Skocz do zawartości
IGNORED

Igrzyska Olimpijskie

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Seyv,

Ile medali zdobędą reprezentanci Polski na XXXIII Letnich Igrzyskach Olimpijskich?  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile medali zdobędą reprezentanci Polski na XXXIII Letnich Igrzyskach Olimpijskich?

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, iro III napisał:

Kobiety rzycają młotem lżejszym o facetów. Podobnie jest w pchnięciu kulą, rzucie oszczepem, rzucie dyskiem.

Wyników w tych konkurencjach nie można porównywać. 

Np. ta z St. Lucia, młoda, urodziwa, objawienie - złoto na 100 i srebro na 200m. Ona może w przyszłości rządzić w sprincie absolutnie.

Jeśli nasza dziewczyna "pająk" nie zdobędzie na ściance złota, nikt inny go nie zdobędzie.

Ktoś pamięta (bez gugla), kiedy ostatnio były takie IO, bez jednego nawet złotego medalu?

Podobno w 1948 roku. Wtedy odbudowywaliśmy się po wojnie, a teraz po…

This ain't no party, this ain't no disco • This ain't no fooling around • No time for dancing, or lovey dovey • I ain't got time for that now

10 godzin temu, soundchaser napisał:

Finał na 200 m Pań - wygrała oczywiście Amerykanka - bardzo ładna z twarzy, chociaż tych kobiecych "walorów" brak. W finale same Murzynki i jak zauważyłem podczas prezentacji sporo naprawdę urodziwych.
Wynik zwyciężczyni daleki od rekordu świata (21,34) młodo zmarłej (39 lat) i również bardzo urodziwej - Griffith-Joyner z 1988 roku. Ten rekord chyba też jeszcze przetrwa wiele lat.

Na 5000m wygrała biała Brytyjka 😁

14 godzin temu, Ajothe napisał:

czym On się tak wyróżnia, że ma takie wyniki

Fajnie widać na tej miniaturze z YouTube, że nie pobił rekordu świata. Na stojakach, to może i było 6,25, ale środek poprzeczki jest poniżej poprzedniego rekordu. 😉

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

6 minut temu, Tadeiro napisał:

Fajnie widać na tej miniaturze z YouTube, że nie pobił rekordu świata. Na stojakach, to może i było 6,25, ale środek poprzeczki jest poniżej poprzedniego rekordu. 😉

Sam to wymyśliłeś, czy znalazłeś w jakimś darknecie?

dwa medale w biegu po pionowej ścianie....nieźle   🙂

Edycja:
Jest pierwsze złoto.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Cóż mogę dodać... Jest mi niezmiernie przykro, bo... To nie jest pionowa ściana! 😛 😉

Ściana jest odchylona od pionu o dokładnie 5°, więc wspinanie odbywa się w niewielkim przewieszeniu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Jak się okazuje mieliśmy jednego "pewniaka" do złota - wspinaczka sprint - Aleksandra Mirosław.
Druga Polka Natalia Kałucka zdobyła brąz tylko dlatego, że w półfinale trafiła na drugą Polkę...tak byłoby złoto i srebro.

Brawo Dziewczyny!

15 minut temu, Tadeiro napisał:

Cóż mogę dodać... Jest mi niezmiernie przykro, bo... To nie jest pionowa ściana! 😛 😉

Ściana jest odchylona od pionu o dokładnie 5°, więc wspinanie odbywa się w niewielkim przewieszeniu.

Ukryta Zawartość

Wspinanie się po prostej pionowej ścianie jest bardzo łatwe. 

Ukryta Zawartość

6 minut temu, iro III napisał:

Fajne te nasze, kochane "pajączki".

Dziękujemy, gratulujemy, podziwiamy

👏👏👏

Miałem kiedyś styczność z zawodowymi wspinaczami, to są ludzie ze skały, a w łapach mają imadło, taka pieszczotliwa nazwa trochę nie pasuje 😃

8 godzin temu, costa brava napisał:

Rasista? 

Po 100 konkretach?

Co masz dokładnie na myśli? Ciężko to zrozumieć normalnemu człowiekowi.

This ain't no party, this ain't no disco • This ain't no fooling around • No time for dancing, or lovey dovey • I ain't got time for that now

4 godziny temu, tadeo napisał:

Niemcy-Francja w rękę ,ależ emocje w końcówce !

3 godziny temu, tadeo napisał:

Niemcy ,młodziaki pod wodzą skandynawskiego trenera pokonali w dogrywce francuskich weteranów.

Ta olimpiada to niesamowite świeto ręcznej! Większość meczów to spektakularne widowisko 🤯

Ja jestem za Hiszpanią, bo 3 gra w Kielcach 😄

Siatkarze czadu dali. Słynne przemówienie Fornala odwróciło losy spotkania - moim zdaniem zarówno mową mobilizacyjną oraz późniejszą grą zdecydowanie się przyczynił do wygranej. Niesamowity mecz.

8 minut temu, costa brava napisał:

Chleb jeszcze jest

I bal na Titanicu 

No wiemy, wiemy... Twój Wołodia spali nas atomem, bo się odważyliśmy pokazać mu fucka. Idź pan w pieriod! Każdy martwy rusek cieszy Polaka jak wygrana w siatkówkę w półfinale. Każdy jeden 😛 Im mniej ruskich na świecie, tym piękniej się żyje. A na Costa Brava żyją Hiszpanie. I oni kac*pów wywłaszczą. Już wysyłają uzbrojenie, aby was chłostać, wy azjatyckie pokurcze 😁

"Tynk pożera dźwięk" 747

Wrócę do finału wspinaczki i naszej złotej Oli - dopiero teraz go obejrzałem.
Chinka wzniosła się na wyżyny swoich umiejętności i gdyby nie bieg Polki tylko odrobinę wolniejszy niż jej ostatnio ustanowiony rekord świata, to nie byłoby złota.
Polka 6,10 - Chinka 6,18 czyli o paznokieć (rekord świata 6,06).

Tym bardziej czapki z głów przed naszą Olą, że potrafiła to złoto wyszarpać.

15 minut temu, EmilioE napisał:

No wiemy, wiemy... Twój Wołodia spali nas atomem, bo się odważyliśmy pokazać mu fucka. Idź pan w pieriod! Każdy martwy rusek cieszy Polaka jak wygrana w siatkówkę w półfinale. Każdy jeden 😛 Im mniej ruskich na świecie, tym piękniej się żyje. A na Costa Brava żyją Hiszpanie. I oni kac*pów wywłaszczą. Już wysyłają uzbrojenie, aby was chłostać, wy azjatyckie pokurcze 😁

Po co ma nas ktos palić atomem

Przecież jest premier dt i ue 

Cala nadzieja w brytyjczykach

W dniu 6.08.2024 o 08:03, Ajothe napisał:

Nazywanie Olimpiady cyrkiem wiele o Tobie mówi. Po co w takim razie tu włazicie i trolujecie skoro sport to dla Was cyrk? 

sport ? dla ciebie okładanie kobiety przez faceta to jest sport ? walka zniewieściałych kolesi w kategorii kobiet to jest sport ?

5 minut temu, fetek napisał:

sport ? dla ciebie okładanie kobiety przez faceta to jest sport ? walka zniewieściałych kolesi w kategorii kobiet to jest sport ?

Dlatego te dyscypliny trzeba napiętnować i bojkotować.

31 minut temu, soundchaser napisał:

Dlatego te dyscypliny trzeba napiętnować i bojkotować.

Dyscyplina jest ok, winni są organizatorzy itd  

15 minut temu, Ajothe napisał:

Prostaki prawaki uznają dwie płcie: męska i damska, więc się nie ośmieszaj bo dla was to Imane jest 100% kobietą 🙂

Oczywiście że są tylko dwie, biologia i nauka potwierdza.

7 minut temu, fetek napisał:

Oczywiście że są tylko dwie, biologia i nauka potwierdza.

Dlatego mam z Was niezły ubaw, bo się zwyczajnie zakiwaliście i brniecie dalej. 

Gdzie byliście podczas igrzysk w Tokyo? 

1 minutę temu, Ajothe napisał:

Dlatego mam z Was niezły ubaw, bo się zwyczajnie zakiwaliście i brniecie dalej. 

😅 i to mówi wyznawca kultu Tuska

1 minutę temu, Ajothe napisał:

Gdzie byliście podczas igrzysk w Tokyo? 

w domu

Dla prawaków:

Znowu ten uchodźca.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez gerus6
10 minut temu, Ajothe napisał:

Tak myślałem, że nie masz nic do powiedzenia, bo zwyczajnie łykacie propagandę i jesteście pożytecznymi idiotami. 

A tutaj kolejny pajac naliczył już dwóch facetów:

Nie głosowałem na Tuska, pomyliłeś adres.

BTW: aż taki masz problem pomyśleć samodzielnie ze nawet obelgi kopiujesz ?

13 minut temu, Ajothe napisał:

Jak on jest pajacem to ty jesteś zwykłym głupkiem, zaraz wyjdzie że kobiety od faceta nie odróżniasz.

Teraz, fetek napisał:
17 minut temu, Ajothe napisał:

Tak myślałem, że nie masz nic do powiedzenia, bo zwyczajnie łykacie propagandę i jesteście pożytecznymi idiotami. 

Rozwiń  

Nie głosowałem na Tuska, pomyliłeś adres.

BTW: aż taki masz problem pomyśleć samodzielnie ze nawet obelgi kopiujesz ?

G. Mnie obchodzi na kogo głosowałeś. 

Imane Khelif urodziła się kobietą i nią jest:

Ukryta Zawartość

Zmieńcie szmatławce, bo się ośmieszacie. 

Robicie to samo co sowieci zrobili z Ewą Kłobukowska. 

Ukryta Zawartość

6 minut temu, Ajothe napisał:

G. Mnie obchodzi na kogo głosowałeś. 

😅 to już wiemy co Ci w głowie siedzi.

Zasady są proste i nie uległy zmianie. Osobnik posiadający chromosomy XX jest płci żeńskiej, natomiast osobnik z jednym chromosomem X i jednym chromosomem Y – będzie płci męskiej

System nie uwzględnia dewiacji, może powinien ale tak nie jest.

Jestem bardzo ciekaw co z konfiguracją XXX. XYY itd.

Edytowane przez fetek
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.