Skocz do zawartości
IGNORED

Igrzyska Olimpijskie

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Seyv,

Ile medali zdobędą reprezentanci Polski na XXXIII Letnich Igrzyskach Olimpijskich?  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile medali zdobędą reprezentanci Polski na XXXIII Letnich Igrzyskach Olimpijskich?

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, szymon1977 napisał:

I nic

Jak to nic? Przecież napisałeś co innego krętaczu.

8 godzin temu, szymon1977 napisał:

Serio uważasz, że jeśli ciało przez 18lat  budowało układ kostny i mięśniowy w oparciu o męską gospodarkę hormonami, to po obniżeniu poziomu testosteronu przemieni się w ciało kobiece?

5 minut temu, Ajothe napisał:

Jak to nic?

Opisałem Ci jak to.

24 minuty temu, soundchaser napisał:

Obawiam się, że "facet" może ją pobić. 😉

Jak tylko "facet", to w oczach ludzi świadomych pozostanie najlepszą wśród kobiet.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Prawaki i lewaki, dziś o medal walczy Natalia Kaczmarek o 21.50 w biegu na 400m

Co prawda przeurocza holenderka Femke Bol jest ponoć w takiej formie, że ma wygraną w kieszeni, ale wiadomo jak to bywa...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

7 minut temu, Ajothe napisał:

Przecież napisałeś co innego krętaczu.

Faktycznie co innego, bo nie pisałem, że chłop musi wygrać z babą.

3 minuty temu, szymon1977 napisał:

Faktycznie co innego, bo nie pisałem, że chłop musi wygrać z babą.

Kręcisz dalej 🙂 jak zwykle musisz się tłumaczyć. 

O 21:00 Brazylia - USA w siatce i poznamy naszego rywala w półfinale. Czy tylko ja mam wrażenie, że trafiliśmy na dużo łatwiejszą drabinkę? Francja, Włochy i Niemcy wydawały się najmocniejszymi rywalami, a możemy trafić tylko na jedną z tych drużyn (na Niemcy już nie) i to dopiero w finale. Oby!

Edytowane przez Drizzt

This ain't no party, this ain't no disco • This ain't no fooling around • No time for dancing, or lovey dovey • I ain't got time for that now

13 minut temu, Ajothe napisał:

Kręcisz dalej 🙂 jak zwykle musisz się tłumaczyć. 

Niestety ale nie mogę przemilczyć gdy publicznie przypisujesz mi bzdury, które sam wymyślasz.

11 godzin temu, soundchaser napisał:

Sam razem z innym kolegą piszecie jakieś bzdurne teorie spiskowe na temat Djokovica na podstawie ściekowych mediów.

I jeszcze przerabiamy zdjęcia foliarza w photo shopie i nagrywamy filmy na prywatnych weselach.

Edytowane przez Drizzt

This ain't no party, this ain't no disco • This ain't no fooling around • No time for dancing, or lovey dovey • I ain't got time for that now

16 minut temu, szymon1977 napisał:

Niestety ale nie mogę przemilczyć gdy publicznie przypisujesz mi bzdury, które sam wymyślasz.

Jesteś tu naczelnym krętaczem, nie wysilaj się!

Chodzisz po tematach i trolujesz. 

Jak ktoś przyłapie Ciebie na pisaniu głupot to się zachowujesz jak dziewczynka 🙂

40 minut temu, aster_ napisał:

Prawaki i lewaki, dziś o medal walczy Natalia Kaczmarek o 21.50 w biegu na 400m

Co prawda przeurocza holenderka Femke Bol jest ponoć w takiej formie, że ma wygraną w kieszeni, ale wiadomo jak to bywa...

Ukryta Zawartość

Dziękuję chętnie będę kibicował, ale nie wygląda jak facet, więc będzie tutaj niskie zainteresowanie tematem. 

Ukryta Zawartość

55 minut temu, Ajothe napisał:

Dziękuję chętnie będę kibicował, ale nie wygląda jak facet, więc będzie tutaj niskie zainteresowanie tematem. 

Jednak całkiem mi się pomyliło 😞  Półfinały 400m kobiet w środę dopiero, a finał prawdopodobnie w piątek około 20:00

To jednak dziś był finał 800m kobiet.

10 minut temu, aster_ napisał:

Jednak całkiem mi się pomyliło 😞  Półfinały 400m kobiet w środę dopiero, a finał prawdopodobnie w piątek około 20:00

To jednak dziś był finał 800m kobiet.

To dobrze, bo się zagapiłem na siatę USA - Brazil 😄

Mecz Brazylia - USA nie stoi na wysokim poziomie. Na razie 1:1 w setach. Ktokolwiek by nie wygrał, to w półfinale nie będzie to przeciwnik na poziomie Francji czy Włoch. Co oznacza, że wszystko w naszych rękach.

5 minut temu, Drizzt napisał:

Mecz Brazylia - USA nie stoi na wysokim poziomie. Na razie 1:1 w setach. Ktokolwiek by nie wygrał, to w półfinale nie będzie to przeciwnik na poziomie Francji czy Włoch. Co oznacza, że wszystko w naszych rękach.

Cholera wie, grają piach, ale to może być kwestia, dnia, spadku formy, a na następnym spotkaniu może być petarda... 

1 minutę temu, Ajothe napisał:

Cholera wie, grają piach, ale to może być kwestia, dnia, spadku formy, a na następnym spotkaniu może być petarda... 

Wszystko może być, jak to w siatce, ale na układ przeciwników nie możemy narzekać.

Grają na zmęczenie przeciwnika i widza.

W dniu 4.08.2024 o 17:43, Ajothe napisał:

Coś się tobie pomyliło oszołomie 🙂

Żałosne sprowadzanie każdego wątku do politycznego szamba. 

przecież ten cyrk to jest właśnie "polityka"

Ja nie oglądam bo TVP jest upolityczniona 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

7 godzin temu, caleb66 napisał:

Ja nie oglądam bo TVP jest upolityczniona 

Gdyby była dyscyplina "prawackie obsesje", z pewnością stanąłbyś na podium.

8 godzin temu, fetek napisał:

przecież ten cyrk to jest właśnie "polityka"

Nazywanie Olimpiady cyrkiem wiele o Tobie mówi. Po co w takim razie tu włazicie i trolujecie skoro sport to dla Was cyrk? 

Ciąg dalszy dobrych wieści z Paryża! 😄

Podczas trwających igrzysk olimpijskich w Paryżu mieliśmy już kilka różnego rodzaju wystąpień komentatorów na temat poszczególnych polskich związków sportowych. Do tego grona dołączył także komentator, który zajmuje się kolarstwem torowym. Swoje wystąpienie rozpoczął od słów "najważniejsze, że prezes się na igrzyska zakwalifikował".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

7 minut temu, Tadeiro napisał:

Podczas trwających igrzysk olimpijskich w Paryżu mieliśmy już kilka różnego rodzaju wystąpień komentatorów na temat poszczególnych polskich związków sportowych. Do tego grona dołączył także komentator, który zajmuje się kolarstwem torowym. Swoje wystąpienie rozpoczął od słów "najważniejsze, że prezes się na igrzyska zakwalifikował".

Ukryta Zawartość

Od dawna wiadomo że polskie związki sportowe to stołki dla dziadów. 

Teraz dopiero się o tym dowiedziałeś? 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Ajothe
31 minut temu, Tadeiro napisał:

"najważniejsze, że prezes się na igrzyska zakwalifikował".

Jak to przeczytałem to aż sprawdziłem czy znam tego co to powiedział.
Znałem cięty język jednego z komentatorów, nie wiedziałem jednak jak się nazywa, ale pierwsze skojarzenie było dobre,  to własnie Tomasz Jaroński z Eurosportu którego relacje z kolarskich dyscyplin (i nie tylko) bardzo mi zawsze pasowały, lubię je nie tylko oglądać ale i to co mówią słuchać....z kolarzem Baranowskim je prowadzi o ile mnie pamięć nie myli.
Zapamiętam na długo jego komentarz o "gołodupcach" w czasie Giro d'Italia którzy to pojawiali się w większej ilości na jednym z etapów....   🙂

Niestety całej relacji z końcówki wyścigu ze startu wspólnego Eurosporcie nie było.....za to mają u mnie przechlapane, wielki minus dla Eurosportu.    🙂

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

32 minuty temu, Maju napisał:

relacje z kolarskich dyscyplin (i nie tylko) bardzo mi zawsze pasowały, lubię je nie tylko oglądać

Wyścigi kolarskie to jest magia: nic się nie dzieje, a nie da się oderwać od TV

1 godzinę temu, Ajothe napisał:

Nazywanie Olimpiady cyrkiem wiele o Tobie mówi. Po co w takim razie tu włazicie i trolujecie skoro sport to dla Was cyrk? 

Bo olimpiada do nie tylko sport:

Godzinę temu, Ajothe napisał:

Od dawna wiadomo że polskie związki sportowe to

No wlaśnie,

1 godzinę temu, Ajothe napisał:

Po co w takim razie tu włazicie i trolujecie

8 minut temu, szymon1977 napisał:

Wyścigi kolarskie to jest magia: nic się nie dzieje, a nie da się oderwać od TV

Bo olimpiada do nie tylko sport:

No wlaśnie,

Nie ja poruszam tu temat polskich związków sportowych tytułując:

1 godzinę temu, Tadeiro napisał:

Trolujesz Ty i Tobie podobni robiąc tu śmietnik 🙂

Ukryta Zawartość

Po co udzielasz się w tym temacie? Przecież widać, że sportowe aspekty olimpiady w ogóle Cię nie interesują...

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, Stream napisał:

Po co udzielasz się w tym temacie? Przecież widać, że sportowe aspekty olimpiady w ogóle Cię nie interesują...

A o czym piszę? O oczyszczalni "Czajka"? 🤣

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

2 minuty temu, Tadeiro napisał:

A o czym piszę? O oczyszczalni "Czajka"?

Do tego grona dołączył także komentator, który zajmuje się kolarstwem torowym. Swoje wystąpienie rozpoczął od słów "najważniejsze, że prezes się na igrzyska zakwalifikował".

Nie wiedziałem, że komentowanie to dyscyplina olimpijska....

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.