Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

-:)

We Francyji - niemożliwe.

Danone by momentalnie zrobiło "odsiecz pod Paryżem":-)

Zresztą - Żabojady namiętnie wierzą w jogurt.

Ja też. Na kacu.

;)))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

... ale oni i tak zarabiają dwa razy więcej od nas. No, ale u nas kryzysa niet :)

Ale dietę to mają kuźwa urozmaiconą :P

c6a824c533941e5997e68292e34778ec.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Los Angeles, bar, prawie sami faceci. Barman robi drinka, na koniec wziął cytrynę, wycisnął , włożył do imadła, wycisnął, rzucił ochłap na stół i woła: 1000 USD dla każdego, kto da radę wydusić chociaż jedną kroplę. Facet przy barze krzyknął "szykuj kasę", wstał, podszedł do barmana. Chwycił, ściska, ściska i...nic z tego. Wszędzie gwizdy, śmiech, zdenerwowany rzucił skórkę na bar i usiadł na miejsce. Widział to facet przy najdalszym stoliku - 2 m wzrostu, wielki jak Pudzian, napakowany jak Arnold za najlepszych lat, ręka jak dwa bochny. Podszedł, ścisnął mocno, mocniej i...nic. Zasapany i zły usiadł i zaczął dopijać drinka. Na to podchodzi po cytrynę taki facio, postura jak Woody Allen, w okularkach, niski, chudziutki, łysawy, małe rączki. Ekipa krzyczy: spadaj leszczu, napakowany rechocze z gościa, barman też leje ze śmiechu. Chudzinka bierze cytrynę jedną ręką i............ wyciska jeszcze pół szklanki.

W barze kompletna cisza...

Po minucie jakiś nieśmiały głos się pyta - chłopie, kto ty jesteś?!?

Chudy uśmiechnął się, zabrał kasę od barmana, nałożył okulary, a wychodząc z baru rzucił cichutko:

- Mam na imię Zdzisław, jestem Komornikiem Sądowym Warszawa Praga Północ.

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Świetne :)

... ale oni i tak zarabiają dwa razy więcej od nas. No, ale u nas kryzysa niet :)

U nas kryzysu niet i nigdy nie będzie. No przynajmniej we Wiadomościach. Ogólnie mówiąc Polak prosperuje świetnie i nie ma długu.

felicjan1.jpg

Edytowane przez Piotr_1

Ale dietę to mają kuźwa urozmaiconą :P

Za to dzięki słońcu ich owoce i warzywa nie smakują jak g... w UK

0e7f03b9b2a84e32792571d1209f73fc.jpg

Żeby tylko takie teksty można było posłuchać w toalecie.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Za to dzięki słońcu ich owoce i warzywa nie smakują jak g... w UK

Takie np. pomidory mamy głównie holenderskie, hiszpańskie i polskie - to uważasz, że w Polsce lepiej smakują?

Takie np. pomidory mamy głównie holenderskie, hiszpańskie i polskie - to uważasz, że w Polsce lepiej smakują?

Uważam że Greckie, Włoskie czy Cypryjskie zjadane świeżo zerwane na miejscu to zupełnie inna bajka!

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.