Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Gość audiosynergia

(Konto usunięte)

Bardzo mi przykro, ale kolega jest w błędzie. Niestety nie mogę nic na to poradzić. Pozdrawiam.

Trolla dalej karmić nie zamierzam, więc uprzejmie proszę kolegę, by nie odpisywał. Sprawdzimy, czy kolega jest dzieciuchem i będzie kontynuował, czy zachowa się jak osoba dorosła i dojrzała i da sobie spokój.

thrak

Ty masz jednak rysę na muzgu.

Cały czas prowadzisz tu krucjatę, ale to nie jest śmieszne.

Poradź sobie z tym. Nas w to nie mieszaj.

Idź do psychologa, może cię wyciągnie.

Trzymam kciuki, ale terapia będzie długa i kosztowna :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Może by moderacja dupę ruszyła i zrobiła coś

Odwal się łaskawie :-) jak Cię to obraża to paszoł z tego wątku. Jakiś debil taki włącznik dla dzieci zaprojektował ja tylko z tego łacha drę. Ale musisz mieć zryty beret chłopie...

Ukryta Zawartość

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

On myślał. Jeśli na to odpowie, to znaczy że jest pajacem.

Śmiej się... :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

thrak

Ty masz jednak rysę na muzgu.

Cały czas prowadzisz tu krucjatę, ale to nie jest śmieszne.

Poradź sobie z tym. Nas w to nie mieszaj.

Idź do psychologa, może cię wyciągnie.

Trzymam kciuki, ale terapia będzie długa i kosztowna :)

Ukryta Zawartość

Może by moderacja dupę ruszyła i zrobiła coś

racja!

zamknąć tych, którzy kpią z ośmiornic!

precz ze zdegenerowanymi prześmiewcami stworzeń z morskich otchłani!

Ukryta Zawartość

Gość audiosynergia

(Konto usunięte)

Przychodzi Donio do wróżki.

- Opowiedz mi o mojej przyszłości.

- Widzę, że jedziesz odkrytym, długim samochodem, a wokół samochodu setki tysięcy Polaków.

Donald się uśmiecha. Wróżka kontynuuje.

- Widzę, że ludzie się cieszą, stoją z flagami, krzyczą radośnie i mają szczęśliwe twarze.

- A czy ściskam im ręce?

- Nie. Trumna jest zamknięta.

12189659_1669636109987968_8416855719946475396_n.jpg?oh=9fcec96b820407fa29ab4806bd7180b8&oe=56F3DAFC

A teraz z zupełnie innej beczki :-)

12190978_556731277812481_5968729589133370539_n.jpg?oh=691bf9e6cb38da581a8d7907400a4f31&oe=56BDE36F

Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

zmień imię.

Ukryta Zawartość

Proponuję Mszczuj.

Albo Zdziczest

Ukryta Zawartość

Cie choroba:

Minister w KPRM ds. kontaktów z Parlamentem - Adam Lipiński. 13:52 Minister energetyki - Krzysztof Tchórzewski. 13:52 Minister edukacji narodowej - Anna Zalewska. 13:52 Minister sportu i turystyki - Witold Bańka. 13:51 Minister pracy i polityki społecznej - Elżbieta Rafalska. 13:51 Minister spraw wewnętrznych i administracji - Mariusz Błaszczak. 13:51 Minister rolnictwa i rozwoju wsi - Krzysztof Jurgiel. 13:50 Minister cyfryzacji - Anna Streżyńska. 13:50 Minister infrastruktury i budownictwa - Andrzej Adamczyk. 13:50 Minister gospodarki morskiej - Marek Gróbarczyk. 13:49 Konrad Szymański - minister KPRM ds. Unii Europejskiej 13:45 Jan Szyszko zostanie ministrem środowiska. 13:44 Mariusz Kamiński zostanie koordynatorem ds. służb specjalnych. Jego nieprawomocny wyrok? Szydło: nie stanowi to dla nas problemu, zawsze walczył z korupcją. 13:43 Szydło: Gowin dostał do wyboru dwie propozycje - MON i ministerstwo nauki. Wybrał ministerstwo nauki i szkolnictwa wyższego. 13:42 Ministrem finansów zostanie Paweł Szałamacha. (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Prze-ciąg dalszy nastąpił.

Ukryta Zawartość

Strach się bać.

Ukryta Zawartość

kulawy24

Ukryta Zawartość

Mariusz Kamiński zostanie koordynatorem ds. służb specjalnych. Jego nieprawomocny wyrok?

Uściślij, że jest to wyrok za zniesławienie, a nie za kolaborację z Sowietami, współpracę z UB, przekręty finansowe itd. Jakby wypowiedzi redaktorów Gazety Wyborczej, innych "polskich" mediów, TV, oraz "polskich" patriotów między innymi z PO przefiltrować dokładnie pod kątem zniesławienia, to ww. Kamiński jawi się przy nich jako dziewica orleańska przy stadzie xxxxxxxxx - tu sobie wstaw odpowiednie określenie.

Przy okazji, do odreagowywania fobii służy wątek o polityce. Nie mam pojęcia czemu ma służyć wstawienie tych głupawych obrazków i jeszcze głupszych, zmontowanych filmów w wątku o humorze. To jest poziom przedszkola dla rozgoryczonych dzieci specjalnej troski. ;)

Edytowane przez Mrok

Uściślij, że jest to wyrok za zniesławienie, [...]

Nie kłam bezczelnie. kamińskiego skazano za przekroczenie uprawnień, nadużycie władzy i niedozwolone prowokacje. Prawicowiec, a kłamie - gdzie twa katolicka etyka i moralna czystość ???

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.