Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-29 18:09
https://dane.gov.pl/pl
Godzinę temu, costa brava napisał:

tak jak pisalem wczesniej, niech nikt sie nie szykuje na jakies luzowanie, teraz zajetosc łóżek będzie najważniejsza,  zmieniają kryteria aby przedłużyć lockdown

Ludzie, którzy jeszcze nie przejrzeli na oczy, że to wszystko co się obecnie dzieje to jest P L A N D E M I A, powinni sobie zrobić test na poziom inteligencji. *

* dla niekumatych - test IQ

• Moderatorzy
11 minut temu, jar1 napisał:

Sczepienia dzieci to gorsze nić ideologia LGBT. 

Jedno i drugie propaguje Biedroń.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

10 minut temu, soundchaser napisał:

Ludzie, którzy jeszcze nie przejrzeli na oczy, że to wszystko co się obecnie dzieje to jest P L A N D E M I A, powinni sobie zrobić test na poziom inteligencji. *

* dla niekumatych - test IQ

a test IQ to sie robi wymazem z mózgu przez nos?  🙂

Gość

(Konto usunięte)
53 minuty temu, soundchaser napisał:

Czyli to jest równoznaczne z faktem, że pozostałe są mniej bezpieczne, a więc żadna nie jest całkiem bezpieczna.
Jak można coś takiego podawać ludziom?
Tylko nie pier**l, że to wybór mniejszego zła w obliczu śmiertelnego zagrożenia świrusem.

A jak można ludziom podawać środki przeciwbólowe, antybiotyki, środki antykoncepcyjne. Są bardziej niebezpieczne od szczepionek

• Moderatorzy

I nie dopuszczone pod kątem stosowania przy covid.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Było tłumaczone wiele razy, ale skoro nie rozumiesz, to żyj dalej w błogiej niewiedzy.
Zajmij się tym co robisz najlepiej - naganianiem do szczepień.

Ktoś te duszyczki dla Gatesa łowić musi

14 minut temu, stara_lama napisał:

A jak można ludziom podawać środki przeciwbólowe, antybiotyki, środki antykoncepcyjne. Są bardziej niebezpieczne od szczepionek

Nie ośmieszaj się po raz kolejny. Piszemy o niezbadanej, eksperymentalnej, szkodliwej miksturze na wymyślonego wirusa, a nie o przetestowanej szczepionce na cokolwiek innego.

1 minutę temu, soundchaser napisał:

Nie ośmieszaj się po raz kolejny. Piszemy o niezbadanej, eksperymentalnej, szkodliwej miksturze na wymyślonego wirusa, a nie o przetestowanej szczepionce na cokolwiek innego.

Wirus jest wymyślony, w szpitalach leżą statyści, szczepionki mają na celu depopulacje, lekarze naganiają pacjentów i mordują pod respiratorami. To jest nieprawdopodobne jak paru kretynów na youtube może ludziom zrobić taką sieczkę z mózgu

1 minutę temu, stara_lama napisał:

Wirus jest wymyślony, w szpitalach leżą statyści, szczepionki mają na celu depopulacje, lekarze naganiają pacjentów i mordują pod respiratorami

Wreszcie doznałeś olśnienia.

40 minut temu, KALIBER napisał:

Warto obejrzeć - posłuchać

i to w TVP 1 ?!

Pospieszalskiemu nie wróżę dlugiego żywota w tej stacji, to wielokrotny recydywista 🙂

Godzinę temu, mzawek napisał:

Nie łże. Dzieciaki nie chorują po prostu na covida. To mogą wpisać nawet 101%. Co do skuteczności. Co do bezpieczeństwa nie wiadomo.

Czyli jeszcze gorzej, bo to niepotrzebne narażanie na ewentualne skutki, żeby więcej zarobić.

Gość

(Konto usunięte)
3 godziny temu, Asdewas napisał:

wiadomo że znajdzie się ktoś komu zaszkodziła, ale to są pojedyncze przypadki.

Jeźeli umierają dwie osoby na stu chorych to nie są to pojedyńcze przypadki ?

Coraz więcej osòb choruje i coraz więcej osòb umiera mimo obostrzeń i "szczepień". To kompletnie nie działa i mówi o tym coraz większa rzesza fachowców i lekarzy.

8 minut temu, stara_lama napisał:

Wirus jest wymyślony, w szpitalach leżą statyści, szczepionki mają na celu depopulacje, lekarze naganiają pacjentów i mordują pod respiratorami. To jest nieprawdopodobne jak paru kretynów na youtube może ludziom zrobić taką sieczkę z mózgu

Tak wygląda spisek światowych korporacji, które spiskują sobie w najlepsze. :)

Gość

(Konto usunięte)
48 minut temu, KALIBER napisał:

Warto obejrzeć - posłuchać

i to w TVP 1 ?!

Znakomity program do 36 minuty.

Chyba Kurski nie lubi pinokia .

3 minuty temu, jar1 napisał:

Tak wygląda spisek światowych korporacji, które spiskują sobie w najlepsze. :)

Tak wygląda ludobójstwo .

Kłamie jak bura suka:

"Szczepienia i leczenie amantadyną

Prof. Marczyńska przekazała, że kolejne spotkanie Rady Medycznej odbędzie się jeszcze na pewno przed majówką. W jej ocenie komunikowane przedłużenia obostrzeń nie będą najpewniej dotyczyły jeszcze początku maja.

- Rozmawialiśmy także dużo o szczepieniach - jak na każdym spotkaniu. Poruszaliśmy także temat amantadyny, bo ludzie zdobywają ją niestety z różnych źródeł. Nie ma absolutnie nadal przesłanek, aby sądzić, że ten lek działa po zakażeniu koronawirusem SARS-CoV-2. Pojawią się natomiast w szpitalach pacjenci, którzy wierzyli w skuteczność tego leku, a teraz trafiają do placówek w bardzo ciężkim stanie. Wiele osób w ogóle nie przyznaje się do tego, jakimi lekami próbowała się leczyć. Na poziomie szpitali obecna sytuacja jest nadal dramatyczna, więc o luzowaniach obostrzeń w innych sferach niż edukacja dziś w zasadzie nie było mowy - dodała prof. Marczyńska.

Nie umiała odpowiedzieć, czy w środę zostaną zakomunikowane pewne rozluźnienia dotyczące przepisów o aktywności sportowej na obiektach na świeżym powietrzu. Temat ten nie był konsultowany z radą."

Całość tych kłamstw tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Były prezydent Donald Trump i pierwsza dama Melania Trump dyskretnie otrzymali szczepionki przeciw koronawirusowi w styczniu przed opuszczeniem Białego Domu - informuje "New York Times"."

Już po chłopie 🙂

Tak wygląda spisek światowych korporacji, które spiskują sobie w najlepsze. 🙂

Co do szpitali to ja trzy odwiedziłem w marcu 2020. W mieście stołecznym. Poszukując chorej osoby. Na covida niby. Kwarantanne miałem potem.  Miał tam być już lekki armaggedon. Przygotowani do walki itd. Spodziewałem się nie wiadomo czego. I wiesz co ? Nic . Zero. Normalny syf szpitalny jak zawsze. Zaspani ciecie i zaspane pielegniarki. A czy panowie byli i widzieli osobiście takie rzeczy co twierdzicie że się dzieją ?

Edytowane przez mzawek

Grundig High Fidelity

2 minuty temu, mzawek napisał:

Co do szpitali to ja trzy odwiedziłem w marcu 2020. W mieście stołecznym. Poszukując chorej osoby. Na covida niby. Kwarantanne miałem potem.  Miał tam być już lekki armaggedon. Przygotowani do walki itd. Spodziewałem się nie wiadomo czego. I wiesz co ? Nic . Zero. Normalny syf szpitalny jak zawsze. Zaspani ciecie i zaspane pielegniarki. A czy panowie byli i widzieli osobiście takie rzeczy ?

Przecie wiadomo, że wszystko to spisek. Bo to się w pale nie mieści.

Gość

(Konto usunięte)
18 minut temu, stara_lama napisał:

Coraz więcej lekarzy mówi jak jest .

Te hieny które zarabiają więcej dzieki covid nie malą interesu w przerwaniu tej farsy .

1 minutę temu, jar1 napisał:

Przecie wiadomo, że wszystko to spisek. Bo to się w pale nie mieści.

Bo masz za małą pałe jak juź wcześniej pisałem .

Teorie spiskowe działają na zasadach sekciarskich. 

To tak działają jak sekta KO i PIS .

Nie wiem czy spisek i tego nie napisałem. Byłem i widziałem na własne oczy że nic się nie działo . W  TV pokazywali karetki stały albo wozili chorych. Panika , wojsko. W Wolskim byłem we wszystkich chyba budynkach. Były ze dwa puste namioty czerwone na zewnątrz.  A tak nikogo . Oprócz jakiś zaspanych ludzi.  

Edytowane przez mzawek

Grundig High Fidelity

2 minuty temu, mzawek napisał:

Nie wiem czy spisek bo tego nie napisałem. Byłem i widziałem na własne oczy że nic się nie działo . W  TV pokazywali karetki stały albo wozili chorych. Panika , wojsko. W Wolskim byłem we wszystkich chyba budynkach. Były ze dwa puste namioty czerwone na zewnątrz.  A tak nikogo . Oprócz jakiś zaspanych ludzi.  

W marcu 2020 w Polsce praktycznie nie było epidemii. Dzięki wczesnemu zamknięciu i zdyscyplinowaniu ludzi uniknęliśmy pierwszej fali. Wykorzystywano kilka procent respiratorów a kilka szpitali tymczasowych w zupełności wystarczyło. Epidemia w Polsce rozpoczęła się w październiku. Przebieg pierwszej fazy spowodował iż wszyscy uwierzyli że epidemia będzie tak wyglądać do końca, nie biorąc pod uwagę tego, jakim wysiłkiem było to okupione. Tak zresztą stało sie również w Czechach. Czesi pod koniec wakacji zrezygnowali ze wszystkich niemal obostrzeń włącznie z maskami i szybko stali się najbardziej dotkniętym epidemią krajem na świecie

28 minut temu, Riczi75 napisał:

Znakomity program do 36 minuty.

Chyba Kurski nie lubi pinokia .

Tak wygląda ludobójstwo .

znakomity to mało powiedziane , rewelacja , kazdy  telewidz powinien obejrzeć na odtrutke 

2 godziny temu, malikali napisał:

🙂 covid to też pojedyncze przypadki w skali globalnej, po co więc robić aferę? W tym roku znacznie więcej umarło np na raka, że o innych chorobach nie wspomnę.

Ludzi covidowych leczy się z tego samego powodu z którego leczy się ludzi z innych mniej popularnych chorób. Polityka covidowa którą nazywasz aferą to zupełnie inna sprawa i nie mieszałbym jej z tematem szczepionek, który był poruszany.

Uprzedzając kolejne pytanie które pewnie by się pojawiło: szczepienia i tak przyniosą mocno pozytywny bilans osób które uratowały/osoby którym zaszkodziły. Skoro człowiek doszedł do takiego poziomu medycyny gdzie w realny sposób ogranicza rozwój chorób zakaźnych i tym samym ratuje masę żyć to czemu by z tego nie skorzystać? 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.