Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

32 minuty temu, Jaro_747 napisał:

To sobie odłóż przed śmiercią.

Tym się różnimy od zwierząt, że pomagamy potrzebującym. Świadom tego zastanawiam się, jakim trzeba być zerem by zbierać poparcie obietnicą odebrania zasiłków najbiedniejszym? Zwłaszcza, kiedy na bieżąco pożera je inflacja. Na szczęście w UK jestem w tej komfortowej sytuacji, że mogę poprosić o nadgodziny na zmywaku i przesłać mamie, napędzając w ten sposób gospodarkę Polski.

-----

48 minut temu, mzawek napisał:

A możliwe jest to że Prezes Kaczyński i jego klika znowu wszystkich oszukał i ograł ?

Prezes to tylko pionek postawiony na szachownicy z trzech powodów:

- zebrania oparcia moherów,

- ośmieszenia oponenta wizerunkiem medialnym przeciwnika,

- by w razie draki nie ryzykować więcej niż mały domek do remontu, płaszcz z flagą Monako i dwa buty nie od pary.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

8 minut temu, Adam Sikora napisał:

Przewiduje chaos i anarchię w Polsce. Opozycja składa się chyba z 12 partii, jeszcze nie zaczeli rządzić a już się kłócą o stołki. Taki rząd nie ma żadnej przyszłości bo się nie dogada i rozleci. Na wiosnę będą zapewne nowe wybory 🤣

Ja też tak uważam. Ziobro już się szykuje do odejścia. PiS w wyborach stracił 40 posłów. Ziobro ani jednego. Szykuje się rozłam w szeregach opozycji. Ziobro wie jak to się robi. Mówi się o połączeniu się z Kompromitacją.

Do wyborów pójdziemy za cztery lata. PiS pałował się z ziobrystami latami

Edytowane przez cocacol

Kaczorowi zostało parę lat życia. A jak zejdzie to do rozszarpywania tego truchła, rzuci się każdy z kacyków. Już teraz się pokłócili i obwiniają wzajemnie.

...there is no spoon...

8 minut temu, arturp napisał:

I wtedy PiS będzie walczył o przekroczenie progu wyborczego. Bo właśnie satelitarne partyjki się od nich odwróciły. I nagle się okazało, że król jest nagi.🤣

Juz idioci z opozycji mówią że zlikwidują 800 plus, 13 i 14 emerytury, akademiki nie będą za darmo. Opozycja już zaczyna się kłócic o stołki w państwowych spółkach, już planują przejęcie TVP.....jak głupi ludzie zorientują się że zostali oszukani, to zapewne zatęsknią za PISem. 

Edytowane przez Adam Sikora
4 minuty temu, arturp napisał:

Kaczorowi zostało parę lat życia. A jak zejdzie to do rozszarpywania tego truchła, rzuci się każdy z kacyków. Już teraz się pokłócili i obwiniają wzajemnie.

Uważaj żeby Tusk prędzej nie wykitował, zazwyczej po 65 roku życia juz sie umiera.....w jego przypadku z nadmiaru kłamstw jego fałszywe serce może bardzo szybko wykitować.

Teraz, Adam Sikora napisał:

zazwyczej po 65 roku życia juz sie umiera...

😂To by oznaczało, że Kaczor z martwych wstał.

Chociaż podobno dzieci resortowe są nieśmiertelne. A w pisie to sami tacy. Większość na początku ,, kariery" działała w PRL-u w PZPR . 🤣Tatuś Kaczora tak się zasłużył dla komuny, że mu dali willę na Żoliborzu w czasie, kiedy Polacy nie mieli gdzie mieszkać.

...there is no spoon...

18 minut temu, Adam Sikora napisał:

Juz idioci z opozycji mówią że zlikwidują 800 plus, 13 i 14 emerytury, akademiki nie będą za darmo. Opozycja już zaczyna się kłócic o stołki w państwowych spółkach, już planują przejęcie TVP.....jak głupi ludzie zorientują się że zostali oszukani, to zapewne zatęsknią za PISem. 

Idioci z opozycji nie po to wprowadzali 500+, żeby mówić o likwidacji 800+.

Zresztą... Pan premier Donald Tusk proponował wprowadzenie 800+ kilka miesięcy temu tylko obecna opozycja się nie zgodziła.

Teraz PiS ma gówno do powiedzenia, więc nie martw się.

Tym bardziej, że lada moment w PiSie zaczną się rozliczenia, pretensje...kogoś posadzą....

Edytowane przez cocacol

Wyborcy pis-u jakoś tak bardzo, chętnie łykają te 500 plus i 800 plus. Bo oni uważają, że obywatelom należą się tylko ochłapy. A ci przy korycie mogą się nakraść do woli. Bo panu wolno a po robakowi pozostaje tylko cicho siedzieć i spuścić głowę. W najlepszym wypadku pocałować wielkiego pana w zadek. Żeby dostać większy ochłap .

...there is no spoon...

33 minuty temu, szymon1977 napisał:

Na szczęście w UK jestem w tej komfortowej sytuacji, że mogę poprosić o nadgodziny na zmywaku i przesłać mamie, napędzając w ten sposób gospodarkę Polski.

no to działaj, działaj 😄 

30 minut temu, arturp napisał:

Kaczorowi zostało parę lat życia.

eee, schorowany...

28 minut temu, Adam Sikora napisał:

Juz idioci z opozycji mówią że zlikwidują 800 plus, 13 i 14 emerytury, akademiki nie będą za darmo

prawidłowo :) 

18 minut temu, cocacol napisał:

Zresztą... Pan premier Donald Tusk proponował wprowadzenie 800+ kilka miesięcy temu tylko obecna opozycja się nie zgodziła.

On ma takie propozycje wyłącznie wtedy jak jest w opozycji, jak rządzi to wykonuje polecenia Moskwy i Berlina

A teraz jeszcze dojdzie dług polityczny za pomoc w kampanii

30 minut temu, Adam Sikora napisał:

Opozycja już zaczyna się kłócic o stołki w państwowych spółkach, już planują przejęcie TVP

kto ogląda to g*wno? 😄 

31 minut temu, Adam Sikora napisał:

ak głupi ludzie zorientują się że zostali oszukani, to zapewne zatęsknią za PISem. 

kiedy zorientujesz się, że zostałeś oszukany? 😄 

24 minuty temu, Adam Sikora napisał:

Uważaj żeby Tusk prędzej nie wykitował, zazwyczej po 65 roku życia juz sie umiera.....w jego przypadku z nadmiaru kłamstw jego fałszywe serce może bardzo szybko wykitować.

Nie martw się o Pana Premiera Donalda Tuska. Lepiej zajmij się przywódcą opozycji. Kaczyński właśnie zaczyna uczyć się rzeczywistości. Na filmie z głosowania słabo to wyglądało. Myślisz, że dociera do niego, że kolejne lata będzie spędzał składając zeznania?

29 minut temu, Adam Sikora napisał:

w jego przypadku z nadmiaru kłamstw jego fałszywe serce może bardzo szybko wykitować.

to kaczor od lat jest na baterie w takim razie 😄 

1 minutę temu, caleb66 napisał:

jak rządzi to wykonuje polecenia Moskwy i Berlina

Kolega chyba ,,paskowy" z TVP.🤣 Strasznie się rozjuszyło to towarzystwo przed utratą koryta. Ale spokojnie, już tylko miesiąc cierpienia.

...there is no spoon...

40 minut temu, szymon1977 napisał:

Tym się różnimy od zwierząt, że pomagamy potrzebującym. Świadom tego zastanawiam się, jakim trzeba być zerem by zbierać poparcie obietnicą odebrania zasiłków najbiedniejszym? Zwłaszcza, kiedy na bieżąco pożera je inflacja.

To jak rozumiem o Konfederacji. Ale co ja mam z tym wspólnego???

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, caleb66 napisał:

jak rządzi to wykonuje polecenia Moskwy i Berlina

jarek znaczy? 😄 

z tym szpiegiem ruskim, co miał z nim romans to się ponoć do dziś lubią 😉 

🤣Za miesiąc wszyscy pracownicy tvp będą na zwolnieniach lekarskich, żeby jeszcze trochę z budżetu ukraść.

...there is no spoon...

1 minutę temu, cocacol napisał:

Nie martw się o Pana Premiera Donalda Tuska. Lepiej zajmij się przywódcą opozycji. Kaczyński właśnie zaczyna uczyć się rzeczywistości. Na filmie z głosowania słabo to wyglądało. Myślisz, że dociera do niego, że kolejne lata będzie spędzał składając zeznania?

Uwazaj zebys niedlugo nie składał zeznań przed Ruskimi i Niemcami. W II wojnie światowej Niemcy posługiwali się zdrajcami ale na końcu ich mordowali.

34 minuty temu, Adam Sikora napisał:

Juz idioci z opozycji mówią że zlikwidują 800 plus,

To ktoś już dostał 800+???

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, arturp napisał:

🤣Za miesiąc wszyscy pracownicy tvp będą na zwolnieniach lekarskich, żeby jeszcze trochę z budżetu ukraść.

Ty byś p… drzwiami oczywista

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

1 minutę temu, cocacol napisał:

No pewnie. To telewizja państwowa a nie partyjna.

ja pytałem, kto ogląda to g*wno, nie pisałem o przejęciach...cytaty się pipcą...

Teraz, Adam Sikora napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

sam to produkujesz, czy ci dostarczają? 😄 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
4 minuty temu, arturp napisał:

Kolega chyba ,,paskowy" z TVP.🤣 Strasznie się rozjuszyło to towarzystwo przed utratą koryta. Ale spokojnie, już tylko miesiąc cierpienia.

Mało to dowodów z jego podpisem, najlepszy ten o współpracy z FSB

Uwazajcie tez zeby EU was nie wydymała bo oni za darmo nikomu pieniedzy nie dadzą. Opozycja bedzie kłocic się o władzę i miejsca w państwowych spółkach , nie bedzie żadnych reform to i KPO nie bedzie. Tusk juz wiele razy wszystkich oszukał, oszuka i kolejny raz.

3 minuty temu, kostropaty napisał:

ja pytałem, kto ogląda to g*wno, nie pisałem o przejęciach...cytaty się pipcą...

sam to produkujesz, czy ci dostarczają? 😄 

Fajne co? 

Edytowane przez Adam Sikora
2 minuty temu, Adam Sikora napisał:

Uwazaj zebys niedlugo nie składał zeznań przed Ruskimi i Niemcami. W II wojnie światowej Niemcy posługiwali się zdrajcami ale na końcu ich mordowali.

Jest komisja sejmowa, jest senacka... Znajdą współpracowników moskiewskich

2 minuty temu, cocacol napisał:

Jest komisja sejmowa, jest senacka... Znajdą współpracowników moskiewskich

Kto znajdzie? Skorumpowani przez kac*pów urzędnicy w unii czy nasze orły z donkiem na czele co pogonili Busha jak chciał Polski bronić

jedynie Kaczyński mógł to zrobić

11 minut temu, Adam Sikora napisał:

Opozycja bedzie kłocic się o władzę i miejsca w państwowych spółkach , nie bedzie żadnych reform to i KPO nie bedzie.

Opozycja ma gówno do gadania. PiS jest skończony. Dodatkowo Ziobro odejdzie....stworzy klub poselski z Kompromitacją.....Causa finita!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.