Skocz do zawartości
IGNORED

Owsiak | fundacja WOSP | Wyrok Naczelnego Sądu Administracyjnego

Rekomendowane odpowiedzi

27 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Kurtke i portki też 🙂

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kurtkę podprowadził Giertychowi... 

Podprowadził i bezwstydnie robił sobie fotki. 🙂

5 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Braun z Korwinem maja receptę jak uzdrowić służbę zdrowia. 

Gaśnicami? 

6 minut temu, porlick napisał:

A tu jedna kontrola w Caritasie

Miejmy nadzieję, że nie ostatnia.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
6 godzin temu, jar1 napisał:

"Do 20 szpitali w 16 miejscowościach na terenie Ukrainy WOŚP przekazała 5196 urządzeń za 16 230 010,34 złotych.

Dziękuję za info. Moich pieniędzy już nie zobaczą, nie byłem świadomy że tak są marnowane.

M.

2 minuty temu, MateuszZ napisał:

Dziękuję za info. Moich pieniędzy już nie zobaczą, nie byłem świadomy że tak są marnowane.

M.

cóż...mogą się nie pozbierać...

i po orkiestrze 😄 

M.

рублей nie nada. 

Godzinę temu, Lumperator napisał:

Oczywiście serduszko tuskowe to też zbieg okoliczności. Bez przesady to tylko serduszko. Jaki Goebbels!

Lepszy worek osierdziowy Ódza. 😁

6 minut temu, MateuszZ napisał:

M.

Zawsze możesz wesprzeć Tv Ruspublikę. 

1 minutę temu, jar1 napisał:

рублей nie nada. 

Nie rozumiem, tak sobie możesz pogadać z przedstawicielami służb, które Cię finansują. W końcu 3/4 Ukraińców nie zna ukraińskiego, a jedynie rosyjski.

Nie rozumiem, tak sobie możesz pogadać z przedstawicielami służb, które Cię finansują. W końcu 3/4 Ukraińców nie zna ukraińskiego, a jedynie rosyjski.

Ja w dolarach,  a te się nadają 😉

11 minutes ago, papageno said:

Nowy ewangelista się objawił i już głosi.

Akurat to owsiak-owce uczynili sobie bałwana na obraz i podobieństwo swoje i są "święcie" przekonani, że bałwan jest wybafcą służby zdrowia.

1 minutę temu, Gabaryton napisał:

Akurat to owsiak-owce uczynili sobie bałwana na obraz i podobieństwo swoje i są "święcie" przekonani, że bałwan jest wybafcą służby zdrowia.

Ciekawe, co PiSowce i Konfederasty uczyniły sobie na podobieństwo swoje i obraz swój?

Xiędza Sokołowskiego lub Wąsika?

A może Ódza?

Może homofoba z Fideszu, co w Brukseli po rynnie zjeżdżał?

A może (z innej beczki uczciwości) Annę Z., która w imię miłości do biednych i potrzebujących okradała z odzieży kontenery PCK?

Czyli dwulicowość.

W każdym razie łączy ich wszystkich ta sama nienawiść do tych samych.  To aż dziwne, żeby to było jakoś spontaniczne i osobowościowe.

31 minutes ago, papageno said:

Nowy ewangelista się objawił i już głosi.

18 minutes ago, Gabaryton said:

11 minutes ago, endriuw said:

Ciekawe, co PiSowce i Konfederasty uczyniły sobie na podobieństwo swoje i obraz swój?

Xiędza Sokołowskiego lub Wąsika?

A może Ódza?

Może homofoba z Fideszu, co w Brukseli po rynnie zjeżdżał?

A może (z innej beczki uczciwości) Annę Z., która w imię miłości do biednych i potrzebujących okradała z odzieży kontenery PCK?

Czyli dwulicowość.

Żadna z wymienionych przez Ciebie osób nie jest otaczana taką rewerencją, czcią i kultem jednostki jak Jerzy Owsiak przez owsiak-owce.

Edytowane przez Gabaryton
2 minuty temu, jar1 napisał:

W każdym razie łączy ich wszystkich ta sama nienawiść do tych samych.  To aż dziwne, żeby to było jakoś spontaniczne i osobowościowe.

Dziwne, że do samych siebie nie czują nienawiści.

Przecież w ich szeregach jest wielu podobnych tym, których nienawidzą.

2 minuty temu, Gabaryton napisał:

Żadna z wymienionych przez Ciebie osób nie jest otaczana taką rewerencją, czcią i kultem jednostki jak Jerzy Owsiak przez owsiak-owce.

Ódz to niby nie jest?

Idź ty lepiej do kościółkowego wątku spełniać się ze swoimi ,,mądrościami" i ,,miłością" do bliźniego.

7 minutes ago, Gabaryton said:

6 minutes ago, endriuw said:

Ódz to niby nie jest?

Nie znam, nie wiem o kim mówisz.

6 minutes ago, endriuw said:

Idź ty lepiej do kościółkowego wątku spełniać się ze swoimi ,,mądrościami" i ,,miłością" do bliźniego.

Zacytuję Twojego sierściuchowatego kamrata: "Nię będziesz mi mówić, co i gdzie mam pisać na forum."

Edytowane przez Gabaryton
Godzinę temu, MateuszZ napisał:

Że co???

Co ty facet pitolisz???

Watki ci się pomyliły, tematy i w ogóle wszystko.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

7 minut temu, Gabaryton napisał:

Zacytuję Twojego sierściuchowatego kamrata: "Nię będziesz mi mówić, co i gdzie mam pisać na forum."

Pisać se możesz, tylko kto w te brednie uwierzy?

Może tylko podobni tobie zindoktrynowani PiSfani.

Edytowane przez endriuw
1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Że co???

Co ty facet pitolisz???

Watki ci się pomyliły, tematy i w ogóle wszystko.

8 minut temu, Gabaryton napisał:

Najukochańszego Przywódcę Narodu - Jarosława Polskęzbawa wypierasz ze swej świadomości?

Hańba!

Ja uważam, ze takie akcje jak ogólnopolskie zbieranie kasy na służbę zdrowia urąga państwu cywilizowanemu. OK, moze tam na początku lat 90-tych faktycznie miało to posłuch, jakaś taka wspólna próba wsparcia szpitali odruchem serca Polaków bo trudnych czasach poprzedniego ustroju. Ale żeby w XXI wieku wciąż zbierać i to w czasie gdy koniunktura gospodarcza państwa obiektywnie uległa znaczącej poprawie, to już jest coś nie tak. Czy w jakimś innym państwie (w miarę rozwiniętym) wysyła się dzieci z puszkami aby zbierały na sprzęt medyczny dla szpitali? No chyba nie.

.

30 minut temu, Gabaryton napisał:

piszesz o nim jak o bogu...czyżby bóg istniał? 

Just now, endriuw said:

Może tylko podobno tobie zindoktrynowani PiSfani.

Pudło, nazywanie mnie PiSfanem jest taką samą bzdurą jak twierdzenie, że Maju to ksiądz.

Widocznie nie stać Was na większy wysiłek umysłowy niż przyklejanie ludziom prostych etykietek.

2 minuty temu, Lumperator napisał:

Ja uważam, ze takie akcje jak ogólnopolskie zbieranie kasy na służbę zdrowia urąga państwu cywilizowanemu. OK, moze tam na początku lat 90-tych faktycznie miało to posłuch, jakaś taka wspólna próba wsparcia szpitali odruchem serca Polaków bo trudnych czasach poprzedniego ustroju. Ale żeby w XXI wieku wciąż zbierać i to w czasie gdy koniunktura gospodarcza państwa obiektywnie uległa znaczącej poprawie, to już jest coś nie tak. Czy w jakimś innym państwie (w miarę rozwiniętym) wysyła się dzieci z puszkami aby zbierały na sprzęt medyczny dla szpitali? No chyba nie.

Owszem, potrzeba zbierania pieniędzy na służbę zdrowia urąga Państwu.

Ale to nie jest wina Owsiaka tylko Państwa.

Jestem Europejczykiem.

6 minutes ago, Lumperator said:

Dlatego właśnie uważam, że cel tego pospolitego ruszenia Owsiakowego jest zupełnie inny niż "ratowanie" służby zdrowia.

Dlatego właśnie uważam, że cel tego pospolitego ruszenia Owsiakowego jest zupełnie inny niż "ratowanie" służby zdrowia.

Spisek Panie!

Jestem Europejczykiem.

po tylu latach to już chyba tradycja świecka 😉 

25 minut temu, Gabaryton napisał:

Pudło, nazywanie mnie PiSfanem jest taką samą bzdurą jak twierdzenie, że Maju to ksiądz.

Widocznie nie stać Was na większy wysiłek umysłowy niż przyklejanie ludziom prostych etykietek.

Vice versa 

19 minut temu, Gabaryton napisał:

Podążając tokiem twojego ,,rozumowania" można zauważyć podobną analogię w działalności Caritasu.

Celem Caritasu nie jest pomoc potrzebującym, tylko chęć oskubania naiwnych darczyńców.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.