Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      30
    • Karol Nawrocki
      47

Rekomendowane odpowiedzi

33 minuty temu, wlodek71 napisał:

Zmusibyś ich systemowo do tego, żeby przyjmowali normalnie?

Tak, jak systemowo były zmuszone kasjerki w supermarketach? Jak górnicy stłoczeni w klatce szybowej? To musiały być bioroboty, bo pracują do dziś! 😄

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

11 minut temu, Tadeiro napisał:

Tak, jak systemowo były zmuszone kasjerki w supermarketach? Jak górnicy stłoczeni w klatce szybowej? To musiały być bioroboty, bo pracują do dziś! 😄

Pisałem o lekarzach, to oni powinni być w awangardzie, a było jak pisałem...

Kasjerki nie były zmuszane, a jednak pracowały  Niestety nie wszyscy pracują do dziś...

A tymczasem Pan Rafał vel "Bążur" vel "Mam wszystkie poglądy" cieszy się, że przed kopalniami świetlana przyszłość i zbeształ Zielony Ład! 🤣😂😅

Rafał Trzaskowski: Przed nami jeszcze wiele lat fedrowania.

Podczas spotkania poruszone były kwestie związane z przyszłością górnictwa i procesem transformacji regionu. Podkreślone zostało, że własne złoża i wydobycie węgla to kwestia bezpieczeństwa narodowego, szczególnie dzisiaj w dobie niezwykle dynamicznej sytuacji geopolitycznej. Kierunek transformacji i zwiększania udziału odnawialnych źródeł energii i atomu w miksie energetycznym to konieczność budowania konkurencyjnej gospodarki.

Proces ten, jak podkreślił kandydat na prezydenta, jest nie tylko procesem gospodarczym, ale musi być potraktowany jako proces społeczny. Węgiel jest ważny, buduje bezpieczeństwo Polski i jest kluczową gałęzią polskiej gospodarki. Trzaskowski wprost stwierdził, że przed kopalniami jeszcze wiele lat sensownego wydobycia i eksploatacji górniczej. Nie zabrakło też zarzutów do konkurentów politycznych z  powodu zaakceptowania zapisów Zielonego Ładu przez poprzedni rząd.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

2025-03-12.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Móǰ Boże ależ Tu skarbnica wiedzy

W Polsce nie było covid a zmarło 120tyś ludzi na covid, dodam że średnio około 400tyś Polaków rocznie umiera a podczas covidu było to ponad 500tyś. Po wybuchu pandemii koronawirusa na świecie zgłoszono 4,22 mln zgonów w związku z COVID-19, ale wiele pominięto, a ja się tu dowiaduje źe to po szczepionkach ludzie umierali a nie na covid.

Tak się kończy czerpanie wiedzy od Kazia z FB 🤣

Skoro to szczepionki zabijają a nie covid to dlaczego po pandemi w Polsce liczba zmarłych wróciła do normy 400tyś roczne skoro w Polsce zaszczepionych jak tu niektórzy twierdzą jakimś zabijającym eksperymentem jest 64% Polaków co przy 37000000 daje 23 680 000 a zwiekszonej liczby zgonów brak ?

Szybka matma, ile rulonów folii potrzeba na jednego człowieka na 7 dni ? 🤣

58 minut temu, TomekL3 napisał:

Nie o to pytałem. Podaj proszę źródła, z których korzystałeś przed podjęciem decyzji o dobrowolnej iniekcji eksperymentalnym preparatem medycznych.

Nie wiem czy wiesz ale żadna inna szczepionka nie pyła testowana na tak rekordowej liczbie ludzi jak te covidowe.

Nie musze Ci się tłumaczyć które żródła uznaje za wiarygodne, ale FB do nich nie należy i sam go nie używam ponieważ tam jak i Tu każdy może swoje brednie wypisywać, wiec to żadne żródło ! 

Kandydat na fotel Prezydenta RP Grzegorz Braun w godzinnym wywiadzie.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Nie wiem czy wiesz ale żadna inna szczepionka nie pyła testowana na tak rekordowej liczbie ludzi jak te covidowe.
Nie musze Ci się tłumaczyć które żródła uznaje za wiarygodne, ale FB do nich nie należy i sam go nie używam ponieważ tam jak i Tu każdy może swoje brednie wypisywać, wiec to żadne żródło ! 

Znaczy Ty możesz pisać brednie niczym nie potwierdzone byle nie z fb zarzucając jednocześnie pisanie takowych innym.

Mentzen grilluje.

3 minuty temu, TomekL3 napisał:

Znaczy Ty możesz pisać brednie niczym nie potwierdzone byle nie z fb zarzucając jednocześnie pisanie takowych innym.

Mentzen grilluje.

Podałem liczby które możesz sam sprawdzić w wiarygodnych żródłach a skoro ktoś Tu twierdzi że to po szczepieniach się umiera, to też może podać ile mln Polaków z 24mln zaszczepionych już umarło.

12 godzin temu, wlodek71 napisał:

To w takim razie, to co napisze nie dotyczy Ciebie...

Z mojego punktu widzenia - najbardziej zdezerterowali lekarze, pamiętam jak się odseparowali i jaki był problem choćby z dodzwonieniem się, a kiedy już się to udało, to zabroniono mi przychodzić w sprawie innej niż Covid. To też było przekonujące o tym, że cała sprawa była ,,dęta"...

Zmusibyś ich systemowo do tego, żeby przyjmowali normalnie?

Ja pracowałem przez całą pandemię , w szpitalu. Na pierwszej linii. Tak wiec zarzut dezercji jest nieprawdziwy i obraźliwy .

2 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ja pracowałem przez całą pandemię , w szpitalu. Na pierwszej linii. Tak wiec zarzut dezercji jest nieprawdziwy i obraźliwy .

W stosunku do Ciebie, tak był obraźliwy - przepraszam, szacun👍

Wiem, że nie wszyscy lekarze/medycy tak się zachowali, ale niestety dużo było takich co zdezerterowali - zwłaszcza sektor prywatny, choć po części ich rozumiem, nie każdy musiał być zdolny do heroizmu na jaki wtedy trzeba było się zdobyć, ale to świadczy o tym, że oni autentycznie się obawiali, a niektórzy kwestionują pandemię, że to była dęta afera.

Próbowałem się dostać do ośrodka po wcześniejszej próbie dodzwonienia, zobaczyłem odłożoną słuchawkę telefonu na biurku - po czym zagrożono mi policją i musiałem odejść z kwitkiem.

Wyciągnąłem tą kwestię w odpowiedzi na to, że ktoś tu wspomniał o nadmiarowych zgonach jakoby, to był błąd systemowy (po części pewnie też), a ja uważam, że to też miało w tym swój udział.

10 minut temu, Tadeiro napisał:

Polska Kamala. Żenuła... 🤣

No przecież dupiarz Trzaska (skąd ten pseudonim?) powiedział że kobiety są lepsze i nie będzie w związku z tym startował w wyborach a może coś źle zrozumiałem?

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

21 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ja pracowałem przez całą pandemię , w szpitalu. Na pierwszej linii.

Na tym pustym oddziale kowidowym co masek nikt nie nosił, bo nie było po co? 🙂 

Godzinę temu, TomekL3 napisał:

Wariant rumuński w Polsce?

To już przesądzone. Tylko oni nie wiedzą, z kim tańczą. Tu nie Rumunia.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Teraz, TomekL3 napisał:

Multum krokodyli łyka covidową papkę

Ukryta Zawartość

Rozumiem że covidu nie było, a ludzi zabijają szczepionki, chemistrale i 5G 🤣

Masakra !

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, gałąż napisał:

Już wieczór, owijaj się 🤣 i nie oddychaj ! Coś ta depopulacja powtarzana przez bojących nie poszła, z 7mld zrobiło się 8mld 🤣

kolega dalej robi z siebie.....?
książek nie czytamy,nie wiemy,a piszemy.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

1 minutę temu, Pseudodrummer napisał:

kolega dalej robi z siebie.....?
książek nie czytamy,nie wiemy,a piszemy.

Rozbawiłeś mnie do łez 🤣 podziel się może w jakich to książkach są teorie spiskowe dla naiwnych ? 

Już wieczór, owijaj się i nie oddychaj ! Coś ta depopulacja powtarzana przez bojących nie poszła, z 7mld zrobiło się 8mld

Mgła mózgowa to jeden z możliwych objawów skutków iniekcji eksperymentalnym preparatem medycznym.
1 minutę temu, TomekL3 napisał:

Mgła mózgowa to jeden z możliwych objawów skutków iniekcji eksperymentalnym preparatem medycznym.

Mgła mózgowa ? 🤣 aaa to dlatego elektorat pis zachowuje się jak w sekcie, jakby nie potrafił myśleć samodzielnie tak ? Z elektoratem konfy podobnie bo kto normalny wierzy w leczenie nowotworów cebulą 🤣

To mi rozjaśniłeś, a ja myślałem że są to dowody w teorii że ludzkość idiocieje 😁

Mgła mózgowa ? aaa to dlatego elektorat pis zachowuje się jak w sekcie, jakby nie potrafił myśleć samodzielnie tak ? Z elektoratem konfy podobnie bo kto normalny wierzy w leczenie nowotworów cebulą
To mi rozjaśniłeś, a ja myślałem że są to dowody w teorii że ludzkość idiocieje

Osoby z mgłą mózgową są łatwiejsze w manipulacji i kontroli przez system.
Opublikowano (edytowane)

panowie,idzie z 

19 minut temu, gałąż napisał:

To mi rozjaśniłeś, a ja myślałem że są to dowody w teorii że ludzkość idiocieje 😁

Dowodem są Twoje posty.

Przypominam,że to wątek o wyborach prezydencich w Polsce,a nie o szczepieniach.

Proszę na temat pisać.

25 minut temu, gałąż napisał:

Rozbawiłeś mnie do łez 🤣 podziel się może w jakich to książkach są teorie spiskowe dla naiwnych ? 

Klaus Schwab-Covid.Wielki Reset
Klaus Schwab-czwarta rewolucja przymysłowa

Ukryta Zawartość

Yuval Noach Harari

Sapiens. Od zwierząt do bogów
Homo deus. Krótka historia jutra
21 lekcji na XXI wiek

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I setki innych,jak równierz publikacje i wykłady Billa Gatesa
Microsoft otrzymał amerykański patent 6,754,472, który nosi tytuł ”Metoda i urządzenie do przesyłania mocy i danych za pomocą ludzkiego ciała”.

Idzą do œątka o kowidzie i sie dokształć.

Wstyd.
Pisać nie na temat i jeszcze nic nie wiedzieć.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Pseudodrummer

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.