Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Ardanowski. Tak autentycznego dzikiego, agresywnego chama to nawet w PiS ciężko znaleźć.

A Bielan? To arogancki cham czystej krwi.

Edytowane przez d-t-x

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

15 minut temu, d-t-x napisał:

A Bielan? To arogancki cham czystej krwi.

Ale Bielan to cham inteligentny i wyrachowany. A Ardanowski to cham-naturszczyk.

Jestem Europejczykiem.

12 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Poczytaj sobie troszkę Zyzol. Np. o konflikcie Trump - Departament Stanu, bo o Kongresie to szkoda nawet wspominać.

Ale wspomnę, bo może Sputnik nie pisał.

"Zdaniem Eliota L. Engela, przewodniczącego Komisji Spraw Zagranicznych amerykańskiej Izby Reprezentantów i kongresmena z 30-letnim stażem, zaproszenie Andrzeja Dudy do Białego Domu 24 czerwca to przykład "zauroczenia prezydenta Trumpa przywódcami, którzy przejawiają tendencje autorytarne"'.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I jeszcze to:

"Polska była jednym z krajów najczęściej krytykowanych przez Komisję Spraw Zagranicznych Izby Reprezentantów – równie często, co Rosja czy Turcja."

Ukryta Zawartość

Masz rację. Trumpa jako prezydenta USA w żaden sposób nie można wiązać z USA. Zdziwiłbym się mocno, aby jakiś amerykański polityk żydowskiego pochodzenia nie krytykował Polski i Polaków przy najmniejszej okazji. Tak samo zdziwię się, jak powielane przez propagandówkę OKO.press wici doprowadzą do odwołania tej wizyty. ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Zyzol

Nie masz sensownej odpowiedzi to pieprzysz po swojemu.

Tak swoja droga to widzę, że całkiem już się nawróciłeś na PiSowski narodowy socjalizm. Ale antysemityzm po Mieciu Moczarze cały czas ten sam. Zabawne.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Były Minister ON powołuje kleryków na "wybory".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

11 minut temu, jar1 napisał:

A zięć Trumpa to przypadkiem nie jest Żydem?

„Gdy byłem mały, obowiązywały w domu dwie narracje - jedna, że rodzina taty jest żydowska, druga, że austriacka. Bawiłem się tymi narracjami i dowolnie wymieniałem. Nazwisko Kornhauser - z końcówką er - jest przecież typowo austriackie. Nigdy nie miałem też problemu z tym, że mam żydowskich przodków, przeciwnie - był to dla mnie powód do dumy, szły za tym ciekawe historie, jak się okazało, również literackie”,  wspominał brat Agaty Dudy, Jakub Kornhauser. 

15 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Panie Pawianie!

Przeczytałem ten artykuł. I muszę stwierdzić, że po prostu jesteś za głupi żeby zrozumieć o co chodziło Scheuring-Wielgus.

No tak. Spodziewałem się odpowiedzi od Ciebie, i właśnie takiej odpowiedzi - czyli np. przekręcania nicka (nie po raz pierwszy) i epitetów. Tak już po prostu masz, będąc typowym fanatycznym zwolennikiem partii miłości, tolerancji i uczciwości (to w partyjnych deklaracjach, taki lukier - a pod nim nienawiść, destrukcja, chamstwo i złodziejstwo).

Ale mylisz się zupełnie - doskonale rozumiem o co chodzi tej pani, oraz jej podobnym osobnikom oraz środowiskom homoseksualnym; widzę co robią, jak robią, co mówią i planują - sprzeciwiam się temu, to mi całkowicie nie odpowiada.

Być może to Ty nie rozumiesz o co im chodzi... jednak myślę, że jest wręcz przeciwnie: wnosząc z lektury Twoich wypowiedzi rozumiesz to także doskonale, ale tu pojawia się różnica - właśnie dlatego popierasz te postulaty.

Edytowane przez pavyan

Zwolennicy dr. Rafałka, wygląda na to że pojawia się problem - wielce zaskakujące wyznanie kandydata i jego żony, w wywiadzie w Lisweeku, cyt:

>> Jestem osobą wierzącą - podkreśla w "Newsweeku" Małgorzata Trzaskowska żona kandydata KO na prezydenta. Szukali sensacji u mnie w pracy, nic nie znaleźli, rozmawiali z byłymi studentkami męża, żeby coś znaleźć - zaznaczyła. "Ja też jestem osobą wierzącą" - mówi w tym samym wywiadzie Rafał Trzaskowski. <<

Ukryta Zawartość

? ? ?

Czy więc będziecie głosować na KATOLA z żoną KATOLKĄ?! Durnego ciemniaka, bo katole przecie tylko tacy?

Ale spoko, będziecie, będziecie - bo wiecie doskonale, że to tylko pierniczenie pod wahającą się niezdecydowaną ciemną masę. Dla każdego coś miłego, każdemu według jego życzeń - potem się powie, że nie byłem posłem, nie głosowałem, nie pamiętam, nic takiego nie mówiłem. Albo - byłem posłem, głosowałem, pamiętam, tak mówiłem.

Jak już to ktoś o Rafałku powiedział: powiedzcie mi jaki mam (dzisiaj) być, to taki będę. Jutro będę  inny.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez pavyan

Zamiast skomplikowanych rozważań mam dla ciebie krótki przekaz który powinieneś zrozumieć:

Pieprzysz Pawian.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

A pieprz jest czarny czy zielony? Ziarnisty czy mielony.  A może jakiś inny? Od tego dużo zależy. Meritum nie jest ważne (bo najczęściej go nie ma), ważne są slogany bezmyślnie, wielokrotnie powtarzane. 

znów jakis bezposredni niekontrolowany  przekaz z nieskazonego  umysłu PISmana

ktos to czyta ? widze ze  jaro i papageno

dołacze sie ale przyznam ze niewiele rozumiem

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Tylko na tyle Was stać, naprawdę? - żal, ale ja wiedziałem że tak będzie ? (zapożyczyłem od Halamy).

Wyłącznie szydera - "pieprzysz", slogany, "coś" napisał, powielanie... no i "nie rozumiem"; ostatnie szczere wyznanie to ja z kolei rozumiem doskonale i nie dziwię się mu wcale ?

Sloganów nie rzucam, nie pieprzę (dr. Rafałek pieprzy); mogę najwyżej przyznać, że jego wypociny albo pieprzenie - tutaj powieliłem...

Ponawiam pytanie, proste jest jak drut, proste jak oświadczenie Rafałka i jego żony: jesteśmy KATOLAMI.

Brzmi tak samo, jak poprzednio:

Czy więc będziecie głosować na KATOLA z żoną KATOLKĄ?! Durnego ciemniaka, bo katole przecie tylko tacy?

Wiem, trudne jest to pytanie ? ? ?

PS: Jest wyjście - będziemy, bo to KATOL nowoczesny, otwarty, tolerancyjny, pro-homo itd.

Edytowane przez pavyan
  • Moderatorzy
8 godzin temu, jar1 napisał:

A zięć Trumpa to przypadkiem nie jest Żydem?

Jest. Było nawet napisane, że córka przeszła na religię męża.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

No i klapa_2020. Sąd oddalił pozew pisdractwa:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

4 godziny temu, cir napisał:

Owszem czytam. Jak zaczynam to staram się traktować temat poważnie. Ale w zdecydowanej większości przypadków szybko okazuje się że to następny zlepek komunałów przepisanych z PiSowskiego przekazu dnia lekko przyprawionych jedną czy druga bzdurą.

Dlatego bardzo przepraszam co wrażliwszych, ale nie jestem w stanie napisać jakiejś wyszukanej i racjonalnej odpowiedzi na widziane setny raz bzdety. Jedno czy dwa krótkie i zdecydowane słowa to i tak aż nadto.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Jaro_747 napisał:

Jedno czy dwa krótkie słowa to i tak aż nadto.

a potem w odpowiedzi zawsze dowiesz sie ze nie szanujesz drugiego człowieka

dzien po dniu to samo

wygląda ze uwielbiaja to

Teraz, cir napisał:

a potem w odpowiedzi zawsze dowiesz sie ze nie szanujesz drugiego człowieka

dzien po dniu to samo

wygląda ze uwielbiaja to

To są skutki głębokiej indoktrynacji. Przecież ci ludzie wierząc bezkrytycznie w słowo wodza, sami pozbawiają się samodzielnego, swobodnego, wariantowego myślenia. W pewnym sensie jest to deprywacja sensoryczna. A jeśli te zmiany się utrwalą i jako takie będą podlegać dziedziczeniu? Brrr.

Gość glazior

(Konto usunięte)

Poczułem zapach potu i głupoty.

Każdy normalny człowiek gdy potrzebuje umysłowego wytrzeźwienia powinien wstąpić na chwile na bocznice do takiego wątku jak ten.Efekt murowany.

Edytowane przez glazior
Gość glazior

(Konto usunięte)
5 godzin temu, cir napisał:

43 minuty temu, papageno napisał:

To są skutki głębokiej indoktrynacji. Przecież ci ludzie wierząc bezkrytycznie w słowo wodza, sami pozbawiają się samodzielnego, swobodnego, wariantowego myślenia. W pewnym sensie jest to deprywacja sensoryczna. A jeśli te zmiany się utrwalą i jako takie będą podlegać dziedziczeniu? Brrr.

Jeżeli na kupie gówna położy się wisienki to  gówno i tak nie stanie się tortem .

Ewangelia wg. glaziora 4.13

10 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Tak swoja droga to widzę, że całkiem już się nawróciłeś na PiSowski narodowy socjalizm. Ale antysemityzm po Mieciu Moczarze cały czas ten sam. Zabawne.

To raczej ty

10 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Nie masz sensownej odpowiedzi to pieprzysz po swojemu.

Ciekawią mnie dwie rzeczy. Na co ty jesteś nawrócony? A także kiedy zarzucisz mi, że odziedziczyłem antysemityzm po Kazimierzu albo Aleksandrze Jagiellończykach. I to byłoby naprawdę zabawne.

Bo dla mnie nie jest zabawne, że amerykańscy politycy żydowskiego pochodzenia są wrogo nastawienie do Polski i Polaków.

1 minutę temu, glazior napisał:

Nie do twarzy ci z zazdrością panie słabej klasy  Literat.

wyzbyty jestem zazdrosci wszelakiej glaziorze ewangelisto

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.