Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, asterix1 napisał:
Godzinę temu, Maju napisał:

Tak się składa że mogę potwierdzić że TVN zaczął nadawać wystąpienie Morawieckiego mniej więcej wtedy gdy mówił o tym z Brukseli, że "TVN tego nie pokaże"...sęk w tym że dziennikarzyna na dorobku (Radomir Wit) pisząc o "prawdzie i faktach" zapomina o jednym, "zapomniał" podać o czym mówił Morawiecki, bo nie jest istotne co podaje TVN a kiedy (tego jak mówił o "politycznym szantażu KE" chyba nie zdążyli nadać) i jak się to komentuje.....zapomniał też dodać jaką ignorancją popisał się inny dziennikarz z TVN który usiłował zadawać pytanie o naszym zadłużeniu a okazał się kompletnym ignorantem myląc pojęcia i usiłując do końca wmawiać że wie o czym mówi.    Żenada nie dziennikarstwo.....

Wiesz co -nie oglądasz tego medium jak widzę to nie ma sensu "kopać sie z koniem" 

Jaki jest koń każdy widzi.....piszę jak byk o tym że potwierdzam to co w TVN było a on nie wyciąga logicznego wniosku że trzeba oglądać (skądinąd plugawy) TVN by tak twierdzić.....nie mam w zwyczaju pisać o czymś (tak jak wy) czego nie wiem na pewno.

Żenujące towarzystwo najpierw fascynowało 8 gwiazdek teraz napawa się cyfrą 248.   

Godzinę temu, asterix1 napisał:

telewizja partyjna pis-u ani razu nie pokazała spotkania z ludźmi Tuska i innych reprezentantów opozycji w czasie kampanii wyborczej

Ani razu, gada ten co się pewnie oglądaniem tej telewizji nie "splamił".....wie jak zwykle najlepiej.   🙂

Wielkie szczęście że przynajmniej w TVP nie musiałem fałszywej twarzyczki, nierealnych obietnic i jego plucia jadem oglądać.
Poczekam jak wam ci oszukani przez Tuska wyborcy najpierw przejrzą na oczy a potem wystawią rachunek.....   🙂

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Tutaj macie swojego umiłowanego wodza. Podczas łamania się chlebem z kolegami z partii, możecie posłuchać jego. Uroczyściej nie może być. 😇

Godzinę temu, Kostucha napisał:
1 godzinę temu, Maju napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )   to proste

Rozwiń  

To brzmiało inaczej. Za dwa lata będziemy mieli lotnisko w Berlinie. Czyżby przez omyłkę nie zdradził niemiecko-peowskiego planu, że wkrótce Polska zostanie landem Niemiec? 

Przesadzasz.....w mediach już im tłumaczą że za wcześnie na gadaniu o jakiejś federalizacji, zabieraniu kompetencji państw członkowskich a ty na takie spiskowe teorie się nabierasz.....   🙂

"Będą mieli" lotnisko ci dla których dobro ojczyzny to puste słowo, ci co dziwnie wolą wykonywać wolę innych niż narodu o czym świadczy fakt że potrafili wmówić iż referendum nie ma sensu tym co za jakiś czas może bokiem wyjść to że w ogóle nie głosowali.  

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

12 minut temu, Maju napisał:

Jaki jest koń każdy widzi.....piszę jak byk o tym że potwierdzam to co w TVN było a on nie wyciąga logicznego wniosku że trzeba oglądać (skądinąd plugawy) TVN by tak twierdzić.....nie mam w zwyczaju pisać o czymś (tak jak wy) czego nie wiem na pewno.

Żenujące towarzystwo najpierw fascynowało 8 gwiazdek teraz napawa się cyfrą 248.   

Ani razu, gada ten co się pewnie oglądaniem tej telewizji nie "splamił".....wie jak zwykle najlepiej.   🙂

Wielkie szczęście że przynajmniej w TVP nie musiałem fałszywej twarzyczki, nierealnych obietnic i jego plucia jadem oglądać.
Poczekam jak wam ci oszukani przez Tuska wyborcy najpierw przejrzą na oczy a potem wystawią rachunek.....   🙂

I tyle rachunek za 8 lat wyborcy wam wystawili ...aha jakby co zdrowia życzę 🙂

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

3 minuty temu, Maju napisał:

Słynne Tuskowe sprawdzam, będzie teraz jego przekleństwem - nawet dobrze, że poznają go z innej perspektywy niż 8 gwiazdek niektórzy jego nieświadomi wyborcy .

45 minut temu, Kostucha napisał:

Po co nam stocznie, porty, mosty, tunele, kolej, kopalnie, wodociągi i dużo więcej? Najlepiej Koreę Północną tu zrobić i żreć szczaw z mirabelkami. 

Przecie styropianowe elyty robią to od 1989r.cza tera spłacać te judaszowe dulary co to jechali pod stertami starych szmat i zjełczałych serów jako pomoc dla soliDurności.

Każdy zainwestowany wtedy dular dziś procentuje 1000 krotnie.

3 minuty temu, asterix1 napisał:

a 8 lat wyborcy wam wystawili .

Nie "wam", mylisz mnie z kimś, powinieneś napisać im.....i życzę waszemu idolowi takiego wyniku, tyle milionów wyborców gdy będzie oddawał władzę.

POgubionym sierotom od 248 do skutku przypominać trzeba słowa Tuska👇👇👇

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

""Młody, szerzej nieznany ksiądz Tadeusz Rydzyk był dla komunistycznej służby bezpieczeństwa kimś bardzo ważnym. Czyżby szykowano go do wielkich zadań? W latach 80. ksiądz Rydzyk odgrywał rolę kapłana zbuntowanego przeciw reżimowi, a mimo to esbecy regularnie pozwalali mu jeździć na Zachód" – ujawnia w rozmowie z radiozet.pl Tomasz Piątek, pisarz, dziennikarz śledczy i autor książki „Rydzyk i przyjaciele. Kręte ścieżki” 

To fragment wywiadu, którego Jarosław Kaczyński udzielił w 1998 roku „Gazecie Polskiej”. Brzmi następująco: „Nie mam wątpliwości co do tego, że po naszej stronie działają aktywnie rosyjskie służby specjalne. Radio Maryja jest dziś głęboko antyzachodnie (…), prorosyjskie, wcale nie nieżyczliwe PRL-owi. Ma nadajniki na Uralu (…). Są dwa modele działalności rosyjskiej w Polsce. Pierwszy, pepeerowski, całkowitego podporządkowania Moskwie: uzasadniany ideą postępu (…). Drugi wzorzec nazywam targowickim. Charakteryzuje go odwołanie się do wartości tradycyjnych, katolickich, narodowych. Prorosyjskość ubrana jest tam w maskę patriotyzmu”. 
To jest stuprocentowo prawdziwe spostrzeżenie. Jarosław Kaczyński od dziesięcioleci doskonale wie, kim jest Tadeusz Rydzyk. Zatem ten cytat bardzo dużo nam mówi nie tylko o Rydzyku, ale też o Jarosławie Kaczyńskim. Kaczyński dla zdobycia i utrzymania władzy w Polsce zgodził się współpracować z człowiekiem, którego uważa za agenta Kremla. "

Więcej:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

14 minut temu, wlodek71 napisał:

Słynne Tuskowe sprawdzam, będzie teraz jego przekleństwem - nawet dobrze, że poznają go z innej perspektywy niż 8 gwiazdek niektórzy jego nieświadomi wyborcy .

Młodym nieświadomym dziwić się za bardzo nie można. W domu rodzice oglądają TVN24/24, więc przebacz, gdyż nie wiedzą co czynią. Dorośli. Przecież pamiętają rządy Donka. Przed szkoda i po szkodzie…

1 godzinę temu, asterix1 napisał:

Obywatele pokazali rachunek tej bandzie za te wszystkie "dobre lata"

248 i musisz z tym żyć

1. PiS - 194

2. KO - 157

3. TD - 65

.....

Karierowicze z TD i Lewicy przez jakis czas zgodzą się na Tuska za posadki, ale czy ich elektorat? Z tego co ulica mówi - już się nie godzi.

248? Jestem pewien, że liczba będzie poddane działaniom matematycznym takim jak - dzielenie, odejmowanie bo dla karierowiczów liczą się wyniki tylko i wyłącznie w ich osobistych sprawach/karierach, łachotanie bo własnym ego. Ich dekadencja jest dużym problemem dla koalicji i jakos nie dziwie się, że tego nie widzą zaklinacze rzeczywistości którzy rajcują się teraz tą liczbą.

18 minut temu, Kostucha napisał:

Przecież pamiętają rządy Donka. Przed szkoda i po szkodzie…

I to jest dopiero zagadka.

31 minut temu, jar1 napisał:

zerzej nieznany ksiądz Tadeusz Rydzyk był dla

Tematy się trollom mylą.....a swoja drogą jak można tak bezrefleksyjnie wklejać wypociny wyssane z brudnego palca niejakiego Piątka który zbija kasę na pisaniu durnych książek dla ignorantów....   🙂

22 godziny temu, Maju napisał:

Rozumiem że chciałeś odreagować.....tylko na przyszłość coś z sensem wklej.....chyba nie chcesz wmówić że papież układał się z Putinem, albo że to zdjęcie coś wspólnego z tematem ma.

Proszę

Ukryta Zawartość

KU208081.view.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

11 minut temu, Maju napisał:

Tematy się trollom mylą.....a swoja drogą jak można tak bezrefleksyjnie wklejać wypociny wyssane z brudnego palca niejakiego Piątka który zbija kasę na pisaniu durnych książek dla ignorantów....   🙂

Ale taniec:)

Tak się to kończy

001-kosciol-uznal-konstytucje-3-maja-za-

Edytowane przez jar1
2 godziny temu, asterix1 napisał:

🙂✌️ 248

157+reszta do podeptania przez Tuska.
Od utworzenia większości ten "ogonek 91"  będzie się zmniejszał proporcjonalnie do zwiększania się dyktatorskich zapędów Tuska.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

52 minuty temu, wlodek71 napisał:

1. PiS - 194

2. KO - 157

3. TD - 65

.....

Karierowicze z TD i Lewicy przez jakis czas zgodzą się na Tuska za posadki, ale czy ich elektorat? Z tego co ulica mówi - już się nie godzi.

248? Jestem pewien, że liczba będzie poddane działaniom matematycznym takim jak - dzielenie, odejmowanie bo dla karierowiczów liczą się wyniki tylko i wyłącznie w ich osobistych sprawach/karierach, łachotanie bo własnym ego. Ich dekadencja jest dużym problemem dla koalicji i jakos nie dziwie się, że tego nie widzą zaklinacze rzeczywistości którzy rajcują się teraz tą liczbą.

Oj boli i to mi sie podoba -możecie zaklinać rzeczywistość na wiele sposobów 😁 ...jesli do teraz wywrotki kasy na przekupienie posłów z innych klubów nic nie dają to co to będzie jak sie źródełko skończy...jesli już bedzie efekt odwrotny  a to bedzie bardzo pasowało 😁

25 minut temu, toptwenty napisał:

Założymy się?

Nie licz na to -już jeden taki od środy na ten temat żabę połknął  😉

Edytowane przez asterix1
14 minut temu, asterix1 napisał:

jesli do teraz wywrotki kasy

Jadą z KPO, korumpować PO.

2 godziny temu, Kostucha napisał:

Po co nam stocznie, porty, mosty, tunele, kolej, kopalnie, wodociągi i dużo więcej? Najlepiej Koreę Północną tu zrobić i żreć szczaw z mirabelkami. 

Jako typowy pisiaty nie chwytasz ironii czy żartu . Jak ci się wydaje skąd się wzięło 680 mld $ PKB Polski ? Na pewno nie ze szczawiu czy mirabelek .

Donkowi będzie można wybaczyć tego co nastąpi, wszak to tylko miecz w rekach Berlina. 
Otrzyma krzyż żelazny za wzorową służbę dla Niemiec. To lepsze niż walizka piniędzy. Piniądze unia zamieni na piniądz elektroniczny, bez możliwości wymiany oszczędności w sparkasse, bo bank pusty, a odznaczenia będzie mógł nosić z dumą, bo przecie sposób ich rządzenia jest błogosławieństwem dla całej europy. Danke. 

15 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Jako typowy pisiaty nie chwytasz ironii czy żartu . Jak ci się wydaje skąd się wzięło 680 mld $ PKB Polski ? Na pewno nie ze szczawiu czy mirabelek .

Tylko Ci się wydaje, że nie chwytam. Banalne to było. 

18 godzin temu, xniwax napisał:
Za dwa lata będziesz dopiero wybierał inny język, póki co wybrałeś dwa urzędowe - niemiecki i uliczną łacinę. 

A jakie to języki obce zaliczono Dudzie i Kaczyńskiemu do doktoratów?
Niemiecki i rosyjski?

Bo angielski, to niestety ale jednak nie.

10 godzin temu, remak123 napisał:
Takie są przyjemniejsze nieprawdaż ? 8f547922e1f9044d5baeb93f823a9bf3.jpg

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

Idź pan z tym do wątku kościelnego, bo mnie brzydzi 🤮

Edytowane przez romeksz

Byłem tylko raz w Niemczech na wakacjach u znajomych. Kierowca autobusu, kiedy chciałem kupić bilet (wcześniej wyuczyłem się tych kilku podstawowych słów) warkotał do mnie coś po szkopsku. Chyba udawał, że nic nie rozumie. Było jeszcze kilka innych podobnych sytuacji. Rozpoznali bez problemu Polski akcent, podobnie jak ja rozpoznałbym szwabski. Zdałem sobie wtedy sprawę, że oni nienawidzą Polaków. Wtedy i ja ich znienawidziłem. 

Sam sobie przeczysz.
11 minut temu, romeksz napisał:

Sam sobie przeczysz.

Może powiedział kierowcy, że ma cegłę do sprzedania 🤭.

Ew. był, ale w Niemcach...

I zdziwił się, że ,,Niemiec" z Niemców nie rozumie po niemiecku😉.

Godzinę temu, romeksz napisał:

Bo angielski,

Zatem, do czego potrzebna ci ta świeca?

22 minuty temu, endriuw napisał:

Można by tak długo...

Znaczy Tusk jak ta niby alfa i niby omega będzie teraz - udawał katolickiego patriotę, prawdomównego premiera, myśliciela, barona paliwowego...i oprowadzającego niepełnosprawnych po molo w Sopocie.

Edytowane przez xniwax

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.