Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      30
    • Karol Nawrocki
      47

Rekomendowane odpowiedzi

Grzegorz Braun 2014 - facet był do przodu o 10 lat+. Posłuchajcie sobie, co wtedy mówił o wysyłaniu Polaków na wojnę, o nowej Jałcie, o dogadywaniu się USA z Rosją.

Porównując z "jakością" POPiS-owych marionetek (+przystawki) ten gość jest na poziomie wiedzy i zrozumienia nieosiągalnym na ogół dla polskich polityków:

Grzegorz Braun w Gdyni upomina się o 250 tysięcy ofiar histerii kowidkowej: pyta, kto będzie wisiał?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Baju baju bedzie w Maju !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

jeden obraz mówi więcej niz 1000 słów...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Milion podpisów w milionie pudełek

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

17 godzin temu, jar1 napisał:

Jak widać, na prezydenta nie można wybrać kogoś, kto walczy z EU, bo to będzie dla Polski będzie tragedia...

Odwrotnie. Prezydentem MUSI zostać polski patriota walczący z EU. Pozostawienie Polski w rękach Niemców i Sorosa to dopiero by była tragedia!

Edytowane przez il Dottore

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

2 minuty temu, TomekL3 napisał:

Milion podpisów w milionie pudełek

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Stary Chińczyk najlepszy! 🙂 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Przechwycenieobrazuekranu_2025-03-11_20-17-05.png-800x600.thumb.jpg.1688a6dfbf8e36348ecc8f9444e91f97.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

W dniu 9.03.2025 o 22:48, soundchaser napisał:

Pomijam inne treści tego wpisu.
Ten wytłuszczony tekst rozbawił mnie nawet bardziej niż zupełnie "poważna" informacja w mediach onegdaj o zbiorowej mogile w Bergamo.

W dniu 10.03.2025 o 14:49, Pseudodrummer napisał:

Mnie bawi to,że te ciężarówki z trupami w bergamo,jak się okazało,to zdjęcie zrobione zupełnie gdzie indziej.

Wszystkim ignorantom i siewcom teorii spiskowych - odrobina (na szczęście już) historii:

,,Około 7 milionów zakażeń koronawirusem potwierdzono w Polsce od marca 2020 roku. W naszym kraju zmarło ponad 120 tysięcy osób chorujących na Covid-19. Właśnie dzisiaj, 11 marca, mija dokładnie pięć lat od ogłoszenia przez Światową Organizację Zdrowia pandemii koronawirusa. Także dzisiaj - w samo południe – odbyła się premiera filmu dziennikarzy RMF FM Kacpra Wróblewskiego i Michała Dobrołowicza "Gdyby nie pandemia". Współautorem jest także realizator audio i wideo RMF FM Jakub Rutka." - źródło RMF24

9 minut temu, wlodek71 napisał:

Wszystkim ignorantom i siewcom teorii spiskowych - odrobina (na szczęście już) historii:

Sam jesteś ignorantem. Niczego nie nauczyła Cię ta sztuczna pandemia. Masz problem z przyswajaniem prawdy, za to łykasz perfekcyjnie kłamstwa serwowane Ci przez media, które muszą kłamać.

1 minutę temu, soundchaser napisał:

Sam jesteś ignorantem. Niczego nie nauczyła Cię ta sztuczna pandemia. Masz problem z przyswajaniem prawdy, za to łykasz perfekcyjnie kłamstwa serwowane Ci przez media, które muszą kłamać.

... Ależ ja to wszytko pamiętam, znam ludzi, którzy to przeszli, a niektórzy niestety nie. 

Gdzieś Ty był w trakcie pandemii, że kwestionujesz fakty i na dodatek zarzucasz mi, że to ja ,,łykam kłamstwa"?

22 minuty temu, wlodek71 napisał:

W naszym kraju zmarło ponad 120 tysięcy osób chorujących na Covid-19.

Ilość zgonów nadmiarowych (osoby bez zarażenia świrusem) wyniosła w czasie plandemii 250 tysięcy!!!

Corocznie wirusowe zapalenie płuc jest najczęstszą przyczyną zgonu starców. Ale te 250 tysięcy wynikło z zamknięcia przychodni i szpitali, ze stukania kijem w parapety zamkniętych placówek.

I nikt za to ludobójstwo nie odpowiedział.

3 minuty temu, il Dottore napisał:

Ale te 250 tysięcy wynikło z zamknięcia przychodni i szpitali

To chyba głównie dotyczyło sektora prywatnego służby zdrowia, to kto ma odpowiadać?  Nikt nie mógł zmuszać lekarza, żeby przyjmował, skoro sam się obawiał kontaktu z pacjentem - oni też się dali nabrać?

27 minut temu, wlodek71 napisał:

... Ależ ja to wszytko pamiętam, znam ludzi, którzy to przeszli, a niektórzy niestety nie. 

Gdzieś Ty był w trakcie pandemii, że kwestionujesz fakty i na dodatek zarzucasz mi, że to ja ,,łykam kłamstwa"?

Jakie fakty? Że ktoś umarł zarażając się covidem? Przecież wiem. Ale po szprycach, które miały przed nim chronić umarło dużo więcej.

To są fakty już udowodnione.

14 minut temu, wlodek71 napisał:

Nikt nie mógł zmuszać lekarza, żeby przyjmował, skoro sam się obawiał kontaktu z pacjentem

Obawiał się - hahahaha... przecież maseczkę mógł założyć. 😆

Naprawdę tak Cię odcięto od prawdy, że piszesz takie bzdury?

1 minutę temu, wlodek71 napisał:

To chyba głównie dotyczyło sektora prywatnego służby zdrowia

Nie odwracaj kota ogonem! Mówię o PAŃSTWOWYCH szpitalach. Jak się bawili za nasze podatki?  Kobieta ledwo po trzydziestce wożona z wyrostkiem od szpitala do szpitala, nikt nie chciał jej zrobić prostej operacji. Zapalenie otrzewnej i zgon. TYSIĄCE ludzi z zawałem serca! Zawsze ten sam scenariusz: zawał potwierdzony EKG przez zespół ratunkowy, potem przetrzymywanie GODZINAMI w karetce bo przecież koniecznie trzeba zrobić test srovidowy, odwleczone udrożnienie, narastanie objawów, powikłania w międzyczasie (arytmia, NZK, udar) i zgon na szpitalnym parkingu.

Tysiące tego było.

Skutek sztucznej paniki wywołanej przez media na polecenie Starszych i Mądrzejszych.

13 minut temu, soundchaser napisał:

Ale po szprycach, które miały przed nim chronić umarło dużo więcej.

Nie znam takich przypadków ze swojego otoczenia, a po kowidzie niestety tak. Skoro to udowodnione, to są jakieś objawy charakterystyczne gdzie powodem była szczepionka?

8 minut temu, il Dottore napisał:

Skutek sztucznej paniki wywołanej przez media na polecenie Starszych i Mądrzejszych

Jesteś lekarzem? Pytam, bo widziałem jak sami lekarze zamykali drzwi przychodni, szpitali, bo bali się urojonego ryzyka...

Edytowane przez wlodek71

Szwedzi i Białorusini z kartoflanym Führerem na czele olali Pandemię.

I żyją. W ilościach normalnych. Reszcie świata zabrakło zdrowego rozsądku.

I to mówię ja, który przez Covida o mało nie postradałem żywota.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

13 minut temu, wlodek71 napisał:

Skoro to udowodnione, to są jakieś objawy charakterystyczne gdzie powodem była szczepionka?

W jakim Ty świecie żyjesz? Naprawdę nie słyszałeś, nie czytałeś?

Dla mnie koniec tematu. Nie będę rozmawiał z totalnym ignorantem.

Teraz, soundchaser napisał:

W jakim Ty świecie żyjesz? Naprawdę nie słyszałeś, nie czytałeś?

Dla mnie koniec tematu. Nie będę rozmawiał z totalnym ignorantem.

Nie masz konkretów, to faktycznie kończymy temat.

6 minut temu, Less napisał:

Szwedzi i Białorusini z kartoflanym Führerem na czele olali Pandemię.

I żyją.

Na szczęście śmiertelność nie była stuprocentowa...

Poczytaj se Chłopie wątek o koronawirusie. Nie musisz całego, tylko wyrywkowo.
Bez problemu znajdziesz prawdę...ale i tak uważam Cię za trolla, który udaje, że nic nie wie. Dla mnie to nieprawdopodobne, żeby normalny człowiek nie wiedział co się wydarzyło w latach 2020-2022. No chyba, że pochodzisz z zapadłej wsi, bez dostępu do mediów wszelakich i nagle założyli Ci internet. 😆

15 minut temu, wlodek71 napisał:

Na szczęście śmiertelność nie była stuprocentowa...

A była 50-procentowa?

20-procentowa?
10-procentowa?
5-procentowa?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

14 minut temu, soundchaser napisał:

No chyba, że pochodzisz z zapadłej wsi, bez dostępu do mediów wszelakich i nagle założyli Ci internet. 😆

Ja wtedy jeździłem po Europie i widziałem co się działo, też wkurzały mnie te ograniczenia, testy na granicach, testy na miejscu, zamknięte hotele itp. (dlatego się zaszczepiłem, bo nie wjechałbyś choćby do Niemiec) Ale widziałem, słyszałem od ludzi na miejscu co się dzieje i to rozumiałem - może dlatego mam inne zdanie, nie uważam, że ktoś tylko tu w Polsce nas nabierał.

5 minut temu, Less napisał:

A była 50-procentowa?

20-procentowa?
10-procentowa?
5-procentowa?

Poszukaj, ja nie prowadzę statystyk...

Edytowane przez wlodek71
4 minuty temu, wlodek71 napisał:

jeździłem po Europie i widziałem co się działo

A co się działo?

W Polsce nic się nie działo, tylko media rozdmuchały pandemię na polecenie globalistów, którzy ją upozorowali.

1 godzinę temu, wlodek71 napisał:

Pytam, bo widziałem jak sami lekarze zamykali drzwi przychodni, szpitali, bo bali się urojonego ryzyka...

Akurat ja pracowałem przez całą plandemię. I nic. 

2x miałem koronawirusa (potwierdzone testem) ale to w ubiegłym roku.

Godzinę temu, soundchaser napisał:

A co się działo?

No jak? Nie pamiętasz trumien i ciężarówek w Bergamo? 🙂 

Chyba największy fejk plandemiczny swoją drogą....

Ukryta Zawartość

Trzaskowski zebrał 1,1 mln podpisów w 35 punktach przez 10 godzin 1 podpis na minutę( przykład).

Ukryta Zawartość

9 godzin temu, il Dottore napisał:

Akurat ja pracowałem przez całą plandemię. I nic. 

To w takim razie, to co napisze nie dotyczy Ciebie...

Z mojego punktu widzenia - najbardziej zdezerterowali lekarze, pamiętam jak się odseparowali i jaki był problem choćby z dodzwonieniem się, a kiedy już się to udało, to zabroniono mi przychodzić w sprawie innej niż Covid. To też było przekonujące o tym, że cała sprawa była ,,dęta"...

Zmusibyś ich systemowo do tego, żeby przyjmowali normalnie?

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.