Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Wolność mediów według pewnego starszego pana . Zorganizować konferencję żeby bajać,  a jak się pojawią niewygodne pytania od dziennikarzy to wyłączyć mikrofony i uciec z sali .
https://wiadomosci.wp.pl/kaczynski-przerwal-konferencje-skandaliczne-slowa-do-dziennikarzy-6980744497420832a

0dcd4c3f79eb1dc231981a4df4ae15c2.jpgfe70470859da0ea41d55260b5af5d6ca.jpg
8 godzin temu, Kostucha napisał:

ci co mają trochę oleju w głowie nie głosowali na koalicję oszustów.

Mieli tyle oleju w głowie , że postawili na PiS ... i przegrali . 🤣

Edytowane przez arturp

...there is no spoon...

15 minut temu, arturp napisał:

Mieli tyle oleju w głowie , że postawili na PiS ... i przegrali . 🤣

Ile Ty masz lat? Która partia miała największe poparcie? Połączyli się, bo inaczej nikt z nich by nie rządził. Powtarzacie tę głupotę w koło Macieju. Chyba w myśl zasady, kłamstwo wielokrotnie powtarzane zaczyna być odbierane jako prawda. 

4 godziny temu, Mickey6 napisał:

Walka trwa!! Już trzeci tydzień w tych samych ciuchach, pod tym samym filarem. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ducha walki nie w sposób im odmówić,  oby tylko nie dostali " wilka " od tego niewzruszonego siedzenia na posterunku 😉

Ukryta Zawartość

Piotr

Gość

(Konto usunięte)

Oczywiście największe poparcie miała ta , która przegrała . Ten zlepek cwaniaków , których zjednoczyło pragnienie dojenia . Prawo i Sprawiedliwość, Suwerenna Polska, Porozumienie (do 2021 roku), Partia Republikańska (od 2021 roku) .

Czyli KOALICJA - za niezgłoszenie tego powinni zostać skreśleni przez PKW.
1 godzinę temu, 23031970 napisał:

Ducha walki nie w sposób im odmówić,  oby tylko nie dostali " wilka " od tego niewzruszonego siedzenia na posterunku 😉

1 godzinę temu, argus napisał:

Nie będę żałował 😉

Gorzej, jeśli będą wszędzie umieszczać zdjęcia swoich poszkodowanych części ciała jako rany wojenne.

21 minut temu, romeksz napisał:

Czyli KOALICJA - za niezgłoszenie tego powinni zostać skreśleni przez PKW.

Dopiero teraz ludzie się dowiedzą o skali tego przekrętu , którego celem była zmiana ustroju . A sposobem miało być obejście Konstytucji i propaganda/dezinformacja aby odebrać społeczeństwu świadomość sytuacji . Na szczęście większość Polaków jest zdrowa , umie oceniać rzeczywistość , potrafi wyciągać wnioski i nie dała się wyrolować .

...there is no spoon...

2 godziny temu, arturp napisał:

Dopiero teraz ludzie się dowiedzą o skali tego przekrętu , którego celem była zmiana ustroju . A sposobem miało być obejście Konstytucji i propaganda/dezinformacja aby odebrać społeczeństwu świadomość sytuacji . Na szczęście większość Polaków jest zdrowa , umie oceniać rzeczywistość , potrafi wyciągać wnioski i nie dała się wyrolować .

To racja .

Szkoda tylko że aż 8  lat im to zajęło.

22 godziny temu, Kostucha napisał:

A myślałeś, że nie spełni? O tym wiedział każdy, dlatego ci co mają trochę oleju w głowie nie głosowali na koalicję oszustów. Zlikwidować, zawłaszczyć, sprzedać, zniszczyć, zagrabić, lub oddać w szkopskie łapy. Te obietnice będzie ryży realizował konsekwentnie. Reszta obietnic to były przenośnie. 

Miałem nadzieję ,że spełni. Natomiast to co tu napisałeś to zwykła pisowska mantra. Przeznaczona dla naiwniaków.

tymczasem ostoja niezależności i wolnych mediów TV Republika może mieć kłopoty, zrzutka jakaś proszę Państwa?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Peter75

Ciekawe dlaczego moderacja cenzuruje komentarze? 

Boją się, że wkroczy jakiś Sienkiewicz na polecenie rudego kolaboranta i zamknie forum za wypowiedzi nie na temat, czyli takie, które nie gloryfikują „zasług” kołalicji berlińskich lizusów i sprzedawczyków?

• Administratorzy
11 minut temu, Kostucha napisał:

Ciekawe dlaczego moderacja cenzuruje komentarze? 

Boją się, że wkroczy jakiś Sienkiewicz na polecenie rudego kolaboranta i zamknie forum za wypowiedzi nie na temat, czyli takie, które nie gloryfikują „zasług” kołalicji berlińskich lizusów i sprzedawczyków?

Jak to jest że niezależnie od partii rządzącej potraficie nadal tworzyć teorie spiskowe i jakoby to Administracja Moderacja bała sie partii rządzących i tego co piszecie. Za lub przeciw ? 

Choć jest tyle tematów politycznych i tyle różnych problemów / tematów było poruszanych. Nikt nikomu nic nie cenzurował i nie zabraniał.

Twierdzicie, że cenzura to zamykanie buzi tym co najwięcej bluzgają ? Ilośc bluzg i obraźliwych sformułowań w stosunku nie tylko użytkowników forum ale czy wyznawców X religii czy Y i tak samo partii X czy Y. To czyste szerzenie nienawiści i piętnowanie zwykłych ludzi którzy nie są winni temu. Publiczne obrażanie nie będzie przechodziło na forum i będzie karane punktami. 

Od nowego roku także wprowadziliśmy zasadę 51% gdy użytkownik nie wykazuje chęci do dyskusji jest klasycznym trollem lub jego 51% wpisów jest karana i obraźliwa. Nie pisze nic innego poza obraźliwymi wpisami i samymi epitetami. W formie oceny każdego z moderatorów i ogólnego 75% Za będziemy rozdawać na start ostrzeżenia a następnie albo kolejkę moderatorską lub permy na forum. 

Jeżeli uważa Pan że został źle potraktowany to zachęcam do użycia formularza na dole strony lub napisanie w temacie "forum funkcjonalności i sprawy moderacyjne". Sam formularz nie czytam tylko ja, ale i także mój zwierzchnik. 

20 minut temu, Kostucha napisał:

czyli takie, które nie gloryfikują „zasług” kołalicji berlińskich lizusów i sprzedawczyków?

pisaliście cos takiego za czasów PIS i wtedy według kogo było to poprawne politycznie ? a gdy ktos napisał 1-1 to samo ale dopisał PIS to była afera i masowe zgłaszanie oraz wojenka w temacie. 

Z rozwagą i jeżeli nie chcecie rozmawiać to nie rozmawiajcie. Bo za takie teksty i obraźliwe wpisy będzie moderacja karała punktami. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

57 minut temu, Espectro napisał:

Jak to jest że niezależnie od partii rządzącej potraficie nadal tworzyć teorie spiskowe i jakoby to Administracja Moderacja bała sie partii rządzących i tego co piszecie. Za lub przeciw ? 

To był żart. Mało prawdopodobne, żeby ktoś z zewnątrz interesował się o czym tu się dyskutuje. Ja może tylko w kilku przypadkach zostałem ocenzurowany lub otrzymałem ostrzeżenie. 
Jestem bardzo za tym, żeby karać za wszystkie obraźliwe wpisy. 
Nigdy pretensji o to nie miałem. Nie skarżyłem się dlaczego oberwałem, bo wiem że mi się należało.

Tak naprawdę moderacja i tak jest pobłażliwa wobec tego co tu wypisujemy. 

Problem w tym, że trudno się powstrzymać przed komentarzami w takim tonie, jakiego używają adwersarze. Gorsze od ataków personalnych lub bluzgania na partie oraz ich przedstawicieli, jest to ironizowanie i wyśmiewanie. Jakby chcieli udowodnić, że jest się kimś lepszym, mądrzejszym i mają do czynienia z jakimiś głąbami.

To dobra strategia na wciąganie do sprzeczek, bo gdyby nikt nie pisał z tymi o przeciwnych poglądach, zanudzili by się. Trzeba podsypać po koleżeńsku czasami jakieś paszy, żeby mogli się zbiec i wspólnie się ponaśmiewać z ......................

• Administratorzy
3 minuty temu, Kostucha napisał:

Tuskowe. Chórem. Pisiate to głąby, tępaki, ciemnota i zacofanie. 

Pan swoje nadal. Pozdrawiam. 

To był żart. Mało prawdopodobne,

Słaby żart. Gdzie wiem że faktycznie takie sytuacje mają miejsce. 

5 minut temu, Kostucha napisał:

do momentu gdy nie obrażacie się nawzajem. To piszcie sobie co chcecie Panowie. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

5 minut temu, Kostucha napisał:

To był żart. Mało prawdopodobne, żeby ktoś z zewnątrz interesował się o czym tu się dyskutuje. Ja może tylko w kilku przypadkach zostałem ocenzurowany lub otrzymałem ostrzeżenie. 
Nigdy pretensji o to nie miałem. Nie skarżyłem się dlaczego oberwałem, bo wiem że mi się należało.

Problem w tym, że trudno się powstrzymać przed komentarzami w takim tonie, jakiego używają adwersarze. Gorsze od ataków personalnych lub bluzgania na partie oraz ich przedstawicieli, jest to ironizowanie i wyśmiewanie. Jakby chcieli udowodnić, że jest się kimś lepszym, mądrzejszym i mają do czynienia z jakimiś głąbami.

To dobra strategia na wciąganie do sprzeczek, bo gdyby nikt nie pisał z tymi o przeciwnych poglądach, zanudzili by się. Trzeba podsypać po koleżeńsku czasami jakieś paszy, żeby mogli się zbiec i wspólnie się ponaśmiewać z pisiatych głąbów. 
Tuskowe. Chórem. Pisiate to głąby, tępaki, ciemnota i zacofanie. 

" Najgorsze jest ironizowanie " dobre !

Chyba u Putina lub Łukaszenki ?

Podobny schemat jest w wątku o przewodach.
Nie mający logicznych argumentów na „brzmienie” przewodu przybierają formę mądrzejszych inaczej. Jesteś tępy, głuchy, masz tani sprzęt (znaczy jesteś biedakiem). 
Drwiny i wyśmiewanie. 
Tak samo tutaj. Bronią Tuska, najgorszego oszusta z oszustów w jakiejkolwiek partii, nie wiem w imię czego, lub na czyje polecenie. Wszyscy dobrze wiedzą jaki zakłamany to człowiek. 
Przewody to fizyka. Nie żyjemy w średniowieczu. Po co się dusić, że kawałek kabla z miedzianymi drutami wspaniałą scenę buduje. Tusk wielokrotnie ludzi oszwabił. Warto się kompromitować i wciskać innym, że ten człowiek nas wyzwoli? A jeśli nawet, nagle na polskość się nawróci, to niby z czego miałby nas wyzwalać. Z tej biedy na którą najbardziej narzekają ludzie zamożni? 
Pisząc Tusk, mam na myśli wszystkich polityków z różnych ugrupowań, dla których dobro Polski i Polaków jest tylko przenośnią.

Tak samo tutaj. Bronią Tuska, najgorszego oszusta z oszustów w jakiejkolwiek partii, nie wiem w imię czego, lub na czyje polecenie. Wszyscy dobrze wiedzą jaki zakłamany to człowiek.

Nieźle kolega kombinuje 🤣Drwić nie można ale można pisać oszczerstwa wobec innych . 

Tekst jak z pasków tvp .

...there is no spoon...

5 minut temu, arturp napisał:

Nieźle kolega kombinuje 🤣Drwić nie można ale można pisać oszczerstwa wobec innych . 

Tekst jak z pasków tvp .

Ocszerstwa? Nie większe niż wy wypisujecie na temat tych znienawidzonych pisiorów. 
Karta może jeszcze się odwrócić, kiedy ludzie przekażą na oczy. Może niestety być już za późno, kiedy Berlin nas nieodwracalnie spacyfikuje. I nie będzie to wina Tuska czy kogokolwiek innego. Będzie to wina jego wyborców.

26 minut temu, Kostucha napisał:

Tusk wielokrotnie ludzi oszwabił. Warto się kompromitować i wciskać innym, że ten człowiek nas wyzwoli? A jeśli nawet, nagle na polskość się nawróci

Godzinę temu, Kostucha napisał:

Moderacjo, do dzieła.

1 godzinę temu, Kostucha napisał:

Berlin nas nieodwracalnie spacyfikuje.

PIS zdradził . Finansowali ruskich kupując węgiel i ropę w ilościach i po cenach nigdy nie spotykanych .

...there is no spoon...

Łukaszenka prowadzi taką samą politykę jak pis , właśnie wprowadził rozporządzenie o przywilejach+. Dla siebie . Zupełnie jak Kaczyński , tyko pan Jarosław miał większą drużynę ochroniarzy . W sumie to pan Jarosław przebił Łukaszenkę bo obiecał bezkarność wszystkim swoim miernym ale wiernym . Na szczęście to były obietnice bez pokrycia , jak zwykle .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...there is no spoon...

22 godziny temu, toptwenty napisał:

jest przeciwko PiS'owi.

Takiego komitetu wyborczego nie było na listach wyborczych.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

23 minuty temu, xniwax napisał:

Takiego komitetu wyborczego nie było na listach wyborczych.

Czyli twierdzisz , że ci z pis-u w sejmie to dublerzy ? No , może masz rację tym razem ...

...there is no spoon...

5 godzin temu, arturp napisał:

PIS zdradził . Finansowali ruskich kupując węgiel i ropę w ilościach i po cenach nigdy nie spotykanych .

A co robiła Europa i Niemcy ? też kupowali. W  Niemieckim OBI ruskiego węgla było od groma. Na handel Rosyjskimi diamentami  embargo wprowadzili niedawno. Ciekawe dla czego ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.