Skocz do zawartości
IGNORED

Sztuczna Inteligencja

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, soundchaser napisał:

Szkoda, że takim intelektem i wiedzą nie "błysłeś" nigdy w wątku covidowym, bo tam niczego nie kumałeś i wszystko kojarzyło Ci się ze spiskiem. 😁

Wątek covidowy to przytulisko dla porażonych. Czysta strata czasu.

Jestem Europejczykiem.

19 minut temu, Jaro_747 napisał:

Wątek covidowy to przytulisko dla porażonych. Czysta strata czasu.

Jaaasne. Ale przyłaziłeś tam co chwila i udawałeś idiotę, który nic nie rozumie. 

7 minut temu, soundchaser napisał:

Jaaasne. Ale przyłaziłeś tam co chwila i udawałeś idiotę, który nic nie rozumie. 

Ja przynajmniej udawałem.

Jestem Europejczykiem.

11 godzin temu, TomekL3 napisał:

Cztery wtryski też udawane

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Oczywiście. Jaro to zbyt inteligentny gość, żeby nabrać się na ten cyrk, a że jego ulubionym zajęciem na forum jest trollowanie to sobie wymyślił, że przyjął 4 szpryce. Gdyby tak było naprawdę - wątpię czy teraz nadal byłby liderem pod względem frekwencji na forum.

Ukryta Zawartość

13 godzin temu, soundchaser napisał:

Szkoda, że takim intelektem i wiedzą nie "błysłeś" nigdy w wątku covidowym, bo tam niczego nie kumałeś i wszystko kojarzyło Ci się ze spiskiem. 😁

Jak miał "błyskać" intelektem i wiedzą tak jak Ty w wątku covidowym to może lepiej, że nie "błyskał"...

W dniu 30.05.2023 o 22:36, soundchaser napisał:

Ja nigdy jakoś nie padłem ofiarą tych gier.

Życie nie jest zero-jedynkowe, a gry wideo są taką samą rozrywkę jak kino czy muzyka.

14 godzin temu, TomekL3 napisał:

Cztery wtryski też udawane

Ukryta Zawartość

Wzrusza mnie jak moi wielbiciele kolekcjonują moje wpisy.

Cztery dawki to fakt, ostatnio nawet sprawdzałem czy nie mam skierowania na następną, ale nie, widocznie się nie łapię.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

21 godzin temu, soundchaser napisał:

To ty twierdziłeś, że to plandemia rządów, a szczepionki mnie zabiją

33 minuty temu, zetempowiec napisał:

To ty twierdziłeś, że to plandemia rządów, a szczepionki mnie zabiją

Tak napisałem? Że Ciebie zabiją? Zacytuj tę moją wypowiedź.

Ale że to była plandemia to przecież fakt już dawno udowodniony, tylko do Ciebie to dalej nie dociera. Już się przyzwyczaiłem do tych "zatwardziałych".

6 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Cztery dawki to fakt, ostatnio nawet sprawdzałem czy nie mam skierowania na następną, ale nie, widocznie się nie łapię.

Nie masz skierowania bo moda na covida i szpryce się skończyła z wejściem Putina.
Ale jeśli jesteś uzależniony to zgłoś się sam. Mają olbrzymie zapasy. Tylko najpierw sprawdź czy Cię nie będą chcieli zaszprycować dawką przeterminowaną. 😆

Na miejscu szprycowników i covidowych oszołomów już do końca życia pozostałbym zamaskowany. Po prostu powinni sobie przybić gwożdziem na stałe namordnik i już. W ten sposób uchronią się od wszelkich zdrowych sytuacji i będą pewni, aż do śmierci, że zdrowe życie im nie zagraża.

Parker's Mood

Zastanawiające jest to, że płaskoziemcy i antyszczepy swojimi fobiami potrafią zatruć każdy wątek.

To się jakoś nazywa - natręctwo?

Jestem Europejczykiem.

No właśnie - co racja, to racja.  Nie jest to wątek o zaszprycowanych łbach, więc proszę wszystkich o powrót do tematu. Dziękuję.

Powracając do tematu, znalazłem w sieci kolejne przygody robotów i kolejne scenariusze.

Parker's Mood

Geoffrey Hinton, uważany za ojca chrzestnego AI, trafił na pierwsze strony gazet po swoim niedawnym odejściu z Google. Zrezygnował, by swobodnie mówić i podnosić świadomość na temat zagrożeń związanych ze sztuczną inteligencją.

Parker's Mood

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Zastanawiające jest to, że płaskoziemcy i antyszczepy swojimi fobiami potrafią zatruć każdy wątek.

Mnie to się wydaje, że fobię mają ci czterokrotnie zaszprycowani i wypatrujący niecierpliwie kolejnych szpryc. Ale może się mylę, bo przecież jestem płaskoziemca. 😆

2 godziny temu, Jaro_747 napisał:

odpuść to zwykła starość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

4 godziny temu, soundchaser napisał:

Ale że to była plandemia to przecież fakt już dawno udowodniony, tylko do Ciebie to dalej nie dociera. Już się przyzwyczaiłem do tych "zatwardziałych".

Dla antyszczepionkowych wyznawców... i TYLKO dla nich.

4 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Nerwica natręctw. Ale to zwykli natręci są.

Ukryta Zawartość

- The Poles will raze their country to the ground before being annexed by Russia. Never met a Polish person who told me something good about Russia in my life and I met a lot of Poles - Paul Gauci.

Gauci się myli. To Polska zajmie Rosję. 🙂

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez toptwenty
typo
7 godzin temu, Peter75 napisał:

poprosiłem AI

nooo jestem pod wrażeniem i pewnie zmienię zdanie o AI w jej przyjemnych zastosowaniach- to jest super. 

Program darmowy czy premium?

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Ukryta Zawartość

Może kiedyś uzyskamy idealne wg AI wykonanie wybranych utworów albo wymyślone w jakiś sposób prawdopodobne "oryginalne" wykonanie ich przez  samego Jana Sebastiana (AI bierze pod uwagę różne, czasem pozornie nie mające na siebie wpływu czynniki, poza tym obrazy instrumentów muzycznych z tamtych czasów, kształt ubrań etc).

Jestem bardzo ciekawy takich wykonań.  Nadzieję daje parę ostatnio uruchamianych komputerów z dużymi sieciami neuronalnymi. W razie problemów z dostępem do maszyn towarzystwa muzyczne powinny się zrzucić i wykupić potrzebny czas pracy maszyny, nie przypuszczam jednak, żeby to było konieczne😀

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Yancy
7 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Byłoby super na okładkę płyty.

Coś w ten deseń

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Parker's Mood

12 godzin temu, absinth3 napisał:

nooo jestem pod wrażeniem i pewnie zmienię zdanie o AI w jej przyjemnych zastosowaniach- to jest super. 

Program darmowy czy premium?

przesadziłes z tymi przyziemnymi

np systemu rozpoznawania twarzy decyduja o zyciu lub smierci

Edytowane przez cir

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.