromolecules has found that COVID-19 mRNA vaccines could aid cancer development,” reads an April 16 Facebook post by America’s Frontline Doctors, a group that has repeatedly spread misinformation about the pandemic and whose founder was sentenced to 60 days in prison for entering the U.S. Capitol during the Jan. 6 riot.

Ukryta Zawartość

Żenada. 

Ukryta Zawartość

Jeszcze jakiś czas temu ponoć nie powodowały zatorów i zapaleń mięśnia serca, bo były tak "dobrze zbadane" i "100% bezpieczne"

1 minutę temu, TomekL3 napisał:

No i?

Musisz pomyśleć co wynika z takiej ogromnej różnicy zgonów osób zaszczepionych i niezaszczepionych 🙂

Alez shithead. 
He he he, wklej jeszcze to, co przekazywało CNN, MSNBC i TVN. To są jak najbardziej cool źródła. 

Parker's Mood

Teraz, Chicago napisał:

Alez shithead. 
He he he, wklej jeszcze to, co przekazywało CNN, MSNBC i TVN. To są jak najbardziej cool źródła. 

Dla takich jak wy każde niekorzystne dane to kwestia mediów 😃

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.