Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Naprawdę, czy udaje głupka?

dopisek do aukcji świadczy że jidjota - zaszpanował nibydowcipem i się jara na cały internet że ma tyle wyświetleń...

Sędzia Mistrz :) lubieto!!!

Sędzia Wojciech Łączewski o policjantach, którzy dokonali zatrzymania dwóch dziennikarzy w PKW: „niestety procesy intelektualne osób podejmujących decyzję o zatrzymaniu, za sytuacją - choć do dynamicznych nie należała - nie nadążyły”.

Voit i Benoit zarzekają się, że to autentyk:

Mieczysław Voit i Mariusz Benoit wracali z jakiejś imprezy, głośno się zachowując.

Patrol ich wylegitymował i zaczął spisywać.

Jeden przeliterował nazwisko i pyta" "Który to z panów BENOIT?"

"Ja, ale moje nazwisko czyta się BENUA".

Wziął drugi dowód i zwraca się do drugiego:

"Pan WUA?" "To ja, ale moje nazwisko czyta się FOJT".

Pomyślał chwilę i mówi: "Czytać to może nie umiem, ale przyp...lić pałą, to jeszcze potrafię!"

Edytowane przez mily

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

W rzeczywistości powyższa anegdota była trochę inna. Na pytanie milicjanta o nazwisko Benoit odpowiedział "Benua". Na to milicjant do kolegi: Patrz, tak się spił, że własnego nazwiska nie może wymówić.

Edytowane przez Genesis

Naprawdę, czy udaje głupka?

Zauważcie, że licytują! Ile taka ładowarka jest warta?

Zapytaj lampy. Lampa bucha to Cię wysłucha! - powiedzonko dziecięce

Jak się podejdzie z przymrużeniem oka to Od 3:20 jest humor a dalsza część o Olejnik i co ma w szafie jest godna dobrego kabaretu .

Edytowane przez jacm

:-))))))))))))))))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wyświetleń: 1.713.238

Jasne klikało... pół Ukrainy. ;)

Ukryta Zawartość

thrak dobre a masz już burkę w szafie ?

Nie mam i nie mam zamiaru mieć ;-) Burki są dla kobiet, coś Ci się pomyliło ;-)

Ale tak czy inaczej mnie żadni czarnoksiężnicy ani z krzyżem ani z księżycem i kałachem nie interesują i nie siałbym defetyzmu, że bez kato-ultra-fans wkroczą nam muzułmanie i zrobią strefę szariatu z Polski, bo jesteśmy za biedni dla nich. U nas im się po prostu nie opłaca siedzieć na socjalu ;-)

Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Nie mam i nie mam zamiaru mieć ;-) Burki są dla kobiet, coś Ci się pomyliło ;-)

Ale tak czy inaczej mnie żadni czarnoksiężnicy ani z krzyżem ani z księżycem i kałachem nie interesują i nie siałbym defetyzmu, że bez kato-ultra-fans wkroczą nam muzułmanie i zrobią strefę szariatu z Polski, bo jesteśmy za biedni dla nich. U nas im się po prostu nie opłaca siedzieć na socjalu ;-)

A taki śmieszny Joke byś zapodał radykalnemu muzułmaninowi ?

Tusk i Obama spotkali Pana Boga. Są ciekawi jak będzie wyglądała przyszłość.

- Za ile lat w USA będzie kryzys ekonomiczny? – pyta Obama.

- Za 20 lat.

- To już nie za mojej kadencji - stwierdza Obama.

- Kiedy w Polsce będzie dobrobyt? - pyta Tusk.

- A to już nie za mojej kadencji - odpowiada Pan Bóg.

A taki śmieszny Joke byś zapodał radykalnemu muzułmaninowi ?

Tusk i Obama spotkali Pana Boga. Są ciekawi jak będzie wyglądała przyszłość.

- Za ile lat w USA będzie kryzys ekonomiczny? – pyta Obama.

- Za 20 lat.

- To już nie za mojej kadencji - stwierdza Obama.

- Kiedy w Polsce będzie dobrobyt? - pyta Tusk.

- A to już nie za mojej kadencji - odpowiada Pan Bóg.

Ale brodaaaa :-) to jest stare jak węgiel ;-)

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

<br />Ale brodaaaa :-) to jest stare jak węgiel ;-)<br />

To co może narysujesz coś radykałowi muzułmańskiemu coś śmiesznego ?

A jednak brakuje jajek ( o rozsądek nie posądzam na podstawie monotematycznych wpisów ) to już załóż sobie tę burkę z szafy dla panienek strzel sweet focie i wklejaj śmiało będzie coś nowego z Twojej strony i wesołego .

Edytowane przez jacm

A jednak brakuje jajek ( o rozsądek nie posądzam na podstawie monotematycznych wpisów ) to już załóż sobie tę burkę z szafy dla panienek strzel sweet focie i wklejaj śmiało będzie coś nowego z Twojej strony i wesołego .

Pomyliłeś strony jeśli podobają ci się faceci w damskich strojach ale w necie znajdziesz tego zatrzęsienie ;-) reszty twoich wypierdzin nie komentuję bo żal. Niczym się nie różnisz od tych z karabinami broniącymi swojego Mahometa.

charliehebdo_07fev07.jpg

Kryście nie dane było ;-)

10405454_10152534757626573_5797798917221795825_n.jpg?oh=9f62bd1c9dc8cb02d1e4cf770e3d3d4e&oe=552F00E8

10520650_793017807435264_4901980501684686171_n.jpg?oh=2da21857b5c2179d99ca2ab2cfabc716&oe=55241DB3&__gda__=1429505753_09224cf01e191c1296d4c101392cbbab

Edytowane przez thrak

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Znaleziony dziś post kolegi bodo_z z 2005 roku:

">>Opteron . Oile to niejest toroid i dotego się nagrzewa a i buczy to najlepiej nasonczyć go w lakieże do silników elektrysznych, w przewijalniach mają kadzie do impregnacji uzwojeń silników . lakier jest termoutwardzalny więc po nasączeniu jest wygżewany w piecu Ewentualnie popróbowac z żadkim lakierem chemiutwardzalnym . Rozrobić lakier zatopić trafo i poczekać az dobrze naśąknie , potem wyjąć by opciekło i stwardniał lakier można też urzyć lakieru nitro rozrzedzonego do nasąsczenia trafa , tylko on długo schnie i dość długo nitro capi , zreszta capi kazdy lakier i żywica

Należy do nasączania urzyć naczynia o jak najbardziej zbliżonych gabarytach do trafa by nietrzeba było kupować 5 l lakieru, trao musi być zanurzone w lakierze."

Ciekawe, czy się przez te 10 lat podciągnął z ortografii.

Wklejki i wpisy Thraka tylko udają śmieszne w myśl zasady: na dowcip się chyba nie obrazisz? W rzeczywistości służą wywołaniu kolejnej burdy "z kościołem w tle".

To jakaś obsesja, próba leczenia własnych frustracji, bo katechetka w szkole walneła linijką po łapkach... Niektórym widać to zostaje na całe życie. I to jest dopiero śmieszne.

Fakt niektóre są żałosne ale są i zabawne te mi nie przeszkadzają, ja mam poczucie humoru ten ostatni to nawet był śmieszny Cała sztuka w żartach żeby rozśmieszyć bez obrażania do tego trzeba wyczucia . Zapytałem czy ma jajka żeby tak samo do muzułmanów startować z ciekawości więc mnie zbluzgał na PW co też było zabawne bo napisał że jestem kolejny co się go czepia :) Ciekawe dlaczego :) Ja poważnie chciałem poznać jego podejście do tematu a gość się zajerzył . Teraz wiem że nie ma co pytać tylko czekać na dzień że jak zobaczy muzułmanina to założy w moment burkę .

Sorry za off top .

Edytowane przez jacm

Albo jestes tak ograniczony i nie dociera do ciebie ze burke nosza muzulmanki albo próbujesz mnie obrazic tekstami na pioziomie szarpania w piaskownicy + dziwne zainteresowanie moimi genitaliami - obydwa zły adres ale szukaj dalej w końcu moze trafisz na "swojego" :-)

Trak o byciu mężczyzną decyduje co innego niż wielkość kochones .

Burke uważam ze założysz bo nawet nie potrafisz z jajem pogadać .

Fuck jak z Tobą gadam to coś często jajka wychodzą :)

Kolejna twórczość mojej piękniejszej połówki :D

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez pdi90

Audio pasjonaci - łączmy się w siłę! :)

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Naukowcy twierdzą, no ale my wiemy lepiej.

Przypomnę tylko, że nie tak dawno temu naukowcy twierdzili, że najmniejszą i niepodzielną cząstką materii jest atom. Lepiej włączyć myślenie, niż wierzyć w telewizję.

Znaleziony dziś post kolegi bodo_z z 2005 roku:

">>Opteron . Oile to niejest toroid i dotego się nagrzewa a i buczy to najlepiej nasonczyć go w lakieże do silników elektrysznych, w przewijalniach mają kadzie do impregnacji uzwojeń silników . lakier jest termoutwardzalny więc po nasączeniu jest wygżewany w piecu Ewentualnie popróbowac z żadkim lakierem chemiutwardzalnym . Rozrobić lakier zatopić trafo i poczekać az dobrze naśąknie , potem wyjąć by opciekło i stwardniał lakier można też urzyć lakieru nitro rozrzedzonego do nasąsczenia trafa , tylko on długo schnie i dość długo nitro capi , zreszta capi kazdy lakier i żywica

Należy do nasączania urzyć naczynia o jak najbardziej zbliżonych gabarytach do trafa by nietrzeba było kupować 5 l lakieru, trao musi być zanurzone w lakierze."

Ciekawe, czy się przez te 10 lat podciągnął z ortografii.

Styl pisania rzuca cień podejrzenia na niektórych forumowiczów ;)

Powrót po dłuższej przerwie...

Przypomnę tylko, że nie tak dawno temu naukowcy twierdzili, że najmniejszą i niepodzielną cząstką materii jest atom. Lepiej włączyć myślenie, niż wierzyć w telewizję.

Najgorzej, jak najinteligentniejszym z domowników jest właśnie telewizor.

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.