Skocz do zawartości
IGNORED

Igrzyska Olimpijskie

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Seyv,

Ile medali zdobędą reprezentanci Polski na XXXIII Letnich Igrzyskach Olimpijskich?  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile medali zdobędą reprezentanci Polski na XXXIII Letnich Igrzyskach Olimpijskich?

Rekomendowane odpowiedzi

24 minuty temu, Ajothe napisał:

Trolujesz Ty i Tobie podobni robiąc tu śmietnik 🙂

Śmietnik to robisz Ty za każdym razem, gdy ktoś porusza nie interesujące Ciebie aspekty Olimpiady.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

1 minutę temu, szymon1977 napisał:

Śmietnik to robisz Ty za każdym razem, gdy ktoś porusza nie interesujące Ciebie aspekty Olimpiady.

Moderator @Seyv już pisał, ze mają tu być omawiane wydarzenia sportowe, a nie rozne aspekty Olimpiady, zaswyczaj kretyńskie ze strony takich troli jak Ty. 

Edytowane przez Ajothe
3 minuty temu, Stream napisał:

Nie wiedziałem, że komentowanie to dyscyplina olimpijska....

Ale wiedziałeś, że temat jest o IO, a nie tylko o dyscyplinach? Hmmm?

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

4 minuty temu, Tadeiro napisał:

Ale wiedziałeś, że temat jest o IO, a nie tylko o dyscyplinach? Hmmm?

6 minut temu, Ajothe napisał:

Moderator @Seyv już pisał, ze mają tu być omawiane wydarzenia sportowe, a nie rozne aspekty Olimpiady, zaswyczaj kretyńskie ze strony takich troli jak Ty. 

Jest już incydent kałowy, tłumaczenia i straszenie:

"Tak kończy się kolesiostwo". Związek reaguje: kompletnie się sprzeniewierzył

"Polska szermierka na olimpijski medal czekała szesnaście lat. W tym wyjątkowym dla naszej dyscypliny momencie, Pan Jakub Zborowski w nieprawdziwych wypowiedziach medialnych bezpardonowo zaatakował zawodników oraz osoby, które od lat pracują na rzecz rozwoju szermierki. Rolą dziennikarza jest rzetelne, obiektywne oraz bezstronne przedstawienie informacji i komentowanie wydarzeń" — odpowiada na zarzuty komentatora Eurosportu Polski Związek Szermierczy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Że niby Przegląd sportowy pisze o dożynkach? Weźcie się ogarnijcie, bo to, o czym piszę ma właśnie bezpośredni wpływ na wyniki polskiej reprezentacji podczas tych IO.

Achievement unlocked!

3 minuty temu, Tadeiro napisał:

bo to, o czym piszę ma właśnie bezpośredni wpływ na wyniki polskiej reprezentacji podczas tych IO.

Mamy pisać o wynikach a nie o tym, co ma na nie wpływ.

• Moderatorzy
33 minuty temu, Ajothe napisał:

Moderator @Seyv już pisał, ze mają tu być omawiane wydarzenia sportowe, a nie rozne aspekty Olimpiady, zaswyczaj kretyńskie ze strony takich troli jak Ty

Olimpiada jest wydarzeniem sportowy i taki powinien być główny temat dyskusji. Oczywiście jeśli są inne ciekawe wydarzenia związane z Olimpiadą ale nie są stricte sportowe to też w stosownej mierze mogą się tu znaleźć. Jednak nie jest to temat do prowadzenia kolejnych sporów ideologicznych lub politycznych, od tego są inne wątki.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

6 minut temu, Tadeiro napisał:

Że niby Przegląd sportowy pisze o dożynkach? Weźcie się ogarnijcie, bo to, o czym piszę ma właśnie bezpośredni wpływ na wyniki polskiej reprezentacji podczas tych IO.

Twoje kałowe rewelacje nie mają dla mnie żadnej wartości w temacie Olimpiady, świadczą jedynie o takich jak Ty. 

1 minutę temu, Seyv napisał:

Olimpiada jest wydarzeniem sportowy i taki powinien być główny temat dyskusji. Oczywiście jeśli są inne ciekawe wydarzenia związane z Olimpiadą ale nie są stricte sportowe to też w stosownej mierze mogą się tu znaleźć. Jednak nie jest to temat do prowadzenia kolejnych sporów ideologicznych lub politycznych, od tego są inne wątki.

To proszę oczyścić temat z kilku osobników i ich śmieci, którzy wałkują tylko o kale, rzygach i uznają kobietę za faceta kogo to tutaj obchodzi?

1 minutę temu, Ajothe napisał:

Twoje kałowe rewelacje nie mają dla mnie żadnej wartości w temacie Olimpiady, świadczą jedynie o takich jak Ty. 

A co mnie obchodzi co dla Ciebie ma wartość w tym temacie? Nie podoba się, to nie czytaj.

Achievement unlocked!

Teraz, Tadeiro napisał:

A co mnie obchodzi co dla Ciebie ma wartość w tym temacie? Nie podoba się, to nie czytaj.

Nie wiem, Twój problem faceta śledzącego kałowe incydenty. 

Sam wystawiasz sobie świadectwo spamując takim dziadostwem. 

4 minuty temu, Ajothe napisał:

spamując takim dziadostwem

Kolejny, który tłucze termometr i udaje, że nie ma gorączki... Cóż... Tacy też są... 🤣

Achievement unlocked!

5 godzin temu, Ajothe napisał:

To proszę oczyścić temat z kilku osobników

Zacząć proponuję od Ciebie i Twoich polityczno-ideologicznych zaczepek.

4 minuty temu, szymon1977 napisał:

Zacząć proponuję od Ciebie i Twoich polityczno-ideologicznych zaczepek.

Jesteś tu trolu razem z resztą troli tylko dla beki że zgniłego zachodu, który zorganizował Olimpiadę. To widać po waszych wpisach.

Akysz. 

Armand Duplantis pobił rekord świata skoku o tyczce - 6.25m.

Drugie miejsce to 5.95m, jestem w szoku, to 24 latek, który pobił już 9 razy rekord świata 🤯

A najlepsze jest to, że on ma 1.81m wzrostu 😃

3 godziny temu, Ajothe napisał:

Jesteś tu trolu razem z resztą troli tylko dla beki że zgniłego zachodu, który zorganizował Olimpiadę. To widać po waszych wpisach.

Akysz. 

Najwięcej w kwestii sprzątania syfu ma jak zwykle ten, co sam robi najwięcej syfu. Choć szczerze to bardzo mnie Twoje marudzenie interesuje, to obelgi już nudzą. Powstrzymaj proszę nieco słownictwo, żebym nie musiał użyć magicznego przycisku pod którymś z Twoim kolejnych wpisów.

3 godziny temu, Ajothe napisał:

Armand Duplantis pobił rekord świata skoku o tyczce - 6.25m.

Drugie miejsce to 5.95m, jestem w szoku, to 24 latek, który pobił już 9 razy rekord świata 🤯

A najlepsze jest to, że on ma 1.81m wzrostu 😃

Drugi taki fenomen po Sergieju Bubce (przypomnę, że jego rekord świata 6,14 był 1994 roku, poprawiany wcześniej kilkadziesiąt razy).
Duplantis nie ma chyba żadnej frajdy z tych zwycięstw, bo przychodzą mu tak łatwo i właściwie wygra nawet jakby startował z 40-stopniową gorączką. 😉
Trafnie to podsumował komentator Eurosportu w trakcie zawodów - on przychodzi na te konkursy jak pracownik do biura. 😆

Z rekordów świata cieszy się, bo faktycznie jest powód - tworzy historię i nie wiadomo kiedy ktoś inny te rekordy pobije.
Ale zwycięstwa w zawodach przyjmuje jak coś normalnego i nie podlegającego dyskusji.

Anita 4 miejsce 😐 mało brakowało...zabrakło paru cm, żeby pokonać 21 letnią Chinkę. 

Kanadyjka rzuciła młotek prawie 77m, a nasze chłopy 77/78m.....trochę wstyd 🤯

Nasze Chłopy to już historia. Dosłownie - historia ich zapamięta jako jednych z najwybitniejszych młociarzy świata.
Teraz wyraźnie prymat po Polsce przejęła Kanada.

W obu płciach. 😁

Finał na 200 m Pań - wygrała oczywiście Amerykanka - bardzo ładna z twarzy, chociaż tych kobiecych "walorów" brak. W finale same Murzynki i jak zauważyłem podczas prezentacji sporo naprawdę urodziwych.
Wynik zwyciężczyni daleki od rekordu świata (21,34) młodo zmarłej (39 lat) i również bardzo urodziwej - Griffith-Joyner z 1988 roku. Ten rekord chyba też jeszcze przetrwa wiele lat.

Jak było naprawdę? Amerykanka rzeczywiście spaliła ten rzut?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

9 godzin temu, Ajothe napisał:

Kanadyjka rzuciła młotek prawie 77m, a nasze chłopy 77/78m.....trochę wstyd 🤯

Kobiety rzycają młotem lżejszym o facetów. Podobnie jest w pchnięciu kulą, rzucie oszczepem, rzucie dyskiem.

Wyników w tych konkurencjach nie można porównywać. 

8 godzin temu, soundchaser napisał:

Amerykanka - bardzo ładna z twarzy, chociaż tych kobiecych "walorów" brak. W finale same Murzynki i jak zauważyłem podczas prezentacji sporo naprawdę urodziwych.

Np. ta z St. Lucia, młoda, urodziwa, objawienie - złoto na 100 i srebro na 200m. Ona może w przyszłości rządzić w sprincie absolutnie.

Jeśli nasza dziewczyna "pająk" nie zdobędzie na ściance złota, nikt inny go nie zdobędzie.

Ktoś pamięta (bez gugla), kiedy ostatnio były takie IO, bez jednego nawet złotego medalu?

Edytowane przez iro III
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.