Skocz do zawartości
IGNORED

Protesty rolników. Czy Donald Tusk wprowadzi stan wyjątkowy, żeby obalić prezydenta i wiecznie sprawować władzę ?

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin Edo - wierny wyznawca kultu Kaczyńskiego i PISu... To jego tekst o Kaczyńskim:

"Całe swe życie poświęcił Polsce. Dosłownie całe. Każdy, kto śledzi historię Polski od lat 70-ch i zna życiorys tego człowieka, potwierdzi że Polska zawsze była i jest dla niego najważniejsza. Dlatego też tak bardzo jest znienawidzony, bo zasiano zbyt wiele komunistycznych nasion."

Żenada....

22 minuty temu, Stream napisał:

Marcin Edo - wierny wyznawca kultu Kaczyńskiego i PISu... To jego tekst o Kaczyńskim:

"Całe swe życie poświęcił Polsce. Dosłownie całe. Każdy, kto śledzi historię Polski od lat 70-ch i zna życiorys tego człowieka, potwierdzi że Polska zawsze była i jest dla niego najważniejsza. Dlatego też tak bardzo jest znienawidzony, bo zasiano zbyt wiele komunistycznych nasion."

Wzruszyłem się...

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, Stream napisał:

Żenada....

Chcesz zbiorową odpowiedzialność wprowadzić i każdego o innych poglądach niż PO walić na oślep na lewo i prawo?

Zabieranie ludziom telefonów to nadużycie władzy!

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

1 minutę temu, ASURA napisał:

Chcesz zbiorową odpowiedzialność wprowadzić i każdego o innych poglądach niż PO walić na oślep na lewo i prawo?

Tak.

I palić i gwałcić.

TV Sakiewicz nie ostrzegała?

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, ASURA napisał:

Zabieranie ludziom telefonów to nadużycie władzy!

Podaj wiarygodne źródło informacji o zabieraniu telefonów. Niejaki Marcin Edo jest wiarygodny jedynie w swojej miłości do Kaczyńskiego i PISu.

W dniu 23.03.2024 o 14:23, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

To jak jest z tym tytułowym stanem wojennym ? Wprowadzon już czy dopiero po świętach ?

Dopiero jak PiS znów obejmie władzę.

• 2 miesiące później...
W dniu 24.02.2024 o 22:03, Wojtek 1959 napisał:

Infrastruktura krytyczna .Czy ciągniki rolnicze w Polsce mogą wejść w skład infrastruktury krytycznej ,żeby zapobiec podobnym protestom na przyszłość?

Przypominam ten wątek żeby pokazać, że nie ma idiotyzmu którego nie byliby w stanie wyprodukować pisowscy propagandziści.

Jestem Europejczykiem.

• 5 miesięcy później...
W dniu 17.06.2024 o 23:47, Jaro_747 napisał:

Przypominam ten wątek żeby pokazać, że nie ma idiotyzmu którego nie byliby w stanie wyprodukować pisowscy propagandziści.

I jeszcze raz to samo.

Gdyby brać na poważnie brednie wypisywane przez pisowskich propagandzistów na polityczne zamówienie mielibyśmy tu teraz spaloną ziemię i pełne więzienia.

Jestem Europejczykiem.

No właśnie , co z tym stanem wyjątkowym i obaleniem prezydenta ? Bo nie możemy się doczekać .

Chyba nas Wojtek 1959 oszukał ?

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz

Tych "proroków" było trochę, np. "benzyna za chwilę będzie po 8zł i wincy"

...dziś tankowałem za 6,09 zł

łojojoj! zaś sie nie udało...

5 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

No właśnie , co z tym stanem wyjątkowym i obaleniem prezydenta ? Bo nie możemy się doczekać .

Chyba nas Wojtek 1959 oszukał ?

To tylko pisowska propaganda... 

5 godzin temu, toptwenty napisał:

Jego milczenie wiele mówi.

Udał się na Nowogrodzką po dalsze instrukcje.🙂

4 godziny temu, iro III napisał:

Tych "proroków" było trochę, np. "benzyna za chwilę będzie po 8zł i wincy"

...dziś tankowałem za 6,09 zł

łojojoj! zaś sie nie udało...

Ja za 5,85. Dziś.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

elpidżi podrożało, ponad trzy...

a wracając do tematu wątku, a konkretnie "wiecznie sprawować władzę"

czy tusek posiadł sekret życia wiecznego? nurtuje mnie to bardzo, a autor nie odpowiada...

Gość

(Konto usunięte)

Wątpicie w Donalda Tuska ?  To widać po waszych wpisach. Ja nie rozumiem , jak można wątpić w przywódcę na którego oddaje się głos. Myślałem że będziecie chwalić pod niebiosa , a tu taki mały balonik , takie małe bum. 

To by było na tyle . Nuda w temacie . Nie chce mi się tu zaglądać 

Pa.

Edytowane przez Wojtek 1959
8 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Wątpicie w Donalda Tuska ?  To widać po waszych wpisach.

jak doszedłeś do tak fascynujących wniosków?

pewno w podobny sposób, w jaki stwierdziłeś, że tusek obali prezydenta, wprowadzi stan wyjątkowy i będzie żył wiecznie...

w takim razie chcę ogłosić, iż nie jesteś dla mnie wiarygodny 😉 

11 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Ja nie rozumiem , jak można wątpić w przywódcę na którego oddaje się głos.

w takim razie masz mentalność niewolnika, ewentualnie można rozmawiać o syndromie sztokholmskim 😉 

12 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

To by było na tyle . Nuda w temacie . Nie chce mi się tu zaglądać 

Pa.

no tak...zawiodłem się...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.