Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

giphy.gif

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

:)

W skrócie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

To do Ciebie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez toptwenty
Gość Gosc

(Konto usunięte)

wrzuce to tu a nie do polityki

bo to jest tak żenujące - że aż śmieszne

- pały w Gdańsku są tak głupie, że jeszcze się nie zorientowały

że władza się w Polsce zmieniała - ciekawe ile im to zajmie?

rok??? oni myślą że Donek wróci na białym koniu?

- wali mnie kto na kogo krzyczał i innetakie -

w Polsce i naszej tradycji dziewczyn - poza UB, SB, MO, ORMO i ZOMO - sie nie biło i nie tarmosiło...

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

w Polsce i naszej tradycji dziewczyn - poza UB, SB, MO, ORMO i ZOMO - sie nie biło i nie tarmosiło...

Dziwnym trafem córunia radnej z Pis-u tam się znalazła biedne dziewczątko nic nie winne było szarpane przez ......

proponuje jakiś pomnik za waleczność

aha podobno na tramwaj czekała

Nie wiem czy jarzysz kolego od ponad pół roku Twoi wielbiciele rządzą we wszystkim w ciągu nocy potrafią zmiany zrobić a tutaj przez pól roku nie dali ?

Żeby nie było że na temat nic z mego

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Adam - ale przyznać chyba musisz, że widok dwóch robocopów klęczących na jakiejś chudzinie (niechby i nawet pisiatej) - jest widokiem obrzydliwym.

A na tramwaj to czekał gostek w szafie; w starym dowcipie.

Nie nie, to jest mylenie pojęć. Jeżeli kobieta ma być traktowana ze specjalną czcią, to coś za coś. Niechże się zachowuje grzecznie i kulturalnie, jak na kobietę przystało i nie miesza się do burd. Nie tylko fizycznie, ale i słownie. A jeżeli jest agresywna i wyskakuje z ciężkim narzędziem, albo atakuje funkcjonariusza Policji, no to z buta w ryj i na glebę! Tak to już jest w przyrodzie - coś za coś. A one by chciały wszystko, wszystkie przywileje, a żadnej odpowiedzialności i zobowiązać.

Ukryta Zawartość

To ta sama gnojówa która rozpyliła jakaś substancję na czytaniu Golgota Picnic. Katobeton ultras bojówka, a ch.. z tego że dziewucha, jak jeb..nięta wyciąga łapy do Policji to jeszcze bym jej lepsze zapoznanie z glebą zrobił.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Ukryta Zawartość

że niby co jej się stało ???? - przecież nawet pospolitą guma nie dostała i uśmiechała się do kamer przez cały czas - wygląda mi to raczej na jakiś publicity stunt

Ukryta Zawartość

Widzę, że Drodzy Koledzy Piotr i thrak - są zwolennikami powiedzenia, że babę "nawet kwiatem, od razu doniczką".

Ja zostanę przy swoim.

Zwłaszcza, że jurna młodzież płci szpetnej - dała dyla. Co nie dziwi, znając ogólną "sprawność bojową" polskich policmajstrów. Vide - niedawna "ucieczka w kajdanach" w mieścinie znanej głównie z niechęci do nierogacizny Stonsowej Baby.

A jeśli już "pospolitą gumą", jak raczył zauważyć @piter z, to raczej potraktować tę dziewoję (?) z koszulką z bandytą i mordercą niewinnych -Ogniem.

Ale, skoro plecaki, copecki i inne tiszerty z Che ( też złoczyńcą) można oficjalnie kupić...

To już zamilknę:)

że niby co jej się stało ???? - przecież nawet pospolitą guma nie dostała i uśmiechała się do kamer przez cały czas - wygląda mi to raczej na jakiś publicity stunt

oglądałeś to dokładnie???

To w ramach żartu zrób ćwiczenie wyobraźni

- jak po twojej mamie abo córce bysiory kolankują i kajdankują -

- same kajdanki to już jest kuriozum....

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Wbrew temu co głosi PiS, na tym filmie wyraźnie widać, że co jak co ale na tramwaj na przystanku, to ona nie czekała.

Wyobraźmy sobie że taką kontrmanifestację zorganizowaliby beżowi - nikt by ich nie ruszył.

Zależy, czy beżowi o błotnej cerze, czy kumple w Twoim mundurze...

Na razie - są jeszcze łysi i w kurtkach z przemytu.

Oj biedna dziewczyna, chciała się rzucić na pałkę, tylko pałki pomyliła. Młoda jest, może jeszcze nie rozróżnia :)

Uwierz - rozróżnia.

Wie, że na 'tę główną', Kolegi Kierownika Państwa Polskiego rzucić się niepodobna.

Nawet niedawno mu kierowca zdezerterował...

A w kryminale pognić z kwadrans...

Zobaczysz, jak się rozrośnie!:-)

Choć wciąż twierdzę: na kobicie klęczeć nie wolno.

Po służbie - owszem.

Nie wierze w ta dyskusje - sama wpierdzielila sie w policje zeby ja zwineli i żeby zostalo to sfilmowane i naglosnione - nie zrobili jej kompletnie nic ( a nawet smiem twierdzic ze to oni mieli 10x wiecej stresu niż ona) - nie jest to nawet warte naszego piasnia - niech to poprostu ktos wytnie

Czemu "wycinać"?

Boisz się pisu?:-)

"Dziewczynisko karmiło piersią znalezionego podrzutka, czekając na tramwaj w drugim kierunku.

Wpadła banda chamów , z epoki Tuska i Ruska jeszcze i - skrzywdzili me dziewczątko, jedyne, piękne, nieskalane bo pały nieznające..."

Tak będzie, zapewniam Cię.

Lub coś w tym stylu.

Te ich, pisiatych, opowieści - przestają być śmieszne...

Ogólnie to to jest watek brak humoru - mozecie sobie przekleic do polityki czy gdzie tam chcecie - w dupie mam zarowno pis jak i po czy nowoczesna - polityka to bagno ( a może raczej szambo)

Edytowane przez piter z

Dokładnie, piterze zet:)

Też mam tych .... (autocenzura) tam, gdzie Ty.

Popatrując wszelako na dziwy, które się w Polsce dzieją - (wiesz, z oddali lepiej widać) - aże mię chęć bierze za siekierkę brać (jak Rydza od winyli) i jechać, jechać, jechać!!!!:)

Żartowałem.

Nigdy już do Polski nie wrócę...

Jako rzekł Poeta: "Kraj cudny, tylko ludzie francowaci..."

Smutne, nie?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.