Skocz do zawartości
IGNORED

Joe Biden Prezydentem USA - Trzymamy kciuki | Wątek ogólny o USA

Rekomendowane odpowiedzi

15 hours ago, toptwenty said:

Prezydent Joe Biden również wdżumpnął do tego bandwagonu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Affordable Care Act Obamy to kompletna porażka, bo składki zdrowotne poszły w górę KILKUKROTNIE i zamiast "affordable" stały się zupełnie un-affordable.

Mi bardziej się opłacało płacić niekonstytucyjną karę za brak ubezpieczenia wprowadzoną przez ACA niż kupować ubezpieczenie, na które przed ACA było nas stać bez problemu.

I większość znajomych, czy to pracowników czy pracodawców te ACA klnie w żywe oczy.

Od razu widać, że tę tabelkę stworzył socjalista.

Ukryta Zawartość

51 minut temu, Gabaryton napisał:

Od razu widać, że tę tabelkę stworzył socjalista.

Od razu widać, że ten post napisał prawak.

52 minuty temu, Gabaryton napisał:

I większość znajomych, czy to pracowników czy pracodawców te ACA klnie w żywe ocz

Dlatego Obama wygrał po raz drugi...

Wygrał, bo okłamał ludzi. Budzi obrzydzenie nawet u tych, którzy na niego głosowali. Ja mu też dałem szanse, ale była to szansa wyruchać szympansa. I tyle.

Parker's Mood

4 hours ago, TomekL3 said:

Tolerancjoniści doprowadzili San Francisco do upadku, miasto zaczyna przypominać dosłownie szambo.

Nawet "Newsweek" uważa, że losy San Fran powinny być ostrzeżeniem dla innych miast, długo by opowiadać.

Tolerancjoniści doprowadzili San Francisco do upadku, miasto zaczyna przypominać dosłownie szambo.
Nawet "Newsweek" uważa, że losy San Fran powinny być ostrzeżeniem dla innych miast, długo by opowiadać.
A jak to wygląda na Florydzie?

Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka

A jak to wygląda na Florydzie?

Mają już prąd w Texasie? Idzie zima.

Bla, bla, bla,... bla, bla, bla,... bla, bla, bla,... bla, bla, bla,... bla, bla, bla... bla, bla, bla,... bla, bla, bla,... bla, bla, bla,... bla, bla, bla... pogadał i wypowiedział się t20  Untitled.jpg.18b80bf8124b82522aa92640a18b1826.jpg

Parker's Mood

Chicago - na Twoim miejscu zgłosiłbym do moderacji uporczywy trolling Kolegi Top, bo to co tu uskutecznia inaczej nazwać nie można. To jest wątek dyskusyjny, a nie do permanentnego przeklejania prymitywnych memów z jakichś zagranicznych stron typu "sok z buraka".
Ja zgłaszać nie będę, bo rzadko tu bywam, ale Ty powinieneś zwrócić na to uwagę moderacji. Niech się nauczy, że forum dyskusyjne jest do merytorycznej dyskusji, a nie do bezmyślnego wklejania satyrycznych fejków.
A wiesz po co on to robi? Tylko i wyłącznie po to, by Cię wk***ić.

1 minutę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ten ostatni wpis Chicago jest wybitnie merytoryczny .

Ale tylko ostatni nie jest, ponieważ t20 robi, robi, robi i nie może zrobić, bo ma zatwardzenie... i stwardnienie kręgosłupa.  Pozostałe sześć tysięcy sześćset sześćdziesiąt sześć i sześć siódmych moich wpisów, i faktów, jest merytorycznych. 

I to nie jest moja wina, że t20 jest taki wrażliwy na punkcie Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej, chociaż nie powinno go to wcale obchodzić co tutaj się dzieje. Ma jakąś fobię, więc mu odpowiadam pięknym za nadobne. Czy to jest zrozumiałe, czy raczej nie...??? Poza tym, to nie ja założyłem wątki o Trumpie, Bidonie i Stanach Zjednoczonych, ale udzielam się w nich, ponieważ żyję tutaj ponad trzydzieści lat i czuję to zupełnie inaczej niż Polak t20 niekochający i nie lubiący swojego własnego kraju. Myślę, że on się brzydzi nawet samego siebie.

Parker's Mood

28 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ten ostatni wpis Chicago jest wybitnie merytoryczny .

Przynajmniej to jest głos w dyskusji, a nie obrazek przedstawiający Trumpa jako idiotę znaleziony gdzieś na stronie wylewającej szambo na różnych ludzi.
Czaisz różnicę?

Topcio20, czy możesz wytłumaczyć społeczności forumowej co cie podnieca u prezydenta Bidona...??? Co cie kręci u niego...???

Parker's Mood

Biden nieopacznie zapowiedział, że wybiera się z wizytą do Wietnamu, ponieważ USA widzą szansę na skierowanie Wietnamu na swój kurs. O wizytę mają usilnie zabiegać Wietnamczycy. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Walka z nachodźcami Texas Style! 🙂

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Wygląda to na obrazku t20, jakby mur miał siedem stóp wysokości, czyli ciut powyżej dwóch metrów. Jeden kontenerek przedstawiony na obrazku, to wysokość jednej stopy. Fajna ściema i fajny fejk. Już z tego obrazka wynika, że nielegalsi mają pod górę, a będą mieli jeszcze bardziej pod górę, aż w końcu spadną w dół i połamią sobie karki. Wcześniej czy póżniej połamią. Ależ trzeba być przyciśniętym, żeby wklejać takie goowno, ale nic to, to nie twoja wina. Sam się nie zrobiłeś, ktoś cię zrobił.

Parker's Mood

Republikanie muszą, według własnych zasad, zakazać Biblii. Zwłaszcza w Utah.

Ukryta Zawartość

Faszyści, którzy rządzą Utah, powiedzieli, że wszystkie książki zawierające treści seksualne powinny być zakazane. Liberałowie wskazywali, że Biblia powinna być zakazana z powodu takich treści…

Już czas, żeby Republikanie zaczęli rozważać konsekwencje.

Ukryta Zawartość

Jake Tapper z CNN rozmawia z przewodniczącym Komisji Nadzoru Izby Reprezentantów Jamesem Comerem o dochodzeniu jego komisji w sprawie Bidona i iego syna Huntera.

Parker's Mood

Prokurator generalny Merrick Garland ogłosił, że mianowany przez Trumpa prokurator USA, który prowadzi śledztwo w sprawie Huntera Bidena, otrzymał status „specjalnego doradcy”. Daje to starszemu prokuratorowi, Davidowi Weissowi, więcej uprawnień niż typowy prokurator amerykański.

Semnator Graham reaguje na fakt mianowania Davida Weissa specjalnym doradcą w sprawie prowadzonej przeciwko Hunterowi Bidenowi.

Parker's Mood

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.