Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

82 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      33
    • Karol Nawrocki
      49

Rekomendowane odpowiedzi

A mógł wywrócić ten stolik zamiast się do niego dosiadać...eh błędy młodości 

Była niepowtarzalna okazja wczoraj

4 minuty temu, gałąż napisał:

Schneider grzmi o tradycyjnej rodzinie a jego ojciec przez kilka lat był w związku z przeciwnikiem LGBT🌈  z Żoliborza 🤣

I z tego związku począł sie Łukasz?

Edytowane przez costa brava
17 minut temu, Pseudodrummer napisał:

PO od lat organizuje marsze płci,których nie ma...

Nie ma płci, to nie ma problemu. Kandydat sutener - to jest realny problem.

Karol strasznie się dziś podniecił.

Wydzierał się na całe gardło obiecując ludziom, że nie będzie na nich krzyczał.

Czy ten facet sam siebie nie słyszy?

Żeby aż tak się nie kontrolować to raczej niepokojące.

500334864_4098030817108848_4992915791724

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, Tadeiro napisał:

Przypadek... Różne osoby spotyka się w pubach. 😄 

Każdy kto był w tej knajpie, będzie zapisany na liście hańby narodowej, oraz zdrady.

28 minut temu, Stream napisał:

PIS tworzy nową tradycję! Jako pierwsi w Polsce zorganizowali marsz poparcia dla sutenera. Brawo!

Chce, żeby się "nimi" zaopiekował. Ma ten fach🙂

1 minutę temu, 747 napisał:

Każdy kto był w tej knajpie, będzie zapisany na liście hańby narodowej, oraz zdrady.

ja nie byłem.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

I za karę nie będzie mógł normalizować stosunków z ruskimi!

Sama przyznaje że prawdziwi decydenci są  " gdzieś  wyżej "

I mogą nie zechcieć rozmawiać z tym, którego tubylczy lud wybrał 

Edytowane przez costa brava
6 minut temu, Piękny Stefan napisał:

za karę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Karnowskie nie zostawia suchej nitki na Mentzenie - jak teraz będzie wyglądała koalicja PiS - Konfederacja.. tego ja nie wiem, Kaczyński niestety został z ręką w nocniku.. - pisałem już dawno temu, mówiłem na spotkaniu z Arturem Kalbarczykiem, że Mentzen jest przereklamowany, - teraz macie to, na co zasłużyliście PiS - owcy, zostaliście sami, sami jak palec!

He he, może teraz PSL da się przekonać do rozbicia koalicji?

Tylko po co?

Cała nadzieja w USA.

Ukryta Zawartość

20 minut temu, costa brava napisał:

A mógł wywrócić ten stolik zamiast się do niego dosiadać...eh błędy młodości 

I z tego związku począł sie Łukasz?

Skądże 😁 ale zakłamanie wysokich lotów nieprawdaż  ?

Cały ten pis to banda zboczeńców i gejów. Tfu !

Kaczyński musi odejść.

Z Kaczyńskim nie sposób się porozumieć.

Kaczyński gra na wchłonięcie i rozbicie swoich koalicjantów - wie to Mentzen, więc zagrał tak samo jak Kaczyński - na rozbicie PiS.

PiS bez Konfederacji jest martwy.

W PiS zacznie się panika - co dalej?

Co teraz z nami będzie Panie Prezesie?

..

Jedynie sużby USA, które mają tu wszystkich pajaców pod kontrolą, mają siłę decyzyjną do zaprowadzenia porządku.

Będzie ciekawie.

30 minut temu, gałąż napisał:

Schneider grzmi o tradycyjnej rodzinie a jego ojciec przez kilka lat był w związku z przeciwnikiem LGBT🌈  z Żoliborza 🤣

I z tego związku urodził się Łukasz?🤪

Jestem Europejczykiem.

A tymczasem...

"

Mentzen zrobił to tak sprytnie — powołał się na "wspólnych znajomych" — że Nawrocki nie miał jak zaprzeczyć. Mógł się obawiać, że Mentzen ma nagrania — bo tajemnicą poliszynela jest to, że mordobicia z udziałem "obywatelskiego" zanim stał się "obywatelskim" były nagrywane i są dziś rarytasem w środowisku kibolskim.

Nawrocki zrobił się blady — wszak według polskiego prawa, za udział w ustawkach grozi kara więzienia. Wybełkotał: "Występowałem w różnych modułach szlachetnych walk. Nie zawsze wychodziłem z nich zwycięsko, bo ten sport jak każdy inny wymaga determinacji i tego, żeby być do takich walk przygotowany. Lubiłem aktywność sportową i lubię dalej, cały czas trenuję".

Nawrocki przed laty wytatuował sobie na klatce piersiowej gigantyczny herb klubu Chelsea. Przedstawia on ceremonialnego lwa trzymającego berło. Tatuaż jest na tyle duży, że na dawnych zdjęciach wystaje Nawrockiemu spod koszulek. W latach 80. kibole Chelsea — znani jako "Łowcy Głów" — byli w Europie symbolami stadionowego chuligaństwa.

Przed wyborami na polecenie sztabu PiS Nawrocki usunął część tatuaży — symbol Chelsea na klacie zastąpił orłem oraz polską flagą. Uznał, że kłopotliwe będzie to, że właścicielem Chelsea do wybuchu wojny w Ukrainie był kremlowski oligarcha Roman Abramowicz."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

20 minut temu, costa brava napisał:

Ciekawe ile czasu tak łaziła i wk...a ludzi, pieprząc te swoje bzdury aż w końcu ktoś nie wytrzymał 🙂

Chciałbym zobaczyć odważnego, który wlazł by z tęczową flagą pomiędzy chłopców z ONRu podczas marszu wolności.

Chociaż chyba bym nie chciał...

Edytowane przez Piękny Stefan

OTYwL3VfMS9jY185YzU4Ni9wLzIwMjUvMDUvMjUv

Wstydu Pan nie masz Panie Prezesie Kaczyński - doprowadził Pan tymi swoimi rządami do tego, ze żaden członek PiS nie kwalifikował się na urząd prezydenta Polski, musiałeś Pan ratować się elementem z tatuażami, kolesiami z półświadka, wymusza Pan teraz dla niego poparcie, używając do tego tych swoich zaprzyjaźnionych dziennikarzy - biedaczyska muszą żyrować tego boxera bez osiągnięć w realnym życiu.

Wstyd i hańba po wszystkie wieki.

Amen!

Godzinę temu, Stream napisał:

PIS tworzy nową tradycję! Jako pierwsi w Polsce zorganizowali marsz poparcia dla sutenera. Brawo!

Jeszcze marsz modlitewny, alleluja i do przodu!!!

Godzinę temu, Pseudodrummer napisał:

To dopiero wyczyn "intelektualny"

Tak, jak marsze niepodległości w wykonaniu ONRowców.🙂

Za wysunięcie takiego kandydata, z taką przeszłością PiS powinien zostać zdelegalizowany, gdyż nie jest i nie może być misją żadnego podmiotu politycznego, hołubienie i gloryfikowanie nieprzyzwoitych zachowań oraz naruszeń prawa w tym obyczajów.

Prezydent kraju, to musi być nieskalanie czysta osoba, wzór do naśladowania, z osiągnięciami daleko wybiegającymi ponad przeciętność.

Kto z przywódców innych państw czy mocarstw będzie miał ochotę rozmawiać z kimś, kto ma tylko to co na sobie, oraz nie potrafi złożyć zdania.

34 minuty temu, 747 napisał:

Cała nadzieja w USA.

30 minut temu, costa brava napisał:

Nawet nie można przejść spokojnie z transparentem Co szkodzi obiecać 

Mania to miękiszonka.🙂 Jako ,,fajterka" powinna zdemolować agresorkę. Tyle, że silikon by jej strzelił i Mania rozpłynęłaby się, jak galareta na słońcu.🙂

Tuskowi się wymsknęło i raz powiedział prawdę: Polską rządzą polityczni gangsterzy…

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

32 minuty temu, costa brava napisał:

Nawet nie można przejść spokojnie z transparentem

Norma na kaczych marszach...

29 minut temu, 747 napisał:

Kaczyński gra na wchłonięcie i rozbicie swoich koalicjantów - wie to Mentzen, więc zagrał tak samo jak Kaczyński - na rozbicie PiS.

Stara zagrywka Prezesa... Zrobił tak z Gowinem, Ziobrą, czy Kukizem... Murzyn zrobił swoje...

30 minut temu, jar1 napisał:

A tymczasem...

"

Mentzen zrobił to tak sprytnie — powołał się na "wspólnych znajomych" — że Nawrocki nie miał jak zaprzeczyć. Mógł się obawiać, że Mentzen ma nagrania — bo tajemnicą poliszynela jest to, że mordobicia z udziałem "obywatelskiego" zanim stał się "obywatelskim" były nagrywane i są dziś rarytasem w środowisku kibolskim.

Nawrocki zrobił się blady — wszak według polskiego prawa, za udział w ustawkach grozi kara więzienia. Wybełkotał: "Występowałem w różnych modułach szlachetnych walk. Nie zawsze wychodziłem z nich zwycięsko, bo ten sport jak każdy inny wymaga determinacji i tego, żeby być do takich walk przygotowany. Lubiłem aktywność sportową i lubię dalej, cały czas trenuję".

Nawrocki przed laty wytatuował sobie na klatce piersiowej gigantyczny herb klubu Chelsea. Przedstawia on ceremonialnego lwa trzymającego berło. Tatuaż jest na tyle duży, że na dawnych zdjęciach wystaje Nawrockiemu spod koszulek. W latach 80. kibole Chelsea — znani jako "Łowcy Głów" — byli w Europie symbolami stadionowego chuligaństwa.

Przed wyborami na polecenie sztabu PiS Nawrocki usunął część tatuaży — symbol Chelsea na klacie zastąpił orłem oraz polską flagą. Uznał, że kłopotliwe będzie to, że właścicielem Chelsea do wybuchu wojny w Ukrainie był kremlowski oligarcha Roman Abramowicz."

Ukryta Zawartość

Kapitan Majtas.😁

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, endriuw napisał:

Ziobrą

Z ZZ to była ustawka, zabezpieczenie prawej flanki, - nie powiodło się, urodziło to Konfederację oraz Brauna.

4 minuty temu, endriuw napisał:

Gowinem

Gowin ledwo przeżył.

4 minuty temu, TomekL3 napisał:

Tuskowi się wymsknęło i raz powiedział prawdę: Polską rządzą polityczni gangsterzy…

Ukryta Zawartość

Co powiedział to masz niżej ! 

Chodziło o Alfonsa i złodziejską bande pis !

Screenshot_20250525_160550_Chrome.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Z ZZ to była ustawka, zabezpieczenie prawej flanki, - nie powiodło się, urodziło to Konfederację oraz Brauna.

I wtedy Zbysio przeprosił Prezesa, Prezes ,,wybaczył" niesubordynację i od tamtej pory się kręciło...

Godzinę temu, costa brava napisał:

Mentzen wygląda jakby był niepoczytalny, albo niedoceniony.

Teraz staje się jasne, dlaczego pozwolono mu zarobić tyle pieniędzy.

Drugi Mateoł..

Starsi bracia i mądrzejsi planują na wiele lat do przodu.

A co teraz będzie z Polską i Polakami?

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.