Skocz do zawartości
IGNORED

Najlepsze wypowiedzi - perełki pisowców.

Rekomendowane odpowiedzi

Prawda na wyciągnięcie ręki ? Ale przecież oni nie po to wstali z kolan aby wyciągać rękę .

Na wyciągnięcie ręki to oni mają olbrzymią forsę. I po to wstali z kolan. Teraz ponownie klęczą modląc się o jeszcze. 

W dzisiejszym stand upie prezio powiedział ,że Tusk wygląda jak Niemiec . Tu przypomniał mi się taki okupacyjny dowcip.  Jak powinien wyglądać Niemiec Aryjczyk ? Powinien być blondynem jak Hitler, powinien być szczupły jak Goring i wysoki jak Goebbels . To do kogo podobny jest prezio ? Do jakiej nacji ?

Ogromna podwyżka składek ZUS dla przedsiębiorców.

Kaczyński: "Nie stać cię, to nie prowadź firmy"

Żelazna logika...

Przedsiębiorcy o Kaczyńskim "  nigdy nie pracowałeś nie bierz się za politykę ".

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz

Prezes w kolejnych stand upach wyraża opinię ,że wybory mogą być sfałszowane i że sposób liczenia głosów jest wadliwy . Szef partii rządzącej ,która wygrała dwa razy wybory !

A posłanka Kępa chce zgłosić do sejmu poselski projekt obrony w Polsce chrześcijan przed prześladowaniami . To co , wszystkie lwy odstrzelą ?

Następny , najmądrzejszy po Kaczyńskim  😁😁😁

P.S.

Panie Czarnek , Jezus Chrystus i Jego matka również w dzieciństwie nie chodzili na religię.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

7 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

A posłanka Kępa chce zgłosić do sejmu poselski projekt obrony w Polsce chrześcijan przed prześladowaniami . To co , wszystkie lwy odstrzelą ?

Może wystarczy zacząć od Nerona i skończyć z tymi pisowskimi igrzyskami dla gawiedzi ? 😉🙂

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez 23031970
Edycja

Piotr

40 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Neron skończył tragicznie . Tak więc jest nadzieja .

Będzie miał jeszcze gorzej, bo będzie musiał sam wychodzić z domu na zakupy do Biedronki, i to bez obstawy. 

Ja mam nadzieję,że będzie w takim miejscu w którym nie będzie potrzeby robienia zakupów .

3 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ja mam nadzieję,że będzie w takim miejscu w którym nie będzie potrzeby robienia zakupów .

Masz na myśli siedzenie w żeńskim pierdlu? 

W dniu 21.11.2022 o 23:07, 23031970 napisał:

Ukryta Zawartość

to jest fejk?

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, kostropaty napisał:

to jest fejk?

Nie sądzę  , zważywszy  na " walory" intelektualne ministra 😉

Piotr

naprawdę, ten chłop ma nierówno pod sufitem...albo jedzie pod publikę, której walorów intelektualnych już nie sposób skomentować...

Wpadł na dzień do Tomaszowa.

Kaczyński przekonywał, że tam, gdzie rządzi PiS, "jakichś wielkich kłopotów finansowych nie ma".

Żona tow. Wiesława chwaliła się, że ona nie ma kłopotów z kupnem rajtuz dla wnuczki.

I jadł zielone winogrona ?

8 minut temu, toptwenty napisał:

Żona tow. Wiesława chwaliła się, że ona nie ma kłopotów z kupnem rajtuz dla wnuczki.

Może raczej dla męża ?

26 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

I jadł zielone winogrona ?

Może raczej dla męża ?

Tyż.

"Soboń o Kaczyńskim: Zna się na ekonomii lepiej niż ministra finansów. "Niekwestionowane kompetencje""

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

W dniu 21.11.2022 o 23:07, 23031970 napisał:

Ukryta Zawartość

No tak. Wszystko jasne. Jestem dzieckiem Szatana.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Wojewoda mazowiecki Panie Kochanku tłumacząc odwołanie dyrektorki warszawskiego Teatru Dramatycznego M. Strzępki ( wybranej w konkursie ) tak się zapętlił ,że nazwał ten teatr najpierw szpitalem a potem hotelem .

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz

Dalej trwa wysyp mądrości Kaczyńskiego. Dzisiaj powiedział,że nie wyobraża sobie aby wojska niemieckie mogły stacjonować w Polsce . Że dopiero jak minie siedem pokoleń . W ten sposób prezio podważa sens istnienia NATO i naszego w nim uczestnictwa .Przecież w razie ataku na Polskę ze wschodu ( czyli ataku na sojusz ) wojska niemieckie tak jak i całego NATO będą musiały operować także na terenie Polski . Każdy kto tak uważa podważa sens istnienia tego sojuszu i naraża nas na niebezpieczeństwo . Czyli w imię chorobliwych fobii Kaczyńskiego powinniśmy nie tylko wyjść z UE ale i NATO ! To jest chory człowiek .

Bo te limuzyny obsługują polscy kierowcy . Ale niedługo przesiądą się zapewne na Izery .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.