Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-16 20:46
https://dane.gov.pl/pl
15 minut temu, romeksz napisał:

Którego tam nie ma.

Taki ginekolog-amator?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

hahaha,
Wystarczy wymienić obecny rząd po,tam to dopiero sa specjalizacje,hahaha
who,cdc,i dziesiątki innych instytucji
demagod,a jeszcze rafał gaweł z ośrodka monitorowania
hahaha
prezes ośrodka-ścigany listem gończym oszust,który uciekł do norwegii

lewica w całej okazałości

ale ziemba towarzyszom przeszkadza

Ale samobój....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Pseudodrummer

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

1 minutę temu, jar1 napisał:

Bez teorii spiskowej byłby nikim.

Nomen omen @jar1
nomen omen.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Masz w tytule artykułu.

Taki ginekolog-amator?

I tyle masz w temacie do powiedzenia.

A trzeba być kimś?
33 minuty temu, jar1 napisał:

Powiedział słuchacz haj-endu i haj-faja. Ale co fakt, to fakt - lepiej być haj-fajowcem niż nikim. Gratuluję przemyśleń towarzyszu jar1 - było to wielkie wystąpienie z waszej strony. Jestem pod wrażeniem. 

Parker's Mood

Kolejny przeciek, proszę. 

Koncern przyznał, że covidowa szczepionka 'mogła' wywoływać zakrzepy.

Gdy w trakcie ogłoszonej pandemii koronawirusa ktokolwiek śmiał podważać skuteczność covidowej szczepionki albo wskazywać na możliwe niepożądane skutki poszczepienne, od razu był osądzany od czci i wiary. Na preparaty nie można było złego słowa powiedzieć, bo medialna i polityczna machina od razu równała z błotem. Teraz koncern AstraZeneca oficjalnie potwierdził, że covidowa szczepionka mogła powodować zakrzepy.

Gigant farmaceutyczny AstraZeneca został pozwany w ramach pozwu zbiorowego. Poszkodowani przekonują, że covidowa szczepionka spowodowała poważne i trwałe skutki uboczne, a w niektórych przypadkach doprowadziła nawet do śmierci.

Symbolem walki o sprawiedliwość dla poszkodowanych stał się Jamie Scott. Po przyjęciu covidowego preparatu doznał on trwałego uszkodzenia mózgu w wyniku powstania zakrzepu krwi. Przeciwko covidowi zaszczepił się w kwietniu 2021 roku. Do dziś nie odzyskał pełnej sprawności.

Scott jako pierwszy wystąpił na drogę sądową, a w jego ślad poszły kolejne osoby. Pozew zbiorowy składa się łącznie z 51 spraw. Poszkodowani i bliscy zmarłych domagają się odszkodowania o wartości szacowanej na 100 milionów funtów.

W dokumentach sądowych AstraZeneca przyznała, że szczepionka może w rzadkich przypadkach powodować TTS (zakrzepica z zespołem małopłytkowości). Firma zaprzecza jednak, jakoby szczepionka była „wadliwa” i jej skuteczność „znacznie przesadzona”. Koncern farmaceutyczny nie przyznaje też, że to jej preparat przyczynił się do zakrzepu u Scotta.

„TTS może również wystąpić w przypadku braku szczepionki AZ (lub jakiejkolwiek szczepionki). Związek przyczynowy w każdym indywidualnym przypadku będzie kwestią dowodu biegłego” – odpowiedziała AstraZeneca prawnikowi Scotta.

Kate Scott, żona Jamiego, na łamach „The Telegraph” zauważyła, że przyznanie się AstraZeneki do wadliwości ich preparatów to już duży sukces. – Mam nadzieję, że ich przyznanie się oznacza, że będziemy w stanie rozwiązać tę sytuację raczej wcześniej niż później. Potrzebujemy przeprosin i godziwego odszkodowania dla naszej rodziny i innych rodzin, które ucierpiały. Prawda jest po naszej stronie i nie zamierzamy się poddawać – powiedziała.

Prawnicy reprezentujący rodziny pozywające firmę farmaceutyczną argumentują, że szczepionka nie była tak bezpieczna jak zapewniano.

D. Rz.

Parker's Mood

Godzinę temu, Chicago napisał:

Powiedział słuchacz haj-endu i haj-faja. Ale co fakt, to fakt - lepiej być haj-fajowcem niż nikim. Gratuluję przemyśleń towarzyszu jar1 - było to wielkie wystąpienie z waszej strony. Jestem pod wrażeniem. 

Ja nie.
Dialektyka marksistowska ma to do siebie,że jest nie do przyjęcia przez normalnych ludzi.
no ale cóż,marksizm kulturowy,który działa od 50 lat wydaje owoce.
"Po owocach ich poznacie"

znamienne,że słuchacz hiendu-niewiele ma do powiedzenia w temacie muzyki.
Cóż...

2 godziny temu, TomekL3 napisał:

A trzeba być kimś?

No tak.
Najlepiej z pierwszorzędnymi korzeniami.
Ale bez tego tez sie da,wystarczy rozumieć mądrość etapu.
Inaczej jestes nikim.
jak ja.

Parę filmów dla chętnych i zwolenników szczepionek na Covid 19.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, Krysew napisał:

Parę filmów dla chętnych i zwolenników szczepionek na Covid 19.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

nie,no bez przesady
jak ktos uwierzył bez zadnych argumentów
to żadne argumenty go nie przekonają.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Chyba koniec na dzisiaj
Towarzysze na "Majówce z Leninem"
W sumie-trudno sie dziwić-kto by nie chciał rozkułaczać burzujów i kapitalistów-nawet na forum...
A tam-nowe wytyczne-nowe mądrości etapu.....

1 minutę temu, YunnanTEA napisał:

W czyjej ocenie? 

Jak to,nie wiecie?
W ocenie proletariatu-tego,na miarę naszych czasów.
Dawniej była to klasa robotnicza,dziś jest to klasa medyczna.
Wszak wiadomo,że antyszczepy i znachorzy medyczni to potomkowie zaplutych karłów reakcji,co to w czasach samego Ojca Demokracji,Chorążego Pokoju,Ojca Narodów (dzugaszwiliego) sypali piach pod rozpędzony parówóz dziejów...

Trzeba oczywiście czasu,by ludzie dorośli do rangi Obywatela Korporacyjnego,jak to planuje WEF w osobie (nomen omen ) Klausa Schwaba,oraz płomiennych szermierzy Nowego Swiatowego Ładu w osobach,co to maja po 30 0000 postów...

Dziwie się,że Wy,jako Towarzysz znający realia-próbuje polemizować z tymi-którzy-najwyrazniej wiedza lepiej co nastapi-no a przynajmniej maja takie plany.
Cóż,do listopada.

21 hours ago, Ajothe said:

Wytłumacz co masz na myśli jak pod wpływem ideologi LGBT nagle zacząłbyś mieć ochotę na seks z przystojnym kolegą? 😃

Wiem, że to bardzo o trudne, ale liczę na Twoją inteligencję. 

1. Czyli jednak przyznajesz, że mamy do czynienia z ideologią LGBT. Wyjaśnisz teraz swoim kolegom z ekipy anty-Kościelnej, że biskup Jędraszewski miał jednak rację czy boisz się linczu z ich strony?

2. Nie wiem dlaczego miałbym to wyjaśniać, to Ty wygłosiłeś taką bzdurną tezę, dlaczego teraz próbujesz przypisać ją mnie?

2 minuty temu, Gabaryton napisał:

1. Czyli jednak przyznajesz, że mamy do czynienia z ideologią LGBT. Wyjaśnisz teraz swoim kolegom z ekipy anty-Kościelnej, że biskup Jędraszewski miał jednak rację czy boisz się linczu z ich strony?

2. Nie wiem dlaczego miałbym to wyjaśniać, to Ty wygłosiłeś taką bzdurną tezę, dlaczego teraz próbujesz przypisać ją mnie?

Nie potrafisz tego wytłumaczyć, rozczarowałeś mnie 😄

Nie istnieje taka ideologia, bo to czysta fizjologia występująca również u zwierząt. 

Stworzyliście sobie sztucznego wroga, bo bez tego ciężko Wam żyć 🙂

Najbardziej rozbawiły mnie słowa żeby udowodnić że 24.02.2022 skończyła się pandemia 

Mają ludzie poczucie humoru

@Ajothe

Jak to nie istnieje, skoro sam co najmniej dwukrotnie użyłeś sformułowania "ideologia LGBT"????

Już Ci pisałem, że ta teza to Twój własny wymysł, nie przypisuj mi więcej wytworów swojej wyobraźni.

EOT, szkoda mojego czasu na bzdury, które wypisujesz.

Bo to był sarkazm, mogłem użyć cudzysłów, nie miałbyś się czego przyczepić, a tak coś tam starasz się smarować 😄

To jak to z tym wzwodem na widok kolegi pod wpływem "ideologii LGBT" ?! 

Leżycie 🙂

Edytowane przez Ajothe
56 minut temu, Ajothe napisał:

Bo to był sarkazm, mogłem użyć cudzysłów, nie miałbyś się czego przyczepić, a tak coś tam starasz się smarować 😄

To jak to z tym wzwodem na widok kolegi pod wpływem "ideologii LGBT" ?! 

Leżycie 🙂

Masz rację.
Pokonałes nas swoim doświadczeniem.

Martwię się o Was czy nie zaczniecie przypadkiem chodzić w damskich fatałaszkach przez tą "ideogię LGBT", do tego makijaż, pedicure, manicure .....kto wie? 🤔

🤣🤣🤣

18 minut temu, Ajothe napisał:

Martwię się o Was czy nie zaczniecie przypadkiem chodzić w damskich fatałaszkach przez tą "ideogię LGBT", do tego makijaż, pedicure, manicure .....kto wie?

Nie lubisz konkurencji? Życz, a będzie Ci życzone! 🤣

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Wszędzie!

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

4 minuty temu, Ajothe napisał:

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?”

- Friedrich Nietzsche

Idealnie tutaj pasuje 🙂

hahaha
ale samobój.

Na proste sprawy nie potraficie odpowiedzieć, a bawicie się w teorie spiskowe 😃

Ten cały wątek to samobój. 

1 godzinę temu, Ajothe napisał:

Martwię się o Was czy nie zaczniecie przypadkiem chodzić w damskich fatałaszkach przez tą "ideogię LGBT", do tego makijaż, pedicure, manicure .....kto wie? 🤔

Wybitny tekst. Taki ponadczasowy. Wiadomo teraz, że spod ogona nie wypadłeś. Brawo dla pana. 

Parker's Mood

Grzesiowskiego tytuł pediatry Ci nie przeszkadza,  gdy wieszczyl milion chorych w szpitalach jeszcze w styczniu 2022,  a Zbigniewa Martyki doktora chorób zakaźnych to juz przeszkadza, bo obnażył to oszustwo ? 

Jesli juz mowa o tytułach lekarskich 

Biedaka nie powiadomili że wojna będzie 

48 minut temu, costa brava napisał:

Biedaka nie powiadomili że wojna będzie 

bez rozkazu to nie można.
to by było dopiero.

3 godziny temu, Ajothe napisał:

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?”

- Friedrich Nietzsche

Idealnie tutaj pasuje 🙂

To idealnie pasuje do mitu kilkudziesięciu płci i mężczyznach z macicą. Gratuluję wyczucia czasu i dramaturgii 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.