Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

A ciekawe czyja pupa z kwiatuszkiem i komu loda robi :)

Patrząc na ich roczne dochody, ceny płyt czy biletów na koncerty, obawiam się że chyba wiem kto im wszystkim robi loda...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Wiadomo co obiecali: obnizenie wieku emerytalnego między innymi. Tłum załapał tą kiełbasę wyborczą gładko

Ale ten tłum jest głupi...

Potwierdza się niestety to co powiedział ŚP. dziadek Piłsudski, że " Polacy są narodem idiotów ".

Edytowane przez jello

Humor w narodzie nie zanika;

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jak takie postępowe chłopaki jesteście

to se grodzką w toplesie nad łóżkiem powieście

Grodzka już nieraz wisiała na Bocznicy. Czas na inne:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez toptwenty

Co ma robic jak nawet urzedu jeszcze nie objał.

O obietnicach, to sie politykom przypomina na rok przed końcem kadencji, kiedy zaczynają kampanię wyborczą. To własnie dlatego Lech Kaczyński poleciał do Smoleńska tak feralnie. Komorowski w ogóle na skleroze zapadł i przypomniał sobie o wyborcach jak pierwszą turę przegrał.

Chcecie zeby taka banda nieudaczników wami rządziła? Wami? Takimi cwaniakami nad cwaniakami?

Cwaniakami powinien rzadzic cwaniak. A z waszych babskich lamentów placiokowych wynika, że Duda jest cwaniak. Nada się dla was..

Co ma robic jak nawet urzedu jeszcze nie objał.

Na co czeka? 6 sierpnia wziął i przysiągł.

A może zresztą lepiej, żeby w ogóle nie obejmował. Obędziemy się.

I tak, i tak.

Pierwsze z brzegu:

Ukryta Zawartość

Stąd polski "obywatel" - ktoś, kto musi stale bez czegoś się obywać.

Ukryta Zawartość

Grodzka już nieraz wisiała na Bocznicy. Czas na inne:

Tak tak.... Zaraz czuje się bezpieczniej, kiedy wiem, że pani premier razem ze sztabem kryzysowym mnie OSTRZEGA! Wtedy dużo łatwiej jest mi zaakceptować, iż to, że płace za gotowość dostaw prądu w obliczu klęski takiej jak tydzień upałów czy pierwszy śnieg - nie ma znaczenia. Ale w sumie to dobra kombinacja - ona ostrzega, on się modli .... więc na pewno będzie dobrze.

Gość Papierwoleju

(Konto usunięte)

Opowiem wam kawał o moderatorze vlado.

Jest sobie wątek o piwie, może znacie. Napisał tam Arton55, że mu Imperator Bałtycki smakuje. Ni z gruchy ni z pietruchy władował się moderator vlado, krzycząc, że "kłamstwo!". Nie miał do napisania kompletnie nic o piwie, więc popełnił klasyczny offtopic, taki jak te, którą z taką ochotą wcześniej karał punktami (punktów sobie oczywiście nie przyznał). Potem dodał kolejny offtopic: "Mój wpis nie jest polemiką z Artonem (...)". To akurat prawda, ten wpis jest zwykłym offtopicem. Wkurzyło mnie bezsensowne offtopicowanie przez moderatora vlado i postanowiłem zareagować, pisząc tak: "A co to kogo k... obchodzi? To jest wątek o piwie, wynocha.". I teraz puenta. Kto zgadnie, co zrobił moderator vlado?

Dał mi 3 punkty karne za ATAK na moderację :-) W dodatku atak PERSONALNY :D Hahahaha :D Dobre, nie? :-)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.