Skocz do zawartości
IGNORED

Nasze instalacje KD niech nas zobaczą:)

Rekomendowane odpowiedzi

38 minut temu, PawelMitsu napisał:

publikowałeś swoje KD na forum

Wrzucałem wczesniej w tym temacie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

20200817_194555.jpg

20200817_194505.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, max720 napisał:

Znowu PIZDA999 zabłysnęła

Max, jestem pod wrażeniem. Wcześniej tylko smutne buźki a teraz trolisz jak zawodowiec. Witamy w drużynie. 

8 minut temu, xajas napisał:

Czyzby „Duo Infernal“ potrzebowalo wzmocnienia.

Zalewające  zakładkę K.D szambo nie pozostawia wyboru. Chwilowo trzeba zawierać sojusze. Poza tym Max jest w porządku. Ostatnio dał potrolić w założonym przez siebie temacie.

20 minut temu, xajas napisał:

Dlaczego? Czyzby „Duo Infernal“ potrzebowalo wzmocnienia.

Czy ja wyglądam na kogoś kto potrzebuje wsparcia ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

" Kobiety są jak dziki , lecą na żołędzie "  - Arystoteles 

3 minuty temu, xajas napisał:

Nie z wygladu (ramiona sa imponujace), ale tam powyzej tego niebieskiego paska

Jak widać radzę sobie a komentarz tylko dzięki anonimowości internetowej,  w oczy być nie powiedział słowa...

„W oczy“ z takimi typami nie mam stycznosci. Poruszamy sie w roznych srodowiskach. Sam to kiedys trafnie okresliles: reprezentujemy rozne poziomy

Xajas fotkę Xpeditka powieś sobie pomiędzy nieowłosionymi cipkami. Będzie przy czym zadowalać się w piwnicy. Jak u Zeda w Pulp Fiction.

Edytowane przez WARMSTONE
1 minutę temu, xajas napisał:

W pczy z takimi typami nie mam stycznosci

Zmienia się trochę perspektywa ubliżania jeżeli masz przed oczami obraz odbiorcy , to prawda . 

30 minut temu, WARMSTONE napisał:

Poza tym Max jest w porządku. Ostatnio dał potrolić w założonym przez siebie temacie.

Muszę sprostować. To Miecio jest w porzadku i dał potrolić. Tego maxa do długo tutaj nie było. Moim zdaniem to wyszedł na przepustkę. Jak będzie Piździć nadal to zgłosimy  odziałowej i po powrocie kaftanik zaliczy. Aha, max nie robi buziek tylko takie brrrrr lub wrrrr.

Różne tematy człowiek czytał i różne osoby tam zabierały głos ale typa nie widziałem w sensownej wypowiedzi nigdy , coś jak tu to jego świat no i buźki...

Będziesz , rozwalał wątki i obrażał ludzi i ich rodziny , ZAWSZE przypomnę tobie , twój nowy NIC 

No wiesz, subfan i cieple kamole maja tylko siebie nawzajem, wiec jakos musza ta zadrosc i te braki kompensowac

Jaka obraza ? Typ sam pisze że ma dzieci żeby na stare lata było komu go podetrzeć , dalej samo poszło.  Odsyłam do wpisu nr 8146 i od niego czytać ze zrozumieniem , nawet taki mózg jak ty zrozumie Maksie. I jak dobrze zauważyłeś typ obraził swoje dzieci i to ostro sprowadzając ich sens życia do tak paskudnej czynności . Ciekawe co one na to. 

16 minut temu, Xpedite999 napisał:

Jaka obraza ? Typ sam pisze że ma dzieci żeby na stare lata było komu go podetrzeć , dalej samo poszło.  Odsyłam do wpisu nr 8146 i od niego czytać ze zrozumieniem , nawet taki mózg jak ty zrozumie Maksie. I jak dobrze zauważyłeś typ obraził swoje dzieci i to ostro sprowadzając ich sens życia do tak paskudnej czynności . Ciekawe co one na to. 

Gdzie w tym wpisie jest o dzieciach?Jeżeli nie potrafisz czytac ze zrozumieniem to świadczy o Twojej inteligencji.Nie mam zamiaru wiecej dyskutowac z Toba bo jak Ci juz kiedys pisalem do Twojego poziomu nie będę się zniżał.Obrażaj dalej ,w tym jesteś mistrzem.

Pozdrawiam

2 minuty temu, stench napisał:

2 forumowiczów ma wolne.

Nie musisz nas informować, widać to już po paru godzinach. Jak ich nie ma, to wszystko jest tu w jak najlepszym porządku. Mam nadzieję, że już nie wrócą. Dzięki i pozdrawiam.

2 godziny temu, paul klacska napisał:

Mam nadzieję, że już nie wrócą

Ja bym był za tym by mieli dożywotni zakaz wstępu do działu Kino Domowe, zablokować im IP by nie tworzyli kolejnych kont... w końcu byłby święty spokój...

2 godziny temu, paul klacska napisał:

Nie musisz nas informować, widać to już po paru godzinach. Jak ich nie ma, to wszystko jest tu w jak najlepszym porządku

Dokładnie tak...?

A żeby być w temacie to wrzucę fotkę... 

33D50063-C394-4F3A-9BC9-E923933CC63A.thumb.jpeg.90506121dfdf7eee83ee5b10aeceba61.jpeg

jakość nie najlepsza bo nie mam trybu nocnego(iPhone 7plus) ale widać jak to wyglada ...kanapa do wymiany na dwu osobówkę... 

5 minut temu, RAF77 napisał:

Z fotelem, lepiej to wyglądało.

Po co wogole te czarne kotary i czarne ściany i sufit, jak nie masz projektora?

Ma grać a nie wyglądać. 

Fakt, mógłby wywalić tv i spróbować projektor krótkiego rzutu.

19 minut temu, paul klacska napisał:

Nie razi po oczach? Trochę blisko.

Nie absolutnie, do centralnego jest 189cm a do ekranu 224cm i jest OK, ale mały ten 75” ekran już jest... 

1 minutę temu, Martin Rejek napisał:

Nie absolutnie, do centralnego jest 189cm a do ekranu 224cm i jest OK, ale mały ten 75” ekran już jest... 

Zdjęcia lubią przekłamywać, więc spoko. A jak z temperaturą, nie robi się za ciepło w pokoju?

17 minut temu, RAF77 napisał:

Z fotelem, lepiej to wyglądało.

Bo był mniejszy i więcej miejsca było, ta kanapa była tylko na weekend wstawiona bo byli u mnie kumple i filmy noraliśmy cały czas... normalnie to wyleci do drugiego pokoju z powrotem a tu wstawię dwu osobówkę...

20 minut temu, RAF77 napisał:

Po co wogole te czarne kotary i czarne ściany i sufit, jak nie masz projektora?

Bo miał być projektor ale tego co chciałem nie mogę mieć bo da zbyt mały obraz a jak już to 90” by było spoko... a po drugie chce się czuć jak w kinie... ciemność i tylko ekran...

13 minut temu, paul klacska napisał:

Ma grać a nie wyglądać. 

Dokładnie, w przeciwieństwie do innych ja jestem Mega zadowolony i kumple tez to stwierdzili że super... 

14 minut temu, paul klacska napisał:

Fakt, mógłby wywalić tv i spróbować projektor krótkiego rzutu.

Krótkiego rzutu mógłbym ale gdzie w tedy centralny? No chyba ze są takie co do sufitu się je montuje... 

4 minuty temu, paul klacska napisał:

A jak z temperaturą, nie robi się za ciepło w pokoju?

Jeden seans i jest gorąco... chce se klime mała przenośna kupić z rura wywalona przez okno... i tak są zasłoniete roletami wiec nic widać z zewnątrz nie będzie... 

• Pokaż nowe odpowiedzi