Skocz do zawartości
IGNORED

Holocaust w reklamie techno

thon022

Rekomendowane odpowiedzi

Kontrowersyjna reklama wywołała reakcje polskiego MSZ

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Sama reklama została już usunięta. Co sądzicie o reakcji polskiego MSZ? Jak polska interwencja w tej sprawie zostanie odebrana w Holandii?

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/20304-holocaust-w-reklamie-techno/

nie została usunięta

tu masz link:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ale z artykułu wynika, że Holedrzy zareagowali dopiero po polskiej interwencji. Zwróćmy uwagę na datę - 4 maja 2005. Czyli nikomu to nie przeszkadzało, dopóki Polacy, powszechnie uznawani na Zachodzie za antysemitów się nie wmieszali.

"Sądzicie że auschwitz nigdy się nie powtórzy"

takie rzeczy dzieją się cały czas (ale nie na taką skalę) - obozy koncentracyjne, eksterminacja - było, jest i będzie - ale mało kto tym sobie głowę zawraca

a "reklamówka" faktycznie niesmaczna :|

Wlasnie obejrzalem bo wczesniej nie widzialem tej reklamy i jedno co mi sie cisnie na usta..

O k**wa, ja pier**le, jak mozna byc tak pojebanym zeby zrobic cos takiego. Przeciez za cos takiego

powinni te skur... gnic w wiezieniu conajmniej 10 lat i zeby ich tam szlag trafi i zeby sie powiesili.

Moj pradziadek zginal wlasnie tam i po prostu jestem w szoku, az mnie zatkalo normalnie.

Kilka dni temu zastanawiałem się czy rozpocząć ten wątek. Zrezygnowałem. Pewnych rzeczy chyba jednak nie powinno się rozpowszechniać - nawet celem krytycznej oceny. Jak na przyklad Mein Kampf. Problem jest tu jeszcze taki, że o ile rzeczona ksiązka jest potwornie nudna i amatorska - to ten flash - nie aż tak. Montaż jest dobry, gra skojarzeń abstrahując od jakiejkolwiek etyki i smaku - celna, tło muzyczne - też niezłe. No i co - czy jest to forma sztuki ?. A jeśli tak - to choćby i chorej - to czy można ją publicznie "spalić" ? Pamiętacie taki obóz koncentracyjny z klocków Lego ? Tutaj podobno autor też się broni, twierdząc że miała być to prowokacja (imprezy ponoc wogole nie miało być).

A może 300 lat to jednak przesada i 200 wystarczy?

Popatrzcie tu:

Ukryta Zawartość

Choć w tym przypadku historię pisali zwycięzcy...

Ukryta Zawartość

Dupa tam, to nie jest żadna reklama, to zwykły fake. Nasze histeryzujące ogórkowo media nie mają się czego złapać, w końcu lato zimne i nie można dać na pierwszą fotki Ryśka z "Klanu" w samych gaciach. Cała ta "reklama" to wygłup 1 (jednego!) niedouczonego dzieciaka , nic więcej.

Skąd pewność że w ogóle ktoś płacił? Wygląda ci to na reklamę? Ok pomysł na tyle kontrowersyjny że może narobić szumu, tyle że niekoniecznie szumu pożądanego. O ile ja wiem to jest "reklama" nieistniejącej imprezy, zrobiona dla jaj przez jakiegoś kretyna. I tyle.

Podpis pod animacją polecam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) :)

Ukryta Zawartość

Zresztą skąd się biorą te brednie o tym że nie można namierzyć producenta/zleceniodawacy ? Ciekawi mnie, jakim to sposobem organizator imprezy dla 700000 ludzi mógłby pozostać anonimowy? :)

Moim zdaniem autor był swiadomy, a tym spocikiem pokazuje zidiocenie techno - mruga jednym okiem - o popatrzcie taka będzie zabawa iaki trans i taka muza że tyle z was zostanie... To przenośnia po prostu.

Za to co innego mnie wk***ia. Chyba znowu swiętojebliwi polscu posrańcy coś tam zablokowali, ale sobie sami, bo jakos nie można dostać się na te stronę przez bramę TPSA. Za to przez obcokrajowe proxy wchodzi się bez problemu.

Pisze absolutnie serio: kolejny przyklad SZKODLIWOSCI PALENIA marihuany.

Kolesiom trawa wypalila w mozgu obwody odpowiedzialne za odroznianie DOBRA OD ZLA.

Nie sadzilem by po uznaniu eutanazji Holendrzy byli w stanie mnie czyms jeszcze zaskoczyc.

Mylilem sie:-(

K..... to jest szokujace!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.