Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Nie przestanę sk***ysynów nazywać skurwysynami, co to, to nie. Nie robię tego z nudów tylko idąc za biblijnym przesłaniem "Niech białe będzie białe, a czarne - czarne".

To twoje przesłanie polega na tym, że obdarzasz wyzwiskami, każdego kto odważy się zaprezentować zdanie odmienne od twojego. Misjonarz, który nazywa "błądzących" chamskimi epitetami.

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Jakoś nie zauważyłem żebyś upominał chamów którzy mnie obrażają, nie mówiąc o atakach na mniejszości, co zdaje się podpada pod paragrafy. Ale miło że się odezwałeś.

Twoja bezczelność nie zna granic. Ten, który wszystkich obrażasz przy najmniejszej okazji, domaga się przeprosin o innych. Notoryczne obrażanie prezydenta Dudy też podpada pod paragrafy. Ciebie pierwszego powinno się wykosić równo z ziemią za to obrażanie i ciągłe szczucie na innych. Jak jesteś tu bez grzechu, to rzuć w nich pierwszy kamieniem. I nie płacz tyle nad sobą.

Nie widzicie Towarzyszu że nad wami płaczę a nie nad sobą? Trzeba twardym być a nie miętkim jak wy!

Jak byście byli twardzi to imperialiści i syjoniści nie pokonaliby was. A teraz jeszcze im się podlizujecie.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

Nie widzicie Towarzyszu że nad wami płaczę a nie nad sobą? Trzeba twardym być a nie miętkim jak wy!

Jak byście byli twardzi to imperialiści i syjoniści nie pokonaliby was. A teraz jeszcze im się podlizujecie.

Nie jestem miętki lecz giętki.? Europejczyku. A was to komuniści też nie pokonali czasem? ?

Biedroń byl gosciem Wiadomości,  pełna kultura, da sie? da sie, pod warunkiem że fałszywych obrońców gejow z PO tam nie będzie 

nawet z prezydentem sie chciał umówić zeby wyjasnic ostatnie nieporozumiemia :)

11 minut temu, costa brava napisał:

Biedroń byl gosciem Wiadomości,  pełna kultura, da sie? da sie

Natomiast w TVN 24 nie da się ostatnio. Agresja wobec polityków obozu władzy oraz zastępowanie warsztatu dziennikarskiego propagandą, aż nadto widoczne w wykonaniu Rudnik i Olejnik.

14 minut temu, Zyzol napisał:

Natomiast w TVN 24 nie da się ostatnio. Agresja wobec polityków obozu władzy oraz zastępowanie warsztatu dziennikarskiego propagandą, aż nadto widoczne w wykonaniu Rudnik i Olejnik.

Całkiem już Towarzyszu przeszliście na reżimowe pozycje.

A Panie Rudnik i Olejnik po prostu przestały tolerować sytuację gdy funkcjonariusze reżimu gadają co chcą zupełnie niezależnie od otrzymanych pytań.

Było tu kiedyś o rozmowie Dworczyka z Mazurkiem którą ten ostatni podsumował tak:

"– Pan minister Dworczyk (myślami – red.) jest zdaje się w przedszkolu w którym jego syn będzie zaraz występował z okazji dnia babci i dziadka. Nie zechciał dzisiaj państwu odpowiedzieć na żadne pytanie. Następnym razem będzie lepiej – zakończył rozmowę dziennikarz."

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

nie umowil sie bo prezydenta tam nie było tylko Danuta Holecka , ale kto wie? :)

swoją drogą takie przesladowania gejów ponoć u nas,  a jeden kandyduje na prezydenta...moze ktos to wytlumaczy tym d....z Brukseli :)

3 minuty temu, costa brava napisał:

nie umowil sie bo prezydenta tam nie było tylko Danuta Holecka , ale kto wie? ?

swoją drogą takie przesladowania gejów ponoć u nas,  a jeden kandyduje na prezydenta...moze ktos to wytlumaczy tym d....z Brukseli ?

Mógł się umówić z Holecką, ponoć to transwestyta.

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Całkiem już Towarzyszu przeszliście na reżimowe pozycje.

Reżim i twoje opinie mam w dupie

6 minut temu, Jaro_747 napisał:

A Panie Rudnik i Olejnik po prostu przestały tolerować sytuację gdy funkcjonariusze reżimu gadają co chcą zupełnie niezależnie od otrzymanych pytań.

Daje się zauważyć, że Rudnik i Olejnik, podobnie jak inni dziennikarze tej amerykańskiej stacji realizują określone działania wyborcze. 

11 minut temu, Jaro_747 napisał:

Było tu kiedyś o rozmowie Dworczyka z Mazurkiem

A dzisiaj był spięcie Mazurka z Budką. I tu Mazurek nie tylko wykazał się większą kulturą dziennikarską niż ww, ale także przypomniał profesjonalizm Kolędy-Zalewskiej.

"Mazurek do Budki: gdybym był pewną panią Katarzyną z telewizji komercyjnej to przerwałbym tę rozmowę

Dziennikarz próbował zadawać kolejne pytania, ale Borys Budka nie dał mu dojść do głosu. - Słuchacie państwo expose Borysa Budki - zażartował Mazurek. - Nie chciałbym panu przerywać, pan sobie świetnie zadaje pytania, proszę – dodał dziennikarz. Budka sam zaczął zadawać sobie pytanie, mówiąc o kampanii Trzaskowskiego i apelować o wspieranie kandydata pomimo "prób zagłuszania" Trzaskowskiego.

W pewnym momencie gospodarz programu nawiązał do spięcia dziennikarki Katarzyny Kolendy-Zaleskiej z posłem Porozumienia Jackiem Żalkiem. – Szanowni państwo, gdybym był pewną panią Katarzyną z telewizji komercyjnej to przerwałbym tę rozmowę – powiedział Mazurek.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Podsumowując TVN-owskie dziennikarki i PO-wiecki polityk tak samo dali dupy.

Ukryta Zawartość

Debilna ocena. A Budka pewnie zaprezentował się jako nieustraszony pogromca homofobów... Oczywiście, że tym co mówił, obraził i to nie tylko elektorat PO.

Najpierw zaczął martyrologii kampanijnej Trzaskowskiego, a potem sam swoim politycznym kunktatorstwem prawie zepchnął go do wyborczego grobu. Taki przewodniczący, jak on potrafi zmarnować każdego kandydata. I obojętnie, czy jest to Kidawa-Błońska czy też Trzaskowski.

10 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Nie czytałem, nie słuchałem. Budka nudzi. Podnieca tylko PiSowców.

Mimo to wcześniej wyraziłeś poniższą opinię.

10 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Debilne porównanie. Czy Budka kogoś obrażał albo prezentował się jaku homofob?

To jest twoja wiarygodność.

Godzinę temu, Zyzol napisał:

Mimo to wcześniej wyraziłeś poniższą opinię.

To jest twoja wiarygodność.

Nie widzisz pajacu że to jest pytanie? Jesteś aż tak bezczelnym oszustem, czy po prostu jesteś głupi???

Jestem Europejczykiem.

Ideologia PiS jest brzydka moralnie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

44 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Nie widzisz pajacu że to jest pytanie? Jesteś aż tak bezczelnym oszustem, czy po prostu jesteś głupi???

I jak tu sensownie dyskutować z takim bucem? Oto jest pytanie. ?

Sam nawet nie rozumiesz, że wyraziłeś opinię. Bo cóż to jest?

12 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Debilne porównanie. Czy Budka kogoś obrażał albo prezentował się jaku homofob?

16 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Taaa...

Powiem szczerze - jestem już zmęczony tłumaczeniem zupełnie podstawowych kwestii wydawałoby się inteligentnym ludziom.

Okazuje się, że w dzisiejszej Polsce podstawowym narzędziem rządzących jest szczucie. I jak widać to działa i wielu ludziom kompletnie nie przeszkadza. Nie mówiąc już o dzikiej hipokryzji bo większym problemem jest wskazanie palcem demagogów i oszustów niż samo oszustwo i demagogia.

P.S.

Nie przestanę sk***ysynów nazywać skurwysynami, co to, to nie. Nie robię tego z nudów tylko idąc za biblijnym przesłaniem "Niech białe będzie białe, a czarne - czarne".

Jakoś nie zauważyłem żebyś upominał chamów którzy mnie obrażają, nie mówiąc o atakach na mniejszości, co zdaje się podpada pod paragrafy. Ale miło że się odezwałeś.

Jeśli Ty nie dostrzegasz naganności w swoich zachowaniach, w obrażaniu innych, to jakim cudem możesz dostrzec co jest właściwe, a co nie, w zachowaniach polityków . Koszmarny facet.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

12 minut temu, Zyzol napisał:

I jak tu sensownie dyskutować z takim bucem? Oto jest pytanie. ?

Sam nawet nie rozumiesz, że wyraziłeś opinię. Bo cóż to jest?

Nie wiesz co to jest znak zapytania??? Podobno w PRL szkolnictwo stało na wysokim poziomie. Nie byłeś akurat na tej lekcji?

Przypisujesz mi własne myśl po czym dyskutujesz z nimi, a nie ze mną. Klasyka.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Nie wiesz co to jest znak zapytania??? Podobno w PRL szkolnictwo stało na wysokim poziomie. Nie byłeś akurat na tej lekcji?

Przypisujesz mi własne myśl po czym dyskutujesz z nimi, a nie ze mną. Klasyka.

Jeszcze raz. A co to jest, jak nie teza opinii:

Debilne porównanie.

I coś w rodzaju jej uzasadnienia:

Czy Budka kogoś obrażał albo prezentował się jaku homofob?

Wygląda na to, że pobierałeś nauki w jakiejś szkole mniejszości narodowych, gdyż z rozumieniem języka polskiego masz duże kłopoty. ?

Z homomentalnymi nie da się dyskutować. Wszelkie próby znalezienia choćby najmniejszego kompromisu są skazane na niepowodzenie. Chyba, że dojrzą w tym korzyść. Wtedy zaczyna się typowe mataczenie, że nie powiedzieli co powiedzieli, nie zrobili co zrobili, nie myślą jak myślą. To jest straszna, nieuleczalna aberracja. Zboczenie wręcz.

Ukryta Zawartość

i wszystko jasne,  to była kolejna sciema dla wyborców,  a gdy przychodzi co do czego to rejterada

Ukryta Zawartość

Teraz, costa brava napisał:

Ukryta Zawartość

i wszystko jasne,  to była kolejna sciema dla wyborców,  a gdy przychodzi co do czego to rejterada

Dla umysłów o małym stopniu złożoności zawsze jest wszystko jasne.

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, costa brava napisał:

Ukryta Zawartość

to twoja wersja rzeczywistosci

wiadomo dlaczego nie przyjedzie i przekaz jest jasny

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

W otoczeniu dr. Rafałka pojawił się nawet (kontrowersyjny) imam - blisko, bliziutko, jest bardzo zadowolony. Każdy wyborca dobry, muzułmanie też, każdy głos na wagę złota. Ciekawe co imamowi obiecał... oczywiście domyślam się: wszystko czego chciał. Meczety skolko ugodno i otwarcie na nachodźców.

Kandydat-dubler nie ma najmniejszego problemu z obiecywaniem wszystkiego i każdemu według jego potrzeb - to widać i słychać. Gdyby wygrał, spełni niektóre obietnice (te, którymi się utożsamia, np. homopostulaty albo będzie je można łatwo zrealizować z pomocą taśmy klejącej - inne, trudniejsze albo niewygodne, oleje bez najmniejszych skrupułów).

Ukryta Zawartość

Trzaskowski-hraish.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez pavyan
5 minut temu, Sine Metu napisał:
6 godzin temu, costa brava napisał:
jeszcze teraz Trump poda pomocną dłoń 

Tanio nie będzie.

Z pewnością. Smieszne, ale właśnie zastanawiałem się ile to będzie kosztowało. Myślę że dowiemy się już wkrótce. Patrząc co MON ma w tej chwili na tapecie to całkiem możliwe że kupimy amerykańskie śmigłowce.

Ciekawe, ale w zakresie technologii wojskowych Ameryka ma coraz mniej do zaoferowania.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.