Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Może będzie nadawać z Londynu ?

Takich jak ona i Ziemkiewicz tam nie wpuszczają . 

...there is no spoon...

11 godzin temu, jello napisał:

Z PiSu jak zwykle wychodzi co najgorsze. Pisowskie dranie cynicznie rozgrywają wczorajsze wydarzenie. Banda hipokrytów i obłudników. Wyjątkowo wstrętna formacja. Nic poza obrzydzeniem do nich odczuwać nie można. 

Można jeszcze czuć nienawiść i pogardę.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

4 minuty temu, d-t-x napisał:

Ilekroć to oglądałem, to jednak czułem wstyd i zażenowanie. Wyglądało to tak, jakby Polacy byli hipokrytami , drobnymi przekrętami i tłuczkami, którzy nie rozróżniają kłamstwa od prawdy. I taki obraz Polaka idzie w świat - ciemne , zabobonne paroby sterowane za nos przez cwanych , cynicznych buców przy mikrofonie . I ciągle ,,Alleluja i do żłobu" .

...there is no spoon...

3 godziny temu, zn21 napisał:

Mam nadzieje, że Sienkiewicz pogoni to towarzystwo jeszcze w tym tygodniu 🙂 darmozjady 🙂

Zgodnie z prawem nie ma możliwości przy pomocy uchwały zmienić zarząd w TVP, wnuk wieszcza Henryka złamałby prawo za co czekała by go odsiadka po wyborach.

51 minut temu, d-t-x napisał:

To teraz jak PO wygrało prawdziwy wkurw przyjdzie ze zdwojoną siłą

8 godzin temu, jar1 napisał:

Zaczęły się historyczne zmiany w TVP

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mało tego, gdyby go zostawili, z promiennym uśmiechem głosiłby, że Tusk jest z Podlasia i jest genetycznym brunetem.

Ukryta Zawartość

16 godzin temu, papageno napisał:

Pisowska (jeszcze) Straż Marszałkowska nie reagowała.

Zareaguję.

2. Straż Marszałkowska podlega Marszałkowi Sejmu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

11 godzin temu, caleb66 napisał:

Zgodnie z prawem nie ma możliwości przy pomocy uchwały zmienić zarząd w TVP, wnuk wieszcza Henryka złamałby prawo za co czekała by go odsiadka po wyborach.

To teraz jak PO wygrało prawdziwy wkurw przyjdzie ze zdwojoną siłą

Według prof. Katarzyny Bilewskiej minister kultury po zawieszeniu zarządu TVP, może złożyć wniosek do sądu o powołanie kuratora dla spółki. "Prokura udzielona Przemysławowi Herburtowi przez obecny zarząd Telewizji Polskiej wygaśnie z mocy prawa w sytuacji, gdy sąd rejestrowy powoła dla TVP kuratora" - napisała adwokatka na platformie X. Zaznaczyła, że "sąd rejestrowy może to zrobić nawet w ciągu 24 godzin, ale zwykle rozstrzyga takie sprawy w ciągu kilku dni".

będą opóźniać ale trzeba im to tubę kłamstwa zabrać bo oglądać się tego nie da.

Mam pytanie: ile afer rządu PiS wykryli pracownicy (dziennikarze) TVP w ciągu ostatnich 7 lat?

Gość

(Konto usunięte)
32 minuty temu, zn21 napisał:

Według prof. Katarzyny Bilewskiej minister kultury po zawieszeniu zarządu TVP, może złożyć wniosek do sądu o powołanie kuratora dla spółki. "Prokura udzielona Przemysławowi Herburtowi przez obecny zarząd Telewizji Polskiej wygaśnie z mocy prawa w sytuacji, gdy sąd rejestrowy powoła dla TVP kuratora" - napisała adwokatka na platformie X. Zaznaczyła, że "sąd rejestrowy może to zrobić nawet w ciągu 24 godzin, ale zwykle rozstrzyga takie sprawy w ciągu kilku dni".

będą opóźniać ale trzeba im to tubę kłamstwa zabrać bo oglądać się tego nie da.

Mam pytanie: ile afer rządu PiS wykryli pracownicy (dziennikarze) TVP w ciągu ostatnich 7 lat?

Puki co Polska od maja lub czerwca przyszłego roku przejdzie pod brukselski zarząd komisaryczny . Nie widzisz że to całe zamieszanie to przygotowanie pod fundamenty władzy zewnętrznej ? Ta n***************** i jej dziwny charakter w Sejmie , raczej jego końcówce dobitnie o tym świadczy .

Edytowane przez Wojtek 1959
Godzinę temu, Wojtek 1959 napisał:

Puki co Polska od maja lub czerwca przyszłego roku przejdzie pod brukselski zarząd komisaryczny . Nie widzisz że to całe zamieszanie to przygotowanie pod fundamenty władzy zewnętrznej ? Ta n***************** i jej dziwny charakter w Sejmie , raczej jego końcówce dobitnie o tym świadczy .

a Ty nie widzisz, że PiS i Kaczyński mentalnie siedzą w czasach Gomułki?

Za 4 lata będą kolejne wybory ....

No i pojechoł rudy kolaborant po rozkazy. Najpierw wśród blasku pochodni złoży przysięgę służyć Niemcom, odbierze medal za rozsiewanie nienawiści, co uczyniło go niemieckim człowiekiem w Warszawie, podpisać lojalkę i obietnicę szybkiej depolonizacji. A co z KPO? Może rzucą groszem dla kolejnego ogłupienia Tuskowych, że niby blokowali te środki, bo PiS kanieni mylowych nie wypełnił. 
Z KPO odliczą jeszcze finansowanie kampanii wyborczych.

Gość

(Konto usunięte)
46 minut temu, jar1 napisał:

A rząd modlił się o deszcz.

bujandogit.gif

Może wolicie taką rozrywkę ? To też wygląda jak kościół - tylko troszeczkę inny , ten kościół to kult jednostki fizycznej kultywowany z pokolenia na pokolenie. 

13 godzin temu, jar1 napisał:

Zaczęły się historyczne zmiany w TVP

Po upadku układu kościół-pis zmiany dotkną także kościoła i podobno rewolucja będzie o 180 °. Teraz to wierni będą przychodzić na plebanię, kropić księdza wodą, mówić co ma robić i on będzie mi za to płacił ,,co łaska" , nie mniej niż 2 x Władysław II Jagiełło . 

...there is no spoon...

Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, zn21 napisał:

a Ty nie widzisz, że PiS i Kaczyński mentalnie siedzą w czasach Gomułki?

Ja widzę i porównuję  , oraz oceniam . Ty tylko czytasz to co ci przetworzyli na papkę w trosce żebyś się nie zatruł . Ja żyłem w tych czasach , wiem jaki jest algorytm działania tamtej wadzy , do czego prowadzi . Wybacz , ja pieniędzy bez pokrycia dużo się na zarabiałem pracując w tamtych czasach , gdzie jedną z walut wymienialnych poza cinkciarskim dolarem była flaszka wódki sprzedawana na kartki . Tak , że nie p************** mi o mentalności Gomółki . Złamane łańcuchy dostaw po Covid 19 to jest to zastosowanie tamtego komunistycznego algorytmu gospodarczego zwanego reglamentacją .

3 godziny temu, zn21 napisał:

Mam pytanie: ile afer rządu PiS

Waszych  i tak nikt nie przebije....zanim zaczęli rządzić afera wybuchła.   :)

A czytanie tych 1252 w większości "afer" to doskonała rozrywka dla tych którym nie zrobiono wody z mózgu.   🙂

Godzinę temu, Kostucha napisał:

PiS kanieni mylowych nie wypełnił

Bo one były rzucane tylko po to by się o nie potykał.....

Godzinę temu, Kostucha napisał:

podpisać lojalkę i obietnicę szybkiej depolonizacji

"Mapę drogową" już mieli ustaloną, teraz tylko realizacja im pozostała.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

20 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Ja żyłem w tych czasach

Cały ton tej wypowiedzi świadczy o tym, że się koledze troszeczkę pomyliły epoki i ,,misja". Jak Szydło , Morawieckiemu , Macierewiczowi , Terleckiemu i reszcie wesołej kato-pato-pis gromadki .  Obywatele to głupole, a oni będą razem z kościółkiem ich prowadzić . Do roboty na swoich włościach Ukradzionych z majątku publicznego.😇 Bo im się należy.

...there is no spoon...

1 godzinę temu, zn21 napisał:

ludzie wolą "brukselski zarząd komisaryczny"

ci co

1 godzinę temu, zn21 napisał:

mentalnie siedzą w czasach Gomułki

Gość

(Konto usunięte)
2 godziny temu, zn21 napisał:

Za 4 lata będą kolejne wybory ....

Raczej nie . Nie pozwolicie na to , bo boicie się tych co mają inne zdanie .

Lewactwo nie znosi konkurencji , która ma inne zdanie . W ogóle konkurencja zwana opozycją to wróg. Tak działała KPZR jej filia PZPR i tak działa EPL .

2 minuty temu, Wojtek 1959 napisał:

Raczej nie . Nie pozwolicie na to

Mądrze gadasz . Nie pozwolimy na to żeby do władzy wróciła patologia.

...there is no spoon...

Gość

(Konto usunięte)
12 minut temu, arturp napisał:

To znaczy przeciwny jesteś wyborom do sejmu , senatu i prezydenckim bo uważasz że są zagrożeniem dla "demokracji"? Odpowiedz binarnie tak , czy nie ? To wiele wyjaśni .

Godzinę temu, arturp napisał:

. Do roboty na swoich włościach Ukradzionych z majątku publicznego.😇 Bo im się należy.

Ci co pracowali za komuny za "pożyczone" pieniądze przez tow. Gierka powinni to zwrócić ? Nawet jak nie mieli wpływu na decyzje Jałty po II Światowej.

17 minut temu, arturp napisał:

tak byłoby najlepiej ale wiemy, że wybory się odbędą i wątpię by Kaczyński podniósł się po takiej porażce, ma już swoje lata. Tusk też musi odrobić lekcje bo jak podejdzie do rządzenia jak sprzed 2015 roku to polegnie. Czasy się zmieniły. PiS tego nie zauważył. Nie miał pomysłu na ciągłe reformy tylko pieniądze rozdawał a nie na tym to polega.

14 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Odpowiedz binarnie tak , czy nie ?

Panie ,,wadzo" , odpowiadam, że jestem zarówno za , jak i przeciw . Po co patologii demokracja, skoro jej nie rozumieją i oddają głosy za garnki  ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...there is no spoon...

Gość

(Konto usunięte)
7 minut temu, zn21 napisał:

tak byłoby najlepiej ale wiemy, że wybory się odbędą i wątpię by Kaczyński podniósł się po takiej porażce, ma już swoje lata. Tusk też musi odrobić lekcje bo jak podejdzie do rządzenia jak sprzed 2015 roku to polegnie. Czasy się zmieniły. PiS tego nie zauważył. Nie miał pomysłu na ciągłe reformy tylko pieniądze rozdawał a nie na tym to polega.

image.png.dac876299d4a4ad4bacf6083ec1d4b7d.png

Proponuję udać się na nauki do tego Pana . To wielki ekspert turbo-neo-komuny , którą realizuje , jak na razie bez przeszkód i z bardzo dobrymi wynikami prania mózgów swoim podwładnym . Nawet modlą się do jego dziadka , ojca i do niego samego. Wasalizacja swojego narodu prowadzona z mistrzowską ręką.

Patrz Pan jak to się prawackim zamordystom nagle przypomniała demokracja . Zaraz będą kwiczeć jak Ziobro w Sejmie, ,,Konstytucja, Konstytucja" .

Konstytucja , prawo, demokracja , równouprawnienie ... wszystko im się przypomniało jak bat zobaczyli i trzęsą się przed karami.🤣

Właśnie dublerzy i nielegalna prezes debatują jak zablokować zrobienie porządku w mediach publicznych . Aby pieski mogły jeszcze trochę poszczekać i ukraść .

...there is no spoon...

8 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Ukryta Zawartość

Proponuję udać się na nauki do tego Pana . To wielki ekspert turbo-neo-komuny , którą realizuje , jak na razie bez przeszkód i z bardzo dobrymi wynikami prania mózgów swoim podwładnym . Nawet modlą się do jego dziadka , ojca i do niego samego. Wasalizacja swojego narodu prowadzona z mistrzowską ręką.

Już zapomniałeś natchnione, ekstatyczne krzyki na miesięcznicach Jarosław Polskę zbaw? Toż to modlitwa była. No i wysłuchał i  zbawił.

Ukryta Zawartość

10 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Ukryta Zawartość

i taki człowiek w polskim wydaniu przegrał wybory. Na pewno nasz wielki Prezes mu zazdrości, 

Ja jestem ateistą i do nikogo się nie modlę. 🙂

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.