Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Biedroń jest w tym śmieszny - to taki gejoski Lepper który się ładnie ustawił i jeszcze sobie tworzy perspektywy na przyszłość.

Nie on jeden, nie pierwszy i na pewno nie ostatni ...

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

Nie on jeden, nie pierwszy i na pewno nie ostatni ...

Ale śmieszny bo jako pierwszy zrobił karierę na "piekącym odbycie".

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

jako pierwszy zrobił karierę na "piekącym odbycie".

.. czy aby na pewno ? ...

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

Może głosowano na niego, bo nie starał się być kimś innym, niż w rzeczywistości jest? A może głosowano na przekór pisiorom?

głosowali dla beki

to taki gejoski Lepper który się ładnie ustawił i jeszcze sobie tworzy perspektywy na przyszłość.

Jądrka prosze w to nie mieszaj. Tfu Bieroń to nie ta klasa człowieka. Lepper tak sie ustawił że musieli go zdjąc ze sceny.... za duzo wiedział i był już niewygodny.

A tfu Biedroń nie dalej wącha kakaowe oczka oblubieńcom

głosowali dla beki

Dobrze że nie dla zwały

żałośni jesteście.Jedyny watek na bocznicy oprócz siatkówki na który warto było zerknąć,a tu od kilku dni sama polityka i poziom 2m mułu.

Edytowane przez artw

DIY to przyjemność grzebania w sprzętach.

3151797.jpg

Poproszę o tłumaczenie na język polski, ponieważ mam problem ze zrozumieniem czynności określonej jako bycie "to be a difficult to down", a także na język przeciętnego audiofila, bo nie kumam :(

Edytowane przez Piotr_1

Poproszę o tłumaczenie na język polski, ponieważ mam problem ze zrozumieniem czynności określonej jako bycie "to be a difficult to down", a także na język przeciętnego audiofila, bo nie kumam :(

...down it like a shot - w tym kontekście co jak ''wychylić całość od razu''

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Dżizusie, czy ty wychylasz drinki w whisky i rumem na raz, czy jest to jakiś typowo polski dowcip? PS Dziękuję za wytłumaczenie, teraz.zrozumiałem poza kontekstem.

...czy ty wychylasz drinki w whisky i rumem na raz, czy jest to jakiś typowo polski dowcip? PS Dziękuję za wytłumaczenie, teraz.zrozumiałem poza kontekstem.

Nie nazywaj mnie Dżizus, ani nawet ZUS.

Jednak nie zrozumiałeś. Rum z kolą można łyknąć od razu, w całości. Ten drink po prawej jest jest poniekąd wyidealizowany.

zYawNpb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Nic nie rozumiem, żadnych drinków nie shotuje się w całości :(((

Rum 'n' Cocacola (Shake It Up Well)

BTW

w pisowni irlandzkiej i amerykańskiej whiskey

Nic nie rozumiem, żadnych drinków nie shotuje się w całości :(((

Przepis na idealne Mojito:

1. Pokrojoną cytrynę zasyp brązowym cukrem.

2. Dodaj miętę i kruszony lód.

3. Zalej rumem i wodą gazowaną.

4. Wylej wszystko do kibla.

5. Nalej sobie whisky.

Przepis na idealne Mojito:

1. Pokrojoną cytrynę zasyp brązowym cukrem.

2. Dodaj miętę i kruszony lód.

3. Zalej rumem i wodą gazowaną.

4. Wylej wszystko do kibla.

5. Nalej sobie whisky.

Jest to sprytne wyjście ze skomplikowanej sytuacji :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

14390632_1216573291727326_2391553486940470497_n.jpg?oh=508f3338d2becf0c6c2ad79f5a13185e&oe=58707A82

14358696_959512400824874_4328814838487742226_n.jpg?oh=776f331e19b15c74bb656e59299d844f&oe=58606B60&__gda__=1482663128_8a224db2aa6ef5daf35432cf6f7f4b9b

.

Ukryta Zawartość

Macha rąsią identycznie jak nasz Dudi albo odwrotnie to nasz Dudi uczył się od tego miszcza rolling-on-the-floor-laughing-smiley-emoticon.gif

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

nie zaczynaj znowu z tą durną polityką.Kilka wpisów było spokoju i znowu jakiś baran się obudził,że bez jego jego wpisu świat zginie:(

Edytowane przez artw

DIY to przyjemność grzebania w sprzętach.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.