Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      16
    • Karol Nawrocki
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Była szansa odzyskać pałac prezydencki i wybrać Brauna!
To nie, syndrom sztokholmski i dalek popis Magdalenka…

Ten kraj musi upaść, nie ma rady…

Do tego V kolumna z Akcji Wisła w zarządzie…

Ostatni gasi światło…

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Publicystyka:

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Publicystyka:

59 minut temu, Tajitsu napisał:

Publicystyka:

Domagam się wykluczenia Rafała Trzaskowskiego z wyborów! 

Stalinowskie zapędy rudego. Wchodzimy w standardy państw trzecich. Komuna 2.0. Dajcie mi człowieka, a coś się znajdzie. 

?👈

1 godzinę temu, Tajitsu napisał:

Była szansa odzyskać pałac prezydencki i wybrać Brauna!
To nie, syndrom sztokholmski i dalek popis Magdalenka…

Ten kraj musi upaść, nie ma rady…

Do tego V kolumna z Akcji Wisła w zarządzie…

Ostatni gasi światło…

Jak zobaczyłem debatę to zatęskniłem juz nie tylko za Braunem czy Mentzenem, ale nawet Zandbergiem Jakubiakiem  Bartoszewiczem, Wochem i Maciakiem...

Poproszę o inny zestaw kandydatów 

17 godzin temu, Stream napisał:
20 godzin temu, Maju napisał:

Poza tym czytaj ze zrozumieniem to co piszę, apel mam taki do ciebie....

A ja mam do Ciebie taką prośbę. Podejdź do lustra, spójrz sobie w oczy i powiedz z pełnym przekonaniem : "Karol Nawrocki to uczciwy, porządny, nie wzbudzający kontrowersji człowiek, który całym swoim dorosłym życiem udowadniał, że zasługuje na pełnienie urzędu Prezydenta Rzeczpospolitej Polskiej."

Rozumiem że ten "apel" kierujesz do mnie, bo masz to już za sobą, jak chodzi o zmieniającego swoje deklaracje (poglądy) jak kameleon Bążura.....    :)

O mnie się nie martw.....

17 godzin temu, dulon184 napisał:
20 godzin temu, Maju napisał:

Zawsze nie był warzywem, przez wiele lat miał czas na to by się choć komuś poskarżyć że go "wydymano"....mistrzowie "logiki" tu piszą, jak pragnę zdrowia.

Jak widać mało wiesz o ludziach .

Apeluję kolejny raz, piszcie na temat a nie o mnie.....jak się operuje faktami to niemal zawsze się okazuje że w temacie nie macie wiele do powiedzenia, na takich gołosłownych wpisach się zazwyczaj kończy.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

56 minut temu, costa brava napisał:

Jak zobaczyłem debatę to zatęskniłem

Też byś coś wciągnął, jak Nawrocki na wizji?

cytat: "Snusy i saszetki nikotynowe są zamiennikami dla papierosów. 

Po co Nawrocki jej używał?

W trakcie kontaktu ze śluzówką taka saszetka uwalnia nikotynę, powodując wyrzut dopaminy (pobudza) oraz serotonitny (hormonu szczęścia). Innymi słowy Nawrocki gwałtownie w trakcie debaty z Rafałem Trzaskowskim potrzebował dopalenia."

Interesujące. Szefernaker na X napisał, że to był snus. Strzelił sobie w stopę, bo snus jest nielegalny. Fajny ten kandydat. Taki nie za bardzo w zgodzie z prawem.

Tak czy inaczej, Nawrocki potrzebował stymulacji. A to jest "red flag".

Godzinę temu, rafal735r napisał:

Tupnij mocniej nóżką.

Gangus wzmacniał 4 szare komórki koksem na wizji 🤣

2 minuty temu, zetempowiec napisał:

cytat: "Snusy i saszetki nikotynowe są zamiennikami dla papierosów. 

Po co Nawrocki jej używał?

W trakcie kontaktu ze śluzówką taka saszetka uwalnia nikotynę, powodując wyrzut dopaminy (pobudza) oraz serotonitny (hormonu szczęścia). Innymi słowy Nawrocki gwałtownie w trakcie debaty z Rafałem Trzaskowskim potrzebował dopalenia."

Interesujące. Szefernaker na X napisał, że to był snus. Strzelił sobie w stopę, bo snus jest nielegalny. Fajny ten kandydat. Taki nie za bardzo w zgodzie z prawem.

Tak czy inaczej, Nawrocki potrzebował stymulacji. A to jest "red flag".

Tupnij mocniej nóżką.

Ja używam snusy, i na 100% to nie był snus 😁

7 minut temu, gałąż napisał:

Gangus wzmacniał 4 szare komórki koksem na wizji 🤣

Cokolwiek by to było, to fakt, że kandydat na prezydenta nie wytrzyma 90 minut bez jakiegoś dopalacza, to jest kiepska prognoza. A jak pojedzie jako prezydent na jakiś np. oficjalny pogrzeb? Albo podczas rocznicowych uroczystości państwowych?

No wiem, ostatecznie może też dać komuś w ryj, by zaserwować sobie wyrzut dopaminowy... 🤣

14 minut temu, zetempowiec napisał:

cytat: "Snusy i saszetki nikotynowe są

No i mamy poszukiwanego ćpuna.🙂

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jezz
2 minuty temu, Tyrion.L napisał:

,,Co szkodzi obiecać" i ,,wolę SSoroSSa od Orbana" wystarcza za całość 

Ja też wolę wszystko niż psa Putina i Putina

1 godzinę temu, costa brava napisał:

Poproszę o inny zestaw kandydatów 

Nie ma. Musisz wybrać mniejsze zło.

39 minut temu, gałąż napisał:

Gangus wzmacniał 4 szare komórki koksem na wizji

O ja pierdzielę...

...to dlatego taki wyszczekany był. 😄

6 minut temu, soundchaser napisał:

O ja pierdzielę...

...to dlatego taki wyszczekany był. 😄

Wiecej, czuł się wygrany po debacie 🤣

35 minut temu, jezz napisał:

No i mamy poszukiwanego ćpuna.🙂

Ukryta Zawartość

To plaster nikotynowy. Widzę że fake newsy wchodzą już na pełnej takie pełne portki macie. 

Tymczasem tuskowa milicja już sciga Zorra. Oj zgriluja ludzie Trzaskowskiego za tydzień, oj zgriluja. A te posunięcia Tuska i wyciąganie jakiegoś szajsu tylko im zaszkodzi. 

IMG_20250524_095524_copy_3162x1791.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

?👈

45 minut temu, Tyrion.L napisał:

,,Co szkodzi obiecać" i ,,wolę SSoroSSa od Orbana" wystarcza za całość 

Dokładnie 

Wiele można wybaczyć ale miłości do Sorosa ? Przecież to jest symbol calego zła jakie toczy swiat a zwłaszcza Europę.  Owszem za nim stoją jeszcze bardziej wplywowi ludzie, ale Soros jest jakby wystawiony w witrynie wystawowej i to jest powszechna wiedza co on wyprawia. 

27 minut temu, soundchaser napisał:

I Ty jestes przeciw globalistom? A Soros? 

Edytowane przez costa brava
2 godziny temu, rafal735r napisał:

Stalinowskie zapędy rudego. Wchodzimy w standardy państw trzecich. Komuna 2.0. Dajcie mi człowieka, a coś się znajdzie. 

Zgadzam się.

18 minut temu, rafal735r napisał:

To plaster nikotynowy. Widzę że fake newsy wchodzą już na pełnej takie pełne portki macie. 

Sam szef kampanii Nawrockiego powiedział, że to był snus. Zakazany w Polsce.

18 minut temu, rafal735r napisał:

Tymczasem tuskowa milicja już sciga Zorra.

Na prawicy wielu niezrównoważonych emocjonalnie.....

"Absurdalna sytuacja w telewizji Republika. Monika Borkowska twierdziła, że jej gościem będzie "Zorro" - mężczyzna, który w przebraniu w Tarnowie powiesił transparent uderzający w Rafała Trzaskowskiego. Zamiast aktywisty pojawił się jednak Dariusz Matecki w masce i kapeluszu. - Jeśli słucha nas ABW, policja i inne służby zaangażowane w ściganie Zorro, to ja jestem Zorro - mówił."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Stream
19 minut temu, rafal735r napisał:

Tymczasem tuskowa milicja już sciga Zorra. Oj zgriluja ludzie Trzaskowskiego za tydzień, oj zgriluja. A te posunięcia Tuska i wyciąganie jakiegoś szajsu tylko im zaszkodzi. 

Ukryta Zawartość

Masz pojęcie, plaster do nosa 🤣

Używam snusów od lat, zanim się w Polsce pojawiły i wiem że trzeba w pierwszej kolejności pozbyć się zużytego a później włożyć świeży, a tu w nocha na wizji było, to też wiem jak się robi

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, rafal735r napisał:

coś

Ależ proszę żesz ja Ciebie:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

27 minut temu, rafal735r napisał:

Żadne fakenewsy. O snusie napisał Szefernaker, szef sztabu wyborczego Nawrockiego. Jednak całkiem możliwe że to jest tzw. woreczek nikotynowy (nie plaster, plaster to część procesu odwykowego i się go nakleja na skórę).

"Woreczki nikotynowe (white snus) to produkty beztytoniowe, ale zawierające nikotynę, które działają na podobnej zasadzie jak snusy. Umieszczane są pod wargą, gdzie nikotyna stopniowo uwalnia się do krwiobiegu. Woreczki te są legalne w Polsce i dostępne na rynku, jednak niosą ze sobą podobne zagrożenia zdrowotne, co produkty tytoniowe."
Woreczki nikotynowe zawierają dwa lub trzy razy więcej nikotyny niż papierosy i dają efekt dopaminowy dużo większy. Jeśłi kandydat na prezydenta potrzebuje w czasie 90 minut debaty takiego "strzała", to bardzo kiepsko do o nim świadczy. Zapewne jest mocno uzależniony.

32 minuty temu, costa brava napisał:

Wiele można wybaczyć ale miłości do Sorosa ? Przecież to jest symbol calego zła jakie toczy swiat a zwłaszcza Europę. 

To prawacki chłopiec do bicia. Zawsze wspomagał finansowo  naukę i oświatę, zawsze wspomagał demokrację. Autokraci w rodzaju Orbana i Kaczyńskiego go nienawidzą i jest jasne dlaczego.

22 minuty temu, rafal735r napisał:

No i??? 

No i nic. Według prawackiej ideologii prawo jest dla maluczkich. Elita władzy jest ponad to. Cieszy mnie, ze pośrednio to przyznałeś.

18 godzin temu, gałąż napisał:

Ciekawe jest też to że nie słyszałem nawet o jednym koledze Nawrockiego który nie byłby gangusem streczycielem faszystą porywaczem bandytą mordercą, no sami profesorowie.

Mnie to nie dziwi że nie słyszałeś o tym skoro nastawiasz ucha TYLKO na to co oszczercy piszą o Nawrockim.   :)

18 godzin temu, Pseudodrummer napisał:

Taka przypominajka mała

Masz znakomitą zdolność wyciągania wniosków na podstawie wyrwanych zdań z kontekstu, niepełnej wiedzy na temat zielonego ładu i nieukrywanej niechęci do tych których ustawiłeś sobie do bicia.....to stwierdzenie faktu, nie zachęcam do kolejnej rozmowy na ten temat skoro poprzednia nasza wymiana zdań do żadnej refleksji nie pobudziła na kolejną  szkoda mojego czasu!
Pracuj na rzecz Trzaskowskiego....dobrze ci idzie.   :)

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

19 minut temu, Stream napisał:

Tylko na tyle Cię stać w obliczu naruszania prawa przez ludzi z prawicy?

Czekam na skandujacych lewakow ciągle i coś doczekać się nie mogę. 

Trzaskowski jest sponsorowany z zagranicy. Mamy bez wątpienia ogromne wpływy na wybory w Polsce. Nawet teraz oglądam YT i leca te chamskie reklamy Trzaskowskiego. Dlaczego nikt nie krzyczy że to zamach na demokrację?? Co z wami? Dlaczego media milczą? Co się dzieje w tym kraju? Czekam na odpowiedź. 

8 minut temu, zetempowiec napisał:

Żadne fakenewsy. O snusie napisał Szefernaker, szef sztabu wyborczego Nawrockiego. Jednak całkiem możliwe że to jest tzw. woreczek nikotynowy (nie plaster, plaster to część procesu odwykowego i się go nakleja na skórę).

"Woreczki nikotynowe (white snus) to produkty beztytoniowe, ale zawierające nikotynę, które działają na podobnej zasadzie jak snusy. Umieszczane są pod wargą, gdzie nikotyna stopniowo uwalnia się do krwiobiegu. Woreczki te są legalne w Polsce i dostępne na rynku, jednak niosą ze sobą podobne zagrożenia zdrowotne, co produkty tytoniowe."

Ale wy żałośni jesteście. Zaraz będziecie dymy robić, bo typ se drinka w domu wypił. Co za poziom żenady. Ja prd. 

?👈

1 godzinę temu, gałąż napisał:

Gangus wzmacniał 4 szare komórki koksem na wizji

Do napisania tego nie trzeba żadnych komórek..... 

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.