Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      8
    • Karol Nawrocki
      26

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Neon47 napisał:

Za bardzo radykalne poglądy ma jak dla mnie.

Pato katol, Talib w gangu, wolnościowiec 10 lat wiezienia za aborcje i dwa lata wiezienia za obraze uczuć religijnych ale tylko jego religii 🤣 antyszczepionkowiec zaszczepiony 🤣

8 godzin temu, atmeg napisał:

Nie chcemy miec Niemca ,Ukrainca ani innego .Chcemy miec Polaka .swojego .

jestes idiotą .....

Kiedyś oglądałem film Ucieczka z Nowego Jorku. Coś mi pachnie to co się dzieje w Polsce scenariuszem z tego filmu. Ogrodzą całą Polskę wysokim murem jako zamkniętą strefę no go,  ale najpierw muszą nam ,,podarować" wszystkich lekarzy i inżynierów z całej Unii , tak jak to im Tusk obiecał. Przecież jesteśmy ich beneficjentami. W polityce jak i w filmach scenariusz jest wspólnym mianownikiem i nie chciałbym szukać bezpiecznej drogi ucieczki tak jak to bylo w tym filmie. Polecam ten film obejrzeć puki jeszcze jest w sieci.

---------------

1 godzinę temu, gałąż napisał:

Dodatkowo 40% wiejskiego eletoratu też popiera Trzaskowskiego w związku z tym pis nawet na wsi traci swój eletorat 😁👍

Za to Mentzen na spotkaniach ma młodzież szkolną bez praw wyborczych 🤣

Mencen nie gra o drugą turę.

Mencen gra o następne wybory do sejmu i o przywództwo na naszej patoprawicy.

Widać to chociażby po ostatnim zwrocie w narracji i wbiciu noża w plecy miłosiernego Karola.

pisowcy nie mogą otrząsnąć się z szoku, a przecież powinni to przewidzieć.

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Mencen nie gra o drugą turę.

Mencen gra o następne wybory do sejmu i o przywództwo na naszej patoprawicy.

Widać to chociażby po ostatnim zwrocie w narracji i wbiciu noża w plecy miłosiernego Karola.

pisowcy nie mogą otrząsnąć się z szoku, a przecież powinni to przewidzieć.

Zgadzą się w 100%

5 godzin temu, xetras napisał:

Niby razem ale Tuska umieścili osobno.

Merz, Starmer, Macron w wagonie do Kijowa.

Służba nie podróżuje razem z państwem w jednym wagonie, jak widać nawet w jednym pociągu.  

2 godziny temu, gałąż napisał:

0 przykazań u katolików ? przypomnę tylko 7 nie kradnij ! Wygląda na to że złodziejska banda pis ma głęboko gdzieś te przykazania

hahaha,
Zatem,powiadasz-uważasz,że pis to katolicy?
hahaha
Naprawdę cos sie pomieszało.

łamią nie tylko "nie kradnij"
ale i
Pamiętaj, abyś dzień święty święcił.
Nie zabijaj.

Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu.
Ani żadnej rzeczy, która jego jest.

ale przede wszystkim:

Nie będziesz miał bogów cudzych przede mną

Nie będziesz brał imienia Pana Boga twego nadaremno.

Właściwie pis i po łamia od zawsze wszystkie 10,jesli wliczyc "wyprawy podkarpackie" Kuchcinskiego i kolegów 

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

1 godzinę temu, Neon47 napisał:

Mentzen i tak nie ma szans na drugą turę.

Bardzo dobrze, miałem na niego głosować ale zmieniłem zdanie, jak przyłączył się w swojej narracji do wrogów polski i zaczął mówić ich głosem. Doszukał się przestępstwa tam gdzie go nie ma, żeby tylko ugrać dla siebie kilka punktów.

Jak w Polsce nazywany kogoś kto sprzymierza się z wrogiem?

Na wojnie będąc żołnierzem, nie interesuje mnie czy mój dowódca jest dziwkarzem, zdradza zonę i czy opiekuje się swoją matką. Interesuje mnie czy jest dobrym dowódcą, czy dobrze poprowadzi natarcie, czy ja i moi koledzy ocaleją i czy poprowadzi nas do zwycięstwa. 

Lewactwo próbuje grać na emocjach, obrzydzić i zniechęcić przeciwnika do swojego dowódcy. Podczas gdy sami mają w swoich szeregach o wiele bardziej obrzydliwe postaci, nie przeszkadza im to.            

19 minut temu, Roman_66094 napisał:

Służba nie podróżuje razem z państwem w jednym wagonie, jak widać nawet w jednym pociągu.  

Słuzba nie drużba,rozkazy i wytyczne trzeba wykonywać wnet,bo inaczej mu przypomna,skąd mu nogi wyrosły...
A ci durni goje cały czas maja jakies pretensje,jakby tego nie byli w stanie zrozumieć....

Właściwie,to bym mu wpółczuł,gdyby choć w części na to zasługiwał...
Biedny,stary człowiek,który nie ma przyjaciół....

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

1 minutę temu, Pseudodrummer napisał:

Właściwie,to bym mu wpółczuł,gdyby choć w części na to zasługiwał...
Biedny,stary człowiek,który nie ma przyjaciół....

W dodatku jak stwierdziła jego żona nic w domu nie potrafi zrobić. Jak widać nie tylko w domu ale także w naszym kraju. 

1 minutę temu, Roman_66094 napisał:

Bardzo dobrze, miałem na niego głosować ale zmieniłem zdanie, jak przyłączył się w swojej narracji do wrogów polski i zaczął mówić ich głosem. Doszukał się przestępstwa tam gdzie go nie ma, żeby tylko ugrać dla siebie kilka punktów.

Przypomne tylko koledze,że pan Nawrocki reprezentuje partię,która ścigała,upokarzała własnych obywateli,zamykała im biznesy w kowidzie,a nawet zabijała (200 000 nadmiarowych śmierci) zamykając BEZ PODSTAWY PRAWNEJ I MEDYCZNEJ szpitale.

Stoi za nim Morawiecki,wieloletni doradca Tuska,,który przyjął Zielony ład,Kamienie Milowe,który doprowadził wraz z pisem do zamknięcia kopalni i zniszczenia całego przemysłu cięzkiego.
A na koniec oddanie WSZYSTKIEGO Ukrainie za DARMO,do czego zobowiązał się Maciarewicz juz w 2016 roku,gdyż juz wtedy wiedzieli o planowanej wojnie.

Od 8 lat zalewali rynek polski ukrainskimi produktami rolnymi,BEZ ŻADNEGO CŁA-niszcząc resztki polskiego rolnictwa
Wydali ponad półtora miliona wiz dla nielegalnych,czyniąc ich "legalnymi" migrantami

Tusk?
Tusk to kontynuuje.

Ta ekipa od 20 lat (przecież to Kaczyński podpisał traktat lizbonski,Tusk ratyfikował,MIlerr wraz z lewica przyklepał)
od 20 lat oddaje coraz to większe kawały suwerenności Polski pod władze Brukseli
Sprzedaja RAZEM,ZGODNIE,Polskę od 89 roku

Warto o tym pamiętac,głosując na kandydata,który reprezentuje partię,która zgodziła sie nawet na traktat pandemiczny WHO.-czyli ODDANIE CAŁEJ WŁADZY MEDYCZNEJ W KOMPETENCJE PRYWATNEJ ORGANIZACJI.

6 minut temu, Roman_66094 napisał:

W dodatku jak stwierdziła jego żona nic w domu nie potrafi zrobić. Jak widać nie tylko w domu ale także w naszym kraju. 

Za to wiele robi dla Niemiec,o czym świadczy medal Karola Wielkiego nadany mu przez Merkel.
Medal ten ma tez inne znaczenie.
Nadając go,Merkel powiedziała całemu światu:
"On jest pod moją ochroną,kto podniesie na niego rękę,podnosi ja na mnie"

I to tłumaczy,dlaczego PIS przez osiem lat NIE ROZLICZYŁO ANI JEDNEJ AFERY PO,dlaczego ANI JEDEN NIE SIEDZI-choćby za Amber Gold czy dzika prywatyzacje mieszkań w wawie.

Obecnym polskim poliytykom robienie polityki jest zakazane,sa tylko do wykonywania wytycznych,z brukseli,Waszyngtonu,tak jak kiedyś z Moskwy.

Stronnictwo Pruskie (po)sciera się ze stronnictwem amerykansko-żydowskim (pis)o zarządzanie
majątkiem Polski.
Stronnictwo ruskie jest na razie w odwrocie.

jak ktos chce wisieć u klamki,to może głosowac albo na pana Trzaskowskiego (klamka niemiecka) albo na pana Nawrockiego (klamka amerykańska) albo na pana Metzena (jeszcze nie wiadomo,jaka klamka)
Dla prawdziwego Polaka wybór jest jeden-niepodległość.

Godzinę temu, Roman_66094 napisał:

Przybliżysz o co chodzi?

53 minuty temu, Pseudodrummer napisał:

Przypomne tylko koledze,że pan Nawrocki reprezentuje partię,która ścigała,upokarzała własnych obywateli,zamykała im biznesy w kowidzie,a nawet zabijała (200 000 nadmiarowych śmierci) zamykając BEZ PODSTAWY PRAWNEJ I MEDYCZNEJ szpitale.

Stoi za nim Morawiecki,wieloletni doradca Tuska,,który przyjął Zielony ład,Kamienie Milowe,który doprowadził wraz z pisem do zamknięcia kopalni i zniszczenia całego przemysłu cięzkiego.
A na koniec oddanie WSZYSTKIEGO Ukrainie za DARMO,do czego zobowiązał się Maciarewicz juz w 2016 roku,gdyż juz wtedy wiedzieli o planowanej wojnie.

Od 8 lat zalewali rynek polski ukrainskimi produktami rolnymi,BEZ ŻADNEGO CŁA-niszcząc resztki polskiego rolnictwa
Wydali ponad półtora miliona wiz dla nielegalnych,czyniąc ich "legalnymi" migrantami

Myślę że Nawrocki osobiście nie ma z tym nic wspólnego. Nigdy nie należał i nie należy do PIS. 

Fakt że ma poparcie PIS w wyborach nie sprawia że ponosi za to odpowiedzialność. Nawrocki nigdy nie był u władzy, nie miał wpływu na podejmowane przez PIS decyzje. 

W przeciwieństwie to Trzaskowskiego który jest zastępcą Tuska i lewak z krwi i kości. 

Historycznie Polska kiedy znalazła się w zagrożeniu wchodziła w sojusze z ludźmi z narodami których nie koniecznie lubiła i bywało że toczyła z nimi wojny. 

Uważam że w przypadku zagrożenia nie ma znaczenia kto kogo popiera, ważne jest to żeby nie oddać władzy absolutnej Tuskowi i jego zastępcy. Władza deprawuje, władza absolutna deprawuje absolutnie. 

Sam Trzaskowski powiedział że, to najgorsza rzecz jeżeli premier i prezydent są z tego samego obozu politycznego, ja się z tym zgadzam, nie ma nic gorszego.  

3 godziny temu, gałąż napisał:

10 przykazań u katolików ? przypomnę tylko 7 nie kradnij ! Wygląda na to że złodziejska banda pis ma głęboko gdzieś te przykazania

Wy nazywacie pieniądze przekazywane na rzecz Polski i Polaków złodziejstwem, my obserwujemy boleśnie zjawisko, którego nie nazywacie złodziejstwem, a fundacjami. Fundacjami w którym rozmaite Trzaskowskie dostają swoje fuchy za sowity grosz, wszystko legalnie.

Pewne mechanizmy się powielają, niemniej w każdym takim bycie, który nagle wystrzelił i zdobył sławę, najważniejsze są powiązania i układy, bez tego nie ma pieniędzy i mediów do dyspozycji. Powszechną wiedzą jest finansowanie Fundacji Batorego przez Sorosa. Ba! Soros ma wykupione akcje Agory i to chyba kończy temat ich sponsorowanej tematyki autorskiej. Dotowanie antypolskich, ale też wszystkich antynarodowych organizacji przez lewackich sponsorów KO i obce państwa zainteresowane wpływami, stało się niestety normą i tylko ktoś naprawdę wyjątkowo niemądry podważa wiedzę dostępną od ręki.

Co wynika z działalności płatnych fundacyjnych trolli?

Płatna nagonka za forsę. Środki płynące z zewnątrz są gwarancją utrzymania w Polsce „liberalnego” modelu demokracji. Za PIS, te źródełko finansowania dla lewactwa przyschło, oni wtedy wołali o złodziejstwie PIS, bo im się forsa skończyła, a uważali, że im się należy, konieczne było zasilanie zewnętrzne.
Dla was to normalne, że płynie fundacyjna kasiora na pensje dla takiej żony Trzaskowskiego. Żadne to przecież złodziejstwo, skoro w końcu rozdają, ale trzeba się odwdzięczać nagonką medialną na przeciwników.

Kiszą się ciągle w tej samej prześmiewczej beczce rechotu i kłamstw, i nic dziwnego, że trzeba za to płacić, bo nikt normalny za darmo z siebie takiego idioty nie będzie wiecznie robił.

Więc od tych samych ludzi ciągle będziemy czytać, że PIS to złodzieje, a Nawrocki to gangster, alfons i kamienicznik wyłudzacz mieszkań - bo za to im zapłacili. Na bakier z logiką i faktami.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, Roman_66094 napisał:

Myślę że Nawrocki osobiście nie ma z tym nic wspólnego. Nigdy nie należał i nie należy do PIS. 

Fakt że ma poparcie PIS w wyborach nie sprawia że ponosi za to odpowiedzialność. Nawrocki nigdy nie był u władzy, nie miał wpływu na podejmowane przez PIS decyzje. 

W przeciwieństwie to Trzaskowskiego który jest zastępcą Tuska i lewak z krwi i kości. 

Historycznie Polska kiedy znalazła się w zagrożeniu wchodziła w sojusze z ludźmi z narodami których nie koniecznie lubiła i bywało że toczyła z nimi wojny. 

Uważam że w przypadku zagrożenia nie ma znaczenia kto kogo popiera, ważne jest to żeby nie oddać władzy absolutnej Tuskowi i jego zastępcy. Władza deprawuje, władza absolutna deprawuje absolutnie. 

Sam Trzaskowski powiedział że, to najgorsza rzecz jeżeli premier i prezydent są z tego samego obozu politycznego, ja się z tym zgadzam, nie ma nic gorszego.  

W ostatniej debacie w TV Republika (2 dni temu) Nawrocki powiedział, że chce aby znieść podatek PIT dla osób posiadających dwójkę dzieci lub więcej. Chyba więcej nie trzeba dodawać. Powtórka z rozrywki. Nawrocki jak nawrót społecznej przewrotności która nazwała siebie "prawem i sprawiedliwością" dla zmylenia przeciwnika.

Godzinę temu, Pseudodrummer napisał:

hahaha,
Zatem,powiadasz-uważasz,że pis to katolicy?
hahaha
Naprawdę cos sie pomieszało.

łamią nie tylko "nie kradnij"
ale i
Pamiętaj, abyś dzień święty święcił.
Nie zabijaj.

Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu.
Ani żadnej rzeczy, która jego jest.

ale przede wszystkim:

Nie będziesz miał bogów cudzych przede mną

Nie będziesz brał imienia Pana Boga twego nadaremno.

Właściwie pis i po łamia od zawsze wszystkie 10,jesli wliczyc "wyprawy podkarpackie" Kuchcinskiego i kolegów 

Powiadasz że to mnie się pomieszało ? Poważnie 🤣

Ukryta Zawartość

3 minuty temu, dekRe napisał:

Wy nazywacie pieniądze przekazywane na rzecz Polski i Polaków złodziejstwem, my obserwujemy boleśnie zjawisko, którego nie nazywacie złodziejstwem, a fundacjami. Fundacjami w którym rozmaite Trzaskowskie dostają swoje fuchy za sowity grosz, wszystko legalnie.

Pewne mechanizmy się powielają, niemniej w każdym takim bycie, który nagle wystrzelił i zdobył sławę, najważniejsze są powiązania i układy, bez tego nie ma pieniędzy i mediów do dyspozycji. Powszechną wiedzą jest finansowanie Fundacji Batorego przez Sorosa. Ba! Soros ma wykupione akcje Agory i to chyba kończy temat ich sponsorowanej tematyki autorskiej. Dotowanie antypolskich, ale też wszystkich antynarodowych organizacji przez lewackich sponsorów KO i obce państwa zainteresowane wpływami, stało się niestety normą i tylko ktoś naprawdę wyjątkowo niemądry podważa wiedzę dostępną od ręki.

Co wynika z działalności płatnych fundacyjnych trolli?

Płatna nagonka za forsę. Środki płynące z zewnątrz są gwarancją utrzymania w Polsce „liberalnego” modelu demokracji. Za PIS, te źródełko finansowania dla lewactwa przyschło, oni wtedy wołali o złodziejstwie PIS, bo im się forsa skończyła, a uważali, że im się należy, konieczne było zasilanie zewnętrzne.
Dla was to normalne, że płynie fundacyjna kasiora na pensje dla takiej żony Trzaskowskiego. Żadne to przecież złodziejstwo, skoro w końcu rozdają, ale trzeba się odwdzięczać nagonką medialną na przeciwników.

Kiszą się ciągle w tej samej prześmiewczej beczce rechotu i kłamstw, i nic dziwnego, że trzeba za to płacić, bo nikt normalny za darmo z siebie takiego idioty nie będzie wiecznie robił.

Więc od tych samych ludzi ciągle będziemy czytać, że PIS to złodzieje, a Nawrocki to gangster, alfons i kamienicznik wyłudzacz mieszkań - bo za to im zapłacili. Na bakier z logiką i faktami.

recydywa.jpg

Kolego jak hajs wszystkich Polaków pis daje Salcesonowi, który na hotele z panienkami wydaje 1 mln a za kolejne 3 mln kupuje skarpetki które sprzedaje na Niemieckim Amazonie, to co to jest wdl Ciebie ?  To tylko jedn z wielu przykładów.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

5 minut temu, gałąż napisał:

Kolego jak hajs wszystkich Polaków pis daje Salcesonowi, który na hotele z panienkami wydaje 1 mln a za kolejne 3 mln kupuje skarpetki które sprzedaje na Niemieckim Amazonie, to co to jest wdl Ciebie ? 

Nie licz na to, że ktoś tu będzie dyskutował z kimś, kto wypisuje ciągle te same płatne kłamstwa i oszczerstwa.

15 minut temu, Roman_66094 napisał:

Gdyby pan Nawrocki był "kandydatem obywatelskim" partii PO-głosowałbyś na niego?

Proszę o odpowiedż Tak lub Nie

5 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Pierwsze efekty działalności Karola w branży mieszkaniowej?

"W II turze wyborów prezydenckich kandydat KO Rafał Trzaskowski uzyskałby 53 proc. głosów, a kandydat PiS Karol Nawrocki 45 proc. - wynika z nowego sondażu Opinia24 dla "Newsweeka". 2 proc. badanych nie potrafiło odpowiedzieć, na kogo oddałoby swój głos."

Chyba w Warszawie, syndrom sztokholmski powinien się nazywać syndromem warszawskim, ofiary kochają swojego oprawcę.  Niech lepiej z tego kibla za 650 tyś. wytłumaczy i z niemieckich drzew zakupionych kilkakrotnie drożej niż ceny w Polsce, roztrwania kasę podatników. 

Myślę że ten kibel stanie się symbolem jego porażki.    

4 minuty temu, Pseudodrummer napisał:

Gdyby pan Nawrocki był "kandydatem obywatelskim" partii PO-głosowałbyś na niego?

Proszę o odpowiedż Tak lub Nie

Oczywiście że nie, PO nigdy nie poparliby prawicowego kandydata, wyobrażasz sobie coś takiego? 

10 minut temu, Pseudodrummer napisał:

Nie głosuje się na partię i ich człowieka, który już nic nie znaczy w Europie czy świecie, bo i po co, a szkodzi jawnie Polsce i Polakom.

Chyba, że uważa się inaczej ;-)
"To potwarz, że Tusk został potraktowany przez prezydenta Francji, kanclerza Niemiec i premiera Wielkiej Brytanii jak służący, a w najlepszym wypadku jak kamerdyner.

Wytłumaczenie „zlewania” Donalda Tuska w podróży do i z Kijowa oraz podczas pobytu w stolicy Ukrainy jest proste. Tusk nie mógł jechać w jednym wagonie z Emmanuelem Macronem, Friedrichem Merzem i Keirem Starmerem. Dla ich dobra nie mógł. Po prostu jest zbyt ważny w europejskiej i światowej polityce oraz jest najbardziej znienawidzonym przez Władimira Putina politykiem na świecie. Prezydent Francji, kanclerz Niemiec i premier Wielkiej Brytanii wiszą Putinowi „kalafiorem”, natomiast Tusk jest dla niego wielką udręką."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez dekRe
25 minut temu, Piotr_1 napisał:

W ostatniej debacie w TV Republika (2 dni temu) Nawrocki powiedział, że chce aby znieść podatek PIT dla osób posiadających dwójkę dzieci lub więcej. Chyba więcej nie trzeba dodawać. Powtórka z rozrywki. Nawrocki jak nawrót społecznej przewrotności która nazwała siebie "prawem i sprawiedliwością" dla zmylenia przeciwnika.

Zawsze jest tak że trzeba wybierać miedzy złem a mniejszym złem. Jeśli nie Nienarwicki to prezydentem zostanie zastępca Tuska kogo wolisz? 

Edytowane przez Roman_66094
2 minuty temu, dekRe napisał:

Wytłumaczenie „zlewania” Donalda Tuska w podróży do i z Kijowa oraz podczas pobytu w stolicy Ukrainy jest proste. Tusk nie mógł jechać w jednym wagonie z Emmanuelem Macronem, Friedrichem Merzem i Keirem Starmerem. Dla ich dobra nie mógł. Po prostu jest zbyt ważny w europejskiej i światowej polityce oraz jest najbardziej znienawidzonym przez Władimira Putina politykiem na świecie. Prezydent Francji, kanclerz Niemiec i premier Wielkiej Brytanii wiszą Putinowi „kalafiorem”, natomiast Tusk jest dla niego wielką udręką."

Ukryta Zawartość

Putin z Tuskiem zawsze się dogadywali, Tusk dbał o rosyjskie interesy, myślę ze dogadaliby się także teraz, nawet tłumacza nie potrzebują gadają w tym samym języku.  

Ukryta Zawartość

9 minut temu, dekRe napisał:

Nie licz na to, że ktoś tu będzie dyskutował z kimś, kto wypisuje ciągle te same płatne kłamstwa i oszczerstwa.

To są fakty a Ty jak każdy pisowiec odpowiadasz zmieniając temat i uciekając ale przed prawdą i faktami nie uciekniesz !  Chyba że nie będziesz nic czytał, z nikim pisał, rozmawiał, tylko tłoczył papkę ruspubliki dla naiwnych, no to wtedy jest szansa że nic się nie dowiesz 🤣

Zobacz kolego że nawet sztuczna inteligencja AI wyprzeda Twoją inteligencję i wie, a Ty nie 🤣

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, Roman_66094 napisał:

Zawsze jest tak że trzeba wybierać miedzy złem a mniejszym złem. Jeśli Nienarwicki to prezydentem zostanie zastępca Tuska kogo wolisz? 

Najpierw będzie pierwsza tura. Jeżeli w drugiej turze będzie mi wybierać sposób zagłady kraju poprzez pisowską kur** lub PO-wską kurtyzanę, to wtedy sobie wybiorę mniejsze zło. A na razie w pierwszej turze nie muszę tego robić i mam nadzieję że w drugiej także nie będę musiał stanąć przed takim wyborem.

1 minutę temu, Piotr_1 napisał:

Najpierw będzie pierwsza tura. Jeżeli w drugiej turze będzie mi wybierać sposób zagłady kraju poprzez pisowską kur** lub PO-wską kurtyzanę, to wtedy sobie wybiorę mniejsze zło. A na razie w pierwszej turze nie muszę tego robić i mam nadzieję że w drugiej także nie będę musiał stanąć przed takim wyborem.

Świat podzielił się na prawicę i lewicę jest jeszcze niby centrum które działa na zasadzie panu Bogu świeczkę a diabłu ogarek. Ja mam poglądy po prawej stronie, wiec na lewaków nigdy nie zagłosuję ktokolwiek by to nie był.  

5 minut temu, gałąż napisał:

uciekając ale przed prawdą i faktami nie uciekniesz

Świetnie nakarmiona kłamstwami AI - nie może być autorytetem.
Za to już za granicą publicznie głoszą, jak ludzie z waszej bandy powszechnie kłamią!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.