Skocz do zawartości
IGNORED

Owsiak | fundacja WOSP | Wyrok Naczelnego Sądu Administracyjnego

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, Lumperator napisał:

Nie odpowiedziałeś na proste pytanie - co tej pani się stało wedle opinii lekarskiej?

A co ja ją badałem? A ty?

I jakie ma to znaczenie, jedynie na wysokość wyrku.

Nie jesteś sądem, a to, że ci się to podobolo, nie ma znaczenia.

Sąd na telefon może to przyklepać. A faktycznie nie ma znaczenia czy mi się to podobało lub nie.

Ma zasadnicze. Tym bardziej, że to fałszywy zarzut, ale Ty już wydałeś wyrok. Pewnie też jesteś na telefon
34 minuty temu, jar1 napisał:

Ma bardzo duże znaczenie, bo nim ktokolwiek zbadał tą panią, osąd medialny był jednoznaczny - Braun napadł na kobietę, która doznała poważnego uszczerbku na zdrowiu. Trafiła do szpitala. Podobno nie mogła mówić. Przebywała dość długo w szpitalu. Pytanie - jaki jest wynik badania. Jak dotąd nic ta Pani nie przedstawiła. 

NATOMIAST na wideo widać coś zgoła innego:
Opłuła Brauna, szarpała za rękaw i kopnęła. 

Edytowane przez Lumperator

.

Czyli teraz Żydzi. 🙂

Co tam jeszcze było? 

jak rybki w akwarium za paluszkiem. 🙂

Edytowane przez jar1

Może ogranicz rudą na myszach bo wszędzie widzisz Żydów
I uważaj na siebie , teraz można umrzeć z powodu zgonu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

44 minuty temu, Lumperator napisał:

NATOMIAST na wideo widać coś zgoła innego:

Ja tam widzę kretyna z gaśnicą.

A tutaj drugiego. Pasuje do was chłopaki 🙂

"Pasiesz przede wszystkim Owsika i jego rodzinę. Później coś tam skapnie dzieciom. (...) Jeżeli z tych 100 tys. nawet 10 tys. zostanie dla tych dzieci, to i tak jest dobrze. Tylko nie róbmy z tego spektaklu i nie oszukujmy ludzi"

Głos jednego z expertów poniżej wybrzmiał 🙂

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Piękny Stefan

Dobrze wiesz co widzisz Stefan, tylko wariata udajesz.  Chyba, że masz IQ przytępione na maksa albo wzrok do kitu. Ale nie wydaje mi się. 

.

Historyczne zdjęcie . Facet który wyciągnął z publicznej opieki zdrowotnej miliony wrzuca piątka i ją ratuje 😱

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

26 minut temu, marek-1969 napisał:

Facet który wyciągnął z publicznej opieki zdrowotnej miliony

W TVP Republika tak mówili?

Nie , 200 świadków i prokuratura.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Dzidzia się pochorowała i nie dojechała na proces. Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia! Że z puszek od dzieci starczy na kary sądowe to się nie martwimy!

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

7 godzin temu, marek-1969 napisał:

Historyczne zdjęcie . Facet który wyciągnął z publicznej opieki zdrowotnej miliony wrzuca piątka i ją ratuje 😱

Ukryta Zawartość

Nie z "publicznej" opieki tylko z biednych ludzi tłuste koperty

Ukryta Zawartość

5 godzin temu, Yodzisław napisał:

Dzidzia się pochorowała i nie dojechała na proces. Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia! Że z puszek od dzieci starczy na kary sądowe to się nie martwimy!

Masz poważną obsesję na punkcie Owsiaka...przyznaj się. 😉
Co ten człowiek Ci zrobił, że tak go tłamsisz? Nie znasz z tego skorumpowanego światka nikogo innego, kto zrobił większe przekręty, oszukał ludzi i nakradł o wiele więcej pieniędzy, nie robiąc przy tym niczego pożytecznego?

41 minut temu, soundchaser napisał:

Masz poważną obsesję na punkcie Owsiaka...przyznaj się. 😉
Co ten człowiek Ci zrobił, że tak go tłamsisz? Nie znasz z tego skorumpowanego światka nikogo innego, kto zrobił większe przekręty, oszukał ludzi i nakradł o wiele więcej pieniędzy, nie robiąc przy tym niczego pożytecznego?

Czy ja nie jestem merytoryczny? Z Owsiakiem jest jak z cyrkiem kowidowym, z ta różnicą że cyrk został odwołany a Owsiak zatruwa życie społeczne cały czas - wyjątkowa kreatura. A w tym wątku to jestem (jak i na bocznicy) przez chwilę żeby przejechać prętem po "klatce z małpami" i sprawdzić reakcje. Uczę się świata, sprawdzam siebie czy moje argumenty mają siłę itp.

47 minut temu, soundchaser napisał:

Co ten człowiek Ci zrobił

Masz tu przecież cały wątek o tym co to za szkodnik.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Godzinę temu, Yodzisław napisał:

Z Owsiakiem jest jak z cyrkiem kowidowym, z ta różnicą że cyrk został odwołany a Owsiak zatruwa życie społeczne cały czas

Została jeszcze Ukraina

"16 czerwca Jurek Owsiak dokonał symbolicznego przekazania sprzętu medycznego do placówki działającej w Drohobyczu w Ukrainie. Tym samym nastąpiło podsumowanie działań na rzecz Ukrainy, które podejmowaliśmy od lutego 2022 roku. Wartość udzielonej pomocy to ponad 25 milionów złotych. "

Tego to już chyba Wielgucki nie wytrzyma i się zrzyga. 

"W dniu napaści Rosji na Ukrainę Naukowa Akademicka Sieć Komputerowa przeanalizowała ponad 200 profili liderów ruchu antyszczepionkowego. Wskazała siedmiu z nich, którzy zaczęli wyrażać sprzeciw wobec pomocy Ukrainie lub aprobatę działań rosyjskiej armii na Ukrainie. Na listę wciągnięto m.in. piszącego spod Legnicy blogera Matkę Kurkę."

Ukryta Zawartość

"W dniu napaści Rosji na Ukrainę Naukowa Akademicka Sieć Komputerowa przeanalizowała ponad 200 profili liderów ruchu antyszczepionkowego. Wskazała siedmiu z nich, którzy zaczęli wyrażać sprzeciw wobec pomocy Ukrainie lub aprobatę działań rosyjskiej armii na Ukrainie. Na listę wciągnięto m.in. piszącego spod Legnicy blogera Matkę Kurkę."

Ukryta Zawartość

"Tego typu źródła fake newsów często mają swoje strony internetowe i śledzi je zwykle po kilka tysięcy osób, ale nie wszystkie tworzą autorskie posty. Część z nich ogranicza się do... podawania dalej spójnych z prorosyjską propagandą treści tworzonych przez osoby z Polski. Na liście takich "dostawców" treści dla trolli z Białorusi znaleźli się Ordo Iuris, wRealu24, poseł Grzegorz Braun, Wojciech Cejrowski oraz Matka Kurka.

To niestety nie jest pierwszy przypadek, gdy skrajnie prawicowe organizacje, publicyści oraz politycy dostarczają wirtualną amunicję rosyjskiej propagandzie."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jar1
9 godzin temu, Yodzisław napisał:

Owsiak zatruwa życie społeczne cały czas

Zatruwa? Czym zatruwa i w jaki sposób? Zbiórkami pieniędzy i związanymi z nimi imprezami?

Moim zdaniem raczej uzdrawia to życie i integruje społeczeństwo. Oczywiście poza tymi, którzy go chorobliwie nienawidzą.

No jak nie, jak tak.

Zatruwa- pisokościelnej mafii i ich fanatykom, którzy uważają, że ludzie wpłacają na WOŚP "ich" pieniądze.

3 godziny temu, soundchaser napisał:

Zatruwa? Czym zatruwa i w jaki sposób? Zbiórkami pieniędzy i związanymi z nimi imprezami?

Przecież sam przyznałeś że kradnie. Powtarzam: masz tu cały wątek o jego "dokonaniach". Równie dobrze mógłbyś napisać że Tusk czy Kaczyński "uzdrawiają" życie i integrują społeczeństwo. Do tego on niewiele organizuje (jedynie swój biznes odcinania kuponów od akcji) - całą robotę robi TV, radio, samorządy, politycy, gov.pl itp. To zwykły konferansjer eventowy uwłaszczony jakimś cudem na majątku i pracy wyżej wymienionych, no i oczywiście na pracy dzieci...

10 minut temu, Yodzisław napisał:

Przecież sam przyznałeś że kradnie. Powtarzam: masz tu cały wątek o jego "dokonaniach". Równie dobrze mógłbyś napisać że Tusk czy Kaczyński "uzdrawiają" życie i integrują społeczeństwo. Do tego on niewiele organizuje (jedynie swój biznes odcinania kuponów od akcji) - całą robotę robi TV, radio, samorządy, politycy, gov.pl itp. To zwykły konferansjer eventowy uwłaszczony jakimś cudem na majątku i pracy wyżej wymienionych, no i oczywiście na pracy dzieci...

Wklejacie fejki i pomówienia. Nie siej dezinformacji, że coś z innymi nienawistnikami udowodniliście. 

6 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Wklejacie fejki i pomówienia. Nie siej dezinformacji, że coś z innymi nienawistnikami udowodniliście. 

Cały czas udowadniają- jak pisokościelni szkalują Owsiaka. 

18 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Nie siej dezinformacji, że coś z innymi nienawistnikami udowodniliście. 

A wy cały czas nadajecie z Marsa i nie kumacie co czytacie - czy ja gdzieś coś próbuję komuś udowodnić? To jest forum i wrzucam na nie info - tak to robią dorośli i inteligentni ludzie. To wy chcecie coś udowadniać (po co, macie jakies problemy ze sobą, nie wierzycie we własne "poglądy"?).

16 minut temu, porlick napisał:

Cały czas udowadniają- jak pisokościelni szkalują Owsiaka. 

No i konfederaty. Ci są po tych samych pieniądzach.

1 minutę temu, Yodzisław napisał:

A wy cały czas nadajecie z Marsa i nie kumacie co czytacie - czy ja gdzieś coś próbuję komuś udowodnić? To jest forum i wrzucam na nie info - tak to robią dorośli i inteligentni ludzie. To wy chcecie coś udowadniać (po co, macie jakies problemy ze sobą, nie wierzycie we własne "poglądy"?).

To przekaz dla inteligentnych? Przecież to nie jest target prawaków 🙂

Konfederaty tutaj jęczały jak im zblokowano zbiórkę dla Brauna. Chłopa w sile wieku, który doskonale sobie finansowo radzi. I uzbierali mu pieniędzy. Chcieli, dali. Pisowcy zbierali na Kamińskiego i Wąsika. Ich żony i dzieci trzepia niemałą kasę, a ci chcieli jeszcze od ludzi wyciągać. 

Ale zbierać na ratowanie dzieciaków? Ni xuja, przecież prawaki to nie frajerzy i na dzieci nie dadzą 🙂 Oj chłopaki...

1 godzinę temu, Yodzisław napisał:

Przecież sam przyznałeś że kradnie.

Nie kradnie, tylko pobiera należną prowizję z tytułu organizacji całego przedsięwzięcia.

1 godzinę temu, Yodzisław napisał:

Do tego on niewiele organizuje

Oczywiście - ma do tego odpowiednich ludzi. Ale jest wodzirejem w trakcie trwania imprezy, a to ciężka praca.

4 godziny temu, soundchaser napisał:

pobiera należną prowizję

😁😁😁

Kradnie. W wątku masz tu wszystko wyłożone, nie będę dziesiąty raz pisał. Co ciekawe nie wiadomo ile kradnie. Napisz mi jaka to jest "należna" prowizja? hahaha!

Gdyby Bob Geldof odpier**lił na Live Aid to co Owsiak robi od lat z Orkiestrą to został by dosłownie  Z M I A Ż D Ż O N Y !!! przez publikę i media. O zarzutach i odsiadce nie wspominając... No ale to jest polin, tutaj taki Kulczyk to jest wielki biznesmen a Owsiak święty.

22 minuty temu, Yodzisław napisał:

Gdyby Bob Geldof odpier**lił na Live Aid to co Owsiak robi od lat z Orkiestrą to został by dosłownie  Z M I A Ż D Ż O N Y !!! przez publikę i media. O zarzutach i odsiadce nie wspominając... No ale to jest polin, tutaj taki Kulczyk to jest wielki biznesmen a Owsiak święty.

"Według BBC World Service część pieniędzy ze zbiórki trafiła do lewicowego, partyzanckiego Tigrajskiego Ludowego Frontu Wyzwolenia i posłużyła do zakupu broni[7]. W 2010 roku BBC przyznało, że nie mają na to dowodów[8], ale brytyjski ambasador w Etiopii w latach 1982–1986, Brian Barder, utrzymuje, że mała część pomocy organizacji NGO faktycznie trafiała do rebeliantów[9]."

Spisek?

Edytowane przez Piękny Stefan
A ja dzisiaj widziałem sporo ludzi z serduszkami orkiestry. 
Dużo jest dobrych ludzi.

Wszyscy są dobrzy, ci ,,źli,, są zwyczajnie zakodowani.
31 minut temu, Piękny Stefan napisał:

"Według BBC World Service część pieniędzy ze zbiórki trafiła do lewicowego, partyzanckiego Tigrajskiego Ludowego Frontu Wyzwolenia i posłużyła do zakupu broni[7]. W 2010 roku BBC przyznało, że nie mają na to dowodów[8], ale brytyjski ambasador w Etiopii w latach 1982–1986, Brian Barder, utrzymuje, że mała część pomocy organizacji NGO faktycznie trafiała do rebeliantów[9]."

Szukałeś czegoś "na" Geldofa w stylu tego co odpierdala Owsiak i nie znalazłeś :)

Takie cuda tylko w polinie dla naiwnych gojów.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.