Skocz do zawartości
IGNORED

Specjalista od lamp na Wolumenie???

rafko

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

"Zaczął coś nawijać, że olej z kondensatorów jest znany poza naszą galaktyką ;) Poważnie"

O, cholera. To juz nie jest smieszne.

namelessclub, 24 Lis 2005, 13:08

>A jak ktos lubi sporty ekstremalne to może wyskoczyć np. na pragę (w Wawce oczywiście) i zaśpiewać

>sobie coś o CWKS ....a i ....życie nabierze nowego smaku.

Radzę Ci nie śpiewac takich piosenek w całej W-wie, no moze tylko na Muranowie ktoś Cię za to pogłaszcze po głowie ale pewności nie masz.

Pozdrawiam

Mnie proponował takie lampki z normalnym cokołem, ale o wiele węższą bańką i usiłował przekonać, że rosyjscy kosmonauci montują je na stacji kosmicznej Mir - bo oni tam "jeżdżą do roboty przecież"... ;-) Cena: 150 zł od sztuki... jak na produkt "kosmiczny" to nawet tanio... ;-) Pomyślałem: "starszy człowiek, lekko niezrównoważony... co się będę spierał czy śmiał..."

• 3 lata później...

Jest rok 2008 r . Pan FS dalej zajmuje się lampami . Przez przypadek znalazłem jego ogłoszenie w AUDIO .Zafascynowany lampami chciałem uzyskać odpowiedzi na proste pytania . W krótkiej , chaotycznej rozmowie zmieszał mnie z błotem a na dodatek stwierdził ,że ECC40 nie jest zamiennikiem lampy 6N1 . Nic już nie rozumiem .Po przeszukaniu forum znalazłem wpisy na jego temat - jak dawniej nieprzyjemny w rozmowie telefonicznej , przemądrzały i napastliwy .Jeszcze nie spotkałem podobnego typa .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To kolumnami Floriana inspirował się WLM,rzecz jasna z dużo gorszym skutkiem.

:-)))

post-803-100009899 1228418770_thumb.jpg

post-803-100009900 1228418770_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Z Florianem miałem kontakt za czasów posiadania Betley'a. Posiada duzo lamp z Rubinów:)

Natomiast facet jest nieprzewidywalny. Potrafi i rugnąć i oszukać. Taki rodzaj warszawskiego kupca z bazaru.

Ano taki już typ. Szukam pary lampek RE134 i postanowiłem się z nim skontaktować.

jako, że wygrał moją aukcję na allegro spodziewalem się raczej spokojnej rozmowy.

gdzie tam :D

póki się nie zorientował, że miał już ze mną do czynienia nie było gadki.

potem w mailu odpisał że dla klientów wszystko :D

ale niestety ma tylko jedną sztukę.

poprzedniej niedzieli chciałem kupić u niego lampy, ale delikatnie mówiąc wk***ił mnie już na samym początku, bo opier... mnie nie wiadomo za co (chyba za to, że chciałem coś od niego kupić) po czym z wielką łaską zajrzał do walizek z lampami. Jak powiedziałem że chcę parę lampek do wzmacniacza lampowego audio to powiedział, że chyba jaja z niego sobie robię, po czym usłyszałem cenę 80zł/szt (za lampki z innego roku produkcji!) i go zlałem...

Szczerze odradzam. Niemiły facet.

Zapewne po protestach zawiedzionych klientów ów sprzedawca umieścił na swej stronie informację, iż do produkcji "srebrnych" kabli używa m.in. "nowego srebra". Przypuszczam, że nie każdy wpadnie na pomysł, aby wpisać hasło "nowe srebro" w Google, a szkoda gdyż "nowe srebro" to termin określający stop miedzi, niklu oraz cynku. Czyż nie perfidny sposób na wprowadzenie kupującego w błąd?

• 1 rok później...

trioda.pl drżyj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ;D

Ukryta Zawartość

Rochu, czy Ty nie masz sumienia? Przecież jak mu tam założysz temat o chińskich lampowcach to facet apopleksji dostanie!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...ale o jego układach do dzis funkcjonujących w radzieckich satelitach komunikacyjnych to chetnie bym poczytał. Słuchałem tego dwie godziny, nie mogąc wyjść z zachwytu.

liberas, 18 Mar 2010, 12:14

Niestety samych układów nie było dane mi słyszeć... a szkoda.

Jeśli działaja tak jak lampy, które od niego kupiłem - powinien dostać medal za przyczynienie się do upadku ZSRR.

• 10 miesięcy później...

kupowałem podstawki u niego, drogo bardzo ale potrzebowałem natychmiast, zapytał PO CO? .. och i zaczeło się.. omijac szerokim łukiem ;D

sam ze sobą prowadzi dyskusje na forum, czyta to, wnerwia się sam i odpowiada ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.