Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tu można się dowiedzieć, gdzie zbierana są podpisy w Polsce

Już prawie 25 tys. ?

Ukryta Zawartość

W dniu 3.06.2020 o 16:23, Jaro_747 napisał:

Jutro jadę podpisać listę Trzaskowskiemu.

Ja zrobiłem to już dzisiaj, a co budujące, aż dwie osoby mnie o to prosiły. Jest motywacja w narodzie.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Kolejka po 10000+

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Oni nie potrafią, tu nie ma nawet śladu złej woli - dodał. - Nie potrafią zapanować nad sytuacją na rynku pracy, nie potrafią zapanować nad pandemią, nie potrafią zapanować nawet nad swoimi decyzjami. Jak wiemy, zmieniają je wielokrotnie, i w dodatku one są wszystkie nielegalne, bo są bez ustaw, wszystkie te zezwolenia, poluzowania" - ocenił Prof. Marcin Król.

Sztuka, przez duże S. Ale nie czysta.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Teraz, Zyzol napisał:

Czy tylko ich?!

Tylko. Od upadku komuny nikt tak jak oni, ani tak bezczelnie, nie kradł, nie kłamał, nie stosował podwójnych standardów. Nikt z prostactwa, chamstwa i siania nienawiści nie uczynił cnoty. Nikt tak nie rozpieprzył wszystkiego, co można było rozpieprzyć. Nikt tak nie podzielił społeczeństwa jak oni. Nikt z nieudolności tak wielkiej, że aż brak porównania w najnowszych czasach, nie uczynił dominującego sposobu działania.

Chwalcie prezia na harfie, chwalcie prezia na cytrze. Zaprawdę powiadam wam: Jest wielki.

Godzinę temu, papageno napisał:

Tylko. Od upadku komuny nikt tak jak oni, ani tak bezczelnie, nie kradł, nie kłamał, nie stosował podwójnych standardów. Nikt z prostactwa, chamstwa i siania nienawiści nie uczynił cnoty. Nikt tak nie rozpieprzył wszystkiego, co można było rozpieprzyć. Nikt tak nie podzielił społeczeństwa jak oni. Nikt z nieudolności tak wielkiej, że aż brak porównania w najnowszych czasach, nie uczynił dominującego sposobu działania.

Chwalcie prezia na harfie, chwalcie prezia na cytrze. Zaprawdę powiadam wam: Jest wielki.

Niech żyje PO! PO przewodnią siłą Narodu! Tak na poważnie, jedni warci drugich. Sama bitwa o stołki i koryto mnie nie interesuje.

Edytowane przez Zyzol

takiego pokazu chamstwa buractwa i nihilizmu programowego to nawet zwykle spokojny prezes nie moze czasem zdzierzyc i nazywa to hołota :)

a potem sie go czepiają ci co byli najglosniejsi

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

2 godziny temu, papageno napisał:

Każdy ma prezesa, na jakiego zasłużył.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

40 minut temu, Zyzol napisał:

Tak na poważnie, jedni warci drugich

I o to chodzi, by nie dać się dłużej napuszczać na siebie. O co te kłótnie? O to, kto będzie kradł z naszego mandatu na swoją korzyść? Gdyby tak spróbować zasypać te polityczne podziały i razem pogonić tych sprzedajnych drani. Postawić na kompetencje, wiedzę, bezwzględną uczciwość i na tych co mają jakąś wizję państwa, a nie tylko licytują się, kto więcej kradł. Przecież w tych sporach tutaj nie widać konkretnego, spójnego pomysłu na to, jaka  ma być Polska. Ani z lewej, ani z prawej, ani z środka. Jedno widać: Polska ma być nasza, reszta won.

11 minut temu, papageno napisał:

I o to chodzi, by nie dać się dłużej napuszczać na siebie. O co te kłótnie? O to, kto będzie kradł z naszego mandatu na swoją korzyść? Gdyby tak spróbować zasypać te polityczne podziały i razem pogonić tych sprzedajnych drani. Postawić na kompetencje, wiedzę, bezwzględną uczciwość i na tych co mają jakąś wizję państwa, a nie tylko licytują się, kto więcej kradł. Przecież w tych sporach tutaj nie widać konkretnego, spójnego pomysłu na to, jaka  ma być Polska. Ani z lewej, ani z prawej, ani z środka. Jedno widać: Polska ma być nasza, reszta won.

Niestety. Na razie jest to marzenie ściętej głowy.

PS,

Czy ktoś wie, jak można zadać Trzaskowskiemu pytanie dotyczące jego programu wyborczego?

1 minutę temu, jar1 napisał:

Pisz na Berdyczów. ?

Właśnie tylko tam mogę napisać w tej sprawie. Wczoraj pod wysłuchaniu kilku jego obietnic wyborczych, chciałem to zrobić, ale w internecie takiego miejsca nie znalazłem. 

Na pewno to podnosi jego wiarygodność.

Godzinę temu, Zyzol napisał:

Właśnie tylko tam mogę napisać w tej sprawie. Wczoraj pod wysłuchaniu kilku jego obietnic wyborczych, chciałem to zrobić, ale w internecie takiego miejsca nie znalazłem. 

Na pewno to podnosi jego wiarygodność.

Program to odpisdraczenie Polski. ?

51 minut temu, Zyzol napisał:

Polska tylko wg PO ma być tym panaceum (programem)? Jedna z większych bzdur na Bocznicy!

To jest właśnie pisdracka bzdura.

Ja mam w dupie PO. Poza PiS jest cały świat. Można żyć bez gnoju, chamstwa i prostactwa. 

Jak może nic nie być jak są oczka wodne ,przekop , elektryczne samochody ,statki z dykty , wielkie lotnisko  ? A czekają nas jeszcze państwowe sklepy .W perspektywie pewnie PGR- y .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.