Skocz do zawartości
IGNORED

Piwo z Mentzenem

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Ajothe napisał:

Janusz Korwin-Mikke przedstawił swoje oświadczenie majątkowe. Wynika z niego, że poseł Konfederacji boryka się z problemami finansowymi. Korwin-Mikke przez lata nie płacił składek na ubezpieczenia społeczne oraz zdrowotne, przez co jest teraz winien ZUS ok. 80 tys. złotych. Jego konto bankowe zostało zablokowane przez komornika.

Hahahahahaha 🤣

Biznesmen konfederacki wzorcowy. A na co poszły te pieniądze z EU,? Pewno na pomoc dla Ukrainy

🙂

2 godziny temu, Drizzt napisał:

Podobno nie znoszą globalizmu, ale nie potrafią nawet napisać co ich zdaniem oznacza globalizm i dlaczego go właściwie nie znoszą.

Tradycyjnie, najbardziej globalizmu nie znoszą jego najwięksi beneficjenci.

Właściciele największych korporacji amerykańskich i brytyjskich korzystają z taniej siły roboczej m.in. w Chinach, Meksyku i Malezji - dzięki globalizacji.

Udają, że nie tego nie wiedzą?

2 godziny temu, Drizzt napisał:

Nie wiem jak zwolennikom pomarańczowego czy tutejszego Mentzena się to wszystko łączy. Podobno są za wolnością, dlatego popierają zamordystów.

Ty już oczywiście wiesz, że jakby Mentzen z Bosakim rządzili to wprowadziliby w Polsce zamordyzm.
Śmiechu warte są te wnioski. Z ich programu wyborczego to wyczytałeś, czy patrząc na ich twarze?
Bo tu jeszcze inny Twój kolega napisał, że z twarzy to on lewak. To co? fasz*sta, onuca Putina i lewak?

Takie 3 w 1. Weźcie się Panowie trochę zastanówcie nad swoimi skrajnymi poglądami i zacznijcie pisać z sensem.
Bo wynajdywać u innych teorie spiskowe to Wasza specjalność, tymczasem sami wietrzycie wszędzie teorie spiskowe, jak np. tę o zamordyzmie u Konfederatów.

Sound żyje w alternatywnej rzeczywistości, gdzie niewiele informacji dociera. Ręce opadają. Nawet nie mam siły tłumaczyć, bo tu trzeba by zacząć od zupełnych podstaw, a i tak na odkręcenie tego co mu propaganda wkręciła w mózg już chyba za późno.

This ain't no party, this ain't no disco • This ain't no fooling around • No time for dancing, or lovey dovey • I ain't got time for that now

2 godziny temu, jarrro napisał:

Zresztą PiS z konfederacją już Polskę wbrew narodowi prawie wyprowadzili z UE.

Przepraszam bardzo, ale Kolega bredzi, pisząc delikatnie.

Od 10 minuty 25 sekundy (ale cały wywiad ciekawy).

Tak ma wyglądać wg. Ciebie koalicja Konfederacji z PiS?

Skąd się biorą te Wasze kłamstwa i fejki na temat Konfederacji? No skąd?

Mentzen i Bosak to przyszłość polskiej sceny politycznej. Zobaczycie.

1 minutę temu, Drizzt napisał:

trzeba by zacząć od zupełnych podstaw

Zabrnął zbyt daleko na wszystkich forach. Brnie dalej, licząc na poklask wśród swoich.

Tragedia polskiej sceny politycznej, to widać.

Ten Bosak to już wogle żal na to patrzeć nawet 🤣 katolicki nacjonalizm, niewarto panie na to  nawet patrzeć. 

Edytowane przez Marcinus
2 minuty temu, Drizzt napisał:

Nawet nie mam siły tłumaczyć, bo tu trzeba by zacząć od zupełnych podstaw

Ty już nie udawaj takiego mądrali. Czytam co piszesz i stwierdzam, że masz skrajne poglądy kompletnie nie trafione.
Zacznij od siebie, zwłaszcza jeśli chodzi o naprawę swoich poglądów.

6 minut temu, Drizzt napisał:

odkręcenie tego co mu propaganda wkręciła w mózg już chyba za późno.

Przecież to Ty jesteś podatny na propagandę, nie ja.
To samo było w plandemii.

2 minuty temu, jarrro napisał:

@soundchaser
Ty naprawdę wierzysz politykom z konferencji?!?!?
Przecież tuż po wyborach rozpadnie się i część radośnie dołączy do PiS.

Tak, wierzę. Nie wierzę żadnemu politykowi na tzw. dorobku, bo to wszystko skorumpowane typy. Bosakowi i Mentzenowi wierzę. To młodzi, dobrze zapowiadający się politycy. Jeśli ktoś ma zmienić coś w tym kraju na lepsze, to tylko oni. Przecież chyba nie Kamysz, czy ten Hołownia...

Ty też nie masz żadnych podstaw, by im nie wierzyć.

7 minut temu, jarrro napisał:

popierać takiego ćwierć mózga jak Braun, który demoluje mównicę, bo poglądy mu się nie podobają.

Po pierwsze - chciałbyś być takim "ćwierćmózgiem" jak on, bo to jest niezwykle inteligentny, wykształcony i mądry gość.
Po drugie - nie poglądy mu się nie podobają, tylko wszelakie absurdy, obłuda i hipokryzja polityków - stąd jego często takie reakcje w sejmie.

11 minut temu, jarrro napisał:

Tego chcesz? Faszyzmu? Zabijemy wszystkich, którzy inaczej myślą. Takie myślenie jest przerażające

Co Ty pieprzysz...słowa kompletnie bez pokrycia. On walczy z tą zgrają pisowskich kłamców i złodziei. Nic więcej.

11 minut temu, soundchaser napisał:

Ty też nie masz żadnych podstaw, by im nie wierzyć.

Nacjonalistyczny, antyunijny, antypaństwowy program konfederosji. 

Ten według Ciebie inteligentny gość, nie potrafi utrzymać emocji i ma kontakty z ruskimi szpiegami 😁

Jak to się stanęło, że masz taki ogląd sytuacji? 

20 minut temu, jarrro napisał:

Bosak jest inteligentny

Jakoś mu tej inteligencji nie starczyło, aby studia skończyć, poważniejszą robotą też się chyba nie zhańbił...

26 minut temu, Ajothe napisał:

ma kontakty z ruskimi szpiegami

Masz na to jakieś dowody, czy po prostu strzelasz nowomodnie jak inni tutejsi polityczni znafcy - kto wróg ten ruska onuca?

Uważasz Drizzt, że milion przepisów, zakazów, nakazów, obostrzeń, maksymalnie rozbudowany socjal, banda urzrzędniow, wysokie podatki... to jest wolność...??? No to gratuluje dobrego samopoczucia. Tobie jarrro również. Ja kojarzę wolność z zupełnie czymś innym. Między innymi z tym, że mogę w sklepie kupić pistoletos i  zrobić kulkę w główce bandytom, którzy weszli na moją posesję.

Parker's Mood

39 minut temu, soundchaser napisał:

Masz na to jakieś dowody, czy po prostu strzelasz nowomodnie jak inni tutejsi polityczni znafcy - kto wróg ten ruska onuca?

Trzymają z nacjonalistami, a tu droga krótka 🤭

1647477490_gwto3u.jpg

Godzinę temu, Zbig napisał:

poważniejszą robotą też się chyba nie zhańbił..

w roku 2019 tak powiedział

"Z czego do tej pory żył poseł-elekt Konfederacji Krzysztof Bosak? "Pracowałem politycznie, pracowałem z posłem Robertem Winnickim" - mówi RMF FM."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A jeszcze brał udział w "tańcu z gwiazdami"

gf-uzHW-iw1m-79me_krzysztof-bosak-w-tanc

Ukryta Zawartość

4 godziny temu, soundchaser napisał:

Pod tym względem - tak. Jednak z drugiej strony bylibyśmy jako unia bezpośrednim sąsiadem agresywnej Rosji, która  traktowałaby ten nowy twór jako połączone siły dwóch wrogich państw.

Rosjanie, jak widzą silę i power, to cicho siedzą. W momencie, kiedy widzą, że jesteś słaby, robią co chcą i dobijają. Co innego mówią, co innego robią, co innego myślą - to jest krótka charakterystyka kac*pów. Zresztą już lata temu o tym pisałem.

Parker's Mood

25 minut temu, Ajothe napisał:

Trzymają z nacjonalistami, a tu droga krótka 🤭

Ukryta Zawartość

No faktycznie. Jakieś zdjęcie z odpowiednio sformułowanym komentarzem i już wniosek oczywisty.
Wierzysz w to co chcesz wierzyć. Ja w to nie wierzę, bo to zwykły fejk.
W dodatku to Braun, a nie Bosak.

Pytanie do Was wszystkich - jak ja kiedyś spotkam Brauna na ulicy i zrobię sobie z nim zdjęcie, to też już będę szpiegiem, nacjonalistą i kacapską onucą?

Ukryta Zawartość

45 minut temu, Chicago napisał:

Uważasz Drizzt, że milion przepisów, zakazów, nakazów, obostrzeń, maksymalnie rozbudowany socjal, banda urzrzędniow, wysokie podatki... to jest wolność...??? No to gratuluje dobrego samopoczucia. Tobie jarrro również. Ja kojarzę wolność z zupełnie czymś innym. Między innymi z tym, że mogę w sklepie kupić pistoletos i  zrobić kulkę w główce bandytom, którzy weszli na moją posesję.

No i ile osób już w życiu zastrzeliłeś, które weszły na twoją posesję? Często tak wchodzą? Może jakieś bardziej praktyczne przykłady tej wolności?

Wolność strzelania do ludzi to żadna wolność, poza tym w Europie panują trochę inne obyczaje i tu by się to nie przyjęło. No ale co kraj to obyczaj i z tym nie dyskutuję, choć statystyki zabójstw przy użyciu broni w USA są przerażające.

O wolności od podatków już też słyszeliśmy. Jak się okazuje Korwin już od lat korzysta z tej wolności, więc to też żadna nowość. Coś jeszcze?

Edytowane przez Drizzt

This ain't no party, this ain't no disco • This ain't no fooling around • No time for dancing, or lovey dovey • I ain't got time for that now

48 minutes ago, Chicago said:

Ale powiedz w USA publicznie "fagot" to Cię zlinczują, ot , taka to "wolność"

Po prostu - mamy inne postrzeganie tych spraw i wolnościowych klimatów i to wszystko. Piszę o USA i o klimatach USA, o wartościach amerykańskich...  - nie piszę co masz zrobić lub jak robić w Polsce, lub na kogo głosować lub kogo faworyzować w Polsce i wśród polskich polityków.

Najlepszym sposobem na złego człowieka z pistoletos, jest dobry człowiek z pistoletos. Ale Polacy tego nigdy nie zrozumieją. A socjaliści nie chcą zrozumieć. I tyle.

Parker's Mood

Niskie, równe dla wszystkich podatki, brak socjalu, pomoc tylko dla ludzi chorych stały  się w tym kraju wynaturzeniem.
Pokazuje to siłę socjalizmu jako takiego, systemu opartego na zawiści, a my Polacy jesteśmy w zawiści mistrzami.

Pieknie to wykorzystał Kaczyński, zasiał to pole ludzkiej zawiści i odebrał plon stukrotny. 

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.