Skocz do zawartości
IGNORED

Joe Biden Prezydentem USA - Trzymamy kciuki | Wątek ogólny o USA

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Chicago napisał:

życzę ci EmilioE i tobie podobnym,  dużo szczęśćia podczas umierania. Dużo dużo radości, pomyślności i błyszczących lakierków.

Brawo, brawo...

Bij brawo użytkownikowi+ EmilioE, i sobie bij, i innym również ze swojej stanienki, bij. Mnie nie musisz chłopaku jeden z drugim ani bić brawo, ani mówić czy umrę szczęśliwy, czy też nieszczęśliwy. Skoncetrujcie się na swoich bliskich, nie na mnie. Niepotrzebne wam to jest do niczego.  Odnieś się do tematu, a nie do mnie.  Lewaccy zawsze mają problem z kimś o odmeinnych poglądach, tylko nie z samym sobą i podobnym do siebie. Kali ukraść krowa - dobry uczynek. Kalemu ukraść krowa - zły uczynek. Tak właśnie się określacie lewomyślący i leworządni. Sorry chłopakos, a  właściwie los chłopakos.

Edytowane przez Chicago
Edyt Zjadacz

Parker's Mood

2 godziny temu, Chicago napisał:

Bij brawo użytkownikowi+ EmilioE, i sobie bij, i innym również ze swojej stanienki, bij. Mnie nie musisz chłopaku jeden z drugim ani bić brawo, ani mówić czy umrę szczęśliwy, czy też nieszczęśliwy. Skoncetrujcie się na swoich bliskich, nie na mnie. Niepotrzebne wam to jest do niczego.  Odnieś się do tematu, a nie do mnie.  Lewaccy zawsze mają problem z kimś o odmeinnych poglądach, tylko nie z samym sobą i podobnym do siebie. Kali ukraść krowa - dobry uczynek. Kalemu ukraść krowa - zły uczynek. Tak właśnie się określacie lewomyślący i leworządni. Sorry chłopakos, a  właściwie los chłopakos.

Tobie biję brawo, i że widać nie zrozumiałeś - co u zaślepionych nienawiścią prawaków poniekąd normalne, to wyjaśnię w prostych żołnierskich słowach, w nadziei, że może dotrze:

Moje brawa to ironia. Publiczne życzenia śmierci - komukolwiek, to wśród ludzi na pewnym poziomie, rzecz niedopuszczalna, naganna i godna potępienia. Tego się po prostu nie robi. Nawet biorąc poprawkę, że pisze je taki oszalały z abominacji i bezsilności prawak jak ty.

Dotarło wreszcie?

Dbaj o siebie człowieku złoty i zajmij się sobą i swoimi najbliższymi. Zostaw innych w spokoju i nie udzielaj rad ani nie pouczaj, jak cię o to nikt nie prosi. Dziękuję.

Parker's Mood

5 godzin temu, Chicago napisał:

nie udzielaj rad ani nie pouczaj, jak cię o to nikt nie prosi

Rady? Pouczenia? Widać jednak nie dotarło...

Widać, że niektórym się wydaje, że to ich prywatne forum i chceliby inaczej niż jest. Ale inaczej, to u siebie w domu, na podwórku, w zagrodzie. Na publicznym otwartym forum musisz jeden z drugim zaakceptować odmienność zdania i się podporządkować.

Parker's Mood

+No proszę .

Polski amerykaniec na Polskim forum wstawia Usa Filmiki .

. Może byś tak tyłek ruszył i tłumaczenia wstawiiał.

Jak pisałes to nie prywatne forum

Oryginały interlokutorom na PW puszczaj .

W dniu 9.07.2023 o 02:24, Jaro_747 napisał:

Niektórym się zdaje, ze wybory w USA rozstrzygną się w Polsce.

Raczej na ich wpływ będą miały działania administracji USA w innych lokalizacjach - w Afganistanie, na Ukrainie, w Izraelu czy Chinach. 

Ale podobno polskie wybory rozstrzygną się w USA, bo nikt do tej pory nie troszczył się tak mocno o gospodarkę USA, jak PiS.

Tak właśnie pan Bóg ukarał 'zagorzałego katolika' JB, ale dalej do jego główki nie dociera nic, bo co ma dotrzeć, jak tam są obszary wypełnione przekrętami, zdradą własnego kraju i machinacjami na rzecz globalsów oraz chińskich i, a jakże, amerykańskich komunistów. W takim razie zostanie ukarany po raz wtóry, powiedział pan Bóg, ale tym razem kara będzie o wiele bardziej sroga i bardzo trwała - ludzie go znienawidzą na wieki. Najgorszy przywódca w historii US. W ogóle mi go nie żal.

Parker's Mood

13 minut temu, Chicago napisał:

Tak właśnie pan Bóg ukarał 'zagorzałego katolika' JB, ale dalej do jego główki nie dociera nic, bo co ma dotrzeć, jak tam są obszary wypełnione przekrętami, zdradą własnego kraju i machinacjami na rzecz globalsów oraz chińskich i, a jakże, amerykańskich komunistów. W takim razie zostanie ukarany po raz wtóry, powiedział pan Bóg, ale tym razem kara będzie o wiele bardziej sroga i bardzo trwała - ludzie go znienawidzą na wieki. Najgorszy przywódca w historii US. W ogóle mi go nie żal.

A mnie nie jest żal żadnego z polityków.

Biden ma notowania niższe od Trumpa. Jego sposób sprawowania prezydentury prowadzi do żądań, aby przyszłych prezydentów powyżej 75 roku życia poddawać obowiązkowym badaniom potwierdzającym ich zdolność do sprawowania tego urzędu.

Dziwne to wszystko...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Gość

(Konto usunięte)

Zdjęcie jest unikatowe. Istnieją jeszcze takie skanseny, ale to już chyba rzadkość...??? Ja doceniam Polonię i nie gorszą mnie takie widoki,

W Stanach? Przecież ci ludzie ni w ząb angielskiego nie znali i tylko w tym polskim getcie zawierał się ich cały świat nielegalnych imigrantów.

Tak właśnie pan Bóg ukarał 'zagorzałego katolika' JB

I lewaka

👉 Miejmy nadzieję! Miejmy! I trzymajmy zaciśnięte poślady w pogotowiu! I gumki w berecie zaciskajmy również! Zaciskajmy! Wszystko dla dziadzia! 😘

Parker's Mood

Co chłopie z toba nie tak?

Na polskim forum dupę tujesz swoimi  fanaberiami .

W Usa piep-yć nie pozwalają ?

Nie ma obowiązku wchodzenia do szafy. Nie zaglądaj, nie czytaj, to nie będziesz miał ciśnienia koleś.

Poza tym, to nie ja stworzyłem te wątki, więc sikaj w pisuar, a nie w spodnie.

Parker's Mood

Gość

(Konto usunięte)

Nie ma obowiązku wchodzenia do szafy.

To chyba jednak odwrotnie działa.
W sumie, ciekawe że to właśnie prawactwo siedzi w szafie

Coming out (of the closet) (od ang. to come out of the closet – „wyjść z szafy”) – proces samodzielnego ujawniania przed innymi ludźmi (np. rodziną, przyjaciółmi, znajomymi czy współpracownikami) własnej orientacji seksualnej, tożsamości płciowej.

Grillowanie w senacie Liny Khan - przewodniczącej FTC (Federal Trade Commission), która atakuje praworządnosć i dezinformuje na Twitterze ile tylko się da. Kolejny wypływający na powierzchnię shit!

Parker's Mood

Nie opuściłam Partii Demokratycznej. Partia Demokratyczna opuściła mnie, gdy przyjęła lewicowy radykalizm, bezprawie i przedłożyła interesy nielegalnych cudzoziemców nad interesy Amerykanów. Nie mam ich za co przepraszać.

Parker's Mood

Ależ nie, to nie ja go obalam - on sam się obala i wszyscy normalni to widzą. Oddycha w bagnie. Już prawie zaliczył dno, ale jeszcze płynie - płynie w dół oczywiście, donikąd 👉🤢

No i oczywiście ostatni pasztet, który umiłowane demokratki marksistki kręcą jak polską kiełbasę. Czekam z niecierpliwością na komentarz t20 i innych oddanych sprawie. I to jest piękne!  👉😘

Parker's Mood

Klan bidoński i główny ściek atakują również zaciekle prawych i uczciwych Demokratów - niestety. Atakują JFK Jr. za prawdę i uczciwość. Ale Ameryka to widzi i przygląda się wszystkiemu. Naprawdę nie chciałbym być w skórze tych malwersantów, przekrętów i zdrajców własnego kraju, jak Republikanie odzyskają Senat i WH, a na to się zanosi.

Parker's Mood

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.